4 En İyi WooCommerce Alternatifleri – Özel İhtiyaçlar İçin Daha İyi Çözüm

750 425 KreatifAjans

Web siteniz için en iyi WooCommerce alternatiflerini mi arıyorsunuz? WooCommerce, WordPress için en popüler e-ticaret eklentisi olsa da, herkes için mükemmel bir araç olmayabilir. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak, işi daha hızlı ve daha kolay yapan daha iyi alternatifler vardır. Bu yazıda size çevrimiçi satış yapmak için kullanabileceğiniz en iyi WooCommerce alternatiflerini göstereceğiz.

What are the best WooCommerce alternatives

WooCommerce Alternatiflerine Neden ve Kim İhtiyaç Duyar?

WooCommerce, en popüler e-ticaret platformudur çünkü herkesin hızlı bir şekilde bir çevrimiçi mağaza açmasına izin verir. Kullanım kolaylığı nedeniyle oldukça popülerdir ve tüm çevrimiçi mağazaların% 30’undan fazlasına güç sağlar.

Bize göre, piyasadaki genel olarak en iyi WordPress e-ticaret eklentisidir.

Bununla birlikte, WooCommerce’in iş için doğru araç olmayabileceği bazı senaryolar vardır. İşletmeniz için ihtiyaç duyduğunuz belirli özelliklere sahip olmayabilir veya kullanımı çok karmaşık olabilir.

WooCommerce alternatiflerinin devreye girdiği yer burasıdır. Bu e-ticaret platformları belirli ihtiyaçlar için daha iyi çözümler sunar ve iş hedefleriniz için daha uygun olur.

Bununla birlikte, en iyi WooCommerce alternatiflerine bir göz atalım ve işiniz için ne zaman daha iyi bir çözüm olduklarını görelim.

1. MemberPress

MemberPress, piyasadaki en iyi WordPress üyelik eklentisidir. Çok seviyeli abonelikler, damla içerik desteği ve tonlarca harika özellik ile ücretli üyelikler satmanıza olanak tanır. Birden çok ödeme ağ geçidi desteği, kolay fiyatlandırma tabloları ve üyelik topluluğunuzu satmanıza ve büyütmenize yardımcı olacak diğer araçlarla birlikte gelir.

MemberPress WooCommerce’den daha iyi bir çözüm olduğunda?

Aboneliklerle premium içeriğe erişim sunan bir üyelik sitesi oluşturmak istiyorsanız, o zaman MemberPress bunun için özel olarak yapılır. Siz ve kullanıcılarınız için daha iyi bir deneyim sunar.

Aynı şeyi WooCommerce ile deneyebilir ve yapabilirsiniz, ancak yakında aşırı karmaşık hale gelecektir. MemberPress ile yerleşik olarak aldığınız aynı işlevselliği elde etmek için birkaç eklenti kullanmanız gerekecektir.

Daha da önemlisi MemberPress, WooCommerce ile iyi çalışır ve hem aboneliğe dayalı ürünleri hem de fiziksel ürünleri aynı web sitesinde satmak için ikisini birden birleştirebilirsiniz.

WooCommerce ile karşılaştırıldığında eksileri

MemberPress geleneksel alışveriş sepeti özelliklerinden hiçbirine sahip değildir. Fiziksel ürünler satmak istiyorsanız, WooCommerce ile birlikte kullanmanız gerekecek.

Daha fazla ayrıntı için, bir WordPress üyelik web sitesinin nasıl oluşturulacağı hakkındaki makalemize bakın.

2. Kolay Dijital İndirmeler

Easy Digital Downloads, özellikle sanal ürünler satmak için yapılmış bir WordPress e-ticaret eklentisidir. Buna yazılım, müzik, e-kitaplar, filmler vb. Dahildir. Yazılım lisanslarını yönetebilir, ödemeleri kabul edebilir, platformu daha da genişletmek için eklentiler yükleyebilir ve daha fazlasını yapabilirsiniz.

Easy Digital Downloads, WooCommerce’den daha iyi bir seçim olduğunda

Yalnızca dijital indirmeler satmak istiyorsanız, Easy Digital Downloads, WooCommerce için daha iyi bir alternatif olabilir. Süreci basitleştirir, lisansları yönetmenize, ödemeleri kabul etmenize, kullanıcıları yönetmenize ve dosya indirmelerini yönetmenize olanak tanır.

WooCommerce ile dijital indirmeler de satabilirsiniz. Ancak, arayüzü karıştıran fiziksel ürünler için tonlarca özellik içerir. Ayrıca lisansları, dosya izinlerini ve diğer sanal ürün özelliklerini yönetmek için birkaç eklenti kullanmanız gerekecektir.

WooCommerce ile karşılaştırıldığında eksileri

WooCommerce ile dijital ürünler satabileceğiniz gibi, eklentileri kullanarak Easy Digital Downloads ile fiziksel ürünler de satabilirsiniz. Bununla birlikte, hem dijital hem de fiziksel ürünler satmayı planlıyorsanız, dosya indirmelerinizi yönetmek için WooCommerce çok daha iyi bir çözüm olacaktır.

3. Shopify

Bu listedeki diğer WooCommerce alternatiflerinin aksine Shopify, WordPress kullanımını gerektirmeyen, tamamen barındırılan bir e-ticaret platformudur. Bu, herhangi bir yazılımı yönetmeniz, güncelleme yüklemeniz veya yedeklemeleri yönetmeniz gerekmediği anlamına gelir. Herkesin kolayca bir çevrimiçi mağaza açmasına ve herhangi bir teknik beceri olmadan satış yapmaya başlamasına olanak tanır.

Shopify, WooCommerce’den daha iyi bir çözüm olduğunda

Normalde, alışveriş sepeti yazılımınızı WooCommerce gibi yönetmeniz gerekir. Bir WooCommerce barındırma hesabına, yazılım yüklemeye, güncellemeleri yönetmeye, yedeklemeye vb. İhtiyacınız olacak.

Shopify tüm bunları halleder ve size tam olarak barındırılan bir platform sunar. Çevrimiçi mağazanızı birkaç dakika içinde oluşturmak için sürükle ve bırak araçlarını kullanabilirsiniz. Tamamen uygulamalı bir platform arıyorsanız, Shopify size daha iyi bir çözüm sunar.

WooCommerce ile karşılaştırıldığında eksileri

Shopify, barındırılan bir platformdur, yani barındırılan bir WooCommerce mağazasına kıyasla web siteniz üzerinde daha az kontrol sahibi olursunuz. Ayrıca sizden işlem ücreti alır, bu da siz daha fazla satmaya başladıkça maliyetlerinizin artacağı anlamına gelir.

Yan yana karşılaştırma için, her iki platformun artıları ve eksileri ile Shopify ve WooCommerce hakkındaki makalemize bakın.

4. WPForms

WPForms, piyasadaki en iyi WordPress form oluşturucu eklentisidir. Tam özellikli bir e-ticaret eklentisi olmasa da, hem Stripe hem de PayPal için ödeme entegrasyonlarıyla birlikte gelir, böylece WordPress’te kolayca çevrimiçi ödeme formları oluşturabilirsiniz.

WPForms, WooCommerce’den daha iyi bir çözüm olduğunda?

Web sitenizde kredi kartı ödemelerini kabul etmek için basit bir sipariş formu oluşturmak istiyorsanız, WPForms listedeki en basit seçenektir.

Danışmanlık, çim biçme vb. Gibi tek seferlik veya yinelenen hizmetler için kullanabilirsiniz.

WooCommerce ile karşılaştırıldığında eksileri

Elmalarla elma karşılaştırması değil. WPForms bir e-Ticaret eklentisi değildir. Vergiler, nakliye vb. Gibi gelişmiş şeyleri işlemek için kullanamazsınız.

Tam özellikli bir çevrimiçi mağaza kurmadan çevrimiçi satış yapmak isteyenler için basit bir ödeme çözümüdür.

Öte yandan WooCommerce, güçlü, tam özellikli bir e-ticaret eklentisidir.

Umarız bu makale, en iyi WooCommerce alternatiflerini ve ne zaman daha iyi bir çözüm olabileceklerini öğrenmenize yardımcı olmuştur. Ayrıca, gerçekten para kazandıran, kanıtlanmış ve başlatması kolay çevrimiçi iş fikirleri listemizi de görmek isteyebilirsiniz.