21 Kiliseniz İçin En İyi Kilise WordPress Temaları (2021)

750 425 KreatifAjans

Kiliseniz için en iyi WordPress temalarını mı incelemeleri?

En popüler WordPress temaları, işletmeler veya kişisel web siteleri için uygundur, bu da kiliseler ve dini kuruluşlar için mükemmel temayı bulmayı zorlaştırır.

Bu yazıda, WordPress için özenle aslında en iyi kilise temaları listemizi paylaşacağız.

Best Church WordPress Themes

WordPress ile Kilise Web Sitesi Kurmak

İki tür WordPress web sitesi vardır. Barındırılan bir blog çözümü olan WordPress.com ve kendi kendine barındırılan bir web sitesi kurucu platformu olan WordPress.org. Daha fazla ayrıntı için, WordPress.com ile WordPress.org arasındaki fark farklı kılavuzumuza bakın.

Bir WordPress tüm özelliklerinden ve esnekliğinden kendi kendine barındırılan WordPress.org’a ihtiyacınız olacak.

Web sitenizi başlatmak için, bir WordPress barındırma hesabına (bu, web sitenizin internette yaşadığı) ve bir alan adına (bu, web sitenizin internetteki adresi), kreatifajans.com gibi ihtiyacınız olacaktır.

Bluehost boşaltma. Dünyanın en büyük barındırma şirketlerinden birinden ve aynı zamanda WordPress web sitesinden biridir.

Kreatif Ajans kullanıcılarına yönelik barındırmada cömert bir indirim + ücretsiz bir alan adı ve SSL sertifikası sunuyor.

→ Bu Özel Bluehost Fırsatını Almak İçin Buraya Tıklayın ←

Ayrıca WordPress biraz daha ağırlaştırmanız gerekecek. Adım adım talimatlar, web sitesi nasıl yapılır yazımızı takip edebilirsiniz.

Kurulumdan sonra, web siteniz için mükemmel WordPress temasını seçmeniz gerekir. {0} {0} WordPress teması nasıl kurulur makalemizdeki takip edebilirsiniz.

Hem ücretsiz hem de ücretli olarak kiliseler için en iyi WordPress temalarının bazılarına bir göz atalım.

1. Astra

Astra, popüler bir WordPress çok amaçlı temasıdır. Kiliseniz veya kar amacı gütmeyen siteniz için tamamen pasta bir şablon dahil olmak üzere 100’lerce hazır site ile birlikte gelir.

Temanın SEO desteği vardır, bu da web sitenizin arama motorlarında yer alacağı ve daha fazla ziyaretçi gelir. Sürükle ve bırak sayfa oluşturucuları ve WordPress Canlı özelleştiriciyi kullanarak özelleştirmek kolaydır.

2. Divi

Divi, güçlü bir WordPress teması ve nihai bir sayfa oluşturucusudur. Kilise web siteniz için bir düzen seçmenizi kolaylaştıran 100’den fazla düzen paketi ve 800’den önceden hazırlanmış şablon tasarımıyla birlikte gelir.

Sitenize özellikler ve seçenekler Eklenti için ihtiyaç duyduğunuz 40’tan fazla ve modül ile birlikte gelir. Divi, aynı zamanda tüm sayfalarınıza ve yazılarınıza uygulamak için özel global örnek oluşturmanıza da olanak tanır.

3. Sosyal Yardım Uzmanı

Outreach Pro, onu sağlam kılan Genesis Tema çerçevesinin üzerine inşa edilmiştir. Birden çok düzen, sayfa şablonu, büyük başlık resmi ve mobil sese bir tasarım sunar.

Outreach Pro teması, tüm popüler etkinlik yönetimi eklentilerini, podcasting, video ve saklamak etmelidir. Böylece site web sitenize sorunsuz bir şekilde görsel içerik yükleyebilirsiniz.

StudioPress şu anda en popüler yönetilen WordPress barındırma şirketi olan WP Engine’in bir parçası. Web sitenizi oluşturmak için WP Engine barındırma hizmetine kaydolduğunuzda bu temayı ve diğer tüm 35+ StudioPress temasını edinebilirsiniz.

Bonus: Kreatif Ajans kullanıcıları ayrıca% 20 indirim alır. WP Engine ile bugün başladı!

4. Ultra

Ultra, çok amaçlı modern bir WordPress temasıdır. Bir kilise web sitesini ziyaret etmek için önceden oluşturulmuş düzen, web sitesi şablonu, premium eklenti ve özel sayfa tasarımı içerir.

Oldukça esnektir ve web sitenizin renklerini, yazı tipini ve arka planını değiştirmek için size tam kontrol sağlar. Ultra, hızlı özelleştirme için Themify sayfa oluşturucu ile birlikte gelir.

5. OceanWP

OceanWP, kiliseniz, kar amacı gütmeyen veya herhangi bir niş web sitesi için bir web sitesi yapmak için ücretsiz bir WordPress çok amaçlı temasıdır. Tek tıklamayla demo içerik ithalatçısı ve 100’lerce ücretsiz ve premium başlangıç sitesi ile birlikte gelir.

Tema, hızlı sayfa yükleme süresi, sese düzen, SEO optimizasyonu ve e-ticaret mağazalarına destek sunar. Tercüme için hazırdır, bu da çok dilli bir web sitesini hızlı bir şekilde oluşturabileceğiniz gelir.

6. Neve

Neve, onun tür web sitesi için mükemmel bir WordPress temasıdır. Kilise web sitenizi kurmak için kullanabileceğiniz hızlı, hafif, duyarlı ve kaygan bir şablon tasarımına sahiptir.

Diğer önemli özellikler arasında özel üstbilgi ve altbilgi düzenleri, çoklu sayfa düzenleri ve popüler sayfa oluşturucularla entegrasyon bulunur.

7. Maranatha

Maranatha, profesyonel bir WordPress kilise temasıdır. Vaazları ses, video, metin ve PDF formatında yükleyebileceğiniz vaazlar yönetim alanı ile birlikte gelir ve vaazlar ayrıca seriler halinde, konulara göre ve kitaplara göre düzenlenebilir.

Kaydırılırken aşağı kaydırılır. Aynı zamanda bakanlıklar, etkinlik takvimi, yerler ve bir kilise blogu bölümleriyle birlikte gelir.

8. Kurtuluş

Salvation, kiliseler, dini gruplar ve yardım kurumları için güzelce gör bir WordPress temasıdır. Bir etkinlik yönetim sistemi, bağış formu ve özel widget’larla birlikte gelir.

Yapışkan bir başlığı, büyük kaydırıcısı, sürükle ve bırak ana sayfa oluşturucusu, çok dilli desteği, galerileri, paralaks ve atlıkarınca desteğine sahiptir.

9. Dua

Dua, WordPress için güzel bir kilise temasıdır. Sitenizde vaazları, içerikleri, galerileri, kaydırıcıları ve kişisel bilgi bilgi yayınlamanıza izin verir.

Birden çok renk şemasıyla birlikte gelir ve ayrıca onun sayfa için farklı renk şemaları da yanında. Diğer özellikler arasında esnek bir ana sayfa düzeni, Twitter ve Instagram gibi sosyal profiller için özel widget’lar ve kolay tema seçenekleri bulunur.

10. Çıkış

Exodus, kiliseler için güzel bir WordPress temasıdır. Güçlü bir vaaz yönetimi bölümü ile birlikte gelir. Vaazları video, ses, metin vb. Birçok formatta yükleyebilirsiniz.

Bakanlıklar, kişisel yardımlar, etkinlikler, Konumlar vb. Eklemek için bölümleri de vardır. Tamamen duyarlıdır ve ön sayfada büyük bir resim veya video içeriği içerir.

11. Dayanıklılık

Endurance, kiliseler, kar amacı gütmeyen kuruluşlar, STK’lar ve toplama siteleri için ücretsiz bir WordPress temasıdır. İç sayfalar için bir ekmek kırıntıları gezinme sistemi ile birlikte gelir.

Ana sayfada, içeriğinizi görüntülemek için bir mesaj vardır 3 bölüm vardır. Özel renkler, arka plan, yazı tipi ve daha fazlasına sahiptir.

12. Kerygma

Kerygma, WordPress için çekici bir kilise temasıdır. Güzel kaydırıcılar, geniş arka plan resimleri, paralaks efekti ve esnek bir ana sayfa oluşturucu içerir.

Podcast videolarınızı kutunun görüntüleri. Tema ayrıca kişisel korunma için kolay bir bölümle birlikte gelir.

13. Charitize

Charitize, kiliseler ve kar amacı gütmeyen kuruluşlar için ücretsiz bir WordPress temasıdır. Etkinlikler, personel dizini ve konumlar için destekle birlikte gelir.

Ana sayfada büyük bir kaydırıcı ile temiz, minimalist bir tasarıma sahiptir. Tema, farklı gönderi türleri, sayfalar ve blog için reklam düzenler sunar.

14. Diriltmek

Diriltmek, şehirden ilham alan bir WordPress kilise temasıdır. Birden fazla formatta nakletmek kendi vaaz bölümü vardır.

Ayrıca podcast videoları da dahil olmak üzere tam multimedya desteği ile birlikte gelir. Tema, büyük görüntü ve video başlıklarını destekleyen koyu ve açık renk düzenine sahiptir.

15. Kiliseyi Yenileyin

Yenileme Kilise, yeni kurulan kiliseler ve dini gruplar için bir WordPress temasıdır. Ayrıca, kiliseler için yararlı olan güçlü özelliklerle birlikte gelir ve haber verebilirsiniz web sitenizi büyütebilirsiniz.

Vaazlar, kişisel kurumsal, etkinlik yönetimi ve iletişim formları için destekle birlikte gelir. Dahası, büyük başlık resimlerine, paralaks etkisine, çoklu sayfa düzenlerine ve daha fazlasına sahiptir.

16. Epik

Epic, WordPress web siteleri için zarif bir kilise temasıdır. Konum haritalarını, en son mesajları ve yaklaşan içerikleri görüntülemek için özel ana sayfa widget’larına sahiptir.

Podcast’leri ve sesli vaazları sıralama. Ayrıca, ana sayfa kaydırıcısına büyük eklemenize izin veren multimedya özellikleriyle birlikte gelir.

17. Bir Kilise

Bir Kilise, hoş görünümlü bir WordPress kilise temasıdır. 12 renk şeması, özel renk desteği ve TypeKit yazı tipi desteği ile birlikte gelir.

Vaazlar, etkinlikler, konumlar vb. Gibi kilise web sitesi içeriğiniz için desteğe sahiptir. Multimedya web sitesi ve ses ve video içeriğinizi güzel bir şekilde görüntüler.

18. Credo

Credo, WordPress için sezgisel olarak bir kilise temasıdır. Vaaz arşivleri, sesli-video desteği, etkinlik yönetimi, sosyal medya entegrasyonu vb. Gibi bir günlük ihtiyaç duyacağı tüm özellikleri sunar.

WPML kullanan çok dilli web sitelerinde de kullanılabilir. Sınırsız renk ve paralaks arka plan desteğiyle gelir.

19. Geri yükle

Restore, güçlü bir WordPress kilise temasıdır. Geliştiriciler tarafından özel olarak kendi temalarıyla çalışmak için yazmak için hazır eklenti eklentileriyle birlikte gelir.

Geri yükle teması, vaaz yöneticisi, yönetici etkinlik, özel renkler, Google Haritaları, e-posta kaydı ve iletişim formu desteğini içerir.

20. Kilise Oluşturucu

Church Builder, kiliseler ve kar amacı gütmeyen kuruluşlar için zarif bir WordPress temasıdır. Minimal bir düzen, widget’lı ana sayfa ve özelleştirme için SiteOrigin sürükle ve bırak sayfa oluşturucuya sahiptir.

600’den fazla Google Yazı Tipi, görüntü ışık kutusu dümenleri, kişisel bölümü, görsel içerik desteği ve daha fazlası bulunur.

21. Büyüyen

Growing, WordPress site siteleri için çok yükleme ve pastacılık bir düzendir. Kullanıcılarınızın konulara göre vaazlara göz atmalarını sağlar bir vaaz yöneticisi vardır.

Ayrıca, gönderilecek bir Sayfa Oluşturma eklentisi de yinelenen etkinlikler, Instagram beslemeleri, Google Haritaları ve sınırsız sayfa özelleştirmesi içerir.

Bu kadar.

Bu makalenin en iyi kilisesi WordPress temalarını yardımcı yardımcı umuyoruz. Kiliseniz için videolar kaydetmek üzere podcast’inize nasıl başlayacağınızla ilgili adım kılavuzumuza da göz atmak isteyebilirsiniz.

Bu makaleyi beğendiyseniz, lütfen WordPress video eğitimleri için YouTube Kanalımıza abone olun. Bizi Twitter ve Facebook’ta bulabilirsiniz.