21 En İyi Tıp ve Sağlık WordPress Temaları (2021)

750 425 KreatifAjans

En iyi tıp ve sağlık WordPress temalarını mı arıyorsunuz?

Tıp ve sağlık hizmetleri web siteleri, normal işletme web sitelerinden farklıdır ve tasarımınızın öne çıkmasını istersiniz.

Bu yazıda, kullanabileceğiniz en iyi tıbbi ve sağlık WordPress temalarından bazılarını paylaşacağız.

Best Medical and Health WordPress Themes

WordPress ile Tıbbi ve Sağlık Sitesi Yapmak

WordPress, dünyadaki en popüler web sitesi oluşturucusudur. Binlerce tıp uzmanı, doktor, danışman ve sağlık hizmeti sağlayıcısı siteleri için WordPress kullanıyor.

2 tür WordPress web sitesi vardır: barındırılan bir çözüm olan WordPress.com ve kendi kendine barındırılan bir platform olan WordPress.org. Tam karşılaştırma için WordPress.com vs WordPress.org adresindeki kılavuzumuzu görebilirsiniz.

Tıbbi web siteniz için, WordPress.org’a ihtiyacınız olacak çünkü size tüm WordPress özelliklerine ve seçeneklerine erişim sağlıyor.

Ayrıca bir alan adına ve bir web barındırma hesabına ihtiyacınız olacak. Bir alan adı, web sitenizin URL’sidir (wpbeginner.com gibi) ve bir barındırma hesabı, medyanızı ve web dosyalarınızı depolayacağınız yerdir.

Bluehost kullanmanızı öneririz. Resmi olarak önerilen bir WordPress barındırma sağlayıcısı ve dünyanın en büyük barındırma şirketlerinden biridir.

Kreatif Ajans kullanıcıları için ayrıca ücretsiz bir alan adı, ücretsiz SSL sertifikası ve web barındırmada% 65 indirim sunarlar.

Hosting satın aldıktan sonra, web sitesi nasıl yapılır hakkındaki makalemize göz atmalısınız.

Web sitenizde kullanabileceğiniz en iyi tıbbi ve sağlık WordPress temalarından bazılarına bir göz atalım.

1. Astra

Astra, her tür web sitesi için popüler bir WordPress çok amaçlı temasıdır. Tıp, sağlık hizmetleri, doktorlar ve hastaneler için birkaç yerleşik düzen dahil olmak üzere düzinelerce web sitesi şablonuyla birlikte gelir.

Bir blog, hizmetler vb. İçin özel açılış sayfalarınızı tasarlamanıza izin vermek için WordPress sayfa oluşturucularla entegre olur. Ayrıca bir e-ticaret sitesi oluşturmak ve çevrimiçi sağlık ürünleri satmak için Astra’yı da kullanabilirsiniz.

2. Divi

Divi, güçlü bir WordPress teması ve nihai bir sayfa oluşturucu eklentisidir. Tıp veya sağlık hizmetleri web sitenizi kolayca oluşturmak ve özelleştirmek için tek noktadan bir çözümdür.

Tema, farklı çevrimiçi işletmeler için 100’lerce düzen paketi sunar. Aynı zamanda tıp üniversiteleri, hastaneler, sağlık hizmetleri ve daha fazlası için hazır web siteleri içerir.

3. Wellness Pro

Wellness Pro, özellikle doktorlar, hemşireler, sağlık personeli ve hastaneler için tasarlanmış birinci sınıf bir WordPress temasıdır. Bu temayı oldukça esnek kılan Genesis Çerçevesi üzerine inşa edilmiştir.

Ana sayfada, ilk izlenimde kullanıcıların ilgisini çekmek için harekete geçirici mesaj düğmesi içeren bir karşılama mesajı ekleyebilirsiniz. Tamamen pencere öğesi haline getirilmiş bir ana sayfası vardır, böylece içeriğinizi ve hizmetlerinizi profesyonelce sergileyebilirsiniz.

StudioPress şu anda en popüler yönetilen WordPress barındırma şirketi olan WP Engine’in bir parçası. Web sitenizi oluşturmak için WP Engine barındırma hizmetine kaydolduğunuzda bu temayı ve diğer tüm 35+ StudioPress temasını edinebilirsiniz.

Bonus: Kreatif Ajans kullanıcıları ayrıca% 20 indirim alır. WP Engine ile bugün başlayın!

4. Ultra

Ultra, her tür web sitesi için çok amaçlı modern bir WordPress temasıdır. Tıp ve sağlık uzmanları için birkaç hazır web sitesi düzeni ile birlikte gelir.

Tema, web sitenizi kolayca özelleştirmek için kullanabileceğiniz yerleşik Themify sayfa oluşturucu eklentisi sunar. Ayrıca sitenize daha fazla özellik ve işlev eklemek için premium eklentiler içerir.

5. Neve

Neve, tek sayfalı ve çok sayfalı şablonlara sahip şık bir WordPress temasıdır. Modern düzen ve tasarımlara sahip 80’den fazla başlangıç sitesine sahiptir.

Web sitenizi hızlı bir şekilde başlatmak için bir tıbbi veya sağlık hizmeti şablonunu içe aktarabilirsiniz. Tema, Elementor sayfa oluşturucu ve özelleştirme için diğer popüler sürükle ve bırak oluşturucularla uyumludur.

6. OceanWP

OceanWP, herhangi bir web sitesini kolayca oluşturmak için kullanabileceğiniz hızlı bir WordPress çok amaçlı temasıdır. Hızlı bir şekilde başlamak için 1 tıklamayla demo içerik ithalatçısı eklentisi ve 100’lerce ücretsiz ve premium demo sitesi içerir.

Tıp uzmanları için tüm özellik ve seçeneklerle 2 hazır şablona sahiptir. Temanın yerleşik SEO optimizasyonu vardır, bu da daha fazla arama trafiği almanıza yardımcı olabileceği anlamına gelir.

7. Medi

Medi, tıp, sağlık hizmetleri, klinikler ve doktorlar için profesyonel bir WordPress temasıdır. Kolayca personel, hizmet ve kaydırıcı eklemek için 3 içerik türü ile birlikte gelir.

Ayrıca, içerik keşfi ve sosyal medya özellikleri eklemek için özel widget’lar içerir. Yeni başlayanlar için uygundur ve özelleştirme için tüm popüler WordPress sayfa oluşturucu eklentilerini destekler.

8. Oluşturun

Create, her türlü tıbbi ve sağlıkla ilgili web siteleri için uygun mükemmel bir WordPress temasıdır. Ana sayfa, sayfanın üst kısmında güzel bir görüntü kaydırıcısı bulunan ilgi çekici bir düzene sahiptir.

Birden çok başlık stili, yerleşik mega menü navigasyonu, iletişim formları, simge yazı tipleri ve daha fazlasını içerir. Web sitenizi hızlı bir şekilde kurmak için 1 tıklamayla demo içerik ithalatçısına sahiptir.

9. İndigo

Indigo, güzel tasarlanmış çok amaçlı bir WordPress temasıdır. Web sitenizi bozmadan farklı özel düzenler oluşturmanıza olanak tanıyan sürükle ve bırak modülleri kullanır.

Tıp, doktorlar, diş hekimleri ve daha fazlası dahil olmak üzere herhangi bir web sitesi için çok uygundur. Bir iletişim formu, WooCommerce desteği, Google Haritalar ve sosyal medya simgeleri ile birlikte gelir.

10. Hestia Pro

Hestia Pro, tek sayfalık bir WordPress çok amaçlı temasıdır. Kullanıcılarınız üzerinde göz alıcı bir ilk izlenim yaratmak için ana sayfada bir video arka planı vardır.

Herhangi bir web sitesi türü oluşturmak için kullanabileceğiniz birden fazla profesyonel düzen sunar. Tema, tıbbi, sağlık hizmetleri ve eczanelerin bir çevrimiçi mağaza kurmasını uygun hale getiren WooCommerce’i destekliyor.

11. Lifestyle Pro

Lifestyle Pro, fitness, tıp ve sağlık hizmetleri web siteleri için zarif bir WordPress temasıdır. Ana sayfada güzel bir renk kombinasyonu ve net bir tipografi var.

Diğer tema özellikleri arasında 6 düzen seçeneği, birden çok pencere öğesi alanı, özel arka plan ve daha fazlası bulunur. Kolayca bir çevrimiçi mağaza başlatmak için e-ticareti destekler.

12. Meridian Fitness

Meridian fitness, özellikle sağlık ve fitness web siteleri için oluşturulmuş çarpıcı bir WordPress temasıdır. Kişisel eğitmenler ve ana sayfadaki programları olan sınıflar eklemek için özel içerik türleri ile birlikte gelir.

Hazır bir web sitesini içe aktarmak ve içeriği hızlı bir şekilde değiştirmek için 1 tıklamayla demo içerik ithalatçısı içerir. Ayrıca, WordPress canlı özelleştiricide gelişmiş ayarlar sunar.

13. Modena

Modena, kaplıcalar, sağlık ve fitness ve tıbbi hizmetler web siteleri için çok amaçlı bir WordPress temasıdır. Tam genişlikte bir slayt gösterisi ve hizmetler, hakkımızda, referanslar vb.

Renk şemaları, kenar çubukları, sosyal paylaşım ve daha fazlası var. WooCommerce’i destekler ve çok dilli bir web sitesi oluşturmak için çeviriye hazırdır.

14. Güzel

Beaute, kaplıcalar, fitness ve sağlık hizmetleri web siteleri için bir WordPress temasıdır. Kullanıcılarınızın dikkatini çekmek için ana sayfada tam ekran özellikli bir içerik kaydırıcısı vardır.

Hizmetler, personel profilleri ve fotoğraf galerileri eklemek için özel içerik türleri ile birlikte gelir. Farklı renk şemalarında mevcuttur ve tek tek sayfalar için renk seçmenizi sağlar.

15. MedZone

MedZone, tıbbi ve sağlık hizmetleri için zarif bir WordPress temasıdır. Hizmetlerinizi ve biyografinizi eklemek için güzel bir ana sayfa düzeniyle birlikte gelir.

Diğer önemli özellikler arasında hizmetleri görüntülemek için özel bir kaydırıcı, bir referanslar bölümü ve ekip üyeleri veya personel profilleri bulunur. Web sitenizi hızlı bir şekilde yüklemek için hız ve performans için optimizasyona sahiptir.

16. Varlık

Presence, tıbbi ve sağlık hizmetleri dahil herhangi bir işletme web sitesi için tasarlanmış çok amaçlı bir WordPress temasıdır. Web sitenizi hızlı bir şekilde başlatmak için 1 tıklamayla demo yükleyici kullanarak içe aktarabileceğiniz önceden oluşturulmuş 10 web sitesi şablonuna sahiptir.

6 renk şeması, çoklu kaydırma stilleri, sayfa şablonları ve özel widget’larla birlikte gelir. Tüm popüler WordPress eklentilerini destekler ve WooCommerce için tam destek ile birlikte gelir.

17. Yüzer

Çok yönlü bir tasarım arıyorsanız, Float’a bir göz atın. Kolayca tıbbi veya sağlık hizmetleri web sitesi oluşturmak için kullanabileceğiniz çok amaçlı bir WordPress temasıdır.

Özel düzenler tasarlamak için yerleşik şablonlar ve güçlü bir sayfa oluşturucu ile birlikte gelir. Tema özellikleri arasında sosyal medya paylaşımı, e-ticaret desteği, özel tema seçenekleri paneli ve 1 tıklamayla demo aktarıcı bulunur.

18. Tıbbi Çevre

Medical Circle tıp, doktorlar, diş hekimleri, hemşireler ve diğer sağlık uzmanları için ücretsiz bir WordPress temasıdır. Sağlık blogu başlatmak için ayrı bir blog sayfası şablonu da dahil olmak üzere birden çok sayfa şablonu içerir.

Yeni başlayanlar için bile kurulumu kolaydır ve web sitenizin ayarlarını yönetmek için WordPress canlı özelleştiriciyi kullanabilirsiniz.

19. Canlılık

Vigor, fitness, tıp, sağlık hizmetleri, hastaneler ve diğer sağlıkla ilgili web siteleri için harika bir WordPress temasıdır. Tam ekran özel bir arka plan kaydırıcısı ve güzel sayfa şablonlarına sahiptir.

Tema, birden fazla yerleşik düzen ile son derece özelleştirilebilir bir üstbilgi ve altbilgiye sahiptir. Ayrıca hizmetler, eğitim ve daha fazlası için özel ana sayfa bölümleri içerir.

20. Sağlık Koçu

Sağlık Koçu, tıbbi danışmanlar, doktorlar, cerrahlar ve diğer sağlık uzmanları için özel olarak tasarlanmış ücretsiz bir WordPress temasıdır. Göz alıcı bir ana sayfa düzenine ve başlık bölümünde bir haber bülteni abonelik formuna sahiptir.

Tema, öne çıkan hizmetlerinizi ana sayfada güzel bir şekilde görüntülemenizi sağlar. Sosyal paylaşım simgeleri, özel widget’lar, sınırsız renk şemaları ve daha fazlasıyla birlikte gelir.

21. Essence Pro

Essence Pro, sağlık, fitness, yaşam tarzı ve sağlıklı yaşam işletmeleri için çok uygun güzel bir WordPress temasıdır. StudioPress Genesis tema çerçevesinin üzerine inşa edilmiştir.

Tema başlığı, WordPress özelleştiricisinden değiştirebileceğiniz tam genişlikte bir özel arka plan resmine sahiptir. Web sitenizi hızlı bir şekilde kurmanıza yardımcı olan daha basit tema ayarlarına sahiptir.

Bu makalenin en iyi tıbbi ve sağlık bakımı WordPress temalarını bulmanıza yardımcı olacağını umuyoruz. Küçük işletmeler için en iyi e-posta pazarlama hizmetleri ve en iyi iş telefonu hizmetleri hakkındaki makalemize de göz atmak isteyebilirsiniz.

Bu makaleyi beğendiyseniz, lütfen WordPress video eğitimleri için YouTube Kanalımıza abone olun. Bizi Twitter ve Facebook’ta da bulabilirsiniz.