Çevrimiçi Mağazanız için En İyi 6 WordPress Kupon Kodu Eklentisi

750 425 KreatifAjans

Çevrimiçi mağazanız için en iyi WordPress kupon kodu eklentisini mi arıyorsunuz? Kupon kodları, çevrimiçi mağazanızı tanıtmak, alışveriş sepetinin terk edilmesini azaltmak ve genel satışları artırmak için harikadır. Bu yazıda, e-Ticaret web siteniz için en iyi 5 WordPress kupon kodu eklentisini seçtik.

Best Coupon Code Plugins for WordPress

Not: Bu makale, WooCommerce kupon kodu eklentilerine odaklanmıştır. Bu eklentilerden bazıları, diğer WordPress e-ticaret web sitelerinde de çalışacaktır. Bununla birlikte, bağlı kuruluş pazarlaması için bir fırsat web sitesi oluşturmak istiyorsanız, lütfen WordPress’te kolayca bir kupon sitesi oluşturma konusundaki kılavuzumuza bakın.

Neden Çevrimiçi Mağazanız İçin Kupon Kodu Eklentileri Kullanmalısınız?

Kupon kodu, siteyi terk eden ziyaretçilerini müşterilere dönüştürmenin ve çevrimiçi mağazanızdaki satışları artırmanın harika bir yoludur. Kullanıcıları hemen bir satın alma işlemi yapmaya ikna etmek için kuponlar ve fırsatlar sunabilirsiniz.

Normalde, alışveriş sepeti sayfanızda bir kupon alanınız varsa, insanlar büyük olasılıkla alışverişinizi yapmadan önce bir kupon kodu aramak için alışveriş sepetinizden ayrılırlar, böylece paradan tasarruf edebilirler.

Bu, alışveriş sepetinden vazgeçmeyi azaltmak istiyorsanız, kuponu kendi web sitenizde belirgin bir şekilde görüntülemeniz gerektiği anlamına gelir.

Ayrıca, indirim kodlarınızı üçüncü taraf kupon web sitelerinde tanıtarak bu fırsattan yararlanmalısınız, böylece Google’da ve diğer arama motorlarında “marka kuponu” anahtar kelimeleriniz için sıralama yapabilirsiniz.

WooCommerce yerleşik bir kupon özelliği ile birlikte gelirken, toplu kupon oluşturma, hediye kartı özelliği ekleme, açılır pencerelerde kupon görüntüleme, kaydırma çubukları vb. Gibi gelişmiş kupon özelliklerinin kilidini açmak için gerçekten üçüncü taraf eklentileri kullanmanız gerekir.

Satışlarınızı büyütmek için kullanabileceğiniz en iyi WooCommerce kupon kodu eklentilerinin bir listesini derledik. Bu makaledeki bazı eklentiler, diğer WordPress e-ticaret eklentileriyle de çalışacaktır.

Bununla birlikte, çevrimiçi mağazanız için kuponlar oluşturmak için kullanabileceğiniz en iyi WordPress kupon kodu eklentilerine bir göz atalım.

1. Gelişmiş Kuponlar

Advanced Coupons, WooCommerce için en iyi WordPress kupon kodu eklentisidir. WooCommerce’deki standart kuponlar yalnızca sınırlı sayıda özellikle birlikte gelir, bu nedenle tekliflerinizle BOGO (Bir Satın Al, Birini Al) anlaşması gibi biraz daha karmaşık bir şey yapmak istiyorsanız, bu eklentiye ihtiyacınız olacak.

WooCommerce ile sıkı bir şekilde bütünleşir ve kupon URL’leri, planlanmış kuponlar, otomatik uygulama kuponu, nakliye kuponları ve daha fazlası gibi özellikler sunar. Kullanımı kolaydır ve çevrimiçi mağazanızdaki satışları artırmanıza yardımcı olur.

2. Kupon Oluşturucu

Kupon Oluşturucu, popüler bir WordPress kupon kodu eklentisidir. Kolayca kupon oluşturmanıza ve bunları çevrimiçi mağazanıza eklemenize olanak tanır. Yazılarınıza ve sayfalarınıza kupon eklemek için Kupon Oluşturucu kısa kodunu kullanabilirsiniz. Kuponlar için bir bitiş tarihi belirlemenizi sağlayan son kullanma tarihi seçeneğine sahiptir.

WooCommerce ile tamamen bütünleşir ve editör seçeneklerini kullanarak WooCommerce kuponları da oluşturabilirsiniz.

3. YITH WooCommerce Hediye Kartları

YITH WooCommerce Hediye Kartları, piyasadaki en popüler WooCommerce kupon eklentilerinden biridir. Kullanıcılarınız için hediye kartları veya indirim kodları oluşturmak için kullanabilirsiniz. Kullanıcılar bu hediye kartını e-Ticaret web sitenizde indirim kodu olarak kullanabilirler. Hediye kartlarını kolayca oluşturabilir ve sunmak istediğiniz indirimli bir tutarı ekleyebilirsiniz.

WPML ile çok dilli desteğe sahiptir. Ayrıca hediye kartlarını kullanıcılara e-postayla gönderebilir ve indirim kuponları ile onları şaşırtabilirsiniz. Hediye kartlarını istediğiniz zaman etkinleştirmek / devre dışı bırakmak için basit ayarlara sahip başlangıç dostu bir eklentidir.

4. OptinMonster

OptinMonster, piyasadaki en güçlü WordPress popup eklentisidir. E-posta listenizi büyütmek ve alışveriş sepetinin terk edilmesini azaltmak için WooCommerce mağazanıza yükleyebilirsiniz. OptinMonster, pop-up’larda, kayan çubuklarda, kaydırma kutularında ve daha fazlasında güzel kurşun mıknatısları ve kuponları görüntülemenizi sağlar.

OptinMonster’ın en iyi yanı, tonlarca önceden hazırlanmış şablon ve sürükle ve bırak oluşturucu ile birlikte gelmesidir, böylece özelleştirmek için bir şablon seçebilir veya sıfırdan başlayabilirsiniz.

Güçlü görüntüleme kuralları özelliği, doğru özelliği doğru zamanda göstermenize olanak tanır.

WooCommerce mağazanızda hemen kullanabileceğiniz önceden hazırlanmış bazı OptinMonster kupon şablonları şunlardır:

OptinMonster Coupon Popup Examples

Terk eden web sitesi ziyaretçilerini e-posta abonelerine ve müşterilere dönüştürmek için OptinMonster’ı kullanmaya başlayın.

5. WooCommerce için Kupon Oluşturucu

WooCommerce için Kupon Oluşturucu, WooCommerce mağazanız için toplu kuponlar oluşturmanıza yardımcı olan basit bir WordPress kupon kodu eklentisidir, böylece aynı anda binlerce kupon oluşturabilirsiniz.

Her kupon koduna kullanım kısıtlamaları, limitleri ve son kullanma tarihi ekleyebilirsiniz.

6. WordPress Bildirim Çubuğu

WordPress Bildirim Çubuğu, çevrimiçi mağazanıza kayan bir çubuk eklemenize yardımcı olan kullanıcı dostu bir eklentidir. Web sitenizin üst kısmındaki yapışkan çubukta harekete geçirici mesaj düğmesiyle birlikte bir kupon kodu görüntülemek için kullanabilirsiniz.

Renk ve yazı tipini web sitenizin tasarımına uyacak şekilde değiştirmek için bildirim çubuğuna stil uygulayabilirsiniz. Çoklu dil desteği ile birlikte gelir ve WordPress için tüm popüler e-ticaret eklentileriyle harika çalışır.

Bu makalenin, çevrimiçi mağazanız için en iyi WordPress kupon kodu eklentilerini bulmanıza yardımcı olacağını umuyoruz. Ayrıca, WooCommerce terk edilmiş alışveriş sepeti satışlarını kurtarmanın 13 yolu hakkındaki rehberimizi görmek isteyebilirsiniz.