21 Barlar ve Publar için En İyi WordPress Temaları

750 425 KreatifAjans

Barlar için en iyi WordPress temalarını mı arıyorsunuz?

Barınızın tarzına ve atmosferine uygun bir WordPress teması daha fazla müşteri çekebilir ve işinizi büyütmenize yardımcı olabilir.

Bu yazıda, barlar ve publar için en iyi WordPress temalarından bazılarını paylaşacağız.

Best WordPress Themes for Bars and Pubs

WordPress ile bir Bar Web Sitesi Oluşturun

Binlerce restoran, bar, kafe ve pub, esas olarak esnek ve kullanımı kolay olduğu için web siteleri için WordPress kullanıyor.

2 tür WordPress vardır. Bunlar, bir barındırma çözümü olan WordPress.com ve kendi kendine barındırılan bir platform olan WordPress.org’dur. WordPress.org’dan kendi kendine barındırılan WordPress’i kullanmanızı şiddetle tavsiye ederiz.

Daha fazla ayrıntı için, WordPress.com ile WordPress.org arasındaki karşılaştırmamıza bakın.

Bir WordPress web sitesi oluşturmak için bir alan adı ve bir WordPress barındırma hesabı almanız gerekir.

Bluehost kullanmanızı öneririz. En büyük barındırma şirketlerinden biridir ve resmi olarak önerilen bir WordPress barındırma sağlayıcısıdır.

Kreatif Ajans kullanıcıları için Bluehost, ücretsiz bir alan adı ve SSL sertifikasının yanı sıra web barındırmada% 65 indirim sunar.

Hosting aldıktan sonra, WordPress yüklemeniz gerekecek. Web sitesi nasıl yapılır kılavuzumuzdaki talimatları izleyin ve sitenizi bir saatten daha kısa bir sürede kurmuş olacaksınız.

Barlar, barlar ve benzer işletmeler için özenle seçilmiş en iyi WordPress temaları listemize bir göz atalım.

1. Astra

Astra, piyasadaki en hızlı WordPress temalarından biridir. Barlar, barlar, gece kulüpleri ve restoranlar için çok uygun birden fazla hazır web sitesi şablonuyla birlikte gelir.

Açılış sayfalarını oluşturmak ve özelleştirmek için Elementor gibi sürükle ve bırak sayfa oluşturucularla entegre olur. Ayrıca yerleşik Google Yazı Tipleri ile birlikte gelir.

Tema, çevrimiçi yiyecek veya içecek satmak istiyorsanız WooCommerce’i de destekler. Astra, yiyecek veya içecek menünüzü eklemenizi kolaylaştırır ve ayrıca web sitesi ziyaretçilerinin kolayca masa ayırtabilmesi için bir Rezervasyon düğmesi ekleyebilirsiniz.

2. Cafe Pro

Cafe Pro, Genesis Çerçevesi üzerine inşa edilmiş minimalist bir WordPress temasıdır. Öne çıkan bir fotoğrafı görüntülemek için göz alıcı tam genişlikte bir başlığa sahip olduğu için harika bir bar teması oluşturur.

Tema özellikleri, özel bir logo, rezervasyon sistemi, karşılama notu ve widget düzenini içerir. Ayrıca, blog sayfası ve diğer açılış sayfaları için özel sayfa şablonları sunar.

StudioPress şu anda en popüler yönetilen WordPress barındırma şirketi olan WP Engine’in bir parçası. Web sitenizi oluşturmak için WP Engine barındırma hizmetine kaydolduğunuzda bu temayı ve diğer tüm 35+ StudioPress temasını edinebilirsiniz.

Bonus: Kreatif Ajans kullanıcıları ayrıca% 20 indirim alır. WP Engine ile bugün başlayın!

3. Divi

Divi, 100’den fazla yerleşik sayfa düzeni ve ana sayfa tasarımına sahip güçlü bir çok amaçlı WordPress temasıdır. Web sitenize daha fazla özellik ve seçenek eklemek için üçüncü taraf eklentilerle entegre olur.

Barınız veya kulübünüz için sayfalar oluşturmak için modüller ve öğeler içerir. Tema oldukça esnektir ve WordPress yönetici paneline yerleştirilmiş olan WordPress özelleştirici kullanılarak özelleştirilmesi kolaydır.

4. Ultra

Ultra, her tür web sitesi için tasarlanmış modern bir WordPress temasıdır. Barlar, restoranlar, kafeler, barlar ve gece kulüpleri için şablonlarla birlikte geldiği için harika bir bar WordPress teması oluşturur. Duyarlı bir WordPress teması, böylece siteniz mobil cihazlarda iyi görünecek.

Tema özellikleri söz konusu olduğunda, Ultra akıllı düzen seçenekleri, e-ticaret desteği, renk seçenekleri ve daha fazlasını sunar. Tema, sitenize daha fazla işlevsellik eklemek için güçlü oluşturucu eklentilerine sahiptir.

5. OceanWP

OceanWP, ücretsiz, çok amaçlı bir WordPress temasıdır. Web sitenizi başlatmak için 1 tıklamayla içe aktarabileceğiniz barlar ve publar için düzinelerce hazır şablona sahiptir. Ayrıca blok (Gutenberg) WordPress editörü ile de iyi çalışır.

OceanWP, sitenizin arama motorlarında iyi sıralanmasına yardımcı olacak yerleşik SEO özelliklerine sahiptir. Ayrıca sosyal medya, düzen, üye kaydı ve daha fazlası için premium uzantılar sunar. RTL dillerini tam olarak destekler ve çok dilli bir site oluşturmak için kullanılabilir.

6. Hestia Pro

Hestia Pro, her türlü web sitesi için çarpıcı bir WordPress tek sayfalık temadır. Ayrıca, barınız veya pub’ınız için bir web sitesi oluşturmak için çok sayfalı şablonlarla birlikte gelir.

Hestia Pro, yeni başlayanlar için harika bir tema. Mobil uyumlu, duyarlı bir tasarıma ek olarak, kolay özelleştirmeye sahip özel üstbilgi ve altbilgi düzenlerine sahiptir. Özel açılış sayfalarını kolayca tasarlamak için Visual Composer gibi sayfa oluşturucularla uyumludur.

7. Etkinlik

Etkinlik, barlar, etkinlikler, gece kulüpleri ve yaşam tarzı web siteleri için güzelce tasarlanmış bir WordPress temasıdır. Olayları profesyonelce görüntüleyebilmeniz için ana sayfada yerleşik bir etkinlikler bölümü ile birlikte gelir.

Öğeleri sürükleyip bırakmak ve özel düzenler oluşturmak için Themify Builder’a sahiptir. Diğer özellikler arasında güzel paralaks kaydırma efektleri, sosyal paylaşım simgeleri, reklam alanları ve renk şemaları bulunur.

8. Oturumlar

Sessions, müzik etkinlikleri, barlar, yaşam tarzı ve eğlence web siteleri için bir WordPress temasıdır. Sanatçılar, diskografi, etkinlikler, fotoğraf galerileri ve videolar için özel gönderi türleri içerir.

Birkaç içerik parçacığına sahip parçacıklı bir ana sayfa düzeni vardır. Hızlı bir şekilde çevrimiçi bir mağaza başlatmak için WooCommerce’i destekler.

9. Şehir Merkezi

Downtown, restoranlar, kafeler, kafeler, barlar ve barlar için uygun, temiz ve modern bir premium temadır. Çubuğunuzun konumunu, bir restoran menü bölümünü, tarifleri ve iletişim formunu belirtmek için özel bir Google Haritalar özelliğine sahiptir.

Ana sayfada güzel paralaks arka plan efektlerine ve zarif geçişlere sahiptir. Tema, özel teklifler, düğmeler, fiyat tabloları, sekmeler, ekip üyeleri ve daha fazlasını eklemek için kısa kodlar kullanır.

10. Delicio

Delicio, temiz bir düzen ve modern tasarıma sahip esnek bir WordPress temasıdır. Bir yemek menüsü sayfası, özel renkler, arka planlar, yazı tipleri ve başlık şablonları ile birlikte gelir.

Açılış sayfalarınızı özelleştirmek için sürükle ve bırak sayfa oluşturucularını destekler. Üstte yapışkan kayan bir menü ve kolay gezinme için kayan bir kenar çubuğu paneli vardır.

11. Croccante

Croccante, basit bir bar veya pub WordPress teması olarak iyi çalışan benzersiz bir tasarıma sahip ücretsiz, çok amaçlı bir temadır. Dikey gezinme özelliğine sahip tek sayfalık bir tema düzeni sunar.

Güzel bir tam ekran arama kaplaması, canlı tema özelleştirici desteği, sınırsız renk, 2 kenar çubuğu, özel logo, sosyal medya düğmeleri ve daha fazlasını içerir.

12. Berliner

Berliner, etkinlikler, barlar ve müzisyenler için sofistike bir WordPress temasıdır. Etkinlikler, sanatçılar, diskografi, galeriler ve videolar eklemek için ana sayfa bölümleriyle birlikte gelir.

Daha fazla müşteri çekmek için bar etkinliklerinizi web sitesinde sergilemenizi sağlar. Ayrıca Instagram, Facebook ve Twitter gibi sosyal ağ siteleri için özel pencere öğeleri içerir.

13. Yerel Ayarlar

Yerel ayarlar, şehrinizdeki yerel barlardan oluşan bir dizin oluşturmanıza olanak sağlar. Web sitenize yer eklemek ve bunları etkili bir şekilde görüntülemek için kullanabileceğiniz bir WordPress iş rehberi teması.

Ayrıca, kullanıcı tarafından gönderilen listeleri kabul etmek için bir formla birlikte gelir ve işletme dizininizden para kazanmanıza olanak tanır. Yerlerin nerede olduğunu göstermek için Google Haritalar entegrasyonuna sahip güzel liste sayfalarına sahiptir.

14. ClubFood

ClubFood ücretsiz bir WordPress yemek temasıdır. Aynı zamanda harika bir restoran WordPress temasıdır. Ana sayfada beyaz bir arka plan ile minimalist bir düzen tasarımına sahiptir. Bu, içeriğinizi oldukça okunabilir hale getirir.

Tema özellikleri, özel bir tam genişlikte başlık, sosyal medya simgeleri, renk seçenekleri ve daha fazlasını içerir. Kolayca çok dilli bir web sitesi oluşturmak için çeviri hazırdır.

15. Parallax Pro

Parallax Pro, Genesis çerçevesi üzerine inşa edilmiş yüksek kaliteli bir WordPress çok amaçlı temasıdır. Web sitenizin hızına ve performansına yardımcı olmak için optimize edilmiştir.

Tema, pek çok seçenek olmadan basit ve anlaşılırdır. Herhangi bir kodu düzenlemeden profesyonel ve modern bir web sitesi oluşturmak için ihtiyaç duyacağınız tüm özelliklere sahiptir.

16. Igloo

Igloo, herhangi bir bar, kafe, bistro veya benzeri yemek işletmeleri için uygun modern ve temiz bir WordPress restoran temasıdır. Ana sayfanın üst kısmında tam genişlikte bir görüntü kaydırıcısı ile son derece özelleştirilebilir.

Menü sayfaları, kaydırıcılar, fotoğraf galerileri ve referanslar bölümü vardır. Ana sayfanın widget’lı bir düzeni vardır; bu, web sitesini kurmak için yalnızca içerik widget’larınızı eklemeniz gerektiği anlamına gelir.

17. Modüller

Modüller, özellikle barlar, barlar, gece kulüpleri ve kafeler için oluşturulmuş mükemmel bir WordPress temasıdır. Süper esnek bir düzene sahip çok yönlü bir temadır ve tek tıklamayla yükleyebileceğiniz birkaç hazır web sitesi şablonuyla birlikte gelir.

Tüm yaygın web tasarım öğeleri için modüller ile birlikte gelir. Ayrıca çeşitli başlık stilleri, gezinme menüleri, özel widget’lar, sosyal paylaşım ve diğer özelleştirme seçenekleri sunar.

18. Suarez

Suarez, benzersiz ve yaratıcı bir görünüme sahip, iyi hazırlanmış bir WordPress temasıdır. Barlar, barlar ve hatta bir restoran web sitesi için çok uygundur. Üstte öne çıkan bir kaydırıcı, ardından bir Hakkımızda bölümü ve diğer yararlı içerikler var.

Sayfa şablonları ve iletişim formu sayfalarıyla birlikte gelir. Kurulum, özellikle birlikte verilen tema seçenekleri paneliyle basittir.

19. Neve

Neve, şık bir WordPress çok amaçlı temasıdır. Barlar, barlar, kafeler, restoranlar ve gece kulüpleri için çeşitli yerleşik web sitesi şablonları sunar.

Barınızın fotoğraflarını ve videolarını profesyonelce görüntülemenizi sağlar. Neve, web sitesi sayfalarınızı tasarlamak için sayfa oluşturucuları ve WordPress canlı özelleştiriciyi destekler.

20. Carbone

Carbone, özellikle restoranlar, barlar, kafeler ve benzeri işletmeler için oluşturulmuş güzel bir WordPress temasıdır. Özelleştirme için çok fazla zamanınızı gerektirmeyen basit ama göz alıcı bir tasarıma sahiptir.

İçeride, özel pencere öğeleri, içerik keşif araçları, sosyal paylaşım simgeleri, sınırsız renkler, bir rezervasyon formu ve daha fazlasını bulacaksınız. Carbone, tüm popüler WordPress eklentileriyle uyumludur.

21. Çivit

Indigo, barlar veya barlar için harika bir WordPress temasıdır. Web sitenizi kurmak için birkaç hazır şablon ve tek tıklamayla demo içerik aktarıcısı ile birlikte gelir.

Indigo, siteniz için içerik oluşturmayı kolaylaştırmak için yerleşik sayfa oluşturucu modüllerine sahiptir. Ayrıca özel widget’lar, çoklu düzenler, kenar çubukları, sayfa şablonları, yazı tipi simgeleri ve daha fazlasını içerir.

Bu makalenin barlar ve barlar için en iyi WordPress temalarını bulmanıza yardımcı olacağını umuyoruz. Ayrıca, WordPress’te restoranlar için çevrimiçi yemek siparişinin nasıl adım adım ayarlanacağına ilişkin kılavuzumuza göz atmak isteyebilirsiniz.

If you liked this article, then please subscribe to our YouTube Channel for