27 En İyi Ticari WordPress Tema Mağazası

750 425 KreatifAjans

Okuyucular genellikle en iyi ticari WordPress tema mağazalarının hangileri olduğunu sorar. Güvenilir bir WordPress tema şirketinden bir tema satın almak, kalite ve destek konusunda size gönül rahatlığı sağlar.

Bu yazıda, en iyi WordPress temalarını sunan en iyi ticari WordPress tema mağazalarını harika satış sonrası destek ve güncellemelerle paylaşacağız.

Best Commercial WordPress Theme Shops

WordPress.org’un tema dizininde yüzlerce ücretsiz WordPress teması bulunmaktadır. Bu ücretsiz temalar harika olsa da, daha az özellik ve sınırlı destek sunarlar.

Burası ticari WordPress tema mağazalarının devreye girdiği yerdir. Bu WordPress tema şirketleri, çok daha fazla özelliğe sahip birinci sınıf WordPress temaları sunar. Ayrıca destek ve düzenli tema güncellemeleri sunarlar.

Bu tema mağazalarının herhangi birinden bir tema kullanmak için, önce kendi kendine barındırılan WordPress kullanan bir WordPress web sitesine sahip olmanız gerekir.

Ayrıca bir alan adına ve barındırmaya ihtiyacınız var. Alan adı, wpbeginner.com veya google.com gibi sitenizin web üzerindeki adresidir. Web barındırma, tüm web sitesi dosyalarınızın depolanmasıdır.

Web barındırma hizmetiniz için Bluehost kullanmanızı öneririz. Resmi olarak tavsiye edilen bir WordPress sunucusu, ayrıca Kreatif Ajanss’a çok şey sunuyorlar. Barındırmada% 69 indirim, ayrıca ücretsiz bir alan adı ve SSL sertifikası alabilirsiniz.

Web barındırma hizmeti aldıktan sonra, WordPress’i kurmak için adım adım kılavuzumuzu takip edebilirsiniz. Ardından web sitenize bir tema ekleyebilirsiniz.

Aşağıda piyasadaki en iyi ticari WordPress tema mağazaları bulunmaktadır.

1. Zarif Temalar

Elegant Themes, en eski ve en tanınmış WordPress tema mağazalarından biridir. Amiral gemisi temaları Divi çok popüler.

Elegant Themes, her türden WordPress web sitesi için güzelce tasarlanmış ve tamamen duyarlı temaların büyük bir koleksiyonuna sahiptir. Her tema ayrıca, piyasadaki en iyi WordPress sürükle ve bırak sayfa oluşturucu eklentilerinden biri olan Divi Builder’a erişmenizi sağlar.

Fiyatlandırma: Elegant Themes ile ilgili en iyi bölüm fiyatlarıdır. 89 $ ‘a 1 yıllık destek ve güncellemelerle tüm temalarını ve eklentilerini alırsınız. 249 $ karşılığında tüm temalarına ve eklentilerine ömür boyu erişim elde edersiniz. Temalarını ve eklentilerini istediğiniz kadar siteye yükleyebilirsiniz.

2. Themify

Themify bir süredir buralarda ve yerleşik WordPress tema şirketleri arasında en üst sıralarda yer aldı. İşletme web siteleri dahil her türlü web sitesine uygun yüksek kaliteli ve güzel tasarlanmış WordPress temaları sunarlar.

Ayrıca sezgisel bir sürükle ve bırak WordPress sayfa oluşturucu olan Themify Builder’ı da sunarlar. En popüler ve güçlü temaları Ultra da dahil olmak üzere temalarının çoğuna entegre edilmiştir.

Fiyatlandırma: 59 $ ‘a tek bir tema satın alabilirsiniz. Veya 1 yıllık destek ve güncellemelerle tüm temalar (ve 11 eklentiler) için yalnızca 89 ABD doları ödeyebilirsiniz. 249 $ karşılığında tüm temalarına ömür boyu erişim satın alabilirsiniz.

3. Astra

Astra, tüm zamanların en popüler temasıdır. Sitenizi oluşturmak için kullanabileceğiniz birçok kullanıcı dostu başlangıç şablonuna sahip tek bir temadır.

Astra ile süper hızlı performans, çok sayıda düzen ayarı, renk ve tipografi seçeneği ve daha fazlasını elde edersiniz. Astra, iyi WordPress SEO (arama motoru optimizasyonu) için oluşturulmuştur, bu nedenle siteniz Google’da ve diğer arama motorlarında iyi sıralanır.

Fiyatlandırma: Astra’nın temel sürümü ücretsizdir. Astra Pro’yu 59 dolardan satın alabilirsiniz. Bu size 1 yıllık güncelleme ve destek sağlar. Alternatif olarak, tek seferlik 249 $ ‘lık bir ücret karşılığında ömür boyu plan alabilirsiniz. Daha fazla başlangıç şablonu ve eklentiler gibi ekstralar almak için başka seçenekler de vardır.

4. CSSIgniter

CSSIgniter, popüler bir WordPress tema mağazasıdır. İşletmeler, dergiler, bloglar, oteller ve haber web siteleri için güzelce tasarlanmış geniş bir WordPress temaları koleksiyonu sunarlar.

Tüm temalarının kurulumu oldukça kolaydır, çeviriye hazırdır, SEO dostudur ve hız ve performans için son derece optimize edilmiştir.

Fiyatlandırma: 49 dolara tek bir tema satın alabilir veya 69 dolara tema kulüplerine katılabilirsiniz. Bu size 1 yıllık güncelleme ve desteğe erişim sağlar. Ayrıca temalar ve eklentiler dahil tüm kaynakları ile 249 $ ‘a ömür boyu üyelik planı sunarlar.

5. StudioPress

StudioPress, en tanınmış ticari WordPress tema mağazalarından biridir. Tüm temaları, çoğu WordPress geliştiricisinin kaliteli kodu ve sağlam performansı için güvendiği kendi Genesis tema çerçevesinin üstüne alt temalar olarak oluşturulmuştur.

Tema mağazaları, farklı türdeki sitelere uygun çok çeşitli temalar içerir. İş web sitelerinden yemek bloglarına kadar her şey için temalar burada bulabilirsiniz.

Fiyatlandırma: StudioPress fiyatları bir tema + Genesis çerçevesi için 129,95 $ ‘dan başlar. Bu size ayrıntılı eğitimlere ve sınırsız güncellemeye erişim sağlar. Alternatif olarak, 360 $ / yıl karşılığında bir Genesis Pro aboneliği alabilirsiniz. Bu, tüm StudioPress temalarını içerir ve WP Engine barındırma ile birlikte gelir.

6. ThemeIsle

ThemeIsle, piyasadaki en iyi ücretsiz ve ücretli WordPress temalarından bazılarını sunar. Temalarının birçoğunun ücretsiz sürümleri WordPress.org dizininde ücretli sürümlerden daha az özelliğe sahiptir.

Koleksiyonlarında çok amaçlı iş temaları, restoran, yasal, kar amacı gütmeyen ve blog temaları bulunur. Tüm temalarının özelleştirilmesi kolaydır ve arkadaş canlısı destek ekibi tarafından desteklenir. Hestia temaları, tüm cihazlarda harika görünmeye hazır retinadır.

Fiyatlandırma: Bir yıllık güncelleme dahil tek bir tema için 86 dolar. Veya tam destek ve güncellemeler dahil bir temaya ömür boyu erişim için 189 $ ödeyin.

7. WPZoom

WPZoom, iyi tasarlanmış ve zengin özelliklere sahip WordPress temalarından oluşan güzel bir koleksiyon sunar. Tema koleksiyonları bloglama, iş dünyası, dergi, portföy ve video temalarını içerir.

Tüm temaları, daha hızlı kurulum için çok basit ve kullanımı kolay bir seçenekler paneli içerir. Başlamanıza yardımcı olacak mükemmel belgeleri var.

Fiyatlandırma: Tek bir tema, bir yıllık destek ve güncellemeleri içeren 69 dolardan başlıyor. Tüm temaların paketi, 1 yıllık destek ve güncellemeler dahil 279 ABD dolarıdır. Tüm temalar için ömür boyu paket 499 $ ‘dır.

8. TeslaThemes

TeslaThemes, işletmeler, bloglar ve e-ticaret web siteleri için bir çevrimiçi mağaza oluşturmak için modern WordPress temaları sunar. Farklı kategorilerde özenle düzenlenmiş 67 WordPress temasından oluşan bir koleksiyona sahipler.

Tüm temaları çarpıcı animasyonlar, paralaks kaydırma ve net tipografi ile modern tasarımlara sahiptir. Bu temaların kurulumu kolaydır ve adım adım talimatlar içeren ayrıntılı belgelerle birlikte gelir.

Fiyatlandırma: Tüm temalarını, bir yıllık destek ve güncelleme içeren ve temaları tek bir sitede kullanma iznini içeren 79 dolara satın alabilirsiniz. Temaları sınırsız sitede kullanmak isterseniz, 199 $ ‘lık Ajans paketini alabilirsiniz.

9. Zanaatkar Temaları

Artisan Themes, güçlü çok amaçlı WordPress temalarından oluşan küçük bir koleksiyon sunar. Temalarının her biri, tek tıklamayla yüklenebilen hazır web sitesi şablonlarından oluşan bir koleksiyonla birlikte gelir.

Tasarıma modüler bir yaklaşım getiriyorlar. Bu, ana sayfanız ve diğer sayfalarınız için hızlı bir şekilde kendi düzenlerinizi oluşturmak için modülleri sürükleyip bırakmanıza olanak tanır. Yerleşik düzenler, demo yükleyici ve sürükle ve bırak sayfa oluşturma kombinasyonu, sınırsız tasarımlar oluşturmanıza olanak tanır.

Fiyatlandırma: Tema lisansı için 129 $ veya bir tema artı kurulum ve strateji yardımı için 389 $. Her iki seçenek de 1 yıllık destek ve güncellemeleri içerir.

10. Kareli Kağıt Presi

Graph Paper Press, güzelce hazırlanmış ücretsiz ve premium WordPress temaları sunar. Temaları fotoğrafçılık, portföy ve küçük işletme web siteleri için uygundur. Tüm temalar çeviriye hazır ve kurulumu kolaydır. Kolay özelleştirme için tüm temalarıyla bir tema özelleştiricisini desteklerler.

Her temanın e-ticaret mağazası entegrasyonu ve ürünlerinizi çevrimiçi satmak için güzel düzenleri vardır. İş temaları, esnek özel tema seçenekleriyle profesyonel ve temiz düzenlere sahiptir.

Fiyatlandırma: Tüm temaları otomatik güncellemeler ve bir yıllık destekle 99 $ ‘dan alırsınız. Tüm temalara (ve eklentilere) 399 $ karşılığında ömür boyu erişim sağlayabilirsiniz.

11. aThemes

aThemes, modern bir WordPress temaları koleksiyonuna sahiptir. Dergiler, portföy ve iş web siteleri için hem ücretsiz hem de ücretli temalar sunarlar. Bazı premium temalarının sınırlı sürümleri de ücretsiz olarak WordPress.org’dan edinilebilir.

aThemes, web sitelerinde her tema için tema güncellemeleri, WordPress sürümünün geçerliliği, dokümantasyon ve diğer yararlı ayrıntılarla ilgili tüm bilgileri paylaşır. WordPress blok düzenleyici (Gutenberg Editor) veya Elementor gibi bir sayfa oluşturucu kullanılarak tüm temalarının özelleştirilmesi kolaydır.

Fiyatlandırma: Her tema 59 ABD doları veya tüm temalar 99 ABD doları karşılığında mevcuttur. Her iki seçenek de 1 yıllık destek ve güncellemelerle birlikte gelir. 249 $ ‘lık destek ve güncellemelerle tüm temalarına ömür boyu erişim sağlayabilirsiniz.

12. Anariel Tasarımı

Anariel Design, niş tabanlı çok amaçlı WordPress temaları sunar. Tasarımları ve düzenleri, diğer premium temalar arasında öne çıkıyor. Tüm temalar, tüm üçüncü taraf WordPress eklentileriyle harika çalışıyor.

Koleksiyonlarında moda, hayır işleri, portföyler, restoranlar ve yaşam tarzı blogları için WordPress temaları bulunur. Çok amaçlı temalar, her türlü WordPress web sitesini kolayca oluşturmak için kullanılabilir.

Fiyatlandırma: 6 aylık güncelleme ve destek içeren tüm temaları için 59 $ ödeyebilirsiniz. Alternatif olarak, ömür boyu güncelleme ve 199 $ ‘a destek alabilirsiniz.

13. FloThemes

FloThemes, fotoğrafçılar için çarpıcı bir WordPress premium temaları koleksiyonuna sahiptir. Hazır düzenler ile portföyünüzü veya fotoğrafçılık web sitenizi oluşturmak için tek pencereli bir çözüm sağlarlar. Alan adınızı ve web barındırma hizmetinden web sitenizi başlatmaya kadar size adım adım rehberlik edecekler.

Ayrıca, başlamanıza yardımcı olacak eğitimler de sunarlar. Tüm temaları esnektir ve kurulumu kolaydır. Tüm cihazlarınızda güzel görünen güzel net tipografi sunarlar.

Fiyatlandırma: Her bir tema, tek bir site lisansı için 279 ABD dolarıdır. Buna bir yıllık destek ve ömür boyu ücretsiz güncellemeler dahildir. FloThemes, WordPress sitenizi oluştururken bire bir yaklaşım ve tam yardım istiyorsanız kurulum hizmetleri de sunar.

14. ChurchThemes

ChurchThemes, kiliseler için profesyonelce tasarlanmış WordPress temaları sunar. Tüm temalarında vaazlar, etkinlikler, personel, yerler, bakanlıklar ve daha fazlası gibi özellikler bulunur.

ChurchThemes ayrıca, ses, video ve metin formatlarında kolayca vaaz eklemenizi sağlayan yerleşik WordPress podcasting özelliklerini içerir. Birini işe almadan kilise web sitenizi kolayca kurmak için adım adım kılavuzlar alırsınız.

Fiyatlandırma: Bir yıllık destek ve güncelleme içeren tüm temalara 129 $ ‘a erişebilirsiniz. Temaları birden fazla siteye yüklemek istiyorsanız, bu 3 site için 299 dolardan başlıyor.

15. Meridyen Temaları

Meridian Themes blog yazarları, yaratıcı profesyoneller ve işletme sahipleri için oluşturulmuş güzel WordPress temaları sunar. Tüm temaları performans, güvenlik ve SEO için optimize edilmiştir.

Temaları, son derece özelleştirilebilir benzersiz modern tasarımlara sahiptir. Tüm tema seçeneklerinin kullanımı kolaydır ve bir web sitesi kurmak basit bir kontrol paneli ile daha kolay hale getirilmiştir.

Fiyatlandırma: 1 yıllık destek ve güncellemelerle tek bir tema için 59 ABD doları ve tüm tema paketi için 89 ABD doları. Ayrıca tüm temalara 249 $ karşılığında ömür boyu erişim sağlayabilirsiniz.

16. EngineThemes

EngineThemes, eklenti eklentileriyle temaya yerleşik bazı ciddi işlevselliklere sahip WordPress temaları sunma konusunda uzmanlaşmıştır. Emlak, seri ilanlar, iş motoru ve daha fazlası için temalar sunarlar.

Temaları, belirli temanın sunduğu işlevselliği desteklemek için yapılmış güzel tasarımlara sahiptir. Tüm temalarında özel bir tema seçenekleri panosu ve ayrıntılı özelleştirme özellikleri bulunur.

Fiyatlandırma: 1 tema için tek bir site lisansı için 89 ABD doları. Ayrıca farklı fiyatlandırma planlarında tema paketleri sunarlar. Tüm planlar 1 yıllık destek ve güncellemeleri içerir.

17. Organize Temalar

Organized Themes, restoranlar, kiliseler, kar amacı gütmeyen kuruluşlar ve iş web siteleri için mükemmel bir WordPress temaları koleksiyonuna sahiptir. Temaları, kendi ana sayfanızı ve açılış sayfalarınızı oluşturmak için WordPress widget’larını kullanarak kolay sürükle ve bırak düzenleri sunar.

Bu güzel tasarımlar aynı zamanda SEO ve hız için optimize edilmiştir. Tüm temalar, esnek özelleştirme seçenekleri ve tek tıklamayla demo kurulumları ile kolay kurulum içerir.

Fiyatlandırma: Tema maliyetleri, tek bir tema için 15 ila 55 ABD Doları arasında ve tüm temaların paketi için 65 ABD Doları arasında değişmektedir. 95 $ karşılığında, devam eden güncellemeleri ve desteği içeren tüm temalarına ömür boyu erişim satın alabilirsiniz.

18. Goril Temaları

Cevap bırakın