Avukatlar için En İyi 21 WordPress Teması (2021)

750 425 KreatifAjans

Avukatlar için en iyi WordPress temalarını mı arıyorsunuz?

Bir avukatın web sitesi, profesyonel bir WordPress teması gerektirir. Binlerce tema olduğundan, hukuk firmanız için mükemmel bir WordPress teması bulmanız kafa karıştırıcı olabilir.

Bu yazıda, web sitenizde kullanabileceğiniz avukatlar için en iyi WordPress temalarından bazılarını paylaşacağız.

Best WordPress Themes for Lawyers

Avukatlar ve Hukuk Firmaları İçin Web Sitesi Yapmak

WordPress, dünyadaki birçok önde gelen marka tarafından kullanılmaktadır. En popüler web sitesi kurucularından biridir ve web sitenizi oluşturmak için mükemmel bir çözümdür.

2 tür WordPress vardır. Bunlar, barındırılan bir çözüm olan WordPress.com ve kendi kendine barındırılan WordPress olarak da bilinen WordPress.org’dur.Daha fazla ayrıntı için WordPress.com vs WordPress.org’daki makalemize bakın.

WordPress.org’a ihtiyacınız olacak çünkü WordPress’in tüm özelliklerine ve işlevlerine erişmenizi sağlar.

Ancak önce bir alan adına ve bir WordPress barındırma hesabına ihtiyacınız olacak.

Bluehost kullanmanızı öneririz. Dünyanın en popüler web barındırma şirketlerinden biridir ve resmi olarak önerilen bir WordPress barındırma ortağıdır.

Kreatif Ajans kullanıcıları için ayrıca ücretsiz bir alan adı, ücretsiz SSL sertifikası ve web barındırmada% 65 indirim sunarlar.

Web barındırma için kaydolduktan sonra, web sitesi nasıl yapılır hakkındaki makalemizi takip etmeniz gerekir.

Ardından, kullanabileceğiniz avukatlar ve hukuk firmaları için en iyi WordPress temalarından bazılarına bir göz atalım.

1. Ultra

Ultra, çok amaçlı güzel bir WordPress temasıdır. Avukatlar ve hukuk firmaları için bir şablon dahil olmak üzere birkaç hazır web sitesi ile birlikte gelir.

Yerleşik bir sürükle ve bırak sayfa oluşturucu, birden çok kaydırıcı, fotoğraf galerisi, iletişim formu ve daha fazlasına sahiptir. Yeni başlayanlar için bile kullanımı ve kurulumu kolaydır.

Ultra, sitenizin tüm cihazlarda harika görünmesi için duyarlı tasarım kullanır.

2. Astra

Astra, her tür web sitesi için çok amaçlı bir WordPress temasıdır. Avukat sitenizi başlatmak için 1 tıklamayla içe aktarabileceğiniz düzinelerce başlangıç sitesi ile birlikte gelir.

Renkler, yazı tipi ve arka plan için tema seçenekleri panelinde özel WordPress ayarları içerir. Tema hızlı, hafif, SEO dostu ve kurulumu kolaydır. Ayrıca, Elementor ve Visual Composer gibi WordPress sayfa oluşturucularla uyumludur.

3. Divi

Divi, popüler bir WordPress teması ve bir WordPress sayfa oluşturucu eklentisidir. Avukatlar, hukuk firmaları ve hukuk kurumları için birden fazla şablon dahil olmak üzere düzinelerce web sitesi düzeni sunar.

Tema, sitenizin ana sayfasını ve açılış sayfalarını tasarlamak için yerleşik öğeler ve modüllere sahiptir. Divi’nin güçlü sürükle ve bırak oluşturucusunu kullanarak değişiklik yapmak kolaydır. Yazı tiplerini, başlık stillerini, resimleri ve daha fazlasını değiştirebilirsiniz. Paralaks kaydırma efektleri gibi şeyler bile ekleyebilirsiniz.

Yasal ipuçlarını paylaşarak bir blog başlatmak ve çevrimiçi bir varlık oluşturmak için Divi temasını da kullanabilirsiniz. Divi, sitenizin arama motorlarında iyi sıralanmasına yardımcı olmak için iyi WordPress SEO (arama motoru optimizasyonu) için tasarlanmıştır.

4. OceanWP

OceanWP, farklı iş alanları için bazen tek tıklamayla demolar olarak adlandırılan ücretsiz ve premium şablonlarla birlikte gelen modern bir işletme WordPress temasıdır. Ayrıca sitenize daha fazla özellik eklemek için ücretli uzantılar ve eklentiler içerir.

Tema, web sitenizin trafiğini artırmak için yerleşik SEO optimizasyonuna sahiptir. Sayfa şablonlarını özelleştirmek için sayfa oluşturucularla entegre olur ve hızlı bir şekilde özel açılış sayfaları tasarlamanıza olanak tanır.

5. Neve

Neve, tek bir sayfa veya çok sayfalı bir site yapmak için kullanılabilecek şık bir WordPress çok amaçlı temasıdır. Avukatlar için tamamen işlevsel bir şablon dahil olmak üzere her türden işletme ve kişisel blog için düzinelerce önceden oluşturulmuş web sitesi ile birlikte gelir.

Diğer önemli özellikler arasında sınırsız renk şemaları, üstbilgi ve altbilgi oluşturucu, özel gereçler, arka planlar ve net tipografi bulunur. Neve’nin herhangi bir kodu düzenlemeden kurulumu kolaydır.

WordPress eklentilerini sitenize kolayca ekleyebilirsiniz. Örneğin, potansiyel müşterilerin çevrimiçi randevu almasına izin vermek için bir rezervasyon eklentisi ekleyebilirsiniz.

6. Potenza

Potenza, avukatlar ve yasal kuruluşlar dahil olmak üzere ticari web siteleri için güçlü bir tek sayfalık WordPress temasıdır. Hazır bölümlerle güzel bir dikey gezinme akışı içerir.

Tamamen parçalanmış bir ana sayfa düzenine sahiptir. Ayrıca bir iletişim formu, birden çok renk, sosyal medya simgeleri ve Google Haritalar içerir.

7. Tek Renkli

Monochrome minimalist ve duyarlı bir WordPress temasıdır. Bu zarif WordPress teması, hız ve performans için son derece optimize edilmiş Genesis Çerçevesi üzerine inşa edilmiştir.

Açılış sayfası şablonları, blog, ana sayfa şablonları, özel widget alanları ve bir tema ayarları sayfası içerir. WordPress tema özelleştiricisini kullanarak kurulumu kolaydır. Ayrıca, tüm ücretsiz ve premium eklentilerle harika çalışıyor.

StudioPress şu anda en popüler yönetilen WordPress barındırma şirketi olan WP Engine’in bir parçası. Web sitenizi oluşturmak için WP Engine barındırma hizmetine kaydolduğunuzda bu temayı ve diğer tüm 35+ StudioPress temasını edinebilirsiniz.

Bonus: Kreatif Ajans kullanıcıları ayrıca% 20 indirim alır. WP Engine ile bugün başlayın!

8. Çivit

Indigo, hukuk büroları ve avukatlar da dahil olmak üzere her tür işletme web sitesine uygun profesyonel bir WordPress temasıdır. Tek tıklamayla içe aktarabileceğiniz hazır web siteleri ile birlikte gelir. Daha sonra içeriği kendinizinkiyle kolayca değiştirebilirsiniz.

Web sitesi tasarımları, temanın sürükle ve bırak modülleri kullanılarak tamamen düzenlenebilir. Indigo’nun nokta ve tıklama araçlarını kullanarak özel sayfa düzenlerinizi de oluşturabilirsiniz. Indigo ayrıca WordPress blok düzenleyicisiyle tamamen uyumludur.

9. Gerçek

Factum, avukatlar, hukuk büroları ve hukuk firmaları için tek sayfalık bir WordPress temasıdır. Müşterileri, referansları, personel profillerini ve yasal hizmetlerinizi kolayca eklemek için yerleşik bölümlerle birlikte gelir.

Birden fazla renk şemasına, sosyal medya için özel widget’lara ve ayrı bir blog sayfasına sahiptir. Öne çıkan çalışmalarınızı ana sayfada profesyonel bir şekilde sergileyebilirsiniz.

10. Atmosfer

Atmosphere Pro, özellikle avukatlar, hukuk şirketleri, insan hakları grupları ve yasal kuruluşlar için tasarlanmış modern bir WordPress iş temasıdır. Ana sayfada harekete geçirici mesaj düğmesiyle birlikte büyük bir başlık resmine sahiptir.

Farklı bölümler eklemek için widget’ları sürükleyip bırakmanıza izin veren tamamen widget’lı bir ana sayfa düzenine sahiptir. Canlı tema özelleştirmesini destekleyen özel bir tema ayarları sayfası içerir.

11. Varlık

Presence, bir hukuk şirketi web sitesi için en iyi avukat WordPress temalarından biridir. Hızlı bir şekilde başlamak için tek tıklamayla içe aktarabileceğiniz 10 güzel web sitesi tasarımı içerir.

Çoklu renk şemaları, özel widget’lar, blog düzenleri ve e-Ticaret desteği ile birlikte gelir. Önemli içeriğiniz için ana sayfada öne çıkan bir kaydırıcı gösterir.

12. Elit

Elite, iş ve e-ticaret web siteleri için şık bir WordPress temasıdır ve hukuk uygulamaları ve avukat web siteleri için harika bir seçenek sunar. Üstüne bir harekete geçirici mesaj düğmesi ekleyebileceğiniz tam ekran bir arka plan resmine sahiptir.

Özel logo desteği, sınırsız renk, Google Yazı Tipleri ve çoklu sayfa düzenleri içerir. Widget’lı bir ana sayfa ve özel bir tema yönetici paneli ile birlikte gelir.

13. Spencer

Spencer, özel avukatlar ve hukuk firmaları için uygun çok amaçlı bir WordPress iş temasıdır. Ana sayfada, bir karşılama mesajı ve bir harekete geçirici mesaj düğmesi içeren tam genişlikte bir arka plan resmi bulunur.

Sınırsız renk, çoklu düzen seçenekleri, tam genişlikte açılış sayfaları ve sayfa oluşturucu desteği vardır. Makalelerinizi ana sayfada güzelce sergileyebilirsiniz.

14. Kararname

Kararname, avukatlar ve hukuk firmaları için ücretsiz bir WordPress temasıdır. Büyük bir resim kaydırıcısı, harekete geçirici mesaj düğmesi ve birden çok ana sayfa bölümü içeren modern bir düzene sahiptir.

Tüm popüler WordPress eklentileriyle çalışır. Kararnamenin kullanımı kolaydır ve web sitenizi kurmak için uygun belgelerle birlikte gelir.

15. Hestia Pro

Hestia Pro, her tür profesyonel web sitesi için tek sayfalık bir WordPress çok amaçlı temasıdır. Ayrıca, önceden oluşturulmuş sayfa şablonlarıyla çok sayfalı düzenler sunar.

Kullanıcılarınız üzerinde güçlü bir ilk izlenim yaratmak için özel bir video arka planı vardır. Hestia Pro, yasal eğitim satmak ve çevrimiçi ödemeleri kabul etmek için WooCommerce’i destekler.

Ayrıca, Hestia Pro’nun duyarlı bir düzeni vardır ve retinaya hazırdır, böylece web siteniz tüm cihazlarda iyi görünecektir.

16. Zirve

Pinnacle, avukatlar, avukatlar ve hukuk firmaları için ücretsiz bir WordPress temasıdır. Çok yönlü seçenekler ve çok sayıda stil seçeneği ile cesur bir tasarıma sahiptir.

Renk şemaları, çoklu sayfa düzenleri, kenar çubukları, özel widget’lar ve daha fazlası dahil olmak üzere tonlarca özelleştirme seçeneği ile birlikte gelir. Oldukça esnek ve kullanımı kolaydır ve önyükleme bütçeniz varsa harika bir seçenek sunar.

17. Yönetici Pro

Executive Pro, özellikle iş web siteleri için tasarlanmış harika bir WordPress temasıdır. Çevrimiçi bir avukat tabanı oluşturmak isteyen ve web siteleri için kurumsal bir görünüm arayan avukatlar ve hukuk firmaları için uygundur.

Widget’lar veya kısa kodlar ekleyebileceğiniz widget’lı bir ana sayfa düzeni içerir. Ayrıca özel widget’lar, tema seçenekleri paneli ve daha fazlasını elde edersiniz. Bu temayı kullanarak bir çevrimiçi mağaza da başlatabilirsiniz.

18. Savunmacı

Defender, özellikle avukatlar, avukatlar, avukatlar ve hukuk firmaları için tasarlanmış çarpıcı bir WordPress temasıdır. İçeriğinizi kullanıcılar için oldukça okunabilir kılan güzel bir tipografiye sahiptir.

Tema özellikleri, tam genişlikte bir görüntü kaydırıcısı içerir, yani Revolution Slider gibi ekstra bir eklenti eklemenize gerek yoktur. Ayrıca şık ana sayfa bölümleri, özel widget’lar, SSS’ler ve ekip profilleri alanına sahiptir.

Defender, çok dilli bir web sitesini kolayca oluşturmak için WPML ile uyumludur.

19. Roxima

Roxima, hukuk veya hukuk firması web siteniz için kullanabileceğiniz modern bir WordPress iş temasıdır. Ana sayfa, harekete geçirici mesaj düğmesi içeren tam ekran bir arka plan resmi görüntüler.

Renk kontrolleri, özel widget’lar, sosyal medya simgeleri, çoklu düzenler, gelişmiş tipografi seçenekleri ve daha fazlasıyla birlikte gelir. Tema seçenekleri, canlı önizlemeli WordPress özelleştiriciyi kullanarak ayarlamak kolaydır.

20. Avukat Bölgesi

Lawyer Zone, avukatlar ve hukuk firmaları için ücretsiz bir WordPress temasıdır. Yerleşik tema seçenekleri kullanılarak özelleştirilmesi kolay modern ve profesyonel bir tasarıma sahiptir.

Özel pencere öğeleri, gelişmiş logo seçenekleri, sosyal medya entegrasyonu ve sayfa oluşturucular içerir. Çeviri için hazırdır ve kutudan çıktığı anda WooCommerce ile tam uyumludur.

21. Koehn

Koehn, hukuk firmaları ve avukatlar için uygun kurumsal tarzda bir WordPress iş temasıdır. Yerleşik içerik bölümleri ve güçlü bir tam ekran kaydırıcıya sahip widget’lı bir sürükle ve bırak ana sayfası içerir.

Personel üyelerinizi ana sayfaya eklemek için özel bir gönderi türü ile birlikte gelir. Dahası, içerik keşfi ve Instagram, Twitter ve daha fazlası gibi sosyal medya için özel widget’lar elde edersiniz.

We hope this article helped you find the best WordPress t