30+ En İyi WordPress İş Teması (2021)

750 425 KreatifAjans

En iyi WordPress iş temalarını mı arıyorsunuz?

İnternette pek çok ücretsiz ve premium WordPress teması bulunsa da, bunların hepsi işletmenizin web sitesine uygun değildir.

Bu yazıda, kullanabileceğiniz en iyi WordPress iş temalarından bazılarını paylaşacağız.

Best WordPress Business Themes

WordPress ile İş Web Sitesi Oluşturma

WordPress, piyasadaki en popüler web sitesi oluşturucusudur. Bu yüzden birçok büyük marka siteleri için WordPress kullanıyor.

İnternette 2 tür WordPress web sitesi bulacaksınız. Barındırılan bir çözüm olan WordPress.com ve kendi kendine barındırılan bir platform olan WordPress.org. Daha fazla ayrıntı için WordPress.com ve WordPress.org’daki tam makalemize bakın.

Bir işletme web sitesi için, kendi kendine barındırılan WordPress.org’u kullanmanız gerekir çünkü oldukça esnektir ve tam WordPress özellikleriyle birlikte gelir.

Ancak önce bir alan adına ve bir WordPress barındırma hesabına ihtiyacınız olacak. Alan adı, web sitenizin URL’sidir (wpbeginner.com gibi) ve WordPress barındırma, web dosyalarınız için depolama alanıdır.

Bluehost kullanmanızı öneririz. Dünyanın en popüler web barındırma şirketlerinden biridir ve resmi bir WordPress barındırma ortağıdır.

Barındırmayı satın aldıktan sonra, adım adım kurulum için küçük işletme web sitesinin nasıl yapılacağına dair kılavuzumuzu takip edebilirsiniz.

Ardından, bir WordPress iş teması kurabilirsiniz. Yardıma ihtiyacınız olursa, daha fazla ayrıntı için bir WordPress temasının nasıl kurulacağına ilişkin makalemizi takip edin.

Web sitenizde kullanabileceğiniz en iyi WordPress işletme temalarının özenle seçilmiş listemize bir göz atalım.

1. Astra

Astra, popüler bir WordPress iş temasıdır. Hızlı bir şekilde başlamak için 1 tıklama ile içe aktarabileceğiniz farklı iş nişleri için düzinelerce başlangıç sitesi ile birlikte gelir.

Tema, özelleştirme için popüler WordPress sürükle ve bırak oluşturucularla bütünleşir. Sitenizde değişiklik yapmak için canlı WordPress özelleştiricisini de kullanabilirsiniz.

2. Divi

Divi, güçlü bir WordPress teması ve popüler bir sayfa oluşturucu eklentisidir. Her tür işletme web sitesi için düzinelerce hazır şablonla birlikte gelir.

Bir web sitesi düzenini içe aktarabilir ve içeriği değiştirmek, renkleri değiştirmek ve daha fazlası için özelleştirebilirsiniz. Yeni başlayanlar için bile herhangi bir kod bilgisi olmadan yönetmek kolaydır.

3. OceanWP

OceanWP, modern bir WordPress iş temasıdır. İşletme web sitenizi hızlı bir şekilde başlatmak için 1 tıklamayla demo içerik ithalatçısı eklentisi ve düzinelerce yerleşik şablon sunar.

E-Ticaret özelliklerini tam olarak destekler, böylece bir çevrimiçi mağaza başlatabilir ve ürün ve hizmetlerinizi profesyonelce satabilirsiniz.

4. Ultra

Ultra, işletmeler ve büyük işletmeler için esnek bir WordPress temasıdır. Her tür işletme için düzinelerce kullanıma hazır şablonla birlikte gelir.

Bunun dışında birkaç özel widget, çoklu içerik türleri, kenar çubukları, sayfa şablonları, gezinme menüleri ve daha fazlasıyla birlikte gelir. Favori sayfa oluşturucunuzu kullanarak oldukça özelleştirilebilir.

5. Hestia Pro

Hestia Pro, tek sayfalık bir WordPress iş temasıdır. Tam genişlikte bir başlığa ve özel bir arka plana sahip şık ve modern bir düzene sahiptir.

Tema, web sitesinin üst bilgisi ve altbilgisi için içerik widget’ları sunar. Ayrıca özelleştirme için Elementor ve diğer sayfa oluşturucularla entegre olur.

6. Koehn

Koehn, ticari kuruluşlar için güzel bir WordPress temasıdır. Yerleşik içerik widget’larına sahip bir sürükle ve bırak ana sayfasıyla birlikte gelir.

Ana sayfa ayrıca güçlü bir tam ekran görüntü kaydırıcısı içerir. Dahası, Instagram, Flickr, Twitter gibi içerik keşfi ve sosyal medya için özel widget’larla birlikte gelir.

7. Atmosphere Pro

Atmosphere Pro, Genesis çerçevesinin üzerine inşa edilmiş bir WordPress iş temasıdır. Güzel tam ekran üstbilgi görüntüsü ve harekete geçirici mesaj düğmesi ile birlikte gelir.

Ana sayfada ve açılış sayfalarında geniş bir tam genişlik düzenine sahiptir. WooCommerce’e hazırdır ve hız ve performans için optimize edilmiştir.

StudioPress şu anda en popüler yönetilen WordPress barındırma şirketi olan WP Engine’in bir parçası. Web sitenizi oluşturmak için WP Engine barındırma hizmetine kaydolduğunuzda bu temayı ve diğer tüm 35+ StudioPress temasını edinebilirsiniz.

Bonus: Kreatif Ajans kullanıcıları ayrıca% 20 indirim alır. WP Engine ile bugün başlayın!

8. Narcos

Narcos, tonlarca seçeneğe sahip muhteşem bir WordPress iş temasıdır. Güzel, büyük bir başlık resmi, paralaks kaydırma ve tamamen parçalanmış bir ana sayfaya sahiptir.

Bir portföy oluşturmak, referansları görüntülemek ve personel profilleri eklemek için yerleşik bölümlerle birlikte gelir. Her biri esnek özelleştirme seçeneklerine sahip 6 ana sayfa düzenine sahiptir.

9. Dijital Pro

Digital Pro, dijital medya şirketleri ve işletmeler için modern bir WordPress temasıdır. Ana sayfada birden fazla widget alanı, bir başlık resmi, bir harekete geçirici mesaj düğmesi ve özel widget’lar bulunur.

Birden çok düzen seçeneği, renk şeması ve özel bir logolu tamamen özelleştirilebilir bir başlık alanına sahiptir. Gelişmiş ayarlar için bir tema seçenekleri paneliyle birlikte gelir.

10. Struct

Struct, dijital ajanslar, yeni başlayanlar ve teknoloji işletmeleri için bir WordPress iş temasıdır. Web sitenizi kolayca oluşturmak için içeriği sürükleyip bırakmanıza olanak tanıyan widget’lı bir ana sayfa ile birlikte gelir.

Hizmetler, projeler, ekipler, SSS, kılavuzlar, müşteriler ve referanslar için ana sayfa bölümleri vardır. Ayrıca sınırsız renk seçenekleri, birden çok sayfa şablonu ve kolay sosyal medya entegrasyonu sunar.

11. Montblanc

Montblanc, ticari web siteleri için uygun, güzel, çok amaçlı bir temadır. Ana sayfada şeffaf bir gezinme menüsü ve üstte logo bulunan büyük bir tam ekran kaydırıcıya sahiptir.

5 ana sayfa düzeni, 4 yaratıcı başlık stili, çoklu portföy düzeni ve daha fazlasıyla birlikte gelir. Özel açılış sayfalarını kolayca tasarlamak için yerleşik bir sürükle ve bırak oluşturucu eklentisine sahiptir.

12. Yönetici Pro

Executive Pro, kurumsal görünüme sahip bir WordPress iş temasıdır. Önemli içeriğinizi vurgulamak için ana sayfada öne çıkan bir içerik kaydırıcısı vardır.

Aynı zamanda birden fazla sayfa düzeni ve renk şeması, bir harekete geçirici mesaj başlığı ve özel bir e-posta bülteni widget’ı ile birlikte gelir. WordPress özelleştiricisini tema ayarları için canlı bir önizleme ile kullanabilirsiniz.

13. Moesia Pro

Moesia Pro, modern bir WordPress iş temasıdır. Çalışmalarınızı, müşterilerinizi vb. Sergilemek için tam ekran görüntü kaydırıcısı ve birden çok ana sayfa bölümü vardır.

Farklı içerik bloklarına sahip bir sürükle ve bırak sayfa oluşturucu ile birlikte gelir. Kendi ana sayfa düzeninizi kolayca oluşturmak için blokları ekleyebilir ve düzenleyebilirsiniz.

14. İş Saatleri

Business Times, işletme web siteleri için ücretsiz, çok amaçlı bir WordPress temasıdır. Güzel bir görüntü kaydırıcısı, CSS animasyonları, öne çıkan içerik alanı ve özel widget’lar içerir.

Ayrıca kutudan çıkan WooCommerce’i destekler. Canlı bir WordPress tema özelleştiricisinin yardımıyla temanın kurulumu kolaydır.

15. Girişim

Venture, birinci sınıf bir WordPress iş temasıdır. Ana sayfanızı oluşturmak için öğeleri sürükleyip bırakmanıza izin veren dinamik bir sayfa oluşturucu ile birlikte gelir.

Tema özellikleri bir içerik kaydırıcısı, portföy, referanslar, alt sayfalar widget’ı ve daha fazlasını içerir. Kullanıcıların sizinle bağlantı kurmasını kolaylaştıran iletişim bilgilerinizi eklemek için birden fazla alan vardır.

16. Neve

Neve, işletme web siteleri için klasik bir WordPress temasıdır. Web sitenizi hızlı bir şekilde başlatmak için 1 tıklamayla içe aktarabileceğiniz düzinelerce hazır site sunar.

Her iş alanı için Neve, açılış sayfalarına sahip tamamen işlevsel bir şablona sahiptir. Herhangi bir kodu düzenlemeden içeriği değiştirebilir ve web sitenizi hemen internete koyabilirsiniz.

17. Guten Teması

Guten Theme, zarif bir WordPress iş temasıdır. Üstbilgi, altbilgi ve eksiksiz web siteniz için tonlarca özelleştirme seçeneği ile birlikte gelir.

Bunun dışında 10 başlık düzeni, 4 altbilgi düzeni, 5 blog düzeni ve düzinelerce sayfa düzeni içerir. Kolay özelleştirme için WordPress özelleştiricide gelişmiş ayarlar sunar.

18. Başlangıç

StartUp, özellikle yeni başlayanlar, dijital ajanslar ve kurumsal işletmeler için tasarlanmış çok amaçlı bir WordPress iş temasıdır. Ana sayfa ve açılış sayfaları için özel widget’lar sunar.

Canlı özelleştiricideki her özellik için özel tema ayarlarına sahiptir. Tema, popüler WordPress eklentileriyle oldukça uyumludur.

19. Ekran

Screenr, işletme web siteleri için ücretsiz bir WordPress temasıdır. Ana sayfada güzel bir tam ekran başlık resmi ve ardından widget’lı bir alan ile birlikte gelir.

Özel widget’lar, sayfa şablonları, paralaks arka plan efektleri ve daha fazlasıyla birlikte gelir. Tek sayfalık bir WordPress teması olarak da kullanılabilir.

20. Infinity Pro

Infinity Pro, iş web siteleri için güzel tasarlanmış bir WordPress temasıdır. Onu güçlü ve sağlam kılan Genesis tema çerçevesinin üzerine inşa edilmiştir.

Diğer özellikler arasında 13 widget hazır alan, tam olarak widget’lı bir ana sayfa, özel başlıklar, özel logo ve çoklu sayfa şablonları bulunur.

21. Varlık

Presence, işletmeler için mükemmel bir WordPress temasıdır. Son derece özelleştirilebilir ve her tür işletme web sitesi için kullanıma hazır demolar ile birlikte gelir.

Ana sayfada portföy, hakkında, ekip üyeleri ve müşteri referansları için yerleşik bölümler vardır. Aynı zamanda birden fazla özel widget, sınırsız sayfa düzeni ve 6 renk şeması içerir.

22. Amaryllis

WooCommerce desteğine sahip şık bir WordPress iş teması arıyorsanız, Amaryllis’e bakın. Net tipografi, zarif başlık resmi ve ürünleriniz için muhteşem bir ekranla birlikte gelir.

Web sitenizi kurmak için içerik widget’larını sürükleyip bırakmanız gereken widget’lı bir ana sayfa düzenine sahiptir. Ayrıca, çevrimiçi mağazanızdaki öğelerin nasıl görüntüleneceğini seçmenize de olanak tanır.

23. Kurumsal Artı

Corporate Plus, işletme web siteleri için ücretsiz bir WordPress temasıdır. Görüntü kaydırıcı, bölüm, hizmetler ve daha fazlası dahil olmak üzere premium benzeri özelliklerle birlikte gelir.

Ayrıca paralaks arka plan desteği, blog bölümü ve bir iletişim sayfası içerir. Corporate Plus teması, kurulumunu kolaylaştıran tamamen widget’lıdır.

24. Roxima

Roxima, profesyonel bir tasarıma sahip güzel bir WordPress iş temasıdır. Birden çok düzen seçeneği, şablon ve özel widget ile birlikte gelir.

Tema, arka plan, resimler, animasyonlar ve modüller için sınırsız tasarım kombinasyonlarına sahiptir. Aynı zamanda ana sayfa ve açılış sayfaları için esnek içerik widget’ları sunar.

25. Otel Motoru Klas

HotelEngine Classy, oteller, tatil köyleri ve konaklama işletmeleri için güçlü ve son derece özelleştirilebilir bir WordPress temasıdır. Ön sayfada, ekranın alt kısmında bir rezervasyon formu bulunan güzel bir tam ekran kaydırıcı bulunur.

It