21 En İyi RTL WordPress Temaları (Sağdan Sola Dil)

750 425 KreatifAjans

En iyi WordPress RTL temalarını mı arıyorsunuz?

RTL (Sağdan Sola) temaları, sağdan sola doğru yazılan dillerle mükemmel çalışacak şekilde tasarlanmıştır. Bunlar İbranice, Arapça, Farsça (Farsça), Urduca ve daha fazlasını içerir.

Bu yazıda, web sitenizde deneyebileceğiniz en iyi RTL WordPress temalarından bazılarını size göstereceğiz.

Best RTL WordPress Themes (Right to Left Language Support)

RTL Dillerinde bir WordPress Web Sitesi Oluşturma

WordPress, RTL (sağdan sola) yönünde yazılan diller de dahil olmak üzere herhangi bir dilde bir web sitesi oluşturmak için ideal bir platformdur.

2 tür WordPress web sitesi vardır. Bunlar, barındırılan bir çözüm olan WordPress.com ve kendi kendine barındırılan bir platform olan WordPress.org’dur.

Daha fazla ayrıntı için, WordPress.org ile WordPress.com arasındaki fark hakkındaki makalemize bakın.

Web siteniz için, kendi kendine barındırılan WordPress.org’u kullanmanız gerekir. Bir RTL web sitesi kurmak için ihtiyacınız olan tüm esnekliği ve özellikleri size sağlar.

Bir WordPress web sitesi başlatmak için bir alan adına ihtiyacınız olacak. Bu, web sitenizin wpbeginner.com gibi internetteki adresidir. Ayrıca bir WordPress barındırma hesabına ihtiyacınız var.

Bluehost kullanmanızı öneririz. En büyük web barındırma şirketlerinden biridir ve resmi olarak önerilen bir WordPress barındırma sağlayıcısıdır.

Kreatif Ajans kullanıcıları için ayrıca ücretsiz bir alan adı, ücretsiz SSL sertifikası ve web barındırmada% 65 indirim sunarlar.

Barındırma için kaydolduktan sonra, sitenizde WordPress kurulumu ile ilgili tüm ayrıntılar için WordPress’in nasıl kurulacağına ilişkin makalemizi kullanın.

Şimdi, kullanabileceğiniz en iyi WordPress RTL temalarından bazılarına bir göz atalım.

1. Astra

Astra, piyasadaki en popüler WordPress temalarından biridir. Düzinelerce başlangıç sitesi ile birlikte gelir ve web sitenizi hızlı bir şekilde başlatmak için RTL dillerini destekler.

Tema, özelleştirme için Elementor gibi WordPress sürükle ve bırak sayfa oluşturucu eklentileriyle uyumludur. Web sitenizde değişiklik yapmak için WordPress canlı özelleştiriciyi de kullanabilirsiniz.

Astra, tamamen duyarlı bir WordPress temasıdır, bu nedenle siteniz tüm cihazlarda harika görünecektir. Sitenize kolayca Adsense reklamlarını da dahil edebilirsiniz.

2. Divi

Divi, her tür web sitesi için tasarlanmış modern, çok amaçlı bir WordPress temasıdır. RTL dilleriyle tamamen uyumludur ve sağdan sola herhangi bir dilde kolayca web sitesi oluşturmanıza olanak tanır.

Yerleşik bir sayfa oluşturucu eklentisi, renk seçenekleri, paralaks efektleri, özel başlık ve daha fazlasını içerir. Divi, her türlü işletme ve kar amacı gütmeyen kuruluş için uygun 166+ başlangıç sitesi ile birlikte geldiğinden herhangi bir kodu düzenlemeden kolayca kurulabilir.

Divi tema seçeneklerini kullanarak kolayca özel bir logo, sosyal medya simgeleri ve bir favicon ekleyebilirsiniz.

3. OceanWP

OceanWP, premium benzeri özelliklere ve seçeneklere sahip ücretsiz bir WordPress temasıdır. Oldukça esnektir ve yalnızca birkaç tıklamayla başlamak için tek tıklamayla demo içerik aktarıcısı sunar.

İçeride, RTL dil desteği, e-ticaret entegrasyonu, özel renkler, yazı tipi seçenekleri ve güçlü uzantılar bulacaksınız.

OceanWP, hızlı bir sayfa yükleme süresine sahiptir. Bu, WordPress sitenizin SEO’su (arama motoru optimizasyonu) için iyidir ve Google’da ve diğer arama motorlarında iyi bir sıralama elde etmenize yardımcı olur.

4. Hestia Pro

Hestia Pro, blog yazarları ve işletmeler için birinci sınıf bir WordPress temasıdır. Kutudan çıkar çıkmaz RTL hazırdır ve çok dilli web sitelerinde de kullanabilirsiniz.

Müşteri referansları, hizmetler ve özel bir ana sayfa bölümü eklemek için tamamlayıcı bir eklenti ile birlikte gelir.

Hestia, sayfa oluşturucu eklentileriyle uyumludur ve size birçok özelleştirme seçeneği sunar. Web sitenize bir forum eklemek istiyorsanız, bbPress ile de iyi çalışır.

5. Elegance Pro

Elegance Pro, klasik bir WordPress iş temasıdır. İçeriğinizi öne çıkaran güzel tipografi ve renk seçenekleri ile birlikte gelir.

Tema çeviriye hazırdır ve RTL dillerini destekler. Çok dilli web sitenizi kolayca tasarlamak için birden fazla pencere öğesi alanı ve 6 düzen seçeneği vardır. WordPress canlı özelleştiriciyi kullanarak özel CSS de ekleyebilirsiniz.

StudioPress şu anda en popüler yönetilen WordPress barındırma şirketi olan WP Engine’in bir parçası. Web sitenizi oluşturmak için WP Engine barındırma hizmetine kaydolduğunuzda bu temayı ve diğer tüm 35+ StudioPress temasını edinebilirsiniz.

Bonus: Kreatif Ajans kullanıcıları ayrıca% 20 indirim alır. WP Engine ile bugün başlayın!

6. Paralaks

Parallax, her türlü işletme web sitesine uygun şık bir sayfalık WordPress temasıdır. Ana sayfada tam ekran bir arka plan görüntüsü ve çarpıcı paralaks efektleri bulunur.

11 başlık stili, bir portföy bölümü, bir ekip üyeleri bölümü, animasyonlu ilerleme çubukları ve ayrı bir RTL stil sayfası içerir. Web sitenizde değişiklik yapmak için özel bir tema seçenekleri paneline sahiptir.

7. Duyarlı Pro

Responsive Pro, iş web siteleri ve bloglar için güçlü bir temadır. 12 güzel renk şemasında gelir ve 4 gezinme menüsü konumu, RTL dil desteği, yerleşik Google Yazı Tipleri ve daha fazlasını içerir.

Responsive Pro, temanızı tamamen özelleştirmek için birden fazla üstbilgi ve altbilgi düzenine sahiptir. Ayrıca, kullanıcılarınızın ilgisini çekmek için resim ve atlıkarınca kaydırıcıları içerir.

8. Benson

Benson güzel bir WordPress fotoğrafçılık temasıdır. Tam ekran bir ana sayfa düzenine sahiptir ve bir RTL (sağdan sola) web sitesi oluşturmak için favori çeviri eklentinizle birlikte çalışır.

Ayrıca, birden çok görüntü düzeni, video ve slayt gösterisi desteği, özel widget’lar ve renk seçenekleri ile birlikte gelir. Hızlı kurulum ve özelleştirme için Visual Composer gibi sayfa oluşturucularla entegre olur.

9. Zelle

Zelle, tek sayfalı ve çok sayfalı düzenlere sahip şık bir WordPress temasıdır. Etkileşimli ana sayfa öğeleri, paralaks kaydırma ve RTL dilleri desteği ile birlikte gelir.

Sınırsız renk seçenekleri, 1-tıklama demo içerik aktarıcısı, özel arka planlar ve mega menülere sahiptir. Çevrimiçi mağazanızı kolayca başlatmak için harika bir WooCommerce teması oluşturur.

Online mağazanızı genişletmek için WooCommerce eklentilerini Zelle’ye de ekleyebilirsiniz.

10. Inspiro

Inspiro, zarif bir WordPress fotoğraf ve videografi temasıdır. Çoklu dil için hazırdır ve herhangi bir dilde bir web sitesi oluşturmak için RTL dillerini destekler.

Tema özellikleri arasında kayan bir kenar çubuğu, video yerleştirmeleri, ana sayfa slayt gösterisi, duyarlı galeri ve yerleşik şablonlar bulunur. Herhangi bir kod yazmadan özel sayfa şablonlarınızı tasarlamak için Beaver Builder ile entegre olur.

11. Gumbo

Gumbo, özellikle podcast’ler, ses ve video web siteleri için tasarlanmış çarpıcı bir WordPress podcast temasıdır. RTL’ye hazırdır ve podcast’lerinizi birden çok dilde görüntülemenizi sağlar.

Üçüncü taraf ses kaynaklarını, düzenleri, videoları ve öne çıkan kaydırıcıyı destekler. Gumbo, içeriğinizi eklemek ve bir web sitesi kurmak için düzinelerce sayfa oluşturucu ayarına sahiptir.

12. Ajans

Ajans, tam RTL desteğine sahip şirketler, ajanslar ve tasarımcılar için harika bir iş WordPress temasıdır. Tek bir resim veya bir galeri atlıkarınca gösterebilen her öğenin bulunduğu güzel bir portföy bölümü içerir.

Ayrıca referanslar, ekip üyeleri ve önemli anlar için bölümlerle birlikte gelir. Bu, harika bir kullanıcı deneyimi sunmayı kolaylaştırır. Ajansın kurulumu kolaydır ve bir demo içerik aktarıcısı, sayfa oluşturucu ve özel tema seçenekleri sayfası içerir.

13. Yaz

Writee, yazarlar, yazarlar ve blog yazarları için uygun ücretsiz bir WordPress blog oluşturma temasıdır. Ana sayfanızın üst kısmında öne çıkan bir içerik kaydırıcısı ile minimalist bir düzene sahiptir.

Writee’nin basit bir kurulum süreci vardır. Tüm tema seçenekleri, WordPress yönetici panelinizdeki WordPress canlı özelleştirici kullanılarak kolayca yapılandırılabilir.

14. Neve

Neve, bir sayfalık web siteleri de dahil olmak üzere her türlü web sitesi için tasarlanmış mükemmel bir WordPress çok amaçlı temasıdır. 80’den fazla başlangıç sitesi ile birlikte gelir ve çok dilli ve RTL web sitesini kolayca oluşturmak için çeviriye hazırdır.

Neve, üstbilgi ve altbilginizi özelleştirmek için sürükle ve bırak bileşenleri sunar. Artı, hız ve performans için yerleşik optimizasyona sahiptir. Bu, web sitenizin hızlı ve SEO dostu olmasına yardımcı olur.

15. Atmosphere Pro

Atmosphere Pro, klasik bir WordPress çok amaçlı temasıdır. İçeriğinizi son derece okunabilir kılan siyah beyaz bir düzene sahiptir.

Tema çeviriye hazırdır ve RTL dillerini sorunsuz bir şekilde destekler. 4 ana sayfa widget alanı, açılış sayfası, özel başlık ve daha fazlasıyla birlikte gelir.

Atmosphere Pro ile tüm standart WordPress eklentilerini kullanabilir ve ekstra özellikler eklemek için kısa kodlar ekleyebilirsiniz.

16. Kredi

Credence, minimal düzen tasarımına sahip ücretsiz bir WordPress temasıdır. İş ve profesyonel web siteleri için çok uygundur.

Tam genişlikte bir şablona, özel logoya, renk seçeneklerine ve kenar çubuklarına sahiptir. RTL dil desteği ile sağdan sola herhangi bir dilde kolayca bir web sitesi oluşturabilirsiniz.

17. Tam Ekran

Fullscreen, fotoğrafçılar, sanatçılar ve tasarımcılar için uygun muhteşem bir WordPress temasıdır. Çalışmanızı sergilemek için tam ekran galerilerle birlikte gelir.

Öne çıkan gönderiler ve son Tweetler için özel widget’lar, minimalist bir gezinme menüsü, bir blog bölümü ve bir iletişim formu sayfası içerir. Ayrıca 7 tema görünümü ve birden fazla stil seçeneği elde edersiniz.

18. Denge

Balance, bir çevrimiçi mağaza başlatmak için esnek bir WordPress e-ticaret temasıdır. Web sitenizi herhangi bir dile çevirmek için çoklu dil ve yerelleştirme desteğine sahiptir.

İçeride, yerleşik sayfalar ve 1 tıklamayla demo içerik aktarıcısı bulacaksınız. Web sitenizi veya çevrimiçi mağazanızı oluşturmak için içeriği kendi içeriğinizle değiştirmeniz yeterlidir.

Denge, duyarlı tasarım kullanır ve retinaya hazırdır. Bu, tüm mobil cihazlarda harika görüneceği anlamına gelir.

19. Spencer

Spencer, yeni başlayanlar ve girişimciler için güzel bir WordPress iş temasıdır. Kişisel blogunuzu hızlı bir şekilde başlatmak için bir blog sayfası şablonuyla birlikte gelir.

Yapışkan bir menüsü, özel renkleri, haber bülteni kayıt formu, harekete geçirici mesaj düğmesi ve daha fazlasını içerir. Tema, WPML ile bütünleşir ve kutudan çıkar çıkmaz RTL dillerini destekler.

20. Gema

Gema, şık bir WordPress dergi teması veya kişisel WordPress blog teması olarak kullanılabilir. Ana sayfada öne çıkan içerik bölümleri ile güzel bir düzen tasarımına sahiptir.

Tema bir resim galerisi, özel logo, düzen seçenekleri, renk şemaları ve net tipografi içerir. Kolayca RTL destekli bir blog oluşturmanıza izin vermek için WordPress çeviri eklentileriyle entegre olur.

21. Academy Pro

Aca