16 En İyi WordPress Giriş Sayfası Eklentisi

750 425 KreatifAjans

Web siteniz için en iyi WordPress giriş sayfası eklentilerini mi arıyorsunuz? Giriş sayfası, web sitenizin yönetici alanına açılan kapıdır. Kullanıcıların oturum açmasını kolaylaştırırken güvenli hale getirmeniz gerekir. Bu yazıda, deneyebileceğiniz en iyi WordPress giriş sayfası eklentilerinden bazılarını elle seçtik.

Best WordPress Login Page Plugins

WordPress Giriş Sayfasının Güvenliğini ve Görünüşünü İyileştirme

Varsayılan WordPress giriş sayfası çok sade ve tüm WordPress sitelerinde aynı görünüyor. Çok kullanıcılı bir WordPress sitesi çalıştırıyorsanız, onu özelleştirmek isteyebilirsiniz.

WordPress güvenliğinden ödün vermeden web sitenizdeki giriş deneyimini olabildiğince sorunsuz hale getirmek isteyebilirsiniz.

Bunu söyledikten sonra, web sitenizdeki giriş deneyimini ve güvenliği iyileştirmek için en iyi WordPress giriş sayfası eklentilerine bir göz atalım.

1. WPForms

WPForms, en iyi WordPress form oluşturucu eklentisidir ve güçlü bir kullanıcı kaydı ve giriş eklentisi ile birlikte gelir. Birkaç tıklama ile kendi özel kullanıcı kayıt ve giriş formlarınızı oluşturmanıza olanak sağlar. Bu formları WordPress sitenizin herhangi bir yerine ekleyebilirsiniz.

Ayrıntılı talimatlar için, WordPress’te özel bir giriş sayfası oluşturma konusundaki kılavuzumuza bakın.

2. Tema Giriş Yap

Theme My Login

Kullanıcıların WordPress sitenize kaydolmalarına izin vermek istiyor ancak yönetici alanına erişmelerini istemiyor musunuz? Theme My Login, özel WordPress giriş sayfaları oluşturmanıza izin veren popüler bir WordPress eklentisidir. Sitenizdeki herhangi bir sayfayı giriş, kayıt ve unutulan şifre sayfaları olarak kullanabilirsiniz.

Daha fazla ayrıntı için, WordPress’te ön uç giriş sayfası ve widget’ların nasıl ekleneceği hakkındaki kılavuzumuza bakın.

3. Şifre Olmadan Geçici Oturum Açma

Temporary Login Without Password

WordPress siteniz için bir geliştiriciye geçici erişim vermek mi istiyorsunuz? Şifre Olmadan Geçici Oturum Açma, kullanıcılara onlar için bir hesap oluşturmadan geçici erişim vermenize olanak tanır. Geçici oturum açma için bir son kullanma tarihi veya saati belirleyebilir ya da istediğiniz zaman silebilirsiniz.

Ayrıntılı talimatlar için, WordPress için geçici oturum açma bilgilerinin nasıl oluşturulacağına ilişkin kılavuzumuza bakın.

4. Giriş Kilitleme

Login Lockdown

Varsayılan olarak WordPress, yanlış şifreyi birden çok kez denerlerse kullanıcıları kilitlemez. Bu, bilgisayar korsanlarının otomatik komut dosyaları kullanarak şifrenizi kırmasına olanak tanır. Oturum Açma Kilitleme, başarısız oturum açma girişimlerinin sayısını sınırlamanıza olanak tanır. Bundan sonra, sınırlı bir süre için o kullanıcı için giriş ekranını kilitler.

Ayrıntılar ve kurulum talimatları için, WordPress’te oturum açma girişimlerinin nasıl sınırlandırılacağına ilişkin kılavuzumuzu izleyin.

5. Nextend Facebook Bağlantısı

Nextend Facebook Connect

WordPress sitenize Facebook butonu ile giriş eklemek ister misiniz? Nextend Facebook Connect eklentisi, WordPress giriş ekranınıza kolayca Facebook ile giriş eklemenizi sağlar. Bu, kullanıcılarınızın daha hızlı oturum açmasını sağlar ve şifre girmelerine gerek kalmaz.

WordPress’te Facebook ile oturum açma bilgilerinin nasıl ekleneceğine ilişkin kılavuzumuzdaki adım adım talimatlara bakın.

6. Beni Hatırla

Remember Me

Giriş sayfasındaki ‘Beni hatırla’ seçeneğini işaretlemeyi unutursanız, tarayıcı penceresini kapatır kapatmaz WordPress giriş bilgilerinizi unutur. Beni Hatırla eklentisi, WordPress sitenize her giriş yaptığınızda hatırlama seçeneğini otomatik olarak kontrol etmenizi sağlar.

Beni Hatırla ile WordPress’in sizi unutmasını nasıl önleyeceğinize dair kılavuzumuzda nasıl kurulacağını görün.

7. Özel Oturum Açma Sayfası Özelleştiricisi

Custom Login Page Customizer

Varsayılan WordPress giriş ekranı oldukça sade görünüyor. Bunu çeşitli şekillerde değiştirebilirsiniz, ancak çoğu kod eklemenizi gerektirir. Özel Giriş Sayfası Özelleştiricisi eklentisi, tema özelleştiriciyi kullanarak kendi özel giriş sayfanızı tasarlamanıza olanak tanır.

WordPress giriş sayfasının nasıl özelleştirileceğine ilişkin kılavuzumuzdaki ayrıntılı talimatlara bakın.

8. WP Güvenlik Soruları

Login security questions in WordPress

WP Güvenlik Soruları, WordPress giriş ekranınıza güvenlik soruları eklemenizi sağlar. Kullanıcılar sadece şifrelerini eklemek zorunda kalmayacak, aynı zamanda bir güvenlik sorusu seçip cevaplarını girmeleri de gerekecektir. Bu, WordPress yönetici alanınıza başka bir güvenlik katmanı ekler.

WordPress giriş ekranına güvenlik sorularını nasıl ekleyeceğinizle ilgili kılavuzumuzda bunu nasıl kuracağınızı öğrenin.

9. E-posta Adresiyle Oturum Açma Yok

No login by email

Varsayılan olarak WordPress, kullanıcıların oturum açmak için kullanıcı adlarını veya e-posta adreslerini girmelerine izin verir. Bazı kullanıcılar e-posta adresinin genel bir bilgi olduğuna inanır (e-posta gönderdiğiniz herkes e-posta adresinize sahiptir). Bu, potansiyel olarak birisinin şifresini zorla çalıştırmasını kolaylaştırabilir. Bu eklenti, WordPress’teki e-posta adresi özelliği ile girişi devre dışı bırakmanıza izin verir.

Bu konu hakkında daha fazla bilgi için, WordPress’teki e-posta adresi özelliği ile girişin nasıl devre dışı bırakılacağı hakkındaki makalemize bakın.

10. Eşzamanlı Oturum Açmaları Önleyin

Concurrent Logins

Kursları çevrimiçi satmak veya bir üyelik web sitesi işletmek için WordPress kullanıyorsanız, bu, kullanıcıların şifrelerini arkadaşlarıyla paylaşabileceği ve yeni işinizi kaybedebileceğiniz anlamına gelir. Eşzamanlı Oturum Açmayı Önle, kullanıcı hala oturum açmış durumdayken bir parola kullanılırsa kullanıcı oturumunu otomatik olarak sonlandırır.

Kullanıcıların WordPress’te şifreleri paylaşmasını nasıl durduracağımızla ilgili daha fazla bilgi edinin.

11. LinkedIn Girişi

LinkedIn Login

Kullanıcılarınızın LinkedIn hesaplarını kullanarak giriş yapmasına izin vermek ister misiniz? LinkedIn Login eklentisi, WordPress giriş ekranınıza LinkedIn düğmesi ile kolayca giriş eklemenizi sağlar. Ayrıca, kullanıcıların LinkedIn hesaplarıyla kaydolmalarına da olanak tanır.

Yeni müşteriler kazanmak ve profesyonel ağınızı büyütmek için daha fazla LinkedIn WordPress eklentisine göz atın.

12. Basit Tarih

Simple History

Kullanıcıların WordPress sitenizde ne zaman giriş veya çıkış yaptığını görmek ister misiniz? Basit Geçmiş eklentisi, WordPress sitenizdeki kullanıcı aktivitelerini, giriş aktiviteleri de dahil olmak üzere kolayca izlemenizi sağlar. Bir kullanıcının ne zaman oturum açtığını ve oturumu sırasında ne yaptığını görebilirsiniz.

Daha fazla ayrıntı için, WordPress’te kullanıcı etkinliğinin nasıl izleneceğine ilişkin kılavuzumuza bakın.

13. Parola Korumalı

Password Protected

Tüm bir WordPress sitesini şifreyle korumanız gerekiyor mu? Şifre Korumalı eklenti, WordPress sitenizin şifresini kolayca korumanızı sağlar. Yöneticilerin ve oturum açmış kullanıcıların görüntülemesine izin verebilirsiniz. Ayrıca izin vermek istediğiniz kullanıcılarla paylaşabileceğiniz bir ana şifre de belirleyebilirsiniz.

Adım adım talimatlar için, WordPress’inizi kullanıcı kaydı olmadan nasıl parola ile koruyacağınıza ilişkin kılavuzumuza bakın.

14. Boşta Kalan Kullanıcı Oturumunu Kapat

Idle user logout

Bazen kullanıcılarınız oturumu kapatmayı unutabilir, tarayıcı penceresini kapatabilir veya kamuya açık bir bilgisayarda yanlışlıkla beni hatırla seçeneğini kontrol edebilir. Bu, o bilgisayarı kullanan herkesin WordPress sitenize erişebileceği anlamına gelir. Boşta Kalan Kullanıcı Oturumu Kapatma, belirli bir süre boşta kalmış bir kullanıcının oturumunu otomatik olarak kapatmanıza olanak tanır.

Daha fazla ayrıntı için, WordPress’te boşta kalan kullanıcıların otomatik olarak nasıl çıkış yapacağına ilişkin kılavuzumuza bakın.

15. WP Son Giriş

WP Last Login

Kullanıcıların en son ne zaman giriş yaptıklarını görmek ister misiniz? Bu, hangi kullanıcıların oturum açmadığını öğrenmenize olanak tanır ve onlara bir e-posta gönderebilir veya hesaplarını silebilirsiniz. WP Last Login, her kullanıcının son oturum tarihini Kullanıcılar sayfasında hızlı bir şekilde görmenizi sağlar.

WordPress’te kullanıcının son giriş tarihinin nasıl gösterileceğiyle ilgili makalemizde bunun hakkında daha fazla bilgi edinin.

16. Peter Oturum Açma Yönlendirmesi

Kullanıcıları oturum açtıktan sonra farklı sayfalara yönlendirmek mi istiyorsunuz? Peter Login Redirect eklentisi, kullanıcıları giriş yaptıktan sonra kolayca yönlendirmenize olanak tanır. Kullanıcıları belirli kullanıcı rolleri ve yetenekleriyle yeniden yönlendirebilirsiniz. Ayrıca kayıttan sonra yeniden yönlendirmeler de kurabilirsiniz.

WordPress’te başarılı bir şekilde oturum açtıktan sonra kullanıcıların nasıl yönlendirileceğiyle ilgili makalemize bakın.

Bu makalenin, web siteniz için en iyi WordPress giriş sayfası eklentilerini bulmanıza yardımcı olacağını umuyoruz. İşletme web siteleri için WordPress eklentilerine sahip olması gereken 24 listemizi de görmek isteyebilirsiniz.