44 En İyi Duyarlı WordPress Temaları (2021)

750 425 KreatifAjans

Web siteniz için en iyi duyarlı WordPress temasını mı ardıl? “ Modern WordPress teması, kutudan çıkarmaz tamamen duyarlıdır. Ancak, o kadar çok var ki, birini seç zorlaşıyor.

Bu tatlı, aralarından seçim yapabileceğiniz en iyi WordPress temalarından bazılarını seçtik.

Best Responsive WordPress Themes

Duyarlı WordPress Teması Nedir ve Neden Önemlidir?

Duyarlı bir WordPress teması, yetenek otomatik olarak ekran boyutuna göre ayarlayacaktır. Bu, WordPress sitenizin cep telefonlarında, tabletlerde ve masaüstü cihazlarda iyi derecede iyi görüneceği gelir.

Küresel internet trafiğinin yaklaşık% 51,5’i mobil cihazlarda. Bu, kullanıcılarınızın yarısının web sitenize bir mobil cihaz erişim erişeceği gelir.

Web siteniz ekranlarına sığmazsa veya cihazlarında çirkin görünüyorsa, hemen ayrılırlar. Web sitenizi daha asla bulamayabilirler.

Bu yazı, tüm web siteleriniz için her zaman duyarlı bir WordPress teması gerekir.

Responsive temalar, deneyimini geliştirir ve ayrıca önemli bir SEO (arama motoru optimizasyonu) avantajına sahiptir. Google gibi arama motorları, mobil uyumlu web sitelerini mobil aramada daha üst sıralar ve bu da sitenize daha fazla trafik getirir.

Duyarlı WordPress Web Sitenize Başlarken

WordPress.org’dan kendi kendine barındırılan WordPress’i iletmek için WordPress.org’dan web siteniz Kendi kendine barındırılan WordPress.org ile WordPress.com arasındaki farkı anlamak için kılavuzumuza bir göz atın.

Kendi kendine barındırılan bir WordPress.org sitesi için, iyi bir alan adına ve en iyi WordPress barındırmaya ihtiyacınız olacak. Etki alanınız, web sitenizin adresidir ve barındırma, web sitenizin internette yaşadığı bilgisi.

Bluehost’tan web barındırma satın almanızı. Kreatif Ajans okuyucularına büyük bir indirim, ücretsiz bir alan adı ve ücretsiz bir SSL sertifikası sunuyor. Dünyanın en büyük web barındırma şirketlerinden birinden ve resmi olarak WordPress.org tarafından önerilmektedir.

Barındırma yaptıktan sonra, WordPress’i yükleme ve ardından bir WordPress sitesi yapım adım adım kılavuzumuzu takip etmeniz gerekmektedir.

Artık başladınız, aşağıdaki listeden bir tema seçip yükleyebilirsiniz. Yardıma olursa, WordPress temasının nasıl kurulacağına bakın.

Bunu söyledikten sonra, en iyi yanıt veren WordPress temalarına bazılarına bir göz atalım.

1. Divi

Divi, farklı web sitesi türleri için yüzlerce düzen ve şablonla birlikte gelen güçlü bir sürükle ve bırak WordPress teması ve sayfa oluşturucusudur.

Kendi Divi düzenlerinizi oluşturabilir ve kaydedebilirsiniz. Ayrıca bir düzeni bir Divi kurulumundan diğerine aktarabilirsiniz. Divi ile sitenizin renklerini, tiplerini, başlıklarını ve çok daha fazla bilgi herhangi bir CSS kodu bilmeden değiştirebilirsiniz.

Divi sese duyarlı. Ayrıca iyi WordPress SEO için web sitesi Google’da ve diğer arama motorlarında sıralanır.

2. Astra

Astra, popüler bir çok amaçlı WordPress temasıdır. En iyi kodlama standartlarıyla oluşturulmuş, esnek ve kullanıcı dostudur

Astra, sese duyarlı bir tema olmasının yanı sıra, mobil cihazlar için başlık kesme ayarlamanıza, farklı logolar, menü duzenleri, renkler ve daha fazla ayarlamanıza olanak tanıyan Mobil Başlık gibi gelişmiş seçenekler sunar. Tüm Bu Düğmeler, pabuçlarınızın önizlemesini gerçek zamanlı olarak görülebilir WordPress tema özelleştiricisinde yapmak kolaydır.

Astra, web sitenizin tüm cihazlarda harika görünmesini sağlayın, zenginleştirilmiş, zengin ve yüksek bir temadır. Ayrıca RTL dillerini de kurumsal.

3. Hestia

Hestia, güçlü bir WordPress duyarlı temasıdır. Tamamlayıcı bir eklenti kolay bir tema kurulumuna sahiptir. Bu, web sitenize referanslar, hizmetler ve ana sayfa bölümleri ekler.

Popüler ücretsiz sayfa oluşturucu eklentileriyle kullanılmaya hazırdır ve kutudan WooCommerce’i sos.

4. OceanWP

OceanWP, etkileyici bir dizi özelliğe sahip WordPress duyarlı bir temasıdır. Her tür web sitesi için kullanılmak üzere tasarlanmıştır. İşletme web siteleri, e-ticaret siteleri ve WordPress blogları için iyi derecede iyi çalışır.

Widget’lar, sayfalarda ve diğer temalarıyla birlikte öğrenebileceğiniz temiz bir düzen ile birlikte gelir. Tam WooCommerce desteği ile hızlı yükleme teması.

5. Tusant

WordPress teması podcast’çiler için özel olarak yapılmış bir mobil duyarlılık. Ayrıca müzik veya video web siteleri için iyi bir seçenektir. Podcast bölümlerinizi, vlog girişlerinizi, ses çalma listelerinizi ve daha fazla güzel bir şekilde görüntülemek için yerel destekle birlikte gelir.

Tusant, podcast bölümlerinizi ızgara ve liste görünümlerinde görüntülemek için birkaç düzen içerir. Canlı özelleştirici için tema renklerini değiştirmenize izin veren genişletilmiş ayarlar vardır. Ayrıca, sürükle ve bırak sayfa oluşturucu eklentilerini destekleyerek açılış sayfaları oluşturmanıza olanak tanır.

6. Ultra

Ultra, bir sürükle ve bırak sayfa oluşturucuya sahip güçlü bir çok amaçlı WordPress temasıdır. Kendi web sitenizi oluşturmak için başlangıç noktası olarak kullanabileceğiniz düzinelerce kullanım tasarım, düzen ve şablonla birlikte gelir.

Ultra, paralaks şifreler, animasyonlar, sayaçlar, Google sürüler, kaydırıcı ve çok daha fazlası gibi özelliklerle doludur.

7. Authority Pro

Authority Pro, etkileyiciler için en iyi WordPress temalarından biridir. Uzmanlıklarını sergilemek ve yeni sanal göbek için. Ön kelime, dönüşümleri artırmanıza yardımcı olacak belirgin bir mesaj içeren modern bir düzen bulunur.

Authority Pro, dil kurslar satmanıza veya bir üyelik oluşturmanıza olanak tanıyan e-ticarete hazırdır. Kaya gibi sağlam kod ve üstün performans ile ilgili Genesis Çerçevesi üzerine inşa edilmiştir.

Diğer önemli özellikler arasında dikey bir sosyal menü, esnek başlık düzeni, özel widget’lar ve çok sayfalı şablonlar bulunur. Authority Pro’nun ana teması panelini kullanarak kurulumu kolay ve hızlıdır.

StudioPress şu anda en popüler yönetilen WordPress barındırma şirketi olan WP Engine’in bir parçası. Web sitenizi oluşturmak için WP Engine barındırma hizmetine kaydolduğunuzda bu temayı ve diğer tüm 35+ StudioPress temasını edinebilirsiniz.

Bonus: Kreatif Ajans kullanıcıları ayrıca% 20 indirim alır. WP Engine ile bugün başladı!

8. Guten Teması

Guten Theme, yeni WordPress blok editörü (Gutenberg editörü) ile mükemmel çalışan modern bir WordPress temasıdır. Yerleşik çoklu üstbilgi, altbilgi ve blog düzenleriyle birlikte gelir. Yazılarınız ve sayfalarınız için harika görünen içerik düzenleri oluşturmanıza olanak tanır.

Özel renkler ve yazı tipleri vardır. Guten Tema, WooCommerce uyumludur ve WordPress canlı özelleştirici ile tamamen özelleştirilebilir.

9. Ana Haber

Prime News, haber ve dergi web siteleri için duyarlı bir WordPress temasıdır. Haber sayfalarınızdan ve görsellerinizden en iyi şekilde yararlanan temiz, minimalist bir düzene sahiptir.

Prime News ile, üstte takip bir gezinme Menüsü ve bir katlanabilir kenar çubuğu menüsü elde edersiniz. Bir pencere başlığı alanı, son dakika haberleri, içerik alanı ve daha fazla bilgi içerir. Widget ekleyerek ve sadeleştirmek kolay.

10. Essence Pro

Essence Pro, özellikle sağlık ve zindelik ve yaşam tarzı işletmeleri için yorum e-ticarete hazır bir WordPress temasıdır. Üstte büyük bir başlık ve belirgin bir hareket etme sözünde güzel ve modern bir ana sayfa düzenine sahiptir.

Bir açılış sayfası şablonu da dahil olmak üzere çeşitli sayfa şablonlarıyla birlikte gelir. Ayrıca, temanın geri kalanıyla görünen kendi içerik düzenlerinizi oluşturmanıza olanak tanıyan WordPress blok düzenleyici için optimize edilmiştir.

11. Neve

Neve, WordPress için modern ve esnek bir duyarlı temadır. Hafiftir ve hız için yerine. Daha da iyisi, sitenizi mobil cihazlarda süper hızlı hale getirmek için web sitenizi yerel Hızlandırılmış Mobil Sayfalar (AMP) olarak oluşturur.

Neve ile üstbilgi, altbilgi ve web sitesi düzeninizi özelleştirebilirsiniz. Blok düzenleyicinin yanı sıra sıra Elementor ve Visual Composer gibi popüler sayfa oluşturucularla tamamen uyumludur.

12. Allegiant

Allegiant, işletme web siteleri için zarif bir duyarlı WordPress temasıdır. Büyük tipografi, belirgin eylem çağrıları ve esnek özelleştirme seçenekleriiyle modern bir düzen sunar.

Web sitenizdeki her sayfa, kolay düzen değiştirme seçenekleriiyle farklı bir düzene sahip olabilir. Allegiant ayrıca WooCommerce’i eğitim ve güzel ürün ürün kategorisi ve mağaza şablonlarıyla birlikte gelir.

13. Nozama

Nozama, WooCommerce mağaza için güzel ve sese bir temadır. Son derece özelleştirilebilir bir vitrin ile tam WooCommerce entegrasyonu ile birlikte gelir.

Ayrıca birkaç WooCommerce özel widget’ı, ürün ve ürün kategorileri sayfaları için güzel şablonlar, sosyal medya entegrasyonu ve daha fazla bilgi içerir. Web siteniz için açılış sayfaları oluşturmak için herhangi bir popüler sayfa oluşturucu eklentisi kullanabilirsiniz.

14. Atılım Pro

Breakthrough Pro, reklam ve pazarlama ajansları tamamen duyarlı bir WordPress temasıdır. Güzel tipografi ve cesur vurgu renkleriyle minimal bir tasarıma sahiptir.

Bu WooCommerce hazır iş teması, hızı ve performansı ile bilinen Genesis Framework üzerine inşa edilmiştir. Ayrıca, içerik düzenleri oluşturmanıza olanak olanak tanıyan WordPress blok editörü için optimize edilmiştir.

Diğer özellikler arasında özel bir tema seçeneği, özelleştirici desteği, esnek başlık, 9 widget’a alan ve bir portföy portföyü bulunur.

15. Yüzer

Float, paralaks sinyal ve ses bir sayfa oluşturucu ile son derece özelleştirilebilir bir WordPress duyarlı temasıdır. Çarpıcı sayfalar oluşturmak için düzinelerce düzen ve birden fazla hazır şablonla birlikte gelir.

Ayrıca, premium bir WordPress temasından tüm olağan özellikleriyle doludur. Bunlar arasında sosyal medya entegrasyonu, özel arka planlar, renkler, özel widget’lar ve çok daha fazlası bulunur.

16. Spencer

Spencer, sese duyarlı bir tasarıma sahip zarif bir WordPress iş temasıdır. Ana sayfa için, kurmak için widget’ları sürükleyip bırakmanıza izin veren aslında widget’lı bir ön uç düzenine sahiptir.

Aynı zamanda birden çok sayfa şablonu, sosyal medya için özel pencere ve keşif özellikleri içerir. Elementor sayfa oluşturucu eklentisi gibi tüm popüler eklentileri.

17. Elara

Bir yemek blogu başlatmak istiyorsanız Elara harika bir tema. Bu zarif duyarlılık WordPress teması, yemek blogcuları ve yemek tarifi web siteleri için yapılmıştır.

Güzel tipografi ve görsellerin ve medyanın zarif gösterimi ile modern ve geniş bir tasarıma sahiptir. Yerleşik reklam spotları, özellikli tarif bölmeleri, kaydırıcılar, afişler, sosyal medya entegrasyonu ve kolay sürükle ve bırak widget’ları vardır.

18. Benson

Benson, fotoğrafçılar ve portföy web siteleri için tamamen duyarlı bir WordPress temasıdır. Video ve resim slayt gösterileri ekleme özelliği ile birlikte gelir ve birden çok resim düzenini kalıyor.

Benson, portföy diğerlerini Eklemek, müşteri referanslarını göstermek, blog sayfanızı eklemek ve daha farklı yapmak için ayrı bölümlere sahiptir. Diğer önemli özellikler arasında e-ticaret desteği, bir iletişim formu, bir sosyal medya Menüsü ve Elementor ve Görsel Besteci gibi tüm üst sayfa oluşturucu eklentileri için destek bulunur.

19. Keçe

Keçe, tonlarca harika özelliğe sahip duyarlı bir WordPress haberleri ve dergi temasıdır. Ana sayfa düzeni, isteğe bağlı bir tam ekran kaydırıcıyla birlikte gelir ve bunu, aşağı aşağı kaydırdıkça son makaleleriniz izler.

Üstte iki gezinme Menüsü, sürükleyici özellikli görüntüler, çoklu düzenler, başlık başlıkları, sosyal medya simgeleri ve daha fazlasıyla birlikte gelir. Keçenin kurulumu çok kolaydır.

20. Tepki

Cevap bırakın