27 Web Siteniz İçin En İyi Portföy WordPress Temaları (2021)

750 425 KreatifAjans

En iyi portföy WordPress temalarını mı arıyorsunuz?

Bir portföy web sitesinin, çalışmalarınızı ve hizmetlerinizi sergilemek için göz alıcı bir tasarıma ihtiyacı vardır. Yüzlerce ücretsiz ve ücretli WordPress portföy teması olduğundan, web siteniz için doğru temayı bulmak zor.

Bu yazıda, hemen başlayabilmeniz için en iyi portföy WordPress temalarından bazılarını paylaşacağız.

Best portfolio WordPress themes

WordPress ile Portföy Web Sitesi Oluşturma

WordPress, piyasadaki en popüler web sitesi oluşturucusudur. Birçok üst düzey işletme portföy web siteleri için WordPress kullanıyor.

2 tür WordPress web sitesi vardır. WordPress.com bir barındırma çözümüdür ve WordPress.org kendi kendine barındırılan bir platformdur. Daha fazla ayrıntı için WordPress.com ile WordPress.org arasındaki fark hakkındaki eksiksiz kılavuzumuza göz atmalısınız.

Portföy web siteniz için, ihtiyacınız olan tüm özellikleri sağlayan, kendi kendine barındırılan WordPres.org’u kullanmanız gerekir. Çok fazla esneklik ve üçüncü taraf kaynaklara erişim sunar.

Başlamadan önce ayrıca bir alan adı ve barındırma satın almanız gerekecektir. Alan adı, wpbeginner.com gibi sitenizin web üzerindeki adresidir. Web barındırma, tüm web sitesi içeriğinizin depolandığı yerdir.

Bluehost kullanmanızı öneririz. Dünyanın en büyük barındırma şirketlerinden biridir ve resmi bir WordPress barındırma ortağıdır.

Kreatif Ajans kullanıcıları için Bluehost, ücretsiz bir alan adı, ücretsiz SSL sertifikası ve standart web barındırma fiyatlandırmalarında% 65 indirim sunar.

Web barındırma satın aldıktan sonra, birkaç dakika içinde bir web sitesinin nasıl yapılacağına dair eksiksiz kılavuzumuzu takip etmeniz yeterlidir.

Şimdi kullanabileceğiniz en iyi portföy WordPress temalarına bir göz atalım.

1. Astra

Astra, her tür web sitesini oluşturmak için kullanabileceğiniz harika bir WordPress temasıdır. Çok sayıda hazır şablonla birlikte gelir. Fotoğraf Portföyü şablonu, çalışmanızı çok etkili bir şekilde sergilemenizi sağlayan temiz ve modern bir düzene sahiptir.

Fotoğraf Portföyü şablonu Elementor ile tasarlanmıştır, ancak diğer popüler sayfa oluşturucu eklentilerini Astra ile de kullanabilirsiniz. Daha da iyisi, Astra hafif ve hızlı olacak şekilde tasarlanmıştır, yani WordPress sitenizin hızını ve performansını artırmaya yardımcı olur.

Çevrimiçi fiziksel veya sanal ürünler satmak için Astra’yı WooCommerce gibi e-ticaret eklentileriyle de kullanabilirsiniz.

2. OceanWP

OceanWP, premium benzeri ücretsiz bir WordPress portföy temasıdır. Portföy düzeni web sitenizi hızlı bir şekilde başlatmak için temel olarak kullanabileceğiniz düzinelerce ücretli ve ücretsiz tek tıklamayla demo site sunar.

Web sitenizin trafiğini artırmak ve işinizi büyütmenize yardımcı olmak için yerleşik SEO optimizasyonuna sahiptir. Temanın, Beaver Builder veya WPBakery sayfa oluşturucu gibi WordPress sayfa oluşturucuları kullanılarak kurulması kolaydır.

3. Divi

Divi, herhangi bir web sitesi için çok uygun güçlü bir WordPress çok amaçlı temasıdır. Yaratıcı portföy, iş ve fotoğrafçılık web siteleri için yüzlerce düzen ve önceden tasarlanmış sayfa şablonuyla birlikte gelir.

Açılış sayfalarını kolayca oluşturmak ve özelleştirmek için Divi temalı mükemmel bir sayfa oluşturucuya da sahip olursunuz.

CSS3’ü veya karmaşık herhangi bir şeyi bilmenize gerek kalmadan web sitenize stil seçenekleri eklemek için birden fazla öğe ve modüle sahiptir. Sınırsız renk ve tüm Google yazı tipleri arasından seçim yapabilirsiniz. Divi, iyi SEO (arama motoru optimizasyonu) için de tasarlanmıştır.

4. Ultra

Ultra, klasik bir WordPress çok amaçlı temasıdır. Portföy düzeniniz için harika bir WordPress teması ve web ajansları, pazarlamacılar ve dijital markalar için gerçekten iyi çalışıyor.

Ultra, web sitenizi metin ve resimlerle doldurmak için kullanabileceğiniz tek tıklamayla demo içerik aktarıcısı ile birlikte gelir. İçeriği kendinizinkiyle değiştirin ve portföy web siteniz hazır.

Ayrıca Ultra duyarlı tasarım kullanır, bu nedenle tüm cihazlarda ve ekran boyutlarında harika görünür. Popüler ücretsiz ve premium eklentilerle de uyumludur.

5. Hestia Pro

Hestia Pro, her tür web sitesi için oluşturulmuş şık bir WordPress temasıdır ve herhangi bir yaratıcı ajans için mükemmel bir seçimdir. İçeriğinizi, resimlerinizi ve sosyal medya profillerinizi eklemek için ihtiyacınız olan tüm işlevselliğe sahip tek sayfalık bir şablona sahiptir.

Ayrıca çok fazla çaba harcamadan kullanıma hazır olan çok sayfalı şablonlar sunar. Hestia, WordPress canlı tema özelleştiricisinde özel tema seçenekleri içerir, böylece web sitenizde kolayca değişiklik yapabilirsiniz.

Hestia, retinaya hazır ve duyarlı bir WordPress temasıdır. En modern mobil cihazlarda bile harika görünecek.

6. Ambiance Pro

Ambiance Pro, sağlam Genesis Çerçevesi üzerine inşa edilmiş güzel bir portföy temasıdır. Fotoğraflarınızı ve resimlerinizi güzel bir şekilde sergilemek için özel olarak tasarlanan Ambiance Pro, güzel düzen seçenekleri ve zarif tipografi ile birlikte gelir.

Blogunuz, arşivleriniz ve açılış sayfalarınız için birden çok sayfa şablonuna sahiptir. Canlı tema özelleştiricisini kullanarak kurulumu hızlı ve kolaydır. Biri üstte diğeri altta olmak üzere iki gezinme menüsü vardır. Ana sayfa tamamen widget’lıdır, böylece birkaç dakika içinde kurabilirsiniz.

StudioPress şu anda en popüler yönetilen WordPress barındırma şirketi olan WP Engine’in bir parçası. Web sitenizi oluşturmak için WP Engine barındırma hizmetine kaydolduğunuzda bu temayı ve diğer tüm 35+ StudioPress temasını edinebilirsiniz.

Bonus: Kreatif Ajans kullanıcıları ayrıca% 20 indirim alır. WP Engine ile bugün başlayın!

7. Gerçek Kuzey

True North, güzel bir tasarıma sahip esnek bir WordPress portföy temasıdır. Birden çok düzen seçeneği ve yerleşik bir yaratıcı portföy bölümü ile birlikte gelir.

Ana sayfada güzel bir resim görüntüsü ile bir ızgara düzenine sahiptir. True North, sosyal medya için özel bir arka plan, başlık düzenleri ve birkaç özel widget’ı destekler.

8. Kazık

Pile, sanatçılar, yaratıcılar, serbest çalışanlar ve ajanslar için modern bir WordPress portföy temasıdır. Ana sayfada, harekete geçirici mesaj düğmesi olan tam ekran bir kaydırıcı bulunur.

Çalışmanızı sergilemek için güzel renk seçenekleri, çeşitli düzen seçenekleri ve resim galerileri ile birlikte gelir. Kullanımı basittir ve tüm tema ayarları kolayca özelleştirilebilir.

9. Neve

Neve, her türlü web sitesi için oluşturulmuş çarpıcı bir çok amaçlı WordPress temasıdır. Kişisel bir portföy veya işletme web sitesi oluşturmak için kullanabileceğiniz düzinelerce başlangıç sitesi sunar.

Şık sayfa düzenlerine, renk seçeneklerine ve özel widget’lara sahiptir. Visual Composer gibi sayfa oluşturucularla, web sitenizi yalnızca birkaç tıklamayla kurabilir ve özelleştirebilirsiniz.

10. Tepe

Peak, etkileyici bir WordPress portföy temasıdır. Ana sayfada, duyarlı bir portföy duvar düzeninde görüntülerin karo tabanlı bir görüntüsüne sahiptir.

Sayfalar için birden fazla düzen ve gönderiler için blog düzenleriyle birlikte gelir. Üstte bir sosyal medya menüsü ve birden fazla kaydırmalı kenar çubuğu widget’ı içeren mega bir menü var.

11. Sahil şeridi

Coastline, benzersiz bir WordPress portföy temasıdır. Bir portföy içerik türü, güçlü özel widget’lar ve çoklu düzen seçenekleri ile birlikte gelir.

Özel arka plan desteğine sahip sabit bir sol kenar çubuğuna sahiptir. Tema, blog sayfanız, portföyünüz, arşivleriniz ve resim galerileriniz için farklı şablonlar sunar.

12. Avril

Avril, önyükleme bütçesi olan serbest çalışanlar için ideal olan ücretsiz bir WordPress iş portföyü temasıdır. Hızlı ve hafiftir, her tür web sitesi için çok amaçlı bir düzen sunar.

İçeride özel renkler, esnek bir başlık, öne çıkan görüntüler, ızgara düzenleri ve tam genişlikte şablonlar bulacaksınız. Widget ekleyebileceğiniz veya hatta kısa kodları kullanabileceğiniz alt bilgi widget alanları da vardır. Avril, WPML ile çok dilli bir web sitesi oluşturmak için çeviriye hazır bir temadır.

13. Özgeçmiş

Özgeçmiş, cesur ve renkli bir WordPress portföy temasıdır. Ön sayfayı hızlı bir şekilde ayarlamak için özel widget’lar ve sürükle ve bırak ana sayfa oluşturucu ile birlikte gelir.

Tüm web sitesi bölümlerinizin ana sayfada görüntülendiği tek bir sayfa teması olarak da kullanabilirsiniz. WordPress editörü ile herhangi bir kodu düzenlemeden web sitesi ayarlarınızı özelleştirmek kolaydır.

14. Ameya

Ameya, özellikle tasarımcılar, sanatçılar ve fotoğrafçılar için oluşturulmuş karanlık bir WordPress portföy temasıdır. Göz alıcı renklere sahip tam ekran bir ana sayfa düzenine sahiptir.

Diğer temel özellikler arasında paralaks efektleri, arka plan öğeleri, yumuşak animasyonlar ve daha fazlası bulunur. Ameya, iç sayfalarınız için tek sütunlu ve çok sütunlu sayfa düzenleri sunar.

15. Köşe

Corner, web tasarımcıları, grafik tasarımcıları ve fotoğrafçılar için minimalist bir WordPress portföy temasıdır. Hazır bir portföy yönetimi alanı ve Twitter ve Flickr için özel widget’larla birlikte gelir.

Birden fazla sayfa düzenine sahiptir ve kendi renklerinizi kolayca seçebilirsiniz. WooCommerce’i destekler ve resminizi satmak için çevrimiçi bir mağaza oluşturmanıza izin verir.

16. Şık

Elegant, portföyler için güçlü bir WordPress temasıdır. Web sitesine yükledikten sonra fotoğraflarınıza uygulayabileceğiniz görüntü filtreleri ile birlikte gelir.

Tema, açılış sayfalarını hızlı bir şekilde oluşturmak için çeşitli yerleşik şablonlara sahip kendi sürükle ve bırak sayfa oluşturucusuna sahiptir. Muhteşem tipografi ve birkaç özel widget içerir.

17. Açı

Angle, portföy bölümü olan esnek bir WordPress çok amaçlı temasıdır. Sürükle ve bırak sayfa oluşturucu, çoklu düzen seçenekleri ve widget’lı bir ana sayfa ile birlikte gelir.

Portföy, blog oluşturma, fotoğrafçılık ve hatta bir işletme web sitesi olarak çok uygundur. Açı, yeni başlayanlar için bile ayarlamak kolaydır.

18. Anılar

Memories, portföy öğelerinizin zarif bir görüntüsünü içeren güzel bir WordPress fotoğraf temasıdır. Fotoğraflarınızı, web tasarımlarınızı ve diğer görsel sanat eserlerinizi profesyonelce sergilemek için bir resim galerisi ile birlikte gelir.

Tema, birden çok renk şeması ve düzen seçeneği ile birlikte gelir. Ayrıca, sosyal medya profilleriniz için özel arka plan ve başlık desteğinin yanı sıra özel widget’lar sağlar.

19. Düzgün

Shapely, minimalist bir görünüme sahip oldukça özelleştirilebilir bir ücretsiz WordPress portföy temasıdır. Çevrimiçi portföyünüzü sergileyen tek sayfalı web sitelerinin yanı sıra bir portföy sayfası olan çok sayfalı siteler için esnektir. Öne çıkan görüntülerin güzel bir görüntüsüne ve büyük özel başlık desteğine sahiptir.

Portföy, referanslar ve paralaks bölümleri eklemek için widget’ları sürükleyip bırakabileceğiniz tamamen widget’lı bir ana sayfaya sahiptir.

20. Nico

Nico, fotoğrafçılar, sanatçılar, tasarımcılar vb. İçin zarif bir WordPress portföy temasıdır. Sitenizdeki farklı sayfalar için güzel bir filtrelenebilir portföy bölümü ve esnek düzen seçenekleri ile birlikte gelir.

Web sitenizi markanızla eşleştirmenizi sağlayan birden fazla renk şemasına sahiptir. Bunun dışında özel arka planları, başlıkları ve widget’ları destekler. Slider Revolution gibi bir kaydırıcı eklentisi de ekleyebilirsiniz.

21. Nikkon