Kâr Amacı Gütmeyen Kuruluşlar için En İyi 16 WordPress Eklentisi

750 425 KreatifAjans

Kâr amacı gütmeyen kuruluşunuzun web sitesi için en iyi WordPress eklentilerini mi arıyorsunuz? Sıkı bütçe ve az teknik destek nedeniyle, sivil toplum kuruluşlarının web siteleri için kullandıkları eklentileri dikkatlice seçmeleri gerekir. Bu yazıda, kar amacı gütmeyen kuruluşlar için en iyi WordPress eklentilerinden bazılarını tek tek seçtik.

WordPress Plugins for Non-Profits

1. Ver

Give, kâr amacı gütmeyen kuruluşların çevrimiçi bağışları kabul etmesine yönelik bir WordPress eklentisidir. Give, ödeme ağ geçidi eklemeyi, bağış formları eklemeyi ve bağışları kendi WordPress panonuzdan kolayca yönetmeyi kolaylaştırır.

Ayrıca bağışlarınızla ilgili istatistikleri gösterir ve PayPal, MailChimp, Aweber vb. Diğer hizmetlerle kolayca entegre edebilirsiniz.

2. WPForms

WPForms

WPForms, WordPress için en başlangıç dostu iletişim formu eklentisidir. Küçük kuruluşlar, kar amacı gütmeyen kuruluşlar ve kişisel kullanım için mükemmel olan WPForms Lite adlı ücretsiz bir sürümle birlikte gelir.

WPForms ayrıca formlarınızı MailChimp, AWeber, PayPal ve Stripe hesaplarınıza bağlayabilecek bir bağış formu oluşturmanıza olanak tanıyan ücretli bir seçenekle birlikte gelir.

3. OptinMonster

OptinMonster

OptinMonster, piyasadaki en iyi olası satış yaratma aracıdır. Web sitesi ziyaretçilerini abonelere ve bağışçılara dönüştürmenize yardımcı olur.

OptinMonster, ışık kutusu açılır pencereleri, açılır pencerelerde slayt, kenar çubuğu kayıt formları, karşılama kapıları ve çok daha fazlasıyla birlikte gelir. OptinMonster’ın e-posta abonelerimizi% 600 artırmamıza nasıl yardımcı olduğunu görün.

4. Yoast SEO

Yoast SEO

Yoast SEO, eksiksiz bir WordPress site optimizasyon aracıdır. Yayınlarınızı ve sayfalarınızı arama motorları için optimize etmenize olanak tanır ve sayısız başka eklenti kurma ihtiyacını ortadan kaldırır. Yoast SEO eklentisini kurmak ve kurmak kolaydır. Tüm web sitelerimizde neden Yoast SEO kullandığımızı görün.

5. Yoast’tan Google Analytics

Google Analytics for WordPress

Google Analytics, kullanıcıların web sitenize nasıl erişip kullandıklarına ilişkin bilgiler sağlar. Kullanıcılarınızın nereden geldiğini, hangi sayfalara baktıklarını, sitenizde ne kadar zaman geçirdiklerini size söyler. Ayrıca, kullanıcı davranışı hakkında zengin bilgiler sağlar ve dönüşüm hedeflerinizi ölçmek için etkili bir şekilde kullanılabilir. Yoast’tan Google Analytics, Google Analytics’i WordPress sitenize kolayca eklemenize ve kendi kontrol panelinizden yönetmenize olanak tanır.

6. Sucuri Ücretsiz Tarayıcı

Sucuri

İnternetteki herhangi bir web sitesi, bilgisayar korsanlığı girişiminin veya kötü amaçlı kodun hedefi olabilir. WordPress siteleri muafiyet değildir. Sucuri ücretsiz tarayıcı ile, WordPress sitenizi kötü amaçlı kod ve kötü amaçlı yazılımlara karşı tarayabilir ve ardından WordPress sitenizi temizleyebilirsiniz.

Sucuri’nin 3 ayda 450.000 WordPress saldırısını engellememize nasıl yardımcı olduğunu görün.

7. Görüşler Pencere Öğesi

Testimonials Widget

Referanslar Widget’ı, WordPress sitenize sosyal kanıt eklemeyi çok kolaylaştırır. WordPress yönetici alanınızdaki referansları yönetmenize olanak tanır. Bu referansları WordPress sitenizin herhangi bir yerinde görüntüleyebilirsiniz. Eklenti ayrıca bir kenar çubuğuna ekleyebileceğiniz bir referanslar widget’ı ile birlikte gelir.

8. BackupBuddy

BackupBuddy

Yedeklemeler, herhangi bir çevrimiçi talihsizliğe karşı ilk savunmanızdır. BackupBuddy, WordPress siteniz için eksiksiz bir yedekleme çözümü sunar.

Otomatik olarak veritabanı ve dosya yedekleri oluşturur ve bunları önceden tanımlanmış programlara göre bulut depolamaya kaydeder. BackupBuddy, sitenizi yedeklemelerden geri yüklemenizi veya yeni sunucuya taşımanızı da kolaylaştırır.

BackupBuddy ile WordPress içeriğinizi nasıl güvende tutacağınıza ilişkin kılavuzumuza bakın.

9. TablePress

TablePress

WordPress görsel editörü tablo oluşturmanıza izin vermiyor. TablePress, herhangi bir HTML kodu yazmadan güzel tablolar oluşturmanızı kolaylaştırır.

Daha ayrıntılı talimatlar için, WordPress’te tabloların nasıl ekleneceği ile ilgili kılavuzumuza bakın.

10. Hızlı ve Kolay SSS

Quick and easy FAQs

Kar amacı gütmeyen kuruluşunuz için sık sorulan sorular bölümü eklemek ister misiniz? Hızlı ve Kolay SSS eklentisi, yanıtlarla birlikte SSS eklemenize ve ardından bunları web sitenizde güzel bir şekilde görüntülemenize olanak tanır. SSS’leri basit liste, daraltılabilir menüler veya akordeon şeklinde görüntüleyebilirsiniz.

Ayrıntılı talimatlar için, WordPress’te sık sorulan soruların nasıl ekleneceği hakkındaki kılavuzumuza bakın – SSS bölümü.

11. Kısa Kod Düğmelerini Unutun

Forget About Shortcode Buttons

Kâr amacı gütmeyen bir kuruluş olarak, web sitenize stratejik olarak yerleştirilmiş harekete geçirici mesaj düğmeleriyle ikna edici içerik oluşturmanız gerekir. Forget About Shortcodes Button eklentisi, herhangi bir kısa kod kullanmadan WordPress sitenize güzel düğmeler eklemenizi sağlar.

Ayrıntılı talimatlar için, kısa kodlar kullanmadan WordPress’te düğmelerin nasıl ekleneceğine ilişkin kılavuzumuza bakın.

12. Basit Takvim – Google Takvim Eklentisi

Google Calendar Plugin

Kilise veya kar amacı gütmeyen etkinlikler için bir sayfa mı oluşturmak istiyorsunuz? Google Takvim Eklentisi, WordPress sitenizde bir Google takvimi görüntülemenizi kolaylaştırır. Kullanıcılarınız daha sonra takviminize abone olabilir ve etkinliklerinizden haberdar olabilir.

Ayrıntılı talimatlar için Google Takvim’in WordPress’e nasıl ekleneceğine ilişkin kılavuzumuza bakın.

13. Yüzen Sosyal Bar

Floating Social Bar

Amacınız hakkında bilgi yaymak, kar amacı gütmeyen web sitenizin başarısı için çok önemlidir. Floating Social Bar, WordPress yayınlarınıza ve sayfalarınıza sosyal paylaşım düğmesi ekler. Kullanıcılarınızın sitenizden ayrılmadan kolayca içerik paylaşmasına olanak tanır.

Ayrıntılı talimatlar için WordPress’e kayan bir sosyal paylaşım çubuğunun nasıl ekleneceğine ilişkin kılavuzumuza bakın.

14. Eski Yazıyı Canlandırın

Sosyal medyada takipçilerinize ayak uydurmak çok zamanınızı alabilir. Revive Old Post eklentisi, sitenizdeki eski yayınları paylaşarak sosyal profillerinizi aktif tutmanıza olanak tanır.

Daha ayrıntılı talimatlar için eski WordPress yayınlarınızı otomatik olarak nasıl paylaşacağınızla ilgili kılavuzumuza bakın.

15. MapPress Kolay Google Haritalar

Google Haritalar, web üzerinde harita ve yol tariflerini paylaşmada oldukça etkili bir araçtır. MapPress, WordPress sitenizde herhangi bir yere Google Haritalar’ı kolayca eklemenin daha kolay ve basit bir yolunu sağlar. Yol tarifi eklemek, işaretçileri vurgulamak ve haritanıza katmanlar eklemek için bunu kullanabilirsiniz.

Ayrıntılı talimatlar için Google Haritalar’ın WordPress’e nasıl ekleneceği hakkındaki makalemize bakın.

16. Polylang

Polylang

Kâr amacı gütmeyenlerin mesajını yayması için dil bir engel olmamalıdır. Polylang, WordPress’te çok dilli web siteleri oluşturmayı çocuk oyuncağı haline getiren bir WordPress eklentisidir. Son derece basit ve kullanımı kolaydır. Farklı diller için kullanıcılar ekleyebilirsiniz, bu kullanıcılar bir WordPress kullanıcı arayüzü elde edecekler. Siz kullanıcılar, dilleri kolayca değiştirebilecek ve sitenize kendi ana dillerinde göz atabileceksiniz.

Daha ayrıntılı talimatlar için, çok dilli bir WordPress sitesinin nasıl kolayca oluşturulacağına ilişkin kılavuzumuza bakın.

Bu makalenin, kâr amacı gütmeyen kuruluşlar için en iyi WordPress eklentilerini bulmanıza yardımcı olacağını umuyoruz. Siteniz için mükemmel WordPress temasını nasıl seçeceğinize dair kılavuzumuzu da görmek isteyebilirsiniz.