21 En İyi WordPress Restoran Temaları (2021)

750 425 KreatifAjans

En iyi WordPress restoran temalarını mı arıyorsunuz?

Restoran web sitelerinin, menülerini, fotoğraflarını, yerlerini, çalışma saatlerini ve diğer yararlı bilgileri sergileme yeteneği gibi özel özelliklere ihtiyacı vardır.

Bir restoran WordPress teması, işinizi büyütmeye odaklanabilmeniz için bunları kolayca yapmanıza izin vermelidir.

Bu yazıda, kullanabileceğiniz restoranlar için en iyi WordPress temalarından bazılarını seçtik. Tüm bu temalar mobil uyumludur ve performans için son derece optimize edilmiştir.

Best WordPress restaurant themes for cafes and restaurants

WordPress ile Restoran Web Sitesi Oluşturma

WordPress, restoran web sitenizi oluşturmak için en esnek ve kullanımı kolay platformdur. Düzinelerce ödeme platformunun yanı sıra binlerce şablon ve eklentiye erişmenizi sağlar. Daha fazla ayrıntı için neden WordPress kullanmanız gerektiğiyle ilgili makalemize bir göz atın.

İki tür WordPress web sitesi vardır. WordPress.com, barındırılan bir çözümdür ve WordPress.org, kendi kendine barındırılan bir platformdur. Daha güçlü ve esnek olan, kendi kendine barındırılan WordPress.org’a ihtiyacınız olacak. Daha fazla bilgi edinmek için, WordPress.com ile kendi kendine barındırılan WordPress.org siteleri arasındaki fark hakkındaki kılavuzumuza bakın.

Restoran web sitenizi başlatmak için bir WordPress barındırma hesabına ihtiyacınız olacak. Barındırma hesabınız, tüm web sitesi dosyalarınızın depolandığı yerdir.

Ayrıca bir alan adına ihtiyacınız var. Bu, wpbeginner.com gibi sitenizin internetteki adresidir. Çoğu restoran adlarını, genellikle yerleri eklenmiş olarak kullanır.

Bluehost kullanmanızı öneririz. Dünyanın en büyük barındırma şirketlerinden biridir ve aynı zamanda resmi WordPress barındırma ortaklarından biridir.

Kreatif Ajans kullanıcılarına ücretsiz bir alan adı ve ücretsiz bir SSL sertifikası ile birlikte barındırmada BÜYÜK bir indirim sunuyorlar.

→ Bu Özel Bluehost Fırsatını Almak İçin Buraya Tıklayın ←

Ardından, WordPress yüklemeniz gerekecek. Adım adım talimatların tamamı için, bir web sitesinin nasıl yapılacağına ilişkin kılavuzumuzu takip edebilirsiniz.

Kurulumdan sonra, aşağıdaki uzman seçimimizden bir tema seçme zamanı. WordPress temasının nasıl kurulacağına ilişkin kılavuzumuzdaki talimatları uygulamanız yeterlidir.

Şimdi en iyi WordPress restoran temalarından bazılarına bir göz atalım. Bu liste hem ücretsiz hem de ücretli WordPress temalarını içerir.

1. Astra

Astra, İtalyan Restoranı da dahil olmak üzere çok çeşitli başlangıç siteleri sunan modern, duyarlı bir WordPress temasıdır. Bu şablon, paralaks kaydırma ve gezinme menüsünün altında tam genişlikte bir başlık arka planıyla birlikte gelir.

Aynı zamanda bir masa rezervasyon sistemi içerir, ayrıca restoran menünüz ve blog sayfanız için özel sayfa şablonlarına sahiptir.

Astra, bir dizi başka restoran, kafe ve yemek işi şablonu da sunar. Başlangıç Sitesi eklentisini kullanarak bunlardan herhangi birini kolayca ekleyebilirsiniz. Tüm şablonlar, WPBakery gibi sürükle ve bırak araçları kullanılarak restoranınıza uyacak şekilde özelleştirilebilir.

Astra, sitenizin Google’da ve diğer arama motorlarında iyi sıralanmasına yardımcı olmak için iyi WordPress SEO için optimize edilmiştir. Ayrıca, tarayıcılar arası uyumluluğa sahiptir.

2. Divi

Divi, entegre bir sayfa oluşturucuya sahip oldukça esnek bir WordPress temasıdır. Bir restoran web sitesi için harika bir açılış sayfası dahil, aralarından seçim yapabileceğiniz yüzlerce şablon vardır. Bu, resimlerinizi ve içeriğinizi öne çıkaran siyah beyaz bir arka plan sunar.

Ana sayfa bölümleri, referanslarınızı, restoran menüsünü, çalışma saatlerini ve daha fazlasını görüntülemenizi sağlar. Divi, hız ve performans için son derece optimize edilmiştir ve tüm cihazlarda harika görünmek için duyarlı tasarım kullanır.

Divi aynı zamanda SEO dostudur, yani sitenizin Google’da ve diğer arama motorlarında iyi sıralanmasına yardımcı olur.

3. Cafe Pro

Cafe Pro, StudioPress’in güçlü Genesis Çerçevesi üzerine inşa edilmiş bir WordPress kafe temasıdır. Restoranınız için bir web sitesi yapmak için sağlam bir temel ve harika bir dizi özellik ile birlikte gelir.

Tema ana sayfa düzeni, 4 widget alanı kullanılarak kolayca özelleştirilebilir. Web sitenizde iletişim bilgilerini, adresi, çalışma saatlerini ve daha fazlasını görüntülemenize olanak tanıyan bir tema seçenekleri paneli ve özel widget’lar elde edersiniz.

StudioPress şu anda en popüler yönetilen WordPress barındırma şirketi olan WP Engine’in bir parçası. Bir WP Engine barındırma hesabına kaydolduğunuzda bu temayı ve diğer tüm 35+ StudioPress temalarını alabilirsiniz.

Bonus: Kreatif Ajans kullanıcıları ayrıca% 20 indirim alır. WP Engine ile bugün başlayın!

4. Ultra

Ultra, birçok küçük işletme için uygun çok amaçlı bir WordPress temasıdır. Bununla birlikte, kendi içeriğinizle özelleştirebileceğiniz zarif bir WordPress demo sitesi olan Restaurant’a sahip olursunuz. Restoran, ziyaretçiler üzerinde harika bir ilk izlenim bırakmak için tam ekran özel bir arka plan görüntüsü eklemenize olanak tanır.

Yapışkan bir gezinme menüsü, tam ekran düzeni, renkli menü fotoğrafları, Google Haritalar entegrasyonu ve çevrimiçi rezervasyon sistemi ile birlikte gelir. Yeni başlayan biri olsanız bile esnek ve kullanımı kolaydır.

5. OceanWP

OceanWP, ücretsiz çok amaçlı bir WordPress temasıdır. Hızlı bir şekilde bir restoran web sitesi oluşturmak için bir şablon dahil yüzlerce tek tıklamayla demo sitesi ile birlikte gelir. Demo içeriğini kendi içeriğinizle kolayca değiştirebilirsiniz.

Tema, kolay özelleştirme için Elementor veya Visual Composer gibi sürükle ve bırak sayfa oluşturucularla mükemmel şekilde çalışır. Tabii ki, WordPress blok düzenleyicisini (Gutenberg editörü) de kullanabilirsiniz.

OceanWP, e-Ticaret eklentileriyle uyumludur ve restoranınız için çevrimiçi rezervasyon almanıza izin verir.

6. Hestia Pro

Hestia Pro, başka bir çok amaçlı WordPress temasıdır. Farklı sayfa düzenlerine ve menü stillerine sahip birkaç hazır şablonla birlikte gelir. Bu şablonlar, kafeler, restoranlar veya gıdayla ilgili tüm işletmeler için uygun bir tema içerir.

Hestia Pro, WooCommerce entegrasyonuna sahiptir ve kutudan çıkan popüler sayfa oluşturucu eklentilerini destekler. Tercüme hazırdır ve çok dilli bir web sitesi oluşturmak için kullanılabilir.

Ayrıca, Hestia mobil duyarlıdır ve retinaya hazırdır. Bu, tüm mobil cihazlarda harika görüneceği anlamına gelir.

7. Karbon

Carbone, şık bir restoran WordPress temasıdır. Ziyaretçilerinizin dikkatini çekmek için ana sayfada bir video arka planı vardır. Restoran menünüz için kolayca bir açılış sayfası oluşturabilir ve tüm yiyecek öğelerini resimlerle güzelce ekleyebilirsiniz.

Tema, restoranınız, kafeniz veya kafeniz için bir web sitesi yapmak için mükemmeldir. Bu temayı ayrıca bir yemek blogu başlatmak ve para kazanmak için de kullanabilirsiniz.

8. Neve

Neve, modern bir WordPress tek sayfalık temasıdır. Restoran web siteniz için güzel bir şablon içeren önceden oluşturulmuş birden fazla başlangıç demosu ile doludur. Tema oldukça esnektir ve özelleştirme için sayfa oluşturucuları destekler.

Restoran şablonunu kullanarak, bir resim galerisi oluşturabilir ve ziyaretçilerinizi çekmek için göz alıcı fotoğraflar ekleyebilirsiniz. Ana sayfada günlük menünüzü, konum haritanızı ve kullanıcı derecelendirmelerinizi ekleyebileceğiniz bölümler vardır.

Neve, ücretsiz WordPress eklentileri ve premium eklentilerle de uyumludur.

9. Tuz ve Biber

Salt and Pepper, modern bir WordPress temasıdır. Yemek ve yemek tarifi blogları, kafeler, restoranlar ve barlar için idealdir. Temanın başlık bölümünde özel bir logosu, gezinme menüsü ve sosyal medya simgeleri vardır.

Instagram widget’ıyla, göz alıcı yemek fotoğraflarınızı kenar çubuğuna veya altlık widget alanına ekleyebilirsiniz. Salt and Pepper renkleri, yazı tiplerini ve ortam dosyalarını hızla özelleştirmek için herhangi bir sayfa oluşturucuyu kullanmanıza olanak tanır.

10. Rosa 2

Rosa 2, restoran işletmeniz için güzelce tasarlanmış bir WordPress temasıdır. Sürükleyici paralaks arka plan efektleri ve ana sayfa için modern, duyarlı bir düzen ile birlikte gelir. Bu, tüm ekran boyutlarında ve cihazlarda harika görünüyor.

Rosa 2 ayrıca kullanımı kolay bir restoran menü yönetimine sahiptir. OpenTable aracılığıyla çevrimiçi sipariş ve rezervasyon sistemi gibi diğer önemli işlevlere de sahip olursunuz. Tema, WordPress canlı özelleştirici kullanılarak kolayca uygulanabilen birden fazla stil ve renk şeması içerir.

11. Zelle Pro

Zelle Pro, herhangi bir web sitesini oluşturmak için kullanılabilecek çok amaçlı premium bir WordPress temasıdır. Paralaks efekti ve etkileşimli ana sayfa öğeleri ile güzel bir tek sayfalık düzeni vardır.

Tema, daha hızlı performans gösteren bir restoran web sitesi yapmak için mükemmeldir. Sınırsız renk seçeneğine, özel arka plana ve WooCommerce desteğine sahiptir.

12. Delicio

Delicio, restoranlar, kafeler ve bistrolar için birinci sınıf bir WordPress temasıdır. Bir menü, konum bölümleri ve daha fazlasıyla birlikte gelir. Web sitenizdeki çevrimiçi rezervasyonları kabul etmenize olanak tanıyan restoran rezervasyon formu eklentileriyle uyumludur.

Tema, oldukça büyük bir tam ekran başlığı, harekete geçirme düğmeleri, özelleştirme paneli ve canlı önizlemeli sürükle ve bırak sayfa oluşturucu içerir.

13. Sezonlar

Seasons, restoranlar, barlar, kafeler ve diğer yiyecekle ilgili web siteleri için zarif bir şekilde tasarlanmış bir WordPress temasıdır. Herhangi bir kod yazmadan kurulumu ve güncellenmesi kolay, widget’lı bir restoran menü sayfasına sahiptir.

Bunun dışında, premium bir WordPress temasından beklediğiniz tüm özelliklerle birlikte gelir. Bu özelliklerden bazıları benzersiz bir kaydırıcı, güvenli tema seçenekleri, hızlı kurulum, özel başlıklar ve düzen stilidir.

14. Mise En Yer

Mise En Place, WordPress için zarif bir restoran temasıdır. Bir menü yönetim sistemi, sayfa oluşturucu ve WooCommerce desteği ile birlikte gelir.

Mise En Place ayrıca büyük başlık resimlerini, özel widget’ları, kısa kodları, Google Yazı Tipleri entegrasyonunu ve WordPress canlı tema özelleştiricisini destekler.

15. Igloo

Igloo, geniş özellikli resimler, güzel tipografi ve güçlü özelliklere sahip modern bir WordPress restoranı veya pizzacı temasıdır. Yerleşik bir restoran menü yönetim sistemi, rezervasyonlar, özel widget’lar, kaydırıcılar, galeriler ve referanslar ile birlikte gelir.

Igloo, kullanımı kolay bir tema seçenekleri paneline sahiptir ve özelleştirme için en popüler WordPress sayfa oluşturucularını destekler.

16. Şehir Merkezi

Downtown, yemek blogları, restoran incelemeleri, barlar ve kafeler için de kullanılabilen çok amaçlı modern bir restoran WordPress temasıdır.

Google Haritalar için ana sayfa bölümleri, bir iletişim formu, hizmetler, referanslar, personel profilleri ve bir etkinlik takvimi ile birlikte gelir. Tema, bir çevrimiçi yemek dağıtım web sitesi oluşturmak için WooCommerce’i destekler.

17. Restaurantz

Restaurantz, ücretsiz bir WordPress restoran temasıdır. Ana sayfada büyük bir resim karuseli ve harekete geçirici mesaj düğmesi ile güzel bir düzene sahiptir. Tüm tema seçenekleri için tema özelleştiriciyi kullanır.

SiteOrigin tarafından sunulan güçlü ücretsiz sayfa oluşturucuyu destekler. Bir restoran menü sayfası gibi şeyler eklemek için popüler WordPress eklentileri ekleyebilirsiniz.

18. Fırınlar ve Pastalar

Bakes and Cakes, güzelce tasarlanmış bir WordPress temasıdır. Ücretsizdir ve şık restoranlar ve kafeler için uygundur. Bir referans bölümü, ürün bölümü, hakkında bölüm, ekip bölümü ve harekete geçirme düğmeleri ile birlikte gelir.

Tema, popüler ücretsiz restoran menü eklentileriyle tam uyumludur. Bu WooCommerce ve destekler WPML kutunun dışında.

19. Petit

Petit, parlak renkli bir WordPress restoran temasıdır. Tarif sayfaları için güzel düzenler ve yemekle ilgili bir web sitesi için özel kısa kodlarla birlikte gelir.

It h