27 2021’nin En İyi WordPress Dergi Temaları [ÜCRETSİZ + ÜCRETLİ]

750 425 KreatifAjans

Web siteniz için en iyi WordPress dergi temalarını mı arıyorsunuz?

İçerik açısından zengin web sitelerinin, tüm yeni ve önemli içeriği aynı anda tanıtmalarına yardımcı olabilecek farklı düzenlere ihtiyacı vardır. WordPress dergi temaları tam da bunu yapmak için tasarlanmıştır.

Bu yazıda, içeriğinizin parlamasına yardımcı olacak en iyi WordPress dergi temalarından bazılarını paylaşacağız.

Best WordPress Magazine Themes

WordPress Dergi Web Sitesine Başlarken

WordPress, bir dergi sitesi oluşturmak için en iyi web sitesi oluşturucusudur. Şu anda internetteki tüm web sitelerinin% 34’ünden fazlasına güç veriyor.

WordPress ile bir dergi web sitesi yapmak istiyorsanız, ihtiyacınız olan ilk şey bir alan adı ve web barındırmadır.

Dergi web siteleri genellikle resimler ve videolar dahil olmak üzere birçok içeriğe sahiptir. Bu nedenle, trafiğinizi verimli bir şekilde yönetirken tüm dosyalarınızı yüklemek için size yeterli alan sunan bir WordPress barındırma şirketi seçmeniz gerekir.

Yeni başlıyorsanız, Bluehost’u öneririz. En popüler barındırma şirketi ve resmi bir WordPress.org önerilen barındırma sağlayıcısıdır.

Adım adım talimatların tamamı için, bir WordPress blogunun nasıl başlatılacağına ilişkin kılavuzumuza bakın.

Yüksek trafiğiniz varsa, WP Engine ile gitmenizi tavsiye ederiz. Yönetilen bir WordPress barındırma hizmetidir, yani sizin için her şeyi halledeceklerdir.

Bazılarınızın zaten bir WordPress sitesi olabilir ve sadece bir dergi temasına geçmek isteyebilirsiniz. WordPress temanızı değiştirdiğinizde ne olacağını anlamanız ve WordPress temalarını değiştirmeden önce yapmanız gerekenler için kontrol listemizi takip etmeniz önemlidir.

Bununla birlikte, sitenizde kullanabileceğiniz en iyi WordPress dergi temalarından bazılarına bir göz atalım.

1. Divi

Divi, herhangi bir web sitesi oluşturmak için tasarlanmış popüler bir WordPress temasıdır. Yerleşik bir sayfa oluşturucu ve çevrimiçi dergiler için birden fazla şablon dahil olmak üzere düzinelerce hazır düzen ile birlikte gelir.

Özel tasarım öğeleri, renk şemaları, arka plan seçenekleri ve daha fazlasını içerir. Ayrıca, web sitenizi arama motorlarında sıralamaya yardımcı olacak SEO optimizasyonunu da içerir.

2. Astra

Astra, piyasadaki en iyi WordPress çok amaçlı temalarından biridir. Ücretsiz Astra Başlangıç Siteleri eklentisini kullanarak yükleyebileceğiniz birkaç kullanıma hazır web sitesi ile birlikte gelir.

Herhangi bir WordPress sayfa oluşturucu eklentisiyle harika çalışıyor ve tonlarca esnek seçenekle birlikte geliyor. Temanızı, canlı özelleştiriciyi kullanarak veya varsayılan WordPress düzenleyicide bir sayfayı düzenleyerek özelleştirebilirsiniz.

3. Magazine Pro

Magazine Pro, StudioPress’in modern bir WordPress dergi temasıdır. Güçlü Genesis çerçevesinin üzerine inşa edilmiş, özelleştirilebilir başlıklara sahiptir ve WooCommerce için hazır olarak gelir.

Ayrıca kurulumu kolay bir pencere öğesi ana sayfası, birden çok sayfa düzeni ve canlı tema özelleştirici içerir.

StudioPress şu anda en popüler yönetilen WordPress barındırma şirketi olan WP Engine’in bir parçası. Web sitenizi oluşturmak için WP Engine barındırma hizmetine kaydolduğunuzda bu temayı ve diğer tüm 35+ StudioPress temasını edinebilirsiniz.

Bonus: Kreatif Ajans kullanıcıları ayrıca% 20 indirim alır. WP Engine ile bugün başlayın!

4. OceanWP

OceanWP, ücretsiz bir WordPress çok amaçlı temasıdır. Hızlı bir şekilde başlamak için düzinelerce önceden oluşturulmuş site ve 1 tıklamayla içerik ithalatçısı ile birlikte gelir.

E-Ticaret entegrasyonu ile ürün satmanıza ve çevrimiçi para kazanmanıza olanak tanır. Tema çeviriye hazırdır ve kutudan çıkar çıkmaz RTL dillerini destekler.

5. Ultra

Ultra, kolayca bir dergi veya haber web sitesi yapmak için çok amaçlı bir yaklaşıma sahip çarpıcı bir WordPress temasıdır. Tamamen özelleştirilebilir demo siteleri ve özelleştirme için yerleşik bir sayfa oluşturucu sunar.

Diğer önemli özellikler arasında premium eklentiler, renk şemaları, düzen seçenekleri, paralaks kaydırma ve daha fazlası bulunur. Dergi web sitenize ilk bakışta kullanıcılarınızı etkilemek için görsel filtreleri vardır.

6. Guten Teması

Guten Theme, WordPress blok editörü için tasarlanmış şık bir WordPress dergi temasıdır. Üstbilgi, altbilgi ve blog için birden çok yerleşik düzen ile birlikte gelir.

Yazılarınız ve sayfalarınız için kolayca etkileyici içerik düzenleri oluşturmanıza olanak tanıyan ek Gutenberg bloklarını destekler. Esnek şablonlarla özel renklere ve yazı tipi ayarlarına sahiptir.

7. Tribün

Tribune, en önemli içeriğinizi içeren zarif bir düzene sahip güçlü bir WordPress haber ve dergi temasıdır. Sayfanın üst kısmında öne çıkan bir gönderi alanı ve alt kısmında bir karusel kaydırıcısı vardır.

Diğer özelliklerin yanı sıra, bir kaydırıcı, bir video widget’ı, WordPress canlı özelleştirici ayarları, sekmeli widget’lar, sonsuz kaydırma, sosyal medya entegrasyonu ve hızlı kurulum sunar.

8. Hestia Pro

Hestia Pro, haber ve dergi web siteleri için mükemmel bir WordPress çok amaçlı temasıdır. Öne çıkan bir içerik kaydırıcısı, dinamik bir ana sayfa oluşturucu, öne çıkan kategoriler ve 1 tıklamayla demo içerik yükleyicisine sahip tamamen özelleştirilebilir bir ana sayfa ile birlikte gelir.

Birden çok sayfa şablonu, özel renkler, yazı tipleri, logo ve arka plan seçenekleri vardır. Tema ayrıca birkaç özel pencere öğesi ve birden çok pencere öğesi için hazır alanla birlikte gelir.

9. Harika Duvar

Wonderwall, güzel tasarlanmış bir WordPress dergi temasıdır. Bir dizi ızgara, öne çıkan gönderi, tek liste ve daha fazlası arasından seçim yapmanıza izin veren 9 önceden hazırlanmış ana sayfa düzenini içerir.

İçeride ayrıca sosyal medya profilleri, Instagram ve içerik keşif özellikleri için özel widget’lar bulacaksınız. Ayrıca, web sitenizde banner reklamları görüntülemek için özel pozisyonlar sunar.

10. Keçe

Felt, tonlarca harika özelliğe sahip zarif bir WordPress dergisi temasıdır. İçeriği bir dergi düzeninde güzel bir şekilde görüntülemek için tasarlanmıştır.

Cihazlar arasında okunabilirliğe özel önem verir ve hem mobil hem de masaüstünde eşit derecede harika görünür. İçerik kategorilerinizi güzel bir şekilde sergilemek için tam ekran özellikli bir içerik kaydırıcısı vardır.

11. HitMag

HitMag, ücretsiz bir WordPress haber ve dergi temasıdır. Sağ kenar çubuğu ve çift gezinme menüsü ile üstte öne çıkan bir içerik kaydırıcısı ile birlikte gelir.

Öne çıkan kategoriler bölümü, reklam yerleştirme alanı, trend widget’ı ve daha fazlasını içerir. Tema kurulumu, daha sonra kendi içeriğinizle değiştirebileceğiniz tek tıklamayla demo içerik aktarıcısı ile oldukça kolaydır.

12. Öz

Essence, yaşam tarzı, moda, eğlence ve benzeri web siteleri için uygun zarif bir WordPress dergisi temasıdır. Makale sayfalarınız için 4 farklı düzen seçeneği ve web sitenizdeki makaleleri kolayca paylaşmak için kayan bir kenar çubuğuna sahip yerleşik bir sosyal paylaşım özelliği içerir.

İçeride ayrıca Instagram ve sosyal profiller için özel widget’lar bulacaksınız. Canlı özelleştiriciyi kullanmaya kolayca başlamanızı sağlayan ağrısız bir kurulum süreci ile birlikte gelir.

13. Haber Pro

News Pro, WordPress haber ve dergi web siteleri için tasarlanmıştır. Genesis çerçevesinin üzerine oluşturulan News Pro, zengin içerikli web siteleri oluşturmak için sağlam bir temel ile birlikte gelir.

İki kenar çubuğu, bir altbilgi widget alanı, özelleştirilebilir bir başlık, basit gezinme menüleri ve güzel tipografi ile birlikte gelir.

14. Hueman

Hueman, içeriğinizi zarafetle sergilemek için tasarlanmış klasik bir WordPress dergisi temasıdır. Öne çıkan bir içerik kaydırıcısı, çift gezinme, sol ve sağ kenar çubukları, öne çıkan bir kategori alanı ve birden çok reklam alanı ile birlikte gelir.

Diğer önemli özellikler arasında özel bir logo, sosyal medya simgeleri, sayfa düzenleri ve birkaç widget hazır alan bulunur. Web sitenizde kolayca değişiklik yapmak için WordPress canlı özelleştiriciyi kullanabilirsiniz.

15. Kamuoyu

Public Opinion, şık ve modern bir WordPress dergisi temasıdır. Açık renk şeması ve widget’ları kullanarak kolayca özelleştirebileceğiniz esnek bir ana sayfa düzeniyle gelir.

İçerik kaydırıcıları, öne çıkan kategoriler, reklam alanı, çoklu kategori düzenleri ve daha fazlasını içerir. Hız ve performans için optimize edilmiştir ve mobil cihazlarda eşit derecede harika görünür.

16. Haber Kartı

NewsCard, teknoloji, oyun, moda, seyahat, sağlık ve diğer nişler için uygun şık bir WordPress dergisi temasıdır. İçeriğinizi daha okunabilir kılan cesur renklerle birlikte gelir.

Tema, trend olan hikayeleri en üstte sergilemek için en iyi hikaye şeridine sahiptir. Ayrıca, içeriğinizi kategorik olarak düzenlemenize ve daha ilgi çekici bir düzen oluşturmanıza olanak tanır.

17. OriginMag

OriginMag, e-Ticaret desteğine sahip bir dergi WordPress temasıdır. WooCommerce ile tamamen uyumludur ve ürün satan haber ve dergi siteleri için mükemmeldir.

Tasarım için minimalist bir yaklaşım gerektirir ve içeriğin okunabilirliğine daha fazla odaklanır. Ana sayfa, öne çıkan içerik, öne çıkan kategoriler ve en son makalelerinizle dinamik olarak oluşturulmuştur.

18. Metro Dergisi

Metro Magazine, çevrimiçi haber ve dergi web siteleri için tasarlanmış ücretsiz bir WordPress temasıdır. Birden çok renk şeması, kategoriler için renk etiketleri, özel widget’lar, sosyal medya entegrasyonu ve çoklu sayfa şablonu vardır.

Temanın iki gezinme menüsü, widget alanları, reklam yerleşimi ve canlı özelleştirici desteği vardır. Görüntülere ve tipografiye odaklanan çok modern bir kullanıcı arayüzü sunar.

19. Yama

Patch, içeriğinizin öne çıkmasını sağlayan minimalist bir düzen içeren duvar tarzı bir WordPress blog oluşturma ve dergi temasıdır. Ana sayfanız için bir ızgara düzeni dahil olmak üzere birden fazla düzen seçeneği ile birlikte gelir.

Web sitenizin her yönünü özelleştirmek için birçok esnek seçenekle kullanımı kolay ve kurulumu hızlıdır.

20. ColorMag

ColorMag, sofistike bir WordPress dergi temasıdır. Öne çıkan bir içerik kaydırıcısı, özel widget’lar ve özel bir başlık desteği ile birlikte gelir.

Renk seçenekleri ve özel arka planlar ile dergi web sitenizin görünümünü ve hissini tamamen değiştirebilirsiniz. Ayrıca kutudan çıkan WooCommerce’i destekler.

İlgili: BigCommerce vs WooCommerce – Hangisi daha iyi?

21. Domino Dergisi

Domino Magazine, oldukça özelleştirilebilir bir WordPress dergi temasıdır. Ana sayfada birden çok pencere öğesi alanı ve dinamik bir sayfa oluşturucu bulunur.

Yerleşik bir haber takibi, hava durumu widget’ı ve sekmeli bir widget ile birlikte gelir. Tema ayrıca özel bir arka plan, başlıklar, kaydırıcılar ve logonuzu kolayca eklemenize olanak tanır.

22. Tepki

Yanıtz, WordPress için üç sütunlu bir haber ve dergi temasıdır. Harika tipografiye ve tamamen duyarlı bir düzene sahip zarif bir tasarıma sahiptir.

2 kenar çubuğu, 1 kenar çubuğu veya tam genişlikte ana sayfa gibi birden çok düzen seçeneği ile birlikte gelir. Liste görünümünden veya ızgara görünümünden gönderi düzenlerinden de seçim yapabilirsiniz.

23. Metro Pro

Metro Pro, Genesis çerçevesinin üzerine inşa edilmiş güçlü bir WordPress dergisi temasıdır. Geniş özellikli görüntülerle özel bir arka plana sahiptir.

Öne çıkan hikayeleriniz için bölümler içeren kurulumu kolay bir ana sayfa ile birlikte gelir. Ayrıca yerleşik sosyal medya entegrasyonu, özel menüler, özel widget’lar ve bir tema seçenekleri paneli içerir.

24. MH Dergisi

MH Magazine, özellikle haberler, dergiler, kişisel bloglar ve editoryal web siteleri için oluşturulmuş modaya uygun bir WordPress temasıdır. Trend konular ve popüler gönderiler için ayrı bölümler sunar.

Diğer özelliklerin yanı sıra, göz alıcı reklam alanı ve özel bir yazı kaydırıcısı ile birlikte gelir. Ayrıca, WordPress özelleştirici ayarlarını kullanarak kendi görüntünüzü eklemek için değiştirebileceğiniz tam ekran özel bir arka plan görüntüsüne sahiptir.

25. Haber Portalı

Cevap bırakın