21 Aile Blogları için En İyi WordPress Temaları (2021)

750 425 KreatifAjans

Aile blogunuz için en iyi WordPress temalarını mı gezdirirsiniz?

Pek çok insan, küçük aile web siteleri oluşturmak için WordPress kullanıyor. Aile haber olaylarını ve arkadaşları ve akrabaları ile paylaşmalarına izin verir.

Bu yazıda size aile blogları için en iyi WordPress temalarından bazılarını göstereceğiz.

Best WordPress Themes for Family Blogs

WordPress ile Aile Blogları Oluşturma

Öncelikle, aile blogunuz için doğru web sitesi platformunu seçmeniz gerekir. WordPress.org’dan WordPress şiddetle tavsiye ederiz.

WordPress.org’dan kendi kendine barındırılan WordPress, WordPress.com’daki WordPress sürümünden farklıdır. WordPress.com ile WordPress.org arasındaki farkın tam makalemize göz atabilirsiniz.

WordPress blogunuzu başlatmak için bir alan adına ve web ihtiyacınız olacak.

Alan adı, web sitenizin internetteki adresidir (wpbeginner.com gibi). Web barındırma, web sitenizin kendisinin depolandığı kullanılır.

Web barındırma hizmetiniz için Bluehost indirme. En popüler web sağlayıcısı ve resmi bir WordPress barındırma ortağıdır.

Daha da iyisi, Bluehost Kreatif Ajans okuyucularına çok şey veriyor. Ücretsiz bir alan adı, ücretsiz bir SSL sertifikası ve web içeriğimada% 65 indirim Suları. Teklifin otomatik olarak uygulanmasını sağlamak için Bluehost yol gidin.

Ayrıca, WordPress biraz yükleme gerekecek. Bundan sonra, bir web tedarik nasıl yapılacağına dair dolgunumuza bakın.

Şimdi kullanabileceğiniz aile blogları için en iyi WordPress temalarına bazılarına bir göz atalım.

1. Astra

Astra, hafif bir WordPress çok amaçlı temasıdır. Bir aile blogu veya web sitesini kolayca oluşturmak için kullanabileceğiniz düzinelerce başlangıç sitesi ve eklenti ile birlikte gelir. Yeni blog yazarları için harika bir seçim.

Blogunuzu hızlı hale getiren hız optimizasyonuna sahiptir. Astra, hızlı özelleştirme için tüm popüler WordPress sayfa oluşturucularla da entegre olur.

2. Divi

Divi, çok amaçlı bir WordPress temasıdır. Herhangi bir kodu düzenlemeden bir blog veya web sitesi oluşturmanıza tanıyan giriş bir sayfa oluşturucu içerir.

Çok detaylı ve detaylı bilgi 1200’den fazla hazır web sitesi düzeni ile birlikte gelir. Hızlı bir şekilde başlamak için bir aile blog düzeni seçebilir ve kendi sözcükleriniz ve resimlerinizle değiştirilebilir.

Divi’yi istediğiniz kadar web hiçbir ücret ödemeden yükleyebilirsiniz, bu yüzden fazla siteye sahip olmayı planlıyorsanız bu harika bir seçimdir. Örneğin, bir aile blogu artı para kazandıran bir blog oluşturabilirsiniz.

3. OceanWP

OceanWP, her türlü web sitesi için ücretsiz bir WordPress temasıdır. Aile blogları, kişisel eğitim, ebeveynlik ve daha fazlası dahil olmak üzere birden fazla demo sitesi içerir.

İçeride ayrıca sosyal medya, gönderi türleri, düzenler ve mega menü için uzantılar bul. Canlı önizleme ile WordPress özelleştiriciyi kullanarak gerçekten çok kolay.

4. Neve

Neve, özellikle tek sayfalı ve çok sayfalı web siteleri için ideal bir WordPress temasıdır. Aile blogları, ebeveynlik ve ilgili web siteleri için çeşitli uygulamalar şablonlar sunar.

Tema, üstbilgi ve altbilgi düzenleri, tam genişlikli şablonlar ve sayfa şablonlarıyla birlikte gelir. Sayfa oluşturucuları kullanarak kurulumu oldukça esnektir ve kolaydır.

5. Ultra

Ultra, onun sitesini oluşturmak için modern bir WordPress çok amaçlı temasıdır. Güzel düzen tasarımlarına ve açılış sayfalarına sahip birkaç uygulama sitedir.

Güçlü eklentiler, Themify sürükle bırak oluşturucu, renk seçenekleri gelir Birlikte ile tipografi net ettik ettik. Kolayca bir mağaza oluşturmak için e-ticareti. KÜÇÜK BİR TARİHİ İLE KURABİLİR Mİ

6. Çok Şık

Pretty Chic, Genesis çerçevesinin üzerine inşa edilmiş güzel bir WordPress temasıdır. Tema, aile, ebeveynlik ve bebek blogları için çok uygundur. Bunu bir düğün sitesi için de kullanabilirsiniz.

3 gezinme çubuğu, tam genişlikte bir widget alanı ve güzel sayfayla birlikte gelir. Üçüncü taraf ürünleri sergilemek ve para kazanmak için reklam alanları vardır.

StudioPress şu anda en popüler yönetilen WordPress barındırma şirketi olan WP Engine’in bir parçası. Web sitenizi oluşturmak için WP Engine barındırma hizmetine kaydolduğunuzda bu temayı ve diğer tüm 35+ StudioPress temasını edinebilirsiniz.

Bonus: Kreatif Ajans kullanıcıları ayrıca% 20 indirim alır. WP Engine ile bugün başladı!

7. Kağıt Torba

Paperbag, aile blogları, kişisel bloglar ve Fotoğrafçılık web siteleri için minimalist bir WordPress temasıdır. Kullanıcılarınızın ilgisini çekmek için bir resim galerisi ve güzel tipografi ile birlikte gelir.

Diğer önemli özellikler arasında çoklu düzen seçenekleri, 80’den fazla özelleştirici ayarı, 20’den fazla renk şeması, gönderi formatları, kenar çubukları ve özel widget’lar bulunur.

8. Düğün Günü

Düğün Günü, özellikle düğün ve etkinlik siteleri için ilan bir WordPress aile blogu temasıdır. Fotoğraflarınızı güzel bir şekilde sergilemek için filtrelenebilir bir fotoğraf albümüyle birlikte gelir.

Tema özellikleri arasında bir ızgara düzeni, sayfalık, popüler yayınlar bölümü, öne çıkan video ve resim, RSVP formu, Google Web yazı tipleri ve ana sayfa kaydırıcısı bulunur.

9. Hestia Pro

Hestia Pro, şık bir WordPress çok amaçlı temasıdır. Aile blogunuzu veya web sitenizi hızlı bir şekilde oluşturmak için tek sayfalı ve çok sayfalı şablonlarla birlikte gelir.

Özel düzenleri, tamamen özelleştirilebilir bir başlık, bir video arka planı ve tam genişlikte sayfalarında içerir. Hestia Pro, ev yapımı ürünlerinizi satmak için WooCommerce ve popüler WooCommerce eklentileri ile uyumludur.

10. Brigsby

Brigsby ücretsiz bir WordPress temasıdır. Ana sayfada güzel bir resim görüntüsü ile açık bir renk şemasına sahiptir.

Bu Çok Amaçlı Bir temadır ettik personal, aileniz, fotoğrafçılık Veya dergi, web siteniz Için kullanabilirsiniz. 2 gezinme menüsü, sosyal yaş ve kolay özelleştirme ile birlikte gelir.

11. Tuz ve Biber

Salt and Pepper, bir WordPress tarifi ve yemek blogu temasıdır. Bir aile web yemek yemek tariflerini paylaşması için çok uygundur.

Tema bir tarif filtresi, içerik listesi ve iletişim formu içerir. Çok dilli bir web sitesi oluşturmak için WPML ile sorunsuz bir şekilde bütünleşir.

12. Brittany

Brittany, çok amaçlı bir WordPress temasıdır. Muhteşem tipografi ve güzel bir görüntü erişimiyle birlikte gelir.

Özel renkler, widget’lar, başlık, arka plan ve daha fazlası dahil olmak üzere tonlarca özelleştirme seçeneği sunar. Ayrıca kutudan `WooCommerce’i diğer.

13. Tepe

Peak, benzersiz bir ızgara düzenine sahip çok amaçlı bir WordPress temasıdır. Peak, aile bloglarının fotoğraf, etkinlik veya genel haberleri paylaşması için çok uygundur.

Kayar menüler, kenar çubuklari, tam genişlikte tek sayfalar ve tek gönderiler için birden çok düzen vardır. Ayrıca, en iyi içeriğini okuyuculara okuyabilmeniz için mega bir menü ile birlikte gelir.

14. Hueman

Hueman, en popüler ücretsiz WordPress temalarından biri. Aile bloglarını oluşturmak için 2 sütunlu ve 3 sütunlu düzenler sunar.

2 gezinme Menüsü, bir sosyal menü, özel widget’lar, özel başlık ve arka plan ve çoklu widget hazır alanları ile birlikte gelir. Blogunuzu birkaç tıklamayla kurmak için WordPress canlı özelleştiriciyi kullanabilirsiniz.

15. Gurme

Foodie, yemek, aile ve sağlıklı yaşam tarzı blogları için bir WordPress temasıdır. Otomatik olarak güzel listeler oluşturmak için malzemeleri ve üretebileceğiniz bir tarif oluşturucu ile birlikte gelir.

Fotoğrafların güzel bir inceleme, geniş özellikli görüntülere ve güzel küçük resim görüntülerine odaklanır. WordPress özelleştiriciyi ve herhangi bir sayfa oluşturucuyu kullanarak web sitenizi hızlı bir şekilde kurabilirsiniz.

16. Tinos

Tinos, kişisel ve aile blogları için uygun klasik bir WordPress temasıdır. Birden çok renk şeması ile birlikte gelir ve sayfa sayfa değiştirmenize olanak tanır.

İçeriğinizi şık bir şekilde görüntülemek için birden fazla gönderi formatını içerir. Tinos, sitenizin harika görünmesini sağlamak için güzel bir tipografiye ve çok sütunlu bir düzene sahiptir.

17. Ashe

Ashe, aile, yaşam tarzı, moda, sağlık, fitness ve kişisel blog yazarları için ücretsiz bir WordPress blog temasıdır. Sayfanın üstünde güzel bir kapak fotoğrafı görüntülemek için özel bir başlık ile birlikte gelir.

Temanın 2 gezinme Menüsü, bir resim kaydırıcısı, bir Instagram widget’ı, bir altbilgi Menüsü ve daha fazlası vardır. Özelleştirme için Beaver Builder ile uyumludur.

18. Sağlık Pro

Wellness Pro, aile blogları için en iyi WordPress temalarından biridir. Ayrıca fitness, sağlık, yaşam tarzı ve sağlık blogları veya web siteleri için kullanım.

Ana sayfanız hızlı bir şekilde kurmak için 12 widget alanıyla birlikte gelir. Tema, işinizi başlatmak için WooCommerce ve BigCommerce ile sorunsuz bir şekilde çalışır.

19. Cookely

Cookely, tarif ve yemek blogunuz için esnek bir WordPress aile blogu temasıdır. İçeriğinizi öne çıkaran minimal bir düzene ve şık yazı tiplerine sahiptir.

En iyi tariflerinizi görüntülemek için ana sayfada yayınlanan bir içerik bölümü ile birlikte gelir. Ayrıca, 2 gezinme Menüsü, renk ana ve sosyal paylaşım simgeleri içerir.

20. Çiçek Satışı

Blossom Travel, özellikle seyahat blogcuları, maceracılar ve seyahat severler için oluşturulmuş ücretsiz bir WordPress aile blogu temasıdır. Yolculuğunuzu okuyucularla paylaşmanıza yardımcı olacak bir e-posta bülteni abonelik formu ile birlikte gelir.

Bu tema, Instagram fotoğraflarınızı ve Instagram takipçilerinizi büyütmek için bir takip kullanarak görüntülemenizi sağlar. Web sitenizi kurmak için basit tema seçeneklerine sahiptir.

21. Sahil şeridi

Sahil şeridi, fotoğraflara ve videolara odaklanan şık bir WordPress temasıdır. Fotoğrafçılık, moda ve aile blogları için mükemmeldir.

3 sütunlu bir düzen, sol kenar çubuğu, çoklu sayfa reklam ve renk şemaları ile birlikte gelir. Ayrıca, ana sayfanız hızlı bir şekilde için özel widget’lar ve bir portföy şablonu içerir.

Bu makalenin aile blogları için en iyi WordPress temasını yardımcı yardımcı unuyoruz. En iyi WordPress fotoğraf galerisi eklentileri eksiksiz kılavuzumuza göz atmak isteyebilirsiniz.

Bu makaleyi beğendiyseniz, lütfen WordPress video eğitimleri için YouTube Kanalımıza abone olun. Bizi Twitter ve Facebook’ta bulabilirsiniz.