25 En İyi Landing Page (Tek Sayfa) WordPress Temaları (2021)

750 425 KreatifAjans

Web siteniz için en iyi bir sayfa WordPress temalarını mı arıyorsunuz?

Minimal ve modern bir işletme web sitesi kurmak istiyorsanız WordPress tek sayfa temaları mükemmeldir. Aralarından seçim yapabileceğiniz çok sayıda profesyonel tek sayfa teması vardır. Bu, özellikle WordPress’te yeniyseniz, siteniz için doğru olanı seçmenizi zorlaştırabilir.

Bu yazıda, web sitenizde kullanabileceğiniz en iyi tek sayfa WordPress temalarından bazılarını paylaşacağız.

Best One Page WordPress Themes

WordPress ile Tek Sayfa Web Sitesi Kurmak

Kendi kendine barındırılan bir WordPress.org sitesi, tek sayfalık web sitenizi oluşturmak için mükemmel bir platformdur.

Not: WordPress.org, WordPress.com’dan farklıdır. WordPress.org ve WordPress.com arasındaki fark hakkındaki kılavuzumuza bakın.

WordPress web sitenizi başlatmak için ihtiyacınız olan ilk şey bir WordPress barındırma hesabıdır. Web barındırıcınız sitenizi 7/24 internete bağlı sunucularında depolar. Tüm web sitelerinin web barındırmaya ihtiyacı vardır.

Ayrıca bir alan adına da ihtiyacınız olacak. Bu, web sitenizin internetteki adresidir (örneğin, kreatifajans.com veya google.com).

Yeni başlıyorsanız, Bluehost kullanmanızı öneririz. Dünyanın en büyük WordPress barındırma şirketlerinden biridir ve resmi bir WordPress barındırma ortağıdır.

Kreatif Ajans kullanıcıları için ayrıca ücretsiz bir alan adı, ücretsiz SSL sertifikası ve web barındırmada% 65 indirim sunarlar. İndirimi almak için yapmanız gereken tek şey Bluehost bağlantımızdan geçmektir.

Web barındırma satın aldıktan sonra, bir sonraki adımınız WordPress’i kurmak ve kurmaktır. Adım adım talimatlar için küçük işletme web sitesinin nasıl yapılacağına ilişkin kılavuzumuzu izleyin.

Artık sitenize bir WordPress teması kurmaya hazırsınız. Bunu daha önce hiç yapmadıysan endişelenme. Bir WordPress temasının nasıl kurulacağına dair tam bir eğitimimiz var.

Uzmanlarımızın kullanabileceğiniz en iyi tek sayfa WordPress temaları seçimine bir göz atalım.

1. Astra

Astra, popüler bir WordPress çok amaçlı temasıdır. Blog yazmak için olduğu kadar her türlü web sitesi için de kullanılabilir. Bir sayfa ve çok sayfalı şablonlar dahil olmak üzere düzinelerce başlangıç sitesi ile birlikte gelir.

Tema hafif, hızlı ve güvenilirdir. Birçok özelleştirme seçeneğine sahiptir ve sitenize daha fazla özellik ve işlev eklemek için üçüncü taraf WordPress eklentileriyle bütünleşir.

2. Hestia Pro

Hestia Pro, modern bir WordPress tek sayfa temasıdır. Web sitenize referanslar, hizmetler ve ana sayfa bölümleri ekleyen bir tamamlayıcı eklentinin yardımıyla kolay bir kurulum içerir.

Popüler ücretsiz sayfa oluşturucu eklentileri ve WordPress canlı özelleştirici ile kullanılmaya hazırdır. Tema, WooCommerce’i kutudan çıktığı gibi destekliyor.

3. Divi

Divi, harika bir WordPress teması ve güçlü bir sayfa oluşturucudur. Hızlı bir şekilde başlamak için düzinelerce düzen paketi ve tek tıklamayla demo içerik aktarıcısı ile birlikte gelir.

Divi, farklı iş alanları için birçok tek sayfalık web sitesi şablonu içerir. Tema ayrıca 40’tan fazla öğe, 1200’den fazla önceden hazırlanmış tasarım ve sitenizi kurmak için kullanımı kolay bir özelleştirme paneli sunar.

Divi, WordPress için tüm popüler ve premium eklentilerle iyi bir şekilde bütünleşir. Ayrıca, web sitenizin Google’da ve diğer arama motorlarında üst sıralarda yer almasına yardımcı olmak için SEO dostudur.

4. Ultra

Ultra, güçlü ve duyarlı bir WordPress temasıdır. Hızlı bir şekilde tek sayfalık bir WordPress web sitesi oluşturmak için kullanılabilecek birkaç ana sayfa düzeni seçeneğiyle birlikte gelir.

Tema, her türlü işletme web sitesi için uygundur. Restoran, ajanslar, spa ve salonlar, avukatlar ve hatta e-ticaret mağazaları gibi farklı endüstriler için kullanıma hazır şablonlarla birlikte gelir.

Ultra duyarlı tasarım kullanır; bu, sitenizin tüm mobil cihazlarda harika görüneceği anlamına gelir.

5. OceanWP

OceanWP, ücretsiz, çok amaçlı bir WordPress temasıdır ve onu bir önyükleme bütçesine sahip yeni başlayanlar ve şirketler için harika bir seçim yapar. Web sitenizi Google’da ve diğer arama motorlarında sıralamak için hızlı bir sayfa yükleme süresine ve yerleşik SEO optimizasyonuna sahiptir.

Tema özellikleri arasında ücretsiz ve premium web sitesi demoları, tek tıklamayla demo içerik aktarıcı ve güçlü uzantılar bulunur. Web siteniz, blogunuz veya e-ticaret mağazanız için birden çok tek sayfa şablonu da bulabilirsiniz.

6. Parallax Pro

Parallax Pro, tek sayfalık güzel bir WordPress temasıdır. Adından da anlaşılacağı gibi, üstte büyük bir tam ekran başlık görüntüsüne sahip paralaks kaydırma efektleri ile birlikte gelir.

Ana sayfanızı ayarlamak için içerik bloklarını basitçe sürükleyip bırakmanıza izin veren widget’lı bir ana sayfa düzenine sahiptir. Kısa kodları widget’larınızda, yazılarınızda ve sayfalarınızda kullanabilirsiniz.

Parallax Pro, çok sayfalı bir tema olarak da kullanılabilir. Paralaks etkisinin yanı sıra, güzel tipografi, tam WooCommerce desteği ve özel widget’larla birlikte gelir.

StudioPress şu anda en popüler yönetilen WordPress barındırma şirketi olan WP Engine’in bir parçası. Web sitenizi oluşturmak için WP Engine barındırma hizmetine kaydolduğunuzda bu temayı ve diğer tüm 35+ StudioPress temasını edinebilirsiniz.

Bonus: Kreatif Ajans kullanıcıları ayrıca% 20 indirim alır. WP Engine ile bugün başlayın!

7. OneEngine

OneEngine, tek sayfalık bir işletme WordPress temasıdır. Ana sayfaya müşteri, portföy, ekip, hizmetler ve Hakkında bölümü eklemenizi sağlar. Bu, onu yaratıcı ajanslar için harika bir seçenek haline getiriyor.

Animasyonlu grafikler, fiyatlandırma tablosu ve blog bölümü var. Temanın herhangi bir kodu düzenlemeden kurulumu ve özelleştirmesi kolaydır.

8. Bıyık

Mustache, tasarımcılar, sanatçılar, fotoğrafçılar vb. İçin tek sayfalık bir WordPress temasıdır. İdeal olarak tek sayfalı web siteleri için oluşturulmuştur, ancak çok sayfalı siteler için de yeterince esnektir.

Özel logo desteği, kolay kurulum, yerleşik Google Haritalar ve iletişim formu entegrasyonu ile benzersiz bir modern tasarıma sahiptir.

9. Paralaks

Parallax, paralaks arka planları, portföyü ve ekip gönderi türleri içeren güzel bir tek sayfalık WordPress temasıdır.

Animasyonlu ilerleme çubukları, liste ve ızgara düzenleri ve sonsuz kaydırmaya sahiptir. Paralaks teması ayrıca, Photoshop kullanmadan resimlerinize uygulayabileceğiniz sepya, gri tonlama ve bulanıklık gibi görüntü filtreleri ekler.

10. Fagri

Fagri, küçük işletmeler ve çevrimiçi ajanslar için ücretsiz bir sayfalık WordPress çok amaçlı temasıdır. Minimalist bir tasarıma ve özel bir arka plana sahiptir.

Tema, YouTube, Soundcloud, vb. Gibi üçüncü taraf hizmetlerden videolar ve diğer görsel içerikleri yerleştirmenize olanak tanır. Ayrıca çevrimiçi bir mağaza oluşturmak için WooCommerce’i destekler.

11. Moesia Pro

Moesia Pro, işletme web siteleri için tek sayfalık bir tasarıma sahip güzel hazırlanmış bir WordPress temasıdır. Farklı içerik bloklarına sahip bir sürükle ve bırak sayfa oluşturucu içerir ve ana sayfanızı kolayca oluşturmak için blokları ekleyebilir ve düzenleyebilirsiniz.

Ayrıca bir resim kaydırıcısı, sayfa şablonları, Google Yazı Tipleri ve bir premium temadan bekleyebileceğiniz tüm özelliklere sahiptir.

12. Business One Sayfası

Business One Page, kurumsal ve kurumsal işletmeler için ücretsiz bir WordPress tek sayfa temasıdır. Tema, içeriğinizin öne çıkmasını sağlayan hafif bir arka plana sahip güzel bir düzene sahiptir.

Diğer önemli özellikler arasında 3 özel widget, CTA’lar, ana sayfa bölümleri ve sosyal medya simgeleri bulunur. Tema, canlı bir ön izleme ile WordPress özelleştiricisini kullanarak kurmak kolaydır.

13. gün ışığı

Daylight, çok sayfalı web siteleri oluşturmak için kolayca kullanılabilen mükemmel bir WordPress tek sayfa temasıdır. Güçlü özelliklerle birlikte gelir ve ana sayfa sürükle ve bırak oluşturucusu harika bir kullanıcı deneyimi sunar.

Paralaks kaydırma, kahraman görüntüleri, kaydırıcılar ve yerleşik bir portföy türüne sahiptir. Ayrıca 2 ana sayfa düzeni ve 10 özel sayfa şablonu sunar.

14. Orfeo

Orfeo, her ekran boyutunda veya cihazda harika görünen duyarlı bir düzene sahip tam genişlikte bir WordPress tek sayfa temasıdır.

Özel bir logo, başlık arka plan görüntüsü, CTA’lar ve bir gezinme menüsü eklemek için bir tema seçenekleri paneline sahiptir. Tema, RTL (sağdan sola) dillerini destekler ve WPML kullanarak çok dilli bir site oluşturmanıza izin verir.

15. OnePage

OnePage, işletme web siteleri için tek sayfalık bir WordPress temasıdır. Bir Twitter beslemesi, müşteriler bölümü, hareketli sayaç, fiyatlandırma tablosu ve daha fazlası var.

Tema, hız ve performans için optimize edilmiştir, yani web siteniz hızlı bir şekilde yüklenir.

16. Kurumsal Artı

Corporate Plus is a free one page WordPress theme that works well for a business site. It can be also be used as a multi-page theme with a separate blog section.

It has powerful features like a slider, an about section, services, parallax background support, a blog layout, and a contact page. It is fully widgetized, which makes it quite easy to set up.

17. Montblanc

Montblanc

Montblanc is a beautiful one page WordPress theme that can be easily used on multi-page sites as well. It features a large fullscreen slider on the homepage with a transparent navigation menu and logo at the top.

It has 5 homepage layouts, 4 creative header styles, multiple portfolio layouts, and more. It also comes with a drag and drop page builder to design custom landing pages.

18. Neve

Neve

Neve is a classic one page WordPress theme for small businesses and startups. It comes with multiple built-in starter sites that you can import in 1-click to launch your website.

It integrates with popular drag and drop page builders like Visual Composer to let you build custom page layouts. The theme has additional WordPress customizer settings for header, social icons, breadcrumbs, and styling options.

Neve is translation ready and can be used to create a multilingual or RTL (right to left) language website.

19. Potenza

Potenza

Potenza is another great choice for a single page WordPress theme. It comes with an easy to set up, fully widgetized homepage.

It offers lots of color options, custom backgrounds, parallax scroll, and beautiful animations. This lets you make your site look great without you needing to know any CSS code.

Potenza has custom homepage widgets to add sections, including services, clients, pricing tables, and projects.

20. Sydney Pro

Sydney Pro

Sydney Pro is a premium one page WordPress theme for freelancers and small businesses. It has a beautiful layout with a fullscreen custom background slider.

It also supports a video header to engage your users right away. Sydney Pro lets you add a contact form in the footer to connect with your website visitors.

21. Enterprise

Enterprise

Enterprise is a professional WordPress business theme. It is designed to be suitable for both single and multi-page WordPress websites.

It comes with built-in sections to add a portfolio and services. It also includes a pricing table, custom widgets, and multiple layouts.

22. Zakra

Cevap bırakın