2021’de Geliştiriciler için En İyi 19 WordPress Başlangıç ​​Teması

750 425 KreatifAjans

Sıfırdan kendi temanızı oluşturmak için en iyi WordPress başlangıç temasını mı arıyorsunuz?

Bir WordPress başlangıç teması, geliştiricilerin sağlam bir temelle başlamasına yardımcı olur. Tema geliştirme sürecinizin temelini oluşturabilir ve size iyi bir başlangıç sağlar.

Bu yazıda, tema geliştiricileri için en iyi WordPress başlangıç temalarından bazılarını seçtik.

Best WordPress Starter Themes for Developers

WordPress Başlangıç Teması nedir

Bir WordPress başlangıç teması, minimum tasarıma sahip boş bir temadır ve temel veya kesinlikle düzensizdir. Bu temalar genellikle bir WordPress temasında en sık kullanılan şablonlarla birlikte gelir.

Gönderileri, arşiv sayfalarını, tek gönderileri, yorumları görüntülemek için kodlara sahipler, ancak minimum veya hiç stil olmadan. Bu, tema geliştiricilerinin hızla kendi stillerini eklemeye başlamasına ve tamamen yeni bir tema oluşturmasına olanak tanır.

Başlangıç temaları, ana temadan veya tema çerçevesinden farklıdır.

Ana temalar, canlı web sitelerine yüklenmek ve kullanılmak üzere tasarlanmış tamamen stilize edilmiş WordPress temalarıdır. Tema çerçeveleri, çocuk tema geliştirmede kullanım için çok sayıda kanca ve filtre sağlar.

Başlangıç temaları stil ile gelmez, onları olduğu gibi kullanmamanız gerekir ve bunlar özel kancalar, filtreler ve şablon etiketleri içeren çerçeveler değildir. Ancak, bir ana tema oluşturmak için kullanılabilirler.

Bununla birlikte, tema geliştirme sürecinizde kullanabileceğiniz WordPress için en iyi başlangıç temalarından bazılarına bir göz atalım.

1. Astra

Astra, geliştiriciler için premium bir WordPress temasıdır. Bir web sitesini hızlı bir şekilde başlatmak için 100’den fazla başlangıç teması ve hazır web sitesi ile birlikte gelir.

Astra’nın başlangıç temaları, farklı iş nişleri için oluşturulmuştur ve büyük olasılıkla gereksinimlerinize uyan mükemmel bir demo sitesi bulacaksınız.

Bu listedeki diğer şeylerin aksine, Astra hem geliştiriciler hem de yeni başlayanlar tarafından kullanılabilir. Başlangıçta işlevsel bir şey arayan bir acemiyseniz, Astra sizin için işleri çok daha kolaylaştıracaktır.

2. Yaratılış

Genesis, StudioPress’in bir WordPress tema çerçevesidir. Tonlarca kullanışlı kaynak, demo içeriği, eklenti ve özel Gutenberg blokları içeren tek tıklamayla tema kurulumuyla birlikte gelir.

Birçok tema özelliği ile 6 düzen tasarımından, öne çıkan içerik widget’larından, özel sayfa şablonlarından ve güçlü tema seçenekleri panelinden yararlanabilirsiniz. Web sitenizi birkaç tıklamayla özelleştirmek kolaydır.

3. Alt çizgiler

Alt çizgiler muhtemelen tüm WordPress başlangıç temaları arasında en popüler olanıdır. Automattic (WordPress.com blog barındırma hizmetinin arkasındaki şirket) tarafından sağlanmaktadır.

HTML5 ve CSS ile yazılmış minimalist bir başlangıç temasıdır. Temiz kod, yolunuzdan çekilmek ve standart uyumlu bir WordPress temasını hızlı bir şekilde oluşturmanıza yardımcı olmak içindir.

4. Adaçayı

Sage, Gulp, Bootstrap ve Bower’a dayalı modern bir WordPress başlangıç temasıdır. Her şablonda aynı kodu tekrarlamaktan kaçınmanıza yardımcı olan bir Tema Sarıcı kullanır.

Aktif olarak korunur ve WordPress ön uç geliştiricileri arasında güçlü bir takip vardır.

5. Kayış Altı

UnderStrap, Underscores ve Bootstrap 4 tabanlı bir WordPress başlangıç temasıdır. Mobil duyarlı bir tasarım ve ızgara çerçevesi ile birlikte gelir ve özelleştirmeyi çok kolaylaştırır.

6. WP Rig

WP Rig, performans için yüksek oranda optimize edilmiş WordPress temaları oluşturmanıza yardımcı olan bir WordPress başlangıç teması ve geliştirme kitidir. Daha iyi performans için kodunuzu değiştiren, optimize eden ve küçülten bir derleme süreciyle birlikte gelir.

7. Catch Starter

Catch Starter, geliştiriciler için koyu renkli bir WordPress başlangıç temasıdır. İçerik kaydırıcı, portföy, hizmetler ve referanslar dahil olmak üzere bir dizi özellikle birlikte gelir.

Tema, geliştirmenizi WordPress ile başlatmak için mükemmeldir. Ayrıca, çok dilli web siteleri oluşturmak için çevirileri de destekler.

8. Başla

Başlangıç, Underscores başlangıç temasına ve Bootstrap çerçevesine dayanmaktadır. Altçizmelerin tüm kodunu devralır ve hızlı ön uç geliştirme için Bootstrap büyüsü ekler.

9. Fasulye

Beans, geliştiriciler için yenilikçi bir WordPress başlangıç temasıdır. Duyarlı içerik ve uyarlanabilir görüntülerle oldukça esnektir.

Tema, SEO dostudur ve web sitenizi kurmak ve özelleştirmek için nihai bir ön uç kitaplığı ile oluşturulmuştur.

10. EklemlerWP

JointsWP, çok sağlam bir WordPress başlangıç temasıdır. Foundation 6 çerçevesine dayalıdır ve CSS veya Sass aromalarında gelir.

11. Kuark

Quark, WordPress başlangıç temasını özelleştirmek kolaydır. Underscores ve Twenty Twelve WordPress temasına dayanmaktadır.

Tarayıcıların tüm öğeleri daha tutarlı bir şekilde işlemesini sağlamak için Normalize ve HTML5 ve CSS3 tarayıcı özelliklerini algılamak için Mordernizr kullanır.

12. Bulutsu

Nebula, daha çok bir çerçeve gibi olan gelişmiş bir WordPress başlangıç temasıdır. 404 ve arama sonucu olmayan sayfalar için öneri motoru, Otomatik Tamamlama Araması vb. Gibi özel işlevlerle birlikte gelir.

13. HTML5Blank

HTML5Blank, klasik WordPress başlangıç temasıdır. Tema geliştirme sırasında kullanabilmeniz için kullanıma hazır kod ve şablon etiketlerine sahip temiz HTML5 ve CSS3 şablonlarına dayanmaktadır.

14. Genel

Genel, minimal bir WordPress başlangıç temasıdır. Tema, müşterileriniz için özel web siteleri oluşturmak veya yeni bir tema oluşturmak için onu temel olarak kullanmak için idealdir.

15. Köşe Taşı

Cornerstone, WordPress geliştiricileri için modern bir başlangıç temasıdır. Popüler Foundation çerçevesine dayanır ve özel bir başlık, kenar çubuğu, widget’lar ve gezinme menüleri ile birlikte gelir.

16. BlankSlate

Blankslate, basit ve son derece esnek bir WordPress başlangıç temasıdır. Geliştiriciler düşünülerek tasarlanmıştır.

Basittir ancak temalarınızın güvenebileceği güçlü bir temel ile birlikte gelir. Tema, özel CSS stilleri ve SEO optimizasyonu sunar.

17. Portal

Gantry, geliştiriciler için güçlü bir WordPress tema çerçevesidir. Hızlı bir şekilde CMS dostu temalar oluşturmanıza olanak sağlar.

Mega menü desteği, düzen yöneticisi, tema devralma, kullanıcı dostu arayüz ve daha fazlası dahil olmak üzere sunabileceği çok şey olan açık kaynaklı bir yazılımdır.

18. WP Bootstrap Başlatıcı

WP Bootstrap Starter, Underscores ve Bootstrap tabanlı bir WordPress başlangıç temasıdır. Font Awesome, tam genişlikte sayfa şablonu, sağ ve sol kenar çubuğu şablonları, boş sayfa şablonu ve daha fazlasını içerir.

19. Hava-Işık

Air-Light, Alt Çizgilere dayalı minimalist bir WordPress başlangıç temasıdır. Geliştiricilerin yeni bir tema oluşturmak için kendi stillerini genişletmeleri için alan bırakan minimal tasarım seçeneklerine sahip işlevsel bir WordPress temasıdır.

Bu makalenin, geliştiriciler için en iyi WordPress başlangıç temasını bulmanıza yardımcı olacağını umuyoruz. WordPress’te tema geliştirme için kukla içeriğin nasıl ekleneceğine ilişkin kılavuzumuzu da görmek isteyebilirsiniz.