24 2021’de İşletme Web Siteleri için WordPress Eklentisine Sahip Olmalıdır

750 425 KreatifAjans
İçindekiler

2020’de yer alani bir sonraki seviyeye içerik için en iyi WordPress eklentilerini mi araştırın?

Aralarından seçim yapabileceğiniz 57.000’den fazla WordPress eklentisi vardır. Bu, yeni siteler web siteleri için doğru eklentiyi bulmaları son derece zor hale getirir.

Okuyuculardan tur SEO, sosyal medya, yedeklemeler, hız vb. İçin en iyi WordPress eklentisi istenir.

En iyi WordPress sitesi olan uzmanlarımız onun yıl önerisi en iyi ücretli ve ücretsiz WordPress eklentisini test eder, kullanıcılarımızın (sizin) en iyi çözümleri bulmasını kolaylaştırabiliriz.

Doğru WordPress eklentilerine ve araçlarına sahip olmak, işinizi büyütmenize yardımcı olabilir. Bu tatlı, 2020’de işletme web siteleri için sahip olması gereken WordPress eklentileri konusunda uzman seçimimizi paylaştık.

Must have WordPress plugin for business websites

Not: Bunlar, yeni bir blog başlattığımızda veya kendi işletmelerimiz için yeni bir web sitesi yaptığımızda ekibimizin yüklediği eklentilerdir.

1. WPForms

Onun web sitesi bir iletişim formuna ihtiyacı vardır çünkü sırasında sizinle iletişim kurmasını kolaylaştırır. WPForms, WordPress için en kullanıcı dostu iletişim formu eklentisidir.

Bu sürükle ve bırakma formu oluşturucu, kolay iletişim formları, e-abonelik formları, kabul sipariş formları, ödeme formları oluşturmanıza olanak tanır.
anketler, anketler ve temelde diğer tüm sayfalı türler birkaç farklı web sitesi ile.

WPForms, tüm popüler pazarlama ve ödeme platformlarıyla bütünleşir, böylece 5 dakikadan daha kısa sürede güçlü formlar oluşturabilirsiniz.

Özel bir WordPress kullanıcı formu ve giriş sayfası oluşturmanıza yardımcı olacak seçeneklerle birlikte gelir.

WPForms’u Kreatif Ajans web sitesinde ve diğer tüm web sitelerimizde kullanıyoruz. Ama yalnıziz. 3 milyondan fazla web sitesi WPForms kullanan ve 3 muhtemelen 5 yıldız üzerinden 4,9 puan aldı.

Basit bir çözüm arayanlar için ücretsiz bir WPForms Lite sürümü mevcuttur.

İşinizi ciddi bir şekilde büyütmek, o zaman pro piyasayı okuyun çünkü müşteri adayı geliştirme çabalarınızı artırmak için gereken olan tüm güçlü özelliklerle birlikte gelir. Satın alma işleminizde% 50 indirim kazanmak için bu WPForms kuponunu kullanın.

Alternatif: Müthiş Formlar, çözüm odaklı WordPress formları oluşturmak için mükemmel bir alternatiftir.

2. MonsterInsights

MonsterInsights, WordPress için en iyi Google Analytics eklentisidir. Web sitenizi Google Analytics ile “doğru” bir bağlamanıza olanak tanır, böylece insanların web sitenizi tam olarak nasıl bulduğunu ve gösterir.

En iyi yanı, size WordPress panonuzun içinde önemli önemli gelişme göstermesidir.

Ayrıca trafiğinizi, abonelerinizi ve gelirinizi artırmak için web sitenizi buna göre optimize edebilirsiniz. Google Analytics’i WordPress’e nasıl yükleyeceğiniz, e-ticaret iz bilinecek için Google Analytics’i nasıl kullanacağınız ve kullanıcı ile nasıl izleyeceğiniz hakkında ayrıntılı kılavuzlarımız var.

MonsterInsights’ın ücretsiz bir sürümü vardır, ancak gerçek gücü sadece premium sürüme yükselttiğinizde açılır.

Satın alımınızda% 50 indirim için MonsterInsights kuponumuzu kullanabilirsiniz.

MonsterInsights, 2 milyondan fazla web sitesi tarafından kullanılmaktadır.

3. Yoast SEO

SEO, arama motorlarından web sitenize daha fazla ziyaretçi çekmenize yardımcı olur. WordPress, kutunun dışında SEO dostu olsa da, SEO en iyi uygulamalarını kullanarak web sitenizin trafiğini artırmak için çok şey var.

Yoast SEO, tüm zamanların en popüler WordPress eklentilerinden biridir. Tüm WordPress SEO eklentileri arasında Yoast, sayfa içi SEO’nuzu geliştirmek için ihtiyaç duyduğunuz tüm özellikli ve araçlarla en gelişmiş çözümü.

Meta etiketler eklemenize, site oluşturmanıza, sitenizi sosyal Arama Konsoluna bağlamanıza, medya için optimize etmenize ve daha pek çok şeye yardımcı olur.

Yoast, son derece yararlı olan olan olan 301 yönlendirmeleri kolayca oluşturmanıza izin veren güçlü bir Yeniden Yönlendirme özelliği ile birlikte gelir. Ayrıca, URL yazılarını algılar ve otomatik yönlendirmeler oluşturur, böylece web sitenizde bozuk bağlantı kalmaz.

Web sitenizde kapsamlı SEO kurulumu için, adım talimatlarla yeni uygulamalar için nihai WordPress SEO eğitimimizi izleyin.

Alternatif: Hepsi Bir Arada SEO Paketi, Yoast SEO için harika bir alternatiftir.

4. Sürekli İletişim

E-posta, bir işletme sahibi olarak emrinizde olan etkili ve en güvenilir pazarlama aracıdır. Kullanıcılarınız web sitenizden ayrıldıktan sonra bile iletişim halinde kalmanızı sağlar. Bu işte, işletme sahibine hemen bir e-posta listesi oluşturmaya başlamasını öneriyoruz.

Constant Contact, popüler e-posta hizmetlerinden birinden.

Platformları, bir e-listesi posta oluşturmanıza ve abonelerinize güzel e-posta göndermenize izin verir.

Teknik bilgisi olmayan yayın için hızlı ve kolay bir kurulum sunar. Ayrıca OptinMonster ve WPForms gibi WordPress için popüler potansiyel müşteri oluşturma eklentileriyle iyi çalışır.

Alternatifler: SendinBlue ve ConvertKit, daha gelişmiş bir şey dem iyi alternatiflerdir, ancak daha pahalıdırlar.

5. OptinMonster

OptinMonster, piyasadaki en popüler dönüşüm oranı optimizasyon yazılımıdır. Terk eden web sitesi ziyaretçilerini e-posta abonelerine ve müşterilere dönüştürmenize olanak tanır.

Bu WordPress eklentisi ve uygulaması, hızlı bir şekilde daha fazla e-posta abonesi edinmenize yardımcı olur.

OptinMonster, sürükle ve bırak oluşturucusuyla özelleştirebileceğiniz önceden oluşturulmuş yüksek özellikli isteğe bağlı formlarla birlikte gelir. Güçlü görüntü hedefleme özellikleri, kullanıcı için kampanyaları kişiselleştirebilir, böylece doğru zamanda doğru mesajı gösterebilirsiniz.

Blogcular, iş web siteleri ve e-ticaret web siteleri için harika bir çözüm. Temel olarak, web sitesi trafiğinizden daha fazla para kazanmak, OptinMonster’a ihtiyacınız var.

Terk edilmiş sepet satışlarını kurtarmanıza, web sitesi ziyaretçilerini dönüştürmenize ve e-posta listenizi büyütmenize yardımcı olur. Diğer işletmelerin OptinMonster kullanarak ne kadar başarılı oldugunu şirket için bu Örnek’in Olayları Okuyun.

OptinMonster’ı Kreatif Ajans’da ve diğer web sitelerimizde kullanıyoruz.

6. Sucuri

Güvenlik, tüm sınıf yönetimi için en önemli öncelik olmalıdır. Sucuri, muhtemelen siteniz için alabileceğiniz en iyi korumalardan biri olan bir WordPress güvenlik eklentisi ve web uygulaması güvenlik kapısı sunar.

Sitenizi DDoS, kötü amaçlı yazılım tehditleri, XSS saldırıları, kaba kuvvet saldırıları ve temelde diğer tür saldırıdan izler ve korurlar. Web sitenizde bir güvenlik duvarınız yoksa, bugün bir tane eklemeniz gerekir.

Web sitenizin güvenliğini nasıl güçlendirecek ve olacaki nasıl koruyacağınız hakkında daha fazla bilgi yükleme için, yeni ortaya çıkanlar için adım adım talimatlar içeren nihai WordPress güvenlik kılavuzumuza bakın.

Sucuri, Kreatif Ajans’da ona yüz saldırıyı engellememize yardımcı oluyor.

7. UpdraftPlus

UpdraftPlus, piyasadaki en popüler WordPress yedekleme eklentisidir. Otomatik indirme ayarlamanıza ve Bunları Google Drive, Dropbox, S3, Rackspace, FTP, e-posta ve daha fazlası gibi uzak bir hedef bir şekilde depolamanıza olanak tanır.

Ayrıca web sitenizi bir yedekten geri yüklemeyi çok kolaylaştırır. Temel eklentileri ücretsizdir, ancak ek itibar ve öncelikli hedefli ücretli bir plan vardır.

Alternatif: BackupBuddy ve VaultPress (Jetpack Yedeklemeleri) mükemmel çözümlerdir, ancak yalnızca ücretlidirler.

8. WP Roketi

WP Rocket, piyasadaki en iyi WordPress önbellekleme eklentisidir. Hicbir teknik gerektirmeden WordPress web Sitenizi geliştirebilir öğrenebilirsiniz ettik.

Gzip yayın, sayfa önbelleği ve ön yükleme gibi WordPress önbelleğe alma otomatik olarak açılır. Sayfa yükleme sürelerini daha da iyileştirmek için geç giriş, CDN desteği, DNS ön getirme, küçültme ve daha fazlası gibi isteğe bağlı özellikleri de açabilirsiniz.

En önemlisi, WP Rocket, birinin önbelleğe kaydetme için bir sayfa istemesini beklemez. Otomatik olarak tarar ve web sitenizin önbelleğini oluşturur ve bu da anlık performans sağlar.

WP Rocket ayrıca, web sitenizi daha da hızlandırmanıza yardımcı olacak ücretsiz bir görüntü optimizasyon hizmeti olan Imagify’ı sunar.

Bu, açık ara en kolay ve başlangıç dostu önbellekleme eklentisidir. Tek dezavantajı, yalnızca ödenmiş olmasıdır.

Alternatif: WP güçlü Süper Önbellek ücretsizdir, ancak o kadar veya kolay değildir.

9. SeedProd

SeedProd, WordPress için en iyi sürükle ve bırak sayfa oluşturucusudur. Herhangi bir kod yazmadan web sitesi tasarımınızı kolaylaştırabilirsiniz ve özel sayfa düzenleri oluşturmanıza olanak tanır.

İşletme buna bayılıyor çünkü bir geliştirici tutmak zorunda kalmadan dakikalar içinde özel açılış sayfaları oluşturmalarına izin veriyor.

100’den fazla kullanımı güzel gösterebilir diyebilirim yapabilir veya kolay sürükle ve bırak WordPress sayfa oluşturucu ile sıfırdan tamamen özel bir düzen oluşturabilirsiniz (kodlama).

Açılış sayfaları, satış sayfaları, kitap sayfaları, web semineri kayıt sayfaları, çok yakında sayfalar, bakım modu sayfaları, 404 sayfaları ve daha fazlası için önceden hazırlanmış şablonlar var.

SeedProd, akıllı bir tasarım sistemiyle birlikte gelir, böylece tekrarlayan işler yapmak yerine kullanarak yeniden yeniden zaman kazanabilirsiniz. Renk şemaları tanımlayabilir, yazı tipi özel bloklarını, sayfa şablonlarını, bölümleri ve daha fazla değişim kaydedebilirsiniz.

Optin formları, sosyal profiller, geri sayım zamanlayıcıları, iletişim formları, çeşitli içerik blokları ve daha fazlası gibi güçlü bir sayfa oluşturucudan tüm bloklara sahip olabilir ve sahip olabilir.

Ayrıca, kanal abone yönetimi ve üçüncü taraf e-posta pazarlama hizmetleri ve CRM yazılımı ile sorunsuz entegrasyon ile birlikte gelir.

Alternatif: Beaver Builder ve Divi sayfa oluşturucu eklentisi, güçlü olanlar harika alternatiflerdir. CSS Hero’yu temayı özelleştirmesi için deneyebilirsiniz.

10. MemberPress

MemberPress, WordPress kullanarak baslar, topluluklar ve üyelik siteleri oluşturmanıza olanak tanır. Piyasadaki en iyi WordPress eklentisi.

Abonelikler oluşturabilir ve abonelik planlarına göre içerik erişimini kısıtlayabilirsiniz. Tüm popüler ödeme çözümleriyle çalışır ve WooCommerce web sitelerinde güzelce oynar.

MemberPress, damla içerik, kurs yönetimi (LMS), grup üyelikleri, güçlü erişim kuralları, otomasyon özellikleri ve daha fazla içeren diğer birçok güçlü özellikle birlikte gelir.

Ayrıntılı talimatlar için, WordPress’te nasıl uygulanacağına web sitesi bakım kılavuzumuza bakın.

11. Çekiliş

RafflePress, piyasadaki en iyi WordPress hediye eklentisidir. Web sitenizin trafiğinin artmasına, daha fazla sosyal medya takipçisi edinmeniz ve viral hediye ve yarışmalarla abonelere e-posta göndermenize olanak tanır.

Çekiliş Basın, ziyaretçinin dikkatini çeken bir hediye oluşturmak için kullanabileceğiniz kanıtlanmış hediye şablonlarının yanı sıra kolay bir sürükle ve bırak hediye oluşturucu ile birlikte gelir.

Çekilişe katılmak için web sitesi ziyaretçileri e-posta adreslerini kullanmalıdır. Bu, e-posta bülteniniz için daha fazla abone edinmenize yardımcı olur.

RafflePress, kullanıcıları sosyal profillerinizi takip eden ve yarışmaya daha fazla katılım elde etmek için arkadaşlarıyla paylaşmaya teşvik eder. Bu, sosyal medya katılımını artırmanıza yardımcı olur.

Ağızdan ağza pazarlama, DAHA HIZLI, daha fazla trafik almanıza yardımcı olur! Bu, daha fazla takipçi, daha fazla satış ve daha gelirle sonuçlanır!

Sosyal profillerinizi, WordPress form eklentilerinizi ve tüm popüler pazarlama platformlarını ve CRM’leri kolayca bağlayabilirsiniz.

RafflePress, başlayabileceğiniz RafflePress lite ücretsiz bir sürüme sahiptir. Daha hızlı sürümü hızlandırmak, o zaman RafflePress Pro’yu incelemek gerekir.

Kreatif Ajans kullanıcıları ek% 20 indirim elde etmek için RafflePress kupon kodumuzu kullanma: wpbeginner20.

12. PushEngage

PushEngage, WordPress için en iyi web push bildirim eklentisidir. Tarayıcı push bildirim teknolojisini kullanarak web sitenizin mesajlarını iletmenizi sağlar.

Müşteri katılımımızı ve web sitesi trafiğimiz artırmak için e-posta bültenimizin yanında anlık bildirimler kullanıyoruz.

Push bildirimleri, Kreatif Ajans için sürekli olarak en iyi 5 trafik kaynağıdır.

PushEngage, damla kampanyaları, a / b testi, dinamik kullanıcı segmentasyonu, katılım hatırlatıcıları, güçlü analitik, hedef izleme ve daha fazlası gibi tüm güçlü özelliklerle birlikte gelir.

E-ticaret web siteleri için, alışveriş sepeti terk bildirimlerini, fiyat düşüşü uyarılarını, envanter uyarılarını ve daha fazla otomatik olarak tetikleyebilir.

Blog yazarları ve yayıncılar için, tüm abonelerinize otomatik olarak yeni blog yazısı bildirimleri gönderebilir.

PushEngage, WordPress, Shopify, Bigcommerce ve daha fazlası dahil olmak üzere tüm web sitesi oluşturucu platformlarında sorunsuz çalışır.

Web sitenizde web push bildirimlerini etkinleştirmeyi kolaylaştıran bir PushEngage WordPress eklentisine sahiptirler.

PushEngage ile ilgili en iyi bölüm, verilerinizi o alandaki diğer tüm sağlayıcıların SATMADIKLARIdır.

Alternatif: OneSignal başka bir popüler alternatiftir, ancak verilerinizi ücretsiz planlarla satarlar.

13. Uncanny Automator

Uncanny Automator, en iyi WordPress otomasyon eklentisidir. Mevcut WordPress eklentilerinizi herhangi bir kod yazmadan birlikte çalışacak, böylece rutin yönetici görevlerini otomatikleştirebilir ve zamandan / paradan tasarruf edebilirsiniz.

En popüler WordPress eklentileri ve üçüncü taraf platformlarla sorunsuz bir şekilde entegre olur, böylece bir geliştirici tutmadan otomasyon tarifleri oluşturabilirsiniz.

WordPress sitenizde “Öyleyse öyleyse” tarzı tarifler oluşturmak için 90’dan fazla tetikleyici ve eylemsiz (kodla).

Sade bir İngilizceyle, WordPress eklentilerinizin birbirleriyle konuşmasına yardımcı olur, böylece birlikte daha iyi çalışırlar. Zapier gibi düşün, ancak WordPress için.

Daha da iyisi, herhangi bir kod yazmadan çalışmak için iki ayrı WordPress sitesini bağlayabilmenizdir. Bu, mağazalar ve üyelik için çok kullanışlıdır.

Bazı örnek kullanım durumları içerir:

  • 2 WordPress başka biriyle konuşmasını – başkainde kullanıcı sağlama ve erişim sağlayın.
  • WordPress’te otomatik olarak kullanıcı hesapları oluşturabilen ve diğer işlemler gerçekleştirilebilir.
  • Kullanıcı kullanıcı profillerine özel kullanıcı özellikleri ekleyin.
  • Başka bir eklenti ile bir eklenti ile eklenti tariflerini tetikleyin (sözlü, WooCommerce’da bir sipariş oluşturmak için WPForms gönderimi kullanılabilir).
  • WordPress sitenizi tek bir Zapier entegrasyonu kullanarak 1000’den fazla harici hizmetle kullanın.
  • … Ve çok daha fazlası
  • 14. LearnDash

    LearnDash is the

    Cevap bırakın