Araba Bayileri için En İyi 19 WordPress Teması

750 425 KreatifAjans

Otomobil bayiliğiniz için çevrimiçi bir varlık oluşturmak için en iyi WordPress temalarını mı arıyorsunuz?

İşletme web siteleri için yüzlerce ücretsiz ve ücretli WordPress teması vardır.

Peki ya otomobil bayileri veya otomotiv meraklıları için özel olarak tasarlanmış bir tema istiyorsanız? Kutudan çıktığı gibi çalışan mükemmel bir tema bulmak zor olabilir.

Bu yazıda, araba bayileri için en iyi WordPress temalarından bazılarını seçtik.

Best WordPress Themes for Car Dealerships

WordPress ile Araba Bayisi Web Sitesi Oluşturmak

WordPress, birçok büyük marka dahil olmak üzere dünya çapında binlerce işletme tarafından kullanılan en iyi web sitesi oluşturucusudur. Ayrıca otomobil bayileri, otomobil meraklıları ve blog yazarları arasında da popüler bir seçimdir.

2 tür WordPress olduğunu anlamak önemlidir. Bunlar WordPress.com (barındırılan WordPress) ve WordPress.org (kendi kendine barındırılan WordPress).

Kendi kendine barındırılan bir WordPress.org sitesi, ihtiyacınız olan tüm WordPress özelliklerine erişmenizi sağlayacaktır. Daha fazla ayrıntı için, WordPress.com ile WordPress.org karşılaştırmamıza bakın.

Sitenizi oluşturmak için bir alan adına ve barındırmaya ihtiyacınız var. Alan adı, wpbeginner.com gibi sitenizin web üzerindeki adresidir. Web barındırma, tüm web sitesi dosyalarınızın depolanmasıdır.

Bluehost kullanmanızı öneririz. Dünyanın en iyi barındırma şirketlerinden biridir ve resmi olarak önerilen bir WordPress barındırma sağlayıcısıdır.

Kreatif Ajans kullanıcıları için ayrıca ücretsiz bir alan adı, ücretsiz SSL sertifikası ve web barındırmada büyük bir indirim sunuyorlar.

→ Bu Özel Bluehost Fırsatını Almak İçin Buraya Tıklayın ←

Web barındırma satın aldıktan sonra, web sitesi nasıl yapılır kılavuzumuzu takip etmeniz yeterlidir. Bu, WordPress’i nasıl kuracağınız ve WordPress web sitenizi nasıl oluşturacağınız konusunda size adım adım talimatlar verir.

Hazır olduğunuzda, araba bayileri için en iyi WordPress temalarından bazılarına bir göz atalım.

1. Astra

Astra, birçok başlangıç sitesi ile birlikte gelen harika bir WordPress temasıdır. Bu, kolayca bir otomobil tamircisi, araba servisi veya araba bayisi web sitesi oluşturmanıza olanak tanır. Web sitenizi hızlı bir şekilde çalışır duruma getirmek için Astra’nın başlangıç sitelerini kullanabilirsiniz. Araba Tamiri veya Araba Yıkama temasını öneririz.

Astra ile Görsel Düzenleyici gibi bir sayfa oluşturucu eklentisi kullanabilir veya sadece varsayılan WordPress düzenleyicisini kullanabilirsiniz. Tema, sitenizin arama motorlarında üst sıralarda yer almasına yardımcı olmak için SEO için oldukça optimize edilmiştir.

2. Divi

Divi, yüzlerce farklı web sitesi sayfası şablonuyla birlikte gelen güçlü bir premium WordPress temasıdır. Araba bayileri, araba kiralama ve otomobil işletmeleri için web siteleri oluşturmak için kullanabilirsiniz.

Divi ile güçlü bir sayfa oluşturucuya sahip olursunuz. Bu, renkleri kolayca değiştirmenize, yüzlerce Google Yazı Tipi arasından seçim yapmanıza, geri sayım zamanlayıcıları eklemenize, bir iletişim formu eklemenize ve çok daha fazlasını yapmanıza olanak tanır.

Divi ayrıca WordPress yöneticinizde özel tema seçenekleri içerir. Bunları kullanarak özel bir logo yükleyebilir, sitenize favicon ekleyebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz.

3. Ultra

Ultra, araba satıcısı web siteleri, araba kiralama, araba aksesuarları ve daha fazlası için çok uygun modern, duyarlı bir WordPress temasıdır. Bir dizi demo sitesi ile birlikte gelir. Bunları kolayca içe aktarabilir ve demo içeriğini kendi metin ve resimlerinizle değiştirebilirsiniz.

Ultra, WooCommerce’i kutudan çıkar çıkmaz destekler ve çevrimiçi araba satmayı kolaylaştırır. Ayrıca sitenize popüler eklentiler ekleyebilir ve kısa kodlar kullanabilirsiniz.

4. OceanWP

OceanWP, otomotiv bayiliğiniz için bir web sitesi oluşturmak için düzinelerce hazır web sitesi demosu içeren ücretsiz, çok amaçlı bir WordPress temasıdır. Visual Composer gibi sürükle ve bırak sayfa oluşturucularla tamamen uyumludur.

Sınırsız renk şemaları, çoklu sayfa düzenleri, özel araçlar ve net tipografi ile birlikte gelir. Canlı özelleştiriciyi kullanarak tema ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, bu da yeni başlayanlar için kullanımı oldukça kolaylaştırır.

5. Neve

Neve modern, çok amaçlı bir WordPress temasıdır. Her türden farklı web sitesi oluşturmak için kullanabilirsiniz. Sitenize Google Haritalar gibi şeyler eklemek için kullanımı kolaydır ve üçüncü taraf widget’larla uyumludur.

Neve ile sayfa oluşturucu eklentilerini veya WordPress blok düzenleyicisini (Gutenberg editörü) kullanabilirsiniz. Ayrıca, web sitenizi neredeyse anında oluşturmak için içe aktarabileceğiniz bir dizi başlangıç sitesi ile birlikte gelir. İçeriği kendi içeriğinizle değiştirmeniz yeterlidir.

6. Otomotiv

Otomotiv, en iyi araba WordPress temalarından biridir. Otomobil bayileri ve otomobil satıcıları için özel olarak üretilmiştir. Ön uç tasarımı, kenar çubuğunda güçlü bir arama motoruyla kullanıcı dostudur. Bu gelişmiş arama, müşterilerin web sitenizde otomobil bulmasını kolaylaştırır.

Sınırsız renk şemaları ve net tipografi sunar. Tema, web sitenizi çevrimiçi olarak araba satmak için PayPal ile entegre etmek için yerleşik bir modülle birlikte gelir. Ayrıca şirket logonuzu sitenize kolayca ekleyebilirsiniz.

7. Rakım Pro

Altitude Pro, araba bayileri, araba kiralama ve otomotiv işletmeleri dahil olmak üzere herhangi bir iş alanı için bir web sitesi oluşturmak için esnek bir WordPress temasıdır. Modern bir tasarıma ve duyarlı bir düzene sahip güçlü ve sağlamdır.

Altitude Pro, web sitesini hızlı bir şekilde kurmak ve özelleştirmek için bir widget ana sayfasına sahiptir. Tema, çevrimiçi bir mağaza oluşturmak için WooCommerce ile uyumludur.

StudioPress şu anda en popüler yönetilen WordPress barındırma şirketi olan WP Engine’in bir parçası. Web sitenizi oluşturmak için WP Engine hosting’e kaydolursanız, bu temayı ve diğer 35+ StudioPress temasını edinebilirsiniz.

Bonus: Kreatif Ajans kullanıcıları ayrıca% 20 indirim alır. WP Engine ile bugün başlayın!

8. Hestia Pro

Hestia Pro, araba bayilik siteleri dahil her türlü web sitesini oluşturmak için oluşturulmuş modern bir tek sayfalık WordPress temasıdır. Bir açılış sayfası oluşturmak için de kullanabilirsiniz. Tema, özelleştirme için Beaver Builder, Elementor ve daha fazlası gibi popüler sayfa oluşturucularla entegre olabilir.

Renk seçenekleri, yazı tipleri ve çoklu düzen tasarımları vardır. Hestia Pro, çeviri için hazırdır ve çok dilli bir web sitesi oluşturmak için WPML’yi tam olarak destekler. Bir rezervasyon sistemi oluşturmak için bir eklenti de ekleyebilirsiniz.

9. AutoMax

AutoMax, profesyonel bir WordPress otomobil bayilik temasıdır. Otomatik olarak çalışmak üzere programlanmış içe aktarmalarla harici envanteri içe / dışa aktarmanıza olanak tanır.

Kullanıcılarınızın en sevdikleri arabaları bulmalarını sağlayan özel bir arama özelliği ile birlikte gelir. AutoMax temasının kurulumu kolaydır. Ayrıca, retinaya hazırdır ve duyarlı tasarım kullanır. Bu, tüm mobil cihazlarda harika görüneceği anlamına gelir.

10. Atılım Pro

Atılım, StudioPress’in güçlü bir WordPress temasıdır. Net beyaz bir arka plan ve minimalist bir düzen ile birlikte gelir.

Tema, araba bayilik işiniz için iyi sonuç verir. Ana sayfaya kolayca çekici fotoğraflar, hizmetler, fırsatlar ve hatta referanslar ekleyebilirsiniz.

11. Otomobil

Otomobil, özellikle otomobil bayileri, otomobil bayileri ve otomobil işletmeleri için oluşturulmuş ücretsiz bir WordPress temasıdır. Güzel bir görüntü kaydırıcısı kullanan şık bir başlıkla birlikte gelir.

Tema, blog yazılarınızı ana sayfada sergilemenizi sağlar. Canlı özelleştiriciyi veya tema seçenekleri panelini kullanarak tema ayarlarınızı kolayca özelleştirebilirsiniz.

12. Technico

Technico, otomobil teknisyenleri, araba bayileri ve otomobil tamircileri için tasarlanmış birinci sınıf bir WordPress temasıdır.

Sosyal simgeler, gezinme menüsü, adres, iş telefonu numarası ve özel bir logo eklemek için özelleştirilebilir bir başlığa sahiptir. Ayrıca, web sitesinin üst katına bir slogan ve harekete geçirici mesaj düğmesi içeren tam ekran bir resim ekleyebilirsiniz.

13. KarDealer

KarDealer, araba bayileri, aksesuarlar, bloglar ve otomobil işletme web siteleri için mükemmel olan ücretsiz bir WordPress temasıdır.

Üçüncü taraf eklentileri kullanarak yeni ve kullanılmış arabaları listelemenizi sağlar. Özel altbilgi widget’ları, renkli dış görünümler ve bir sosyal medya menüsü ile birlikte gelir.

14. CarListings

CarListings, güzel ve ücretsiz bir otomotiv WordPress temasıdır. Araba ve araç listeleri, bayiler ve otomotiv blogları için oluşturulmuştur. Web sitenize dizin işlevselliği ve fiyatlandırma eklemek için kullanışlı WordPress listeleme eklentileriyle çalışır. Hatta bir finans hesaplayıcı veya kredi hesaplayıcı eklentisi de ekleyebilirsiniz.

Tema, çalışma saatlerinizi, iş e-posta adresinizi, özel logonuzu ve daha fazlasını eklemek için tamamen özelleştirilebilir bir başlığa sahiptir.

15. İş İstasyonu Pro

Workstation Pro, StudioPress’in yaratıcı bir WordPress çok amaçlı temasıdır. Net harekete geçirici mesajlar ve geniş bir tasarıma sahip hoş bir ana sayfasına sahiptir.

Tema, sayfa oluşturucular, WordPress canlı özelleştirici ve bir tema seçenekleri paneli kullanılarak özelleştirilebilir. Kutudan çıkar çıkmaz e-ticaret uyumluluğuna sahiptir ve çok dilli web sitelerinde de kullanılabilir.

16. Araba Satıcısı

Car Dealer, otomobil bayileri, galeriler, tüccarlar ve spor araba web siteleri için çok uygun harika bir araba satıcısı WordPress temasıdır. Otomotiv endüstrisindeki konumunuz ne olursa olsun, bu tema sizin için çalışmalıdır.

Fiyatları görüntülemek, envanteri yönetmek ve araba listeleri oluşturmak için birden fazla para birimi eklemenize olanak tanır. Tema renklerini, düzenini ve diğer ayarları seçmenize olanak tanıyan kullanımı kolay bir tema seçenekleri paneliyle birlikte gelir.

Ayrıca, sınırsız renk seçenekleriyle sitenizde değişiklik yapmak için WordPress canlı özelleştiriciyi de kullanabilirsiniz.

17. Çivit

Indigo, her türlü web sitesini oluşturmak için oluşturulmuş modern bir WordPress temasıdır. Araba bayi sitenizi oluşturmak için kullanılabilir. Çok amaçlı bir tasarıma ve güçlü özelliklere sahiptir.

Ana sayfada öne çıkan içerik bölümü vardır. Tema, e-ticaret sitenizi başlatmak ve çevrimiçi araba satmak için WooCommerce ile uyumludur. Ana sayfada birden çok pencere öğesi alanı vardır.

18. Advance Automobile

Advance Automobile, özellikle otomobil mağazaları, araba satıcıları, araba kiralama ve otomobil tamircileri için tasarlanmış ücretsiz bir WordPress temasıdır. Tema, şık ve son derece özelleştirilebilir bir düzen sunar.

Birden çok harekete geçirici mesaj düğmesi, tam ekran görüntü kaydırıcısı, sosyal medya simgeleri ve basit bir gezinme menüsü ile birlikte gelir. Tema öğelerini, canlı WordPress özelleştiricisi ile özelleştirmek kolaydır.

19. İşletme

Enterprise, üst düzey otomobil işletmeleri ve otomobil bayileri için mükemmel, çok amaçlı bir WordPress temasıdır. Güçlü bir ilk izlenim bırakmanıza yardımcı olan güzel tipografiye sahip şık bir düzene sahiptir.

Bu temayla, araba fotoğraflarınızı, hizmetlerinizi ve daha fazlasını görüntülemek için birden fazla ana sayfa bölümü elde edersiniz. Hız ve performans için son derece optimize edilmiştir.

Umarız bu makale, otomobil bayileri için en iyi WordPress temalarını bulmanıza yardımcı olmuştur. Ayrıca, iş için en iyi WordPress eklentileri seçimimizi de görmek isteyebilirsiniz.

Bu makaleyi beğendiyseniz, lütfen WordPress video eğitimleri için YouTube Kanalımıza abone olun. Bizi Twitter ve Facebook’ta da bulabilirsiniz.