Denemeniz Gereken En İyi 41 Basit WordPress Teması (2021)

750 425 KreatifAjans

Web siteniz için temiz, basit ve kullanımı kolay bir WordPress teması mı arıyorsunuz?

Birçok WordPress teması, kurulumunu ve kullanımını zorlaştıran birçok seçenekle birlikte gelir. Basit ve esnek bir tema tercih edebilirsiniz. Bunlar yeni başlayanlar için mükemmel olduğu kadar işleri basit tutmak isteyen deneyimli WordPress için de mükemmeldir.

Bu makalede, web sitenize yükleyebileceğiniz en iyi basit WordPress temalarından bazılarını tek tek seçtik. Bu temalar temiz, kullanımı kolay ve nispeten minimalisttir.

Best Simple WordPress Themes

Bir WordPress Sitesini Basit Bir Temayla Başlatma

Öncelikle, web sitenizi oluşturmak için doğru platformu seçtiğinizden emin olun. Kendi kendine barındırılan bir WordPress.org sitesi, web sitenizi büyütmek için ihtiyacınız olan tüm işlevselliği ve esnekliği sağlar.

Not: 2 tür WordPress vardır, WordPress.com (barındırılan) ve WordPress.org (kendi kendine barındırılan). WordPress.org türüne ihtiyacınız var. Aralarındaki farkları öğrenmek istiyorsanız WordPress.com ve WordPress.org’daki rehberimize göz atın.

Ardından, bir etki alanına ve web barındırmaya ihtiyacınız olacak. Alan adı, wpbeginner.com veya google.com gibi sitenizin web üzerindeki adresidir. Web barındırma, tüm web sitesi dosyalarınızın depolanmasıdır.

Web barındırma hizmetiniz için Bluehost kullanmanızı öneririz. Dünyanın en büyük barındırma şirketlerinden biridir ve resmi bir WordPress barındırma ortağıdır.

Bluehost, barındırmada% 69 indirim, artı ücretsiz bir alan adı ve ücretsiz SSL sertifikası sunuyor.

Diğer web barındırma seçenekleri için, en iyi WordPress barındırmanın nasıl seçileceğine dair kılavuzumuza bakın.

Barındırma için kaydolduktan sonra, bir sonraki adım WordPress’i kurmaktır. Web sitenizi hızlı bir şekilde çevrimiçi hale getirmek için WordPress blog kılavuzumuzdaki talimatları izleyin.

WordPress’i kurduktan sonra, basit WordPress temalarımızdan bir tema seçebilirsiniz.

Temayı kurmak için yardıma mı ihtiyacınız var? Yeni başlayanlar için bir WordPress tema kılavuzunun nasıl kurulacağını adım adım takip edin.

Bunu söyledikten sonra, en iyi basit WordPress temalarından bazılarına bir göz atalım. Bu liste hem ücretsiz hem de ücretli WordPress temalarını içerir ve hepsi tamamen mobil uyumludur.

1. Astra

Astra, yaşam tarzı, fitness, yemek ve kişisel web siteleri için birden fazla hazır web sitesine sahip renkli ancak basit bir WordPress temasıdır. Birden çok sayfa düzeni, birkaç özel widget ve sınırsız renk seçeneği ile birlikte gelir. Canlı tema özelleştirici kullanılarak kurulumu kolaydır ve özelleştirilebilir.

Bu kullanıcı dostu tema, Elementor gibi popüler sürükle ve bırak sayfa oluşturucu eklentileriyle tamamen uyumludur. Bu, basit bir sürükle ve bırak arayüzü kullanarak çekici sayfalar oluşturabileceğiniz anlamına gelir. Astra, hız ve performans için optimize edilmiştir.

2. Divi

Divi, her türlü web sitesi için güçlü ve basit bir premium WordPress temasıdır ve kullanabileceğiniz 1200’den fazla önceden tasarlanmış sayfa şablonuyla birlikte gelir. Özellikle blog yazarları ve yazarlar için dikkat dağıtmayan bir tasarıma sahiptir. Basit sürükle ve bırak oluşturucuyu kullanarak görsellerle bir hikaye oluşturabilirsiniz.

Divi, web sitenizdeki her bir öğeyi ön uç düzenleyici aracılığıyla tamamen özelleştirmenize olanak tanır. Herhangi bir HTML veya CSS kodunu bilmenize gerek yoktur. İşinizi her zamankinden daha kolay hale getirmek için tonlarca önceden oluşturulmuş içerik öğesiyle birlikte gelir.

3. Essence Pro

Essence, sağlık, zindelik ve yaşam tarzı nişleri için basit ve karmaşık olmayan bir WordPress temasıdır. Genesis Çerçevesi üzerine inşa edilmiştir, yani oldukça güvenilir ve hızlı bir yükleme temasıdır.

Essence Pro, ana sayfanızı oluşturmak için widget’ları sürükleyip bırakabileceğiniz widget hazır bir ana sayfa düzeniyle birlikte gelir. Kullanımı basit ve kurulumu çok kolaydır.

StudioPress şu anda en popüler yönetilen WordPress barındırma şirketi olan WP Engine’in bir parçası. Web sitenizi oluşturmak için WP Engine barındırma hizmetine kaydolduğunuzda bu temayı ve diğer tüm 35+ StudioPress temasını edinebilirsiniz.

Bonus: Kreatif Ajans kullanıcıları ayrıca% 20 indirim alır. WP Engine ile bugün başlayın!

4. Hestia

Hestia, ücretsiz çok amaçlı bir WordPress temasıdır. Web sitenize referanslar, hizmetler ve bir ana sayfa bölümü ekleyen tamamlayıcı bir eklenti ile birlikte gelir.

Hestia’nın canlı tema özelleştiricisini kullanarak kurulumu kolaydır. Popüler ücretsiz sayfa oluşturucu eklentileriyle uyumludur. Ayrıca, bir çevrimiçi mağaza oluşturmak için WooCommerce’i destekler.

Hestia duyarlı tasarım kullanır ve retinaya hazırdır. Bu, sitenizin en modern mobil cihazlarda bile harika bir kullanıcı deneyimi sunacağı anlamına gelir.

5. OceanWP

OceanWP, bloglar, dergiler, restoranlar, çevrimiçi mağazalar ve fitness web siteleri için özel olarak tasarlanmış zarif ve basit bir WordPress temasıdır. Blogunuz için birden çok düzen, güçlü premium uzantılar, birkaç özel pencere öğesi ve birden çok gönderi biçimi ile birlikte gelir.

Özel bir logoyu, gezinme menülerini ve sosyal düğmeleri destekler. WooCommerce hazırdır, böylece WordPress sitenize kolayca bir çevrimiçi mağaza ekleyebilirsiniz.

6. Didi

Didi, zarif ve minimalist bir tasarıma sahip temiz bir WordPress temasının mükemmel bir örneğidir. Bu güzel tema, birden çok ana sayfa düzeni, sayfa şablonu, pencere öğesi alanları ve daha fazlasıyla birlikte gelir. Tüm tema seçenekleri, daha kolay kurulum için canlı özelleştirici altında mevcuttur.

Didi ayrıca sayfa oluşturucular, WooCommerce, çok dilli web siteleri için tam destek içerir ve kolayca çevrilebilir. Hızlı kurulumu ve basit tasarımı, minimum çabayla başlamanıza yardımcı olacaktır.

7. Atmosfer

Atmosfer, işletmeler, portföy siteleri, serbest çalışanlar ve kişisel web siteleri için basit ve sağlam bir WordPress temasıdır. Tüm popüler WordPress eklentileriyle uyumludur, böylece sitenize bir iletişim formu gibi özellikleri kolayca ekleyebilirsiniz.

Tamamen widget oluşturulmuş bir ana sayfası, özel bir açılış sayfası ve 2 sütunlu bir düzen şablonu vardır. Tema kurulumu, canlı tema özelleştiricisinin yardımıyla basittir ve fazla zaman almaz.

8. Güzel

Beautiful, StudioPress’in basit ama şık bir WordPress güzellik temasıdır. Dört widget alanı içeren widget’lı bir ana sayfayla birlikte gelir ve blogunuz, ana sayfanız, arşiviniz ve açılış sayfalarınız için birden fazla şablona sahiptir.

Güzel, öne çıkan yayınlarınızı sergilemek için tasarlanmıştır. Hız ve performans için optimize edilmiştir ve hızlı ve basit bir kurulumla birlikte gelir.

9. Gerçek Kuzey

True North, güzel bir tasarıma sahip esnek ve basit bir WordPress temasıdır. Ana sayfada, görüntülerin güzel bir görüntüsüne sahip bir ızgara düzenine sahiptir. Birden çok düzen seçeneğine ve yerleşik bir portföy bölümüne sahiptir.

Ayrıca, özel bir arka planı, özel bir başlığı destekler ve sosyal medya ve içerik keşif özellikleri için çeşitli özel widget’lara sahiptir.

10. Dergi

Magazine, basit bir dergi tarzı tasarım ve güçlü özellikler arayan blog yazarları için bir WordPress temasıdır. Birden çok stile sahip yerleşik bir özellikli içerik kaydırıcısı içerir. Tema, başlamak için 42’den fazla yerleşik düzene sahiptir.

Magazine’de ayrıca birkaç blog düzeni, birden çok sayfa şablonu ve birden çok ana sayfa düzeni vardır. Tüm tema seçenekleri, canlı tema özelleştiricisi kullanılarak ayarlanabilir.

11. Köşe

Corner, kişisel web siteleri, bloglar ve portföy web siteleri için basit bir WordPress temasıdır. Portföyünüz için yerleşik bir bölümü vardır ve kişisel bir web sitesi olarak da kullanılabilir.

Köşe, sınırsız renk çeşitlerini destekler ve tonlarca özelleştirme seçeneği ile birlikte gelir. Ayrıca, sitenizin Google’da ve diğer arama motorlarında iyi sıralanmasına yardımcı olmak için SEO dostudur.

12. Gema

Gema, bloglama ve dergi web siteleri için uygun minimalist bir WordPress temasıdır. Büyük resimler, güzel tipografi, özel logo seçeneği ve benzersiz menü stilleri ile güzel bir düzen sunar.

Tema özelleştirici altında özenle düzenlenmiş tüm tema seçenekleriyle kullanımı kolaydır. Çoğu tema ayarı kutudan çıkar çıkmaz çalışır.

13. Tusant

Tusant, özellikle podcast’ler, müzik akışı ve video tabanlı siteler için oluşturulmuş şaşırtıcı derecede güzel ve basit bir WordPress blog temasıdır. Görüntüleri ve videoları kullanarak ilgi çekici içerikler oluşturmanıza yardımcı olmak için tasarlanmıştır.

Tusant, birden çok sayfa düzeni ve özel içerik keşif widget’ları ile güzel animasyonlar kullanır. Ayrıca tam genişlikte bir özel arka plan görüntüsüne sahiptir ve ses ve video kaynaklarını destekler.

14. Yaz

Writee, blog yazarları ve yazarlar için ücretsiz duyarlı bir WordPress temasıdır. Güzel tipografiye ve zarif bir düzene sahiptir. Bu, tüm cihazlarda harika göründüğü anlamına gelir.

İçeride, en önemli içeriğinizi en üstte sergilemenizi sağlayan öne çıkan bir içerik kaydırıcısı bulacaksınız. Seyahat blog yazarları için iyi bir seçenek.

15. Varlık

Presence, basit bir WordPress iş teması için harika bir seçimdir. Her türden işletme web sitesini kolayca oluşturmak için özelliklerle doludur. Özellikle emlak, müzik grupları, oteller, web tasarımcıları ve diğer servis sağlayıcılar için mükemmeldir.

Kolayca içe aktarabileceğiniz ve ardından web sitenizi anında oluşturmak için içeriği kendi içeriğinizle değiştirebileceğiniz 10 demo web sitesini içerir.

16. Ultra

Ultra, herhangi bir web sitesi türü oluşturmak için özel olarak tasarlanmış basit bir WordPress temasıdır. Birden çok yerleşik düzen, esnek eklentiler, akıllı düzen seçenekleri, özel yazı tipleri ve sınırsız renk sunar.

Tüm düzenlerde portföy, hizmetler, ekip üyeleri ve iş ortakları gibi yerleşik bölümler olacaktır. Ultra, bölüm tabanlı kaydırmayı, mega menüleri, arşiv düzenlerini ve hareketli renkleri destekler.

17. Roxima

Roxima, işletmeler, bloglar ve portföy web siteleri için muhteşem bir WordPress temasıdır.

Roxima, kurulumu kolay bir sürükle ve bırak ana sayfa oluşturucu ile birlikte gelir. Aralarından seçim yapabileceğiniz birden çok sütun ve düzen varyasyonlarına sahip özel içerik modüllerine sahiptir.

18. Atılım

Çığır açan, blogcular, reklamverenler ve pazarlama ajansları için güzel tipografi ve muhteşem görüntü ekranına odaklanan basit, şık ve modern bir WordPress temasıdır.

Kurulumu çok az zaman gerektirir, böylece blogunuzda harika içerikler oluşturmaya hızlı bir şekilde başlayabilirsiniz. Atılım, reklamcılık veya pazarlama ajansları için harika bir seçenektir.

19. İşletme

Enterprise, işletme web siteleri için basit bir WordPress temasıdır. Yerleşik bir portföy ve hizmetler bölümü, güzel resim galerileri ve ana sayfanız için bir kaydırıcıya sahiptir.

Diğer özelliklerin yanı sıra, bir SSS bölümü, fiyatlandırma tabloları, özel arka plan ve birçok esnek özelleştirme seçeneğine sahiptir.

20. Şık

Elegant, bir WordPress blogu ve portföy temasıdır. Sosyal bir menü ile üstte logo ve gezinme menüsü ile güzel bir düzen sunar. Bir ızgara düzeni dahil olmak üzere birden fazla düzen seçeneğine sahiptir.

Yerleşik bir portföy içerik türüne, birkaç özel widget’a, çoklu renk şemalarına ve kullanımı kolay tema seçenekleri paneline sahiptir.

21. Sahil şeridi