Karşılaştırılan 12 En İyi Ücretsiz Web Sitesi Barındırma (2021)

750 425 KreatifAjans

Web sitenizi başlatmak için ücretsiz bir web barındırma hizmeti mi arıyorsunuz? Okuyuculardan düzenli olarak ücretsiz web sitesi barındırma hizmeti almanın bir yolu olup olmadığını soran e-postalar alıyoruz. Ve cevap EVET. Hepimiz hayattaki özgür şeyleri seviyoruz, ancak tüm özgür şeylerin eşit yaratılmadığını hatırlamak önemlidir. Bu yazıda, en iyi ücretsiz (ve neredeyse ücretsiz) web sitesi barındırma hizmetlerini artıları ve eksileri ile karşılaştıracağız.

Best free website hosting compared

Ücretsiz Web Sitesi Barındırma Hizmeti Hakkında “Gerçek”

Bir web sitesi oluşturmak, mesajınızı dünyaya yaymanın en önemli yolu haline geldi. Ancak, ilk başladığınızda, bir web sitesi yapmak için para harcamak istemeyebilirsiniz.

Çoğu insan bir şeyin hızlı, kolay ve ücretsiz olmasını ister.

Piyasada tonlarca ücretsiz web sitesi barındırma şirketi var. Ancak akıllı bir tüketici olarak, bedava öğle yemeği diye bir şeyin olmadığını bilmelisiniz.

Her zaman bir yakalama vardır.

Bir web sitesi barındırma hizmeti çalıştırmak çok paraya mal olur.

Ücretsiz web sitesi barındırma hizmeti sunan şirketlerin bir şekilde para kazanması gerekir, aksi takdirde işsiz kalırlar.

Bunu web sitenizde reklam görüntüleyerek, web sitenizin trafiğini sınırlayarak, sizi platformlarında kilitleyerek ve / veya diğer hizmetlerini satarak yaparlar. Gösterilen reklamlardan bazıları markanızı iyi temsil etmeyebilir ve hatta rakibinizin reklamı bile olabilir.

Bir test web sitesi dışında, ücretsiz web sitesi barındırma kullanmak neredeyse her zaman kötü bir fikirdir. Ücretsiz web sitelerinin, özellikle işletmeler için kötü fikir olmasının 36 nedeni var.

Ama ya küçük bir bütçeniz varsa?

Belki ücretsiz WordPress barındırma arayan kar amacı gütmeyen birisiniz ya da öğrenciler için ücretsiz web sitesi barındırma istiyorsunuz. Merak etmeyin, bu yazıda sizin için bir çözümümüz var.

Yeni başlayanlar için en büyük ücretsiz WordPress kaynak sitesi olarak, ince baskıları vurgulamak bizim işimizdir, bu nedenle DOĞRU kararı veriyorsunuz.

Listemizdeki her ücretsiz web sitesi barındırma şirketi, web sitenizi istediğiniz kadar ücretsiz tutabileceğinizi garanti eder. Bununla birlikte, web siteleri konusunda ciddi olan herkese, düşük maliyetli, tam özellikli bir web sitesi barındırma sağlayıcısı kullanmayı kesinlikle düşünmelerini öneririz.

Bu paylaşılan barındırma şirketlerinin çoğu size ücretsiz bir alan adı, ücretsiz e-postalar, ücretsiz SSL, e-ticaret işlevselliği ve çok daha fazlasını ayda 2.75 – 5 $ karşılığında verecektir.

Web sitenizden çok daha fazla para kazanacağınızı düşündüğünüzde, bu temelde “neredeyse ücretsizdir”.

Bu küçük tutarı ödemek, uzman desteğine ve genel olarak daha iyi hizmete erişmenizi sağlar. En önemlisi, size web sitenizin tam kontrolünü ve sahipliğini verir.

Bununla birlikte, önce neredeyse ücretsiz olan en iyi web sitesi barındırma şirketlerinden bazılarına bir göz atalım. Bundan sonra, en iyi ücretsiz web sitesi barındırma şirketlerine bakacağız.

En İyi Değer “Neredeyse Ücretsiz” Web Sitesi Barındırma

Bu sağlayıcılar oldukça ünlüdür ve küçük işletmelerin web sitelerini başlatmaları için harika bir yerdir.

Hatta bazıları, yüksek düzeyde kalite ve hizmet gösterdikleri için WordPress, Kreatif Ajans ve diğer büyük kuruluşlar tarafından resmi olarak önerilmektedir.

Web siteniz konusunda ciddiyseniz, web sitenizi bu 5 sağlayıcıdan biriyle başlatmanızı öneririz.

1. Bluehost

Bluehost, dünyanın en büyük hosting şirketlerinden biridir. Resmi olarak önerilen bir WordPress barındırma sağlayıcısıdır.

Kreatif Ajans kullanıcılarına ücretsiz bir alan adı, ücretsiz SSL sertifikası ve web barındırmada% 63 indirim sunmayı kabul ettiler. Temel olarak, ayda 2,75 ABD dolarına başlayabilirsiniz.

Barındırma planları arasında ücretsiz markalı e-posta adresleri, sınırsız disk alanı, ücretsiz SSL sertifikası, 1 tıklama WordPress kurulumu ve daha fazlası bulunur.

Bluehost hakkında daha fazla bilgi edinmek için barındırma performanslarını, özelliklerini ve hizmetlerini değerlendirdiğimiz eksiksiz Bluehost incelememize bakın.

2. SiteGround

Site alanı, ücretsiz web sitesi barındırmaya bir başka harika alternatiftir. Müthiş destekleri ve son derece hızlı performansları ile tanınırlar. SiteGround ayrıca resmi olarak önerilen bir WordPress barındırma sağlayıcısıdır.

Kreatif Ajans kullanıcılarına barındırmada% 60 indirim sunuyorlar. Temel olarak, aylık 3,95 ABD dolarına başlayabileceksiniz.

SiteGround’un barındırma planları bir web sitesi oluşturucu, WordPress ve Joomla için 1 tıklama yükleyici, sınırsız e-posta adresleri ve daha fazlasıyla birlikte gelir.

SiteGround’un Öğretmenler ve Öğrenciler için özel bir teklifi var. Öğrenci Web Hosting’i ayda yalnızca 1,99 $ karşılığında alabilirsiniz.

Öğretmenler, eğitimciler için ücretsiz bir barındırma planına kaydolmak için SiteGround’u kullanabilir.

Daha fazla ayrıntı için, performanslarını ve çalışma sürelerini ölçmek için gerçek testler yaptığımız kapsamlı SiteGround incelememize bakın.

3. HostGator

HostGator, piyasadaki en iyi barındırma hizmeti sağlayıcılarından biridir. 2002’den beri buralardalar ve yavaş yavaş dünyanın en büyük hosting şirketlerinden biri haline geldiler.

İnanılmaz büyümeleri, düşük fiyatlı, güvenilir web barındırma ve kaliteli müşteri hizmetlerine borçludur.

Kuluçka planları ayda 2.64 dolardan başlıyor. Her plan sınırsız e-posta adresi, ücretsiz HTTPS / SSL, ölçülmemiş bant genişliği ve disk alanı içerir.

Kurucumuz ve CEO’muz Syed Balkhi, 2007’den beri HostGator müşterisidir. Kreatif Ajans’ın kendisi HostGator’un özel sunucusunda barındırılıyor ve performanslarından çok memnunuz.

Daha fazla ayrıntı için, artıları ve eksileri içeren HostGator incelememize ve ayrıntılı performans testlerine bakın.

4. DreamHost

DreamHost, 1997’de kurulan en eski web barındırma şirketlerinden biridir. Şu anda 1,5 milyondan fazla web sitesine ev sahipliği yapmaktadırlar.

Başlangıç planları aylık 2,59 dolardır. Ücretsiz bir alan adı, ücretsiz alan gizliliği, ücretsiz SSL, sınırsız e-posta, popüler web sitesi oluşturucuları için tek tıklamayla yükleyiciler ve daha fazlasını içerir.

Daha fazla bilgi edinmek için hizmetlerini, desteğini ve performansını değerlendirdiğimiz eksiksiz DreamHost incelememize bakın.

5. Sadece Barındırın

Just Host, ücretsiz web sitesi barındırma şirketlerine düşük maliyetli bir alternatiftir. Başlangıç web sitesi oluşturmak için mükemmel paylaşımlı barındırma planları sunarlar.

Temelde aylık 3,95 ABD dolarına başlayabilirsiniz. Her plan, ücretsiz bir alan adı, sınırsız e-posta adresi, birden fazla web sitesi ve WordPress gibi CMS yazılımları için tek tıkla yükleme ile birlikte gelir.

Daha fazla bilgi edinmek için, artıları ve eksileri içeren eksiksiz Just Host incelememize bir göz atın.

En İyi Ücretsiz Hosting Siteleri

Ücretsiz cazip olsa da, konu web sitesi barındırma olduğunda her zaman sınırlıdır. Bunu göz önünde bulundurarak, başlamak için kullanabileceğiniz en iyi ücretsiz web sitesi barındırma sitelerini tek tek seçtik.

Bu barındırma siteleri, kullanmanız için% 100 ücretsizdir.

Web siteniz konusunda ciddiyseniz, son kararınızı vermeden önce en iyi WordPress barındırma hizmetini nasıl seçeceğinize dair kapsamlı kılavuzumuzu okumanızı şiddetle tavsiye ederiz.

Bununla birlikte, işte dünyanın en iyi ücretsiz hosting şirketleri.

6. WordPress.com

WordPress.com, benzersiz bir WordPress lezzeti sunan popüler bir ücretsiz barındırma platformudur. Ünlü kendi kendine barındırılan web sitesi kurucusu WordPress’in evi olan WordPress.org ile karıştırılmamalıdır.

WordPress.com, size bir WordPress.com alt alanı (ör. Yourwebsite.wordpress.com), 3 GB depolama alanı ve web siteniz için ücretsiz şablonlara erişim sağlayan ücretsiz bir web sitesi barındırma planı sunar.

Bu ücretsiz plan, web sitenizde reklamlar gösterir. Reklamlardan kurtulmak, özel bir alan adı kullanmak ve ek özelliklere erişmek için ücretli planlarına geçebilirsiniz. Bu noktada, yukarıda bahsettiğimiz “neredeyse ücretsiz barındırma” hizmetlerinden herhangi biri daha iyi bir seçenektir.

Daha fazla bilgi edinmek için, her iki platformun artıları ve eksileri ile WordPress.com ile WordPress.org karşılaştırmamıza bakın.

7. Wix

Wix, ücretsiz web sitesi barındırma sunan başka bir tam olarak barındırılan web sitesi oluşturucusudur.

Çoğu ücretsiz barındırma hizmeti gibi, ücretsiz web sitenizde reklamlar ve Wix.com markası gösterilerek desteklenir. Ücretli planlarına geçerek ondan kurtulabilirsiniz.

Ücretsiz plan size bir Wix.com alt alanı, web sitesi şablonlarına erişim, 500 MB depolama alanı ve 500 MB bant genişliği sağlayacaktır.

Daha fazla ayrıntı için, her iki platformun artılarını ve eksilerini ayrıştırdığımız Wix ve WordPress karşılaştırmamıza bakın.

8. Weebly

Weebly, kullanabileceğiniz başka bir popüler ücretsiz web sitesi oluşturucusudur. Sezgisel bir sürükle ve bırak oluşturucu ve bir web sitesi oluşturmak için hazır şablonlarla birlikte gelir.

Ücretsiz planları bir Weebly alt alanı, 500 MB depolama alanı içerir ve Weebly reklamlarını görüntüler. Reklamlardan kurtulmak, daha fazla depolama alanı elde etmek ve özelliklerin kilidini açmak için ücretli planlarına geçebilirsiniz.

Her iki web sitesi platformunun avantajlarını ve dezavantajlarını gösteren ayrıntılı Weebly ve WordPress karşılaştırmamızı görmek isteyebilirsiniz.

9. GoDaddy Web Sitesi Kurucu

GoDaddy, dünyanın en büyük alan adı kayıt şirketi ve popüler bir barındırma şirketidir.

Hazır şablonlarla sürükle ve bırak web sitesi kurucusu olan GoDaddy web sitesi kurucusunu sunarlar. 30 günlük ücretsiz deneme olarak mevcuttur, ardından aylık 5,99 $ ‘dan başlayan ücretli planlarından birine yükseltme yapabilirsiniz.

Ucuz ve kullanımı çok kolaydır. Ancak, web siteniz büyüdüğünde, GoDaddy Web Sitesi Mimarı’nın özelliklerinin oldukça sınırlı olduğunu görebilirsiniz. GoDaddy Web Sitesi Mimarı’nı WordPress’e veya başka bir web sitesi platformuna taşımak da zordur.

Ayrıca en iyi GoDaddy web sitesi kurucu alternatifi listemize bakın.

10. Squarespace

Squarespace, teknik beceri gerektirmeyen popüler bir web sitesi kurma platformudur. Güzel profesyonel şablonlar ve sezgisel bir sürükle ve bırak arayüzü sunar.

Sınırlı 14 günlük ücretsiz web sitesi barındırma denemesi sunuyorlar. Bu, web sitesi oluşturucularına erişmenizi sağlar, böylece özelliklerini deneyebilirsiniz. Ücretli bir plana abone olmadığınız sürece web siteniz halka açık olmayacak.

Ücretli planlar ayda 12 dolardan başlar. Her plan, ücretsiz bir özel alan adı, sınırsız bant genişliği, depolama alanı ve hazır web sitesi şablonlarıyla birlikte gelir.

Daha fazla bilgi edinmek için, Squarespace vs WordPress ile ilgili artıları ve eksileri ve özellik karşılaştırmaları hakkındaki makalemize bakın.

11. Google Bulut Barındırma

Google, küçük işletmeler ve öğrenciler için çok çeşitli ücretsiz web sitesi barındırma çözümleri sunar. Google gibi birinci sınıf bir şirketten bekleyebileceğiniz tüm güçlü özelliklerle birlikte gelir.

Planları kullanım başına ödemeye dayandığından, öğrencilerin başlaması için kolay bir yer. Google, yalnızca test siteleri için barındıran ücretsiz bir web sitesi arıyorsanız, bir yıl boyunca size yetecek 300 $ ‘lık ücretsiz kredi sunar.

Her tür web sitesini barındırmak için Google Cloud’u kullanabilirsiniz ve hatta Google Compute Engine’de WordPress’i bile sunarlar.

12. Amazon Web Hizmetleri (AWS)

AWS olarak da bilinen Amazon Web Services, dünyadaki en popüler web sitelerinden bazılarına güç sağlar. Küçük işletmeler için kullanımı kolay olmasa da, yeni başlayan öğrenciler ve geliştiriciler için harika bir platformdur.

Amazon, test siteleri için en iyi ücretsiz web sitesi barındırma hizmetlerinden biri olan AWS Ücretsiz Kullanımında 12 ay ücretsiz ve her zaman ücretsiz ürünler sunar.

Öğrenciler, geliştirme becerilerini öğrenmek ve bu konuda uzmanlaşmak için Amazon’un güçlü platformunu kullanabilir.

Bu makalenin bir sonraki projeniz için en iyi ücretsiz web sitesi barındırma hizmetini bulmanıza yardımcı olacağını umuyoruz. Ayrıca, 5 dakika içinde ücretsiz bir iş e-posta adresinin nasıl oluşturulacağına ilişkin rehberimize göz atmak isteyebilirsiniz.

Bu makaleyi beğendiyseniz, lütfen WordPress video eğitimleri için YouTube Kanalımıza abone olun. Bizi Twitter ve Facebook’ta da bulabilirsiniz.