49 En İyi WooCommerce WordPress Temaları

750 425 KreatifAjans

Çevrimiçi mağazanız için en iyi WooCommerce temalarını mı arıyorsunuz?

Tüm WordPress temaları eksiksiz WooCommerce desteği ve önceden şekillendirilmiş şablonlar sunmaz. Bir tema WooCommerce’i desteklemiyorsa, mevcut tüm eklentileri ve uzantıları desteklemez.

Bununla birlikte, WordPress WooCommerce temaları, bir e-Ticaret mağazası oluşturmanıza ve ürünlerinizi satmanıza izin verir. Bu temalarla, güçlü bir işletme mağazası yapmak için WooCommerce uzantılarını kolayca kullanabilirsiniz.

Bu yazıda, kullanabileceğiniz en iyi WooCommerce WordPress temalarından bazılarını paylaşacağız.

Best WooCommerce WordPress Themes

WooCommerce WordPress Web Sitesi Nasıl Oluşturulur

WooCommerce, dünyadaki küçük ve büyük e-ticaret web sitelerine güç veren, dünyadaki en popüler e-ticaret platformudur. Daha fazla ayrıntı için Shopify ile WooCommerce arasındaki karşılaştırmamıza göz atın.

Dünyanın en güçlü web sitesi kurucularından biri olan WordPress üzerinde çalışır. 2 tür WordPress web sitesi vardır, WordPress.com ve WordPress.org. Bu uzmanların WordPress.com ile WordPress.org arasındaki karşılaştırmasına göz atabilirsiniz.

WooCommerce mağazanız için WordPress.org kullanmalısınız. Tüm WooCommerce özelliklerine kutunun dışında erişmenizi sağlar. Ayrıca mağazanızı istediğiniz yöne götürmenize de yardımcı olacaktır.

Başlamak için bir alan adına, SSL sertifikasına ve WooCommerce barındırma hesabına ihtiyacınız olacak.

Alan adı, wpbeginner.com veya google.com gibi sitenizin web üzerindeki adresidir. Hosting, tüm web sitesi dosyalarınızın depolanmasıdır.

Barındırmanız için Bluehost kullanmanızı öneririz. Resmi olarak önerilen bir WooCommerce barındırma sağlayıcısıdır.

Kreatif Ajans kullanıcıları için Bluehost, ücretsiz bir alan adı, ücretsiz SSL sertifikası ve barındırmada BÜYÜK bir indirim sunuyor.

→ Bu Özel Bluehost Teklifini Almak İçin Buraya Tıklayın ←

WooCommerce hosting’e kaydolduktan sonra, bir çevrimiçi mağazayı nasıl başlatacağınıza dair adım adım kılavuzumuzu takip etmelisiniz.

Ardından, web sitenizde kullanabileceğiniz en iyi WooCommerce WordPress temalarından bazılarına bir göz atalım.

1. Astra

Astra, eksiksiz WooCommerce desteği ve esnek özelleştirme seçenekleriyle temiz ve ücretsiz bir WordPress temasıdır. İçerik widget’larını basitçe sürükleyip bırakmak için birden fazla widget hazır alanı içeren modern bir ana sayfa düzenine sahiptir.

Özel WordPress sayfa düzenleri oluşturmak için tüm popüler WordPress sayfa oluşturucu eklentilerini destekler. Tema kurulumu oldukça basit ve başlangıç dostu. Ayrıca, sitenizin Google’da ve diğer arama motorlarında iyi sıralanmasına yardımcı olmak için iyi SEO (arama motoru optimizasyonu) için tasarlanmıştır.

2. Ekstra

Extra, popüler sürükle ve bırak Divi Builder tarafından desteklenen esnek bir WordPress temasıdır. Bununla, sitenizi hızlı bir şekilde kurmanıza yardımcı olacak 800’den fazla farklı önceden hazırlanmış web sitesi düzeni elde edersiniz.

Herhangi bir CSS kodu bilmeden renkleri, yazı tiplerini, sayfa düzenlerini, başlık düzenlerini ve daha fazlasını değiştirmek kolaydır.

Güzel mağaza düzenleri oluşturmak için bu temayı kullanabilirsiniz. WooCommerce ile sorunsuz çalışır. Artı, tamamen duyarlı, yani tüm cihazlarda ve ekran boyutlarında harika görünecek.

3. Alışveriş

Shoppe, çevrimiçi mağazalar, e-ticaret, moda ve yaşam tarzı web siteleri için oldukça özelleştirilebilir bir WooCommerce WordPress temasıdır. Güçlü bir hızlı ürün arama, ajax alışveriş sepeti, istek listesi, hızlı bakış ışık kutusu, ürün resmi yakınlaştırma ve daha fazlasına sahiptir.

Kullanımı oldukça kolay olan tonlarca düzen ve stil seçeneği içerir. Ayrıca, özel düzenler oluşturmanıza izin veren Themify Builder ile birlikte gelir.

4. OceanWP

OceanWP, güçlü ama ücretsiz bir WordPress WooCommerce temasıdır. Bu güzel tasarlanmış WordPress teması, ücretsiz bir tamamlayıcı eklentide premium benzeri özelliklerle birlikte gelir.

Canlı özelleştiricide başlık stillerini, arka planları, renkleri, gezinme menülerini vb. Seçebileceğiniz tonlarca seçenek vardır. OceanWP ayrıca özel açılış sayfaları oluşturmak için yerleşik şablonlar içerir.

OceanWP, Visual Composer ve Elementor gibi sürükle ve bırak sayfa oluşturucu eklentileriyle uyumludur.

5. Neve

Neve, klasik bir çok amaçlı WooCommerce temasıdır. Bir e-ticaret sitesi veya çevrimiçi mağaza oluşturmak hızlı yüklenir, güçlüdür ve zengin özelliklere sahiptir.

Düzinelerce başlangıç sitesi ile Neve, bir e-ticaret mağazası kurmanızı kolaylaştırır. Özelleştirme için Beaver Builder gibi premium sayfa oluşturucuları destekler.

Neve aynı zamanda ışık hızında, mobil kullanıma hazır ve AMP uyumludur. Tercüme hazırdır ve WPML eklentisi ile kullanılabilir. Ayrıca RTL dillerini de destekler.

6. Digital Pro

Digital Pro, WooCommerce entegrasyonuna sahip başka bir mükemmel WordPress temasıdır. Kullanıcı dostudur ve WordPress hızı ve performansı için oldukça optimize edilmiştir.

WooCommerce mağazaları için önceden tasarlanmış şablonlar, 3 widget alanı, özelleştirilebilir başlık ve sayfa şablonları içerir. Tema kurulumu için, özel bir tema seçenekleri sayfası ve WordPress canlı özelleştirici desteği vardır.

StudioPress şu anda en popüler yönetilen WordPress barındırma şirketi olan WP Engine’in bir parçası. Web sitenizi oluşturmak için WP Engine barındırma hizmetine kaydolduğunuzda bu temayı ve diğer tüm 35+ StudioPress temasını edinebilirsiniz.

Bonus: Kreatif Ajans kullanıcıları ayrıca% 20 indirim alır. WP Engine ile bugün başlayın!

7. Ultra

Ultra, süper esnek seçeneklere ve muhteşem modern tasarımlara sahip çok amaçlı bir WordPress temasıdır. Bir e-ticaret web sitesi de dahil olmak üzere tek tıklamayla yükleyebileceğiniz birkaç hazır web sitesi içerir.

İçeriği kendinizinkiyle değiştirmeniz gerekir. Fiyatlandırma tabloları, çoklu başlık stilleri, iletişim formu, fotoğraf galerileri ve daha fazlası gibi özellikler içerir.

8. Shoptimizer

Shoptimizer, birinci sınıf bir WooCommerce temasıdır. Yapışkan ürün ayrıntıları, daha hızlı ödeme, geri arama isteği, ürün sayfalarında FOMO zamanlayıcıları ve daha fazlası dahil olmak üzere dönüşümlerinizi optimize etmek için birçok özelliğe sahiptir.

Aynı zamanda güzel sayfa şablonları, mega bir menü ve daha hızlı bir ürün arama özelliği ile birlikte gelir. Kullanımı kolaydır ve tüm tema ayarlarına WordPress özelleştiricisinden erişilebilir.

9. Hugo

Hugo, çevrimiçi mağazalar için güzelce tasarlanmış bir WordPress e-ticaret temasıdır. WooCommerce ile tamamen uyumludur ve bir görüntü kaydırıcısı içeren güzel bir ana sayfa düzeniyle birlikte gelir.

Sosyal medya, iletişim bilgileri ve içerik keşif özellikleri için özel pencere öğeleri içerir. Arka plan, yazı tipleri ve düğmeler için birden fazla renk şemasına sahiptir.

10. Otel

Otel, oteller, pansiyonlar ve konaklama hizmeti sağlayıcıları için bir başka güzel WooCommerce WordPress temasıdır. Modern ana sayfa tasarımı, karşılama mesajı ve harekete geçirici mesaj düğmesi içeren büyük bir başlık resmine sahiptir.

Odalar, hizmetler ve daha fazlası gibi rezerve edilebilir ürünler eklemenize izin veren WooCommerce eklentilerini kolayca yükleyebilirsiniz. Diğer dikkate değer özellikler arasında özel kenar çubukları, çoklu widget hazır alanları, özel başlık, arka plan ve daha fazlası bulunur.

11. Neto

Neto, WooCommerce mağazaları için harika bir WordPress temasıdır. Şık bir ana sayfa düzeni ve üstte öne çıkan bir ürün kaydırıcısı bulunan vitrini içerir.

Birkaç kısa kod ve özel widget içerir ve mağazanız için farklı düzenler oluşturmanın birden çok yolunu sunar. Özel logo yükleme, sınırsız renk seçenekleri, sosyal medya için özel widget’lar ve daha fazlasını destekler.

12. Varlık

Presence, çevrimiçi mağazacılar ve perakendeciler için uygun, güçlü, çok amaçlı bir WordPress iş temasıdır. Kurabileceğiniz ve özelleştirebileceğiniz bir e-ticaret mağazası da dahil olmak üzere birkaç hazır web sitesi içerir.

6 renk şeması, birden fazla blog sayfası düzeni, 2 kaydırıcı stili, tam genişlikte ve kutulu düzenler ve daha fazlasıyla birlikte gelir. Ayrıca sosyal simgeler, etkinlik takvimi entegrasyonu, özel widget’lar ve referanslar gibi birçok harika özellikle birlikte gelir.

13. Satchmo

Satchmo, bir WooCommerce sitesi oluşturmak için özel ayarlara sahip zarif bir WordPress podcast temasıdır. Podcast’lerinizi eklemenizi ve potansiyel müşterilere satmanızı sağlar.

Diğer önemli özellikler arasında Google Yazı Tipleri desteği, tek tıklamayla demo yükleyici, sayfa hızı optimizasyonu, yerleşik SEO ve daha fazlası bulunur. Tercüme hazırdır ve popüler WordPress çeviri eklentileriyle uyumludur.

14. Oyuncakçı

Toyshop, özellikle çocuk mağazaları, oyuncakçılar ve çiçekçiler için hazırlanmış bir WooCommerce temasıdır. Renkli ve eğlencelidir ve altbilgi grafiklerini mevsime göre değiştirme seçeneği sunar.

Mağaza sayfaları için özel bir arka plan, başlık resmi, renk kontrolleri ve çok sütunlu düzenler içerir. Toyshop ayrıca erişilebilirliğe hazırdır ve duyarlı tasarım kullanır.

15. Çivit

Indigo, modüler bir yaklaşımla oluşturulmuş modern bir WordPress WooCommerce temasıdır. Herhangi bir sayfa düzenini kolayca oluşturmak için modülleri sürükleyip bırakmanıza olanak tanır.

Tek tıklamayla ithalatçı ile yükleyebileceğiniz web sitesi tasarımlarıyla birlikte gelir. Her tasarım tamamen özelleştirilebilir ve bir e-Ticaret mağazası için güzel mağaza şablonları içerir. Ayrıca Indigo, mobil cihazlar için optimize edilmiştir ve WordPress blok düzenleyicisiyle sorunsuz bir şekilde çalışır.

16. Arcade

Arcade, çevrimiçi oyun mağazaları, elektronik ve oyun aksesuarları mağazaları için bir WooCommerce temasıdır. Göz atması kolay bir şekilde ön sayfada geniş bir ürün yelpazesini sergilemek için tasarlanmıştır.

Storefront Extensions Bundle yardımıyla genişletebilirsiniz. Bu, temanıza mega menüler, çok sütunlu düzenler, yapışkan sepet, incelemeler ve daha fazlası dahil olmak üzere kapsamlı bir dizi özellik eklemenizi sağlar.

17. Mercek

Lens, fotoğraflarınızı çevrimiçi satmak için WooCommerce desteğine sahip bir WordPress fotoğraf temasıdır. Sanat eserinizi web sitenizde profesyonelce paylaşmanıza olanak tanır.

Bir resim galerisindeki fotoğrafları düzenlemek ve sergilemek için birden fazla yol sunar. Fotoğraflarınız için bir mağaza oluşturmak için slayt gösterileri ve duvar galerileri de oluşturabilirsiniz.

18. eStore

eStore, WordPress için ücretsiz bir WooCommerce temasıdır. Son derece profesyonel ve modern bir çevrimiçi mağaza oluşturmak için birçok premium özellik ve özel widget ile birlikte gelir.

En iyi WooCommerce uzantılarıyla tam uyumluluğa sahiptir. eStore ayrıca RTL dil desteği içerir ve özel bir logo kullanmanıza izin verir.

19. Amaryllis

Amaryllis, WooCommerce mağazaları için benzersiz bir şekilde tasarlanmış bir WordPress temasıdır. Modern düzeni, tam ekran bir arka plan görüntüsünü ve ardından ürün kategorilerinizi, popüler ürünlerinizi ve web sitenizin diğer bölümlerini içerir.

Ana sayfa tamamen widget’lıdır ve ayarlamak için içerik widget’larını sürükleyip bırakmanıza izin verir. Tek tıklamayla demo içe aktarıcı, canlı özelleştirici desteği ve temayı benzersiz bir şekilde size özel hale getirmek için birçok seçeneğe sahiptir.

20. Cennet gibi

Idyllic, WordPress için güzel tasarlanmış ücretsiz bir WooCommerce temasıdır. Birkaç widget hazır alanı ve kurulumu kolay bir ana sayfa düzeni içerir.

The different theme components are organized neatly, making them straightforward to customize. Idyllic is translation ready, and you can also use it to