2021’nin En İyi 7 Mailchimp Alternatifi (Daha İyi Özellikler + Uygun Fiyatlandırma ile)

750 425 KreatifAjans

Mailchimp alternatifi mi arıyorsunuz? Mailchimp, popüler bir e-posta pazarlama hizmetidir ve eskiden sektörün favorisiydi.

Ancak Mailchimp fiyatlandırmasındaki son değişiklikler ve hizmet kalitesindeki sürekli düşüş nedeniyle, birçok kullanıcı Mailchimp’ten geçiş yapmak istiyor.

İyi haber şu ki, daha iyi özellikler, hizmet ve daha fazla iş dostu fiyatlar sunan birçok harika e-posta pazarlama hizmeti var.

Bu yazıda, e-posta pazarlama ihtiyaçlarınız için en iyi Mailchimp alternatiflerinden bazılarını paylaşacağız.

Comparing the best Mailchimp alternatives for email marketing

İnsanlar Neden Mailchimp’ten Uzaklaşıyor?

Mailchimp, piyasadaki en iyi e-posta pazarlama hizmetlerinden biriydi. Ünlü “sonsuza kadar özgür” planları nedeniyle popülerlik kazandı.

Ancak, son yıllarda özellikle pazarlama otomasyonu söz konusu olduğunda yeniliğe ayak uydurmakta başarısız oldular.

Daha da kötüsü, son fiyat değişiklikleri kullanıcı dostu değil çünkü artık hesaplarındaki abone olmayan kullanıcılar için işletmelerden ücret alıyorlar. Artık sizden mesaj almayan aboneler için ödeme yapmanız GEREKMEMELİDİR.

Destekleri giderek daha yararsız hale geldi ve hemen hemen her istek şu gibi standart bir mesaj alıyor: Bunu mühendislik veya liderlik ekibimize iletiyoruz.

“Hepsi bir arada pazarlama platformu” gibi süslü pazarlama dilini kullanıyor olsalar da, bir seferde 100’den fazla kişiyi toplu olarak silmek gibi temel şeyleri yapmak için uygunluğa sahip değilsiniz.

Neyse ki, çok daha iyi özelliklere, fiyatlara ve hizmet kalitesine sahip birkaç Mailchimp alternatifi var.

En İyi Mailchimp Alternatifleri (Uzman Seçimimiz)

Aralarından seçim yapabileceğiniz yüzlerce e-posta pazarlama hizmeti olduğundan, küçük işletmeler, kar amacı gütmeyen kuruluşlar, çevrimiçi mağazalar (e-ticaret işi) vb. Gibi belirli kullanım durumları için en iyi Mailchimp alternatiflerini el ile seçtik.

İşte kullanabileceğiniz en iyi Mailchimp alternatifleri.

1. Sürekli İletişim

Constant Contact, küçük işletmeler ve kar amacı gütmeyen kuruluşlar için en iyi e-posta pazarlama hizmetidir.

Sadece birkaç dakika içinde kullanımı kolay bir sürükle ve bırak düzenleyiciyle profesyonel e-posta bültenleri oluşturmanıza olanak tanır.

E-posta listelerini yönetme, e-posta teslimatını izleme ve açık oranları izleme gibi tüm temel özelliklere sahip olursunuz. Güzel raporları size e-posta pazarlama kampanyalarınızın nasıl performans gösterdiğini gösterir.

Constant Contact, yeni abonelere hoş geldiniz mesajları göndermenize, kullanıcı davranışına göre e-postaları tetiklemenize ve e-postaları açmayanlara otomatik olarak yeniden göndermenize olanak tanıyan temel e-posta otomasyon özelliklerine sahiptir.

Ayrıca, mevcut müşterilere ulaşmanıza yardımcı olacak e-ticaret çözümleri için yerleşik araçlara sahiptir. Sürekli İletişim, anket ve anketler, kar amacı gütmeyen kuruluşlar için bağış sayfaları, dinamik kayıt formları ve daha fazlasını oluşturmanızı kolaylaştırır.

Constant Contact’ın en iyi yanı, canlı sohbet, telefon görüşmeleri, e-posta, topluluk desteği ve geniş bir yardımcı kaynaklar kitaplığıyla benzersiz desteğidir.

Constant Contact, WordPress için mükemmel bir Mailchimp alternatifidir çünkü OptinMonster, WPForms ve daha fazlası gibi tüm popüler WordPress eklentileriyle çalışır.

Fiyatlandırma: Ayda 20 – 45 dolar.

Bonus: Kreatif Ajans kullanıcıları,Constant Contact kupon kodumuzu kullanabilir ve% 20 indirim kazanabilir. Constant Contact ile bugün başlayın.

2. Gönderinblue

Sendinblue, işletmeler için güçlü bir e-posta pazarlama ve SMS pazarlama hizmetidir.

E-posta bültenleri, e-posta pazarlama otomasyonu, SMS kampanyaları, açılış sayfaları, Facebook reklamları, canlı sohbet ve daha fazlasını oluşturmak için güçlü araçlarla doludur.

Kişiselleştirilmiş pazarlama otomasyonu çözümleri, kullanıcı davranışına göre hedeflenen bir kitleye e-posta göndermenize olanak tanır.

Pazarlama kampanyalarınızı güçlendirmek için kullanımı kolay bir şablon oluşturucu ve harika bir e-posta teslim edilebilirliği ile birlikte gelir.

SendinBlue, SMS pazarlama ve canlı sohbet yazılımı gibi ek özelliklerle Mailchimp’e mükemmel bir alternatif oluşturur. Ayrıca, sonsuza kadar ücretsiz bir plan dahil olmak üzere işletme sahipleri için daha adil fiyatlandırma planları sunarlar.

Fiyatlandırma: Ücretsiz – ayda 66 $.

3. ConvertKit

ConvertKit, blog yazarları, yazarlar ve yaratıcılar için popüler bir e-posta pazarlama yazılımıdır.

Markalarını şu sloganıyla başlattılar: Mailchimp’in kolaylığıyla Infusionsoft’un gücü.

ConvertKit, sürükle ve bırak dizisi oluşturucu ile kolay otomasyon özellikleri sunar, böylece kullanıcı davranışına göre otomatik e-postalar gönderebilirsiniz. E-postalarınızla nasıl etkileşimde bulunduklarına bağlı olarak kişilerinizi etiketlerle daha ayrıntılı bölümlere ayırabilirsiniz.

E-posta listenizi büyütmek için güzel açılış sayfası şablonları ve özelleştirilebilir optin formları sunarlar.

ConvertKit, birçok popüler üçüncü taraf CRM yazılımı, OptinMonster gibi müşteri adayı oluşturma araçları, WooCommerce ve Shopify gibi e-ticaret platformları ve daha fazlasıyla entegre olur.

ConvertKit, blog yazarlarınız, yayıncılarınız ve yazarlarınız için güçlü pazarlama otomasyonu platformuyla Mailchimp’e harika bir alternatiftir.

Fiyatlandırma: Ayda 29 – 79 $

4. AWeber

AWeber, kullanıcılarınızla bağlantı kurmak ve iş büyümesini hızlandırmak için başka bir harika e-posta pazarlama çözümüdür.

Otomatik blog bülteni e-postaları, güzel e-posta şablonları, e-posta analitiği, liste segmentasyonu ve otomasyon araçları oluşturmak için makaleleri otomatik getirme gibi etkileyici bir dizi özellik ile birlikte gelir.

Ayrıca, A / B ayrık testi, otomatik yanıtlayıcılar, liste yönetimi vb. Gibi diğer standart özellikleri de içerir.

AWeber, abone sayısına dayalı esnek fiyatlandırma planları ile Mailchimp’e doğrudan bir alternatiftir. Ayrıca 30 günlük ücretsiz deneme içerir.

Fiyatlandırma: 19 $ – 149 $

5. Damla

Drip, e-ticaret mağazaları için popüler bir e-posta pazarlama otomasyon hizmetidir. E-posta göndererek ve sosyal medya hesaplarında etkileşim oluşturarak müşterilere ulaşmak için çok kanallı temas noktalarına sahiptir.

Kullanıcıları web sitenizdeki etkileşimlerine göre yönetmeye yardımcı olur. Kullanıcı verilerini toplayabilir ve etiketlerde, etkinliklerde ve özel alanlarda saklayabilirsiniz. Ayrıca, satın alma yolculuğu sırasındaki davranışlarına göre müşterilere en etkili zamanda ulaşma sürecini otomatikleştirir.

Gelişmiş kişiselleştirme ile özel indirim kodları, ürün önerileri, fiyat düşüş bildirimleri ve daha fazlasını oluşturmak için müşterilerin verilerini kullanabilirsiniz.

E-posta pazarlama hizmetinizi WooCommerce, BigCommerce veya Shopify gibi bir e-Ticaret çözümüyle entegre etmek istiyorsanız, Drip, satışlarınızı artırmanıza yardımcı olacak çeşitli entegrasyonlarla en iyi Mailchimp alternatifidir.

Fiyatlandırma: 49 – 122 $

6. GetResponse

GetResponse, küçük işletmeler için bir e-posta pazarlama yazılımıdır. Diğer popüler e-posta pazarlama hizmetlerine benzer şekilde, e-posta ile pazarlama, otomasyon, açılış sayfaları ve daha fazlası gibi birçok çözüm sunar.

E-posta pazarlama kampanyalarınızı şablonları ile oluşturabilir ve birkaç tıklamayla güzel e-postalar tasarlayabilirsiniz. Daha fazla potansiyel müşteri yakalamak için açılış sayfalarını da kullanabilirsiniz.

WordPress, Magento, Slack gibi favori uygulamalarınızı bağlamanıza izin veren güçlü entegrasyonlarla birlikte gelir.

Fiyatlandırma: Aylık 15 – 1199 $.

7. MailerLite

MailerLite, başka bir güçlü e-posta pazarlama hizmeti ve harika bir Mailchimp alternatifidir. Başlangıç dostu bir e-posta editörü ve farklı kampanyalar için önceden hazırlanmış e-posta şablonları ile birlikte gelir.

Potansiyel müşterileri yakalamak için açılış sayfalarını, pop-up’ları veya gömülü kayıt formlarını kullanabilirsiniz. Doğru zamanda doğru kullanıcıları hedeflemenizi sağlayan güçlü e-posta otomasyonu, segmentasyon ve kişiselleştirme özellikleriyle birlikte gelir.

Stratejinizi yerleşik raporlama araçlarıyla analiz edebilir veya kampanyalarınızı geliştirmek için A / B ayırma testleri çalıştırabilirsiniz.

Fiyatlandırma : Ücretsiz – ayda 50 $.

Sonuç: En İyi Mailchimp Alternatifi Hangisi?

WordPress için bir Mailchimp alternatifi arıyorsanız, Constant Contact mükemmel bir seçimdir. Küçük işletmeler ve kar amacı gütmeyen kuruluşlar için kullanımı kolay bir platofrm, güçlü entegrasyonlar, yüksek kaliteli destek ve adil fiyatlandırmaya sahiptir.

Sonsuza kadar ücretsiz planı olan bir Mailchimp alternatifi arıyorsanız, SendinBlue’ya bakmalısınız.

Daha iyi otomasyon özelliklerine sahip blog yazarları için bir Mailchimp alternatifi arıyorsanız, ConvertKit veya SendinBlue kullanmanızı öneririz.

Shopify, WooCommerce veya diğer e-ticaret platformları için bir Mailchimp alternatifi arıyorsanız, Drip kullanmanızı öneririz.

Bu makalenin, işinizi büyütmek için en iyi Mailchimp alternatiflerini bulmanıza yardımcı olacağını umuyoruz. En iyi işletme VoIP sağlayıcısını seçme konusundaki kılavuzumuza da göz atmak isteyebilirsiniz.