Emlakçılar için 18 En İyi Emlak WordPress Temaları (2021)

750 425 KreatifAjans

En iyi emlak WordPress temalarını mı analiz et?

Varsayılan olarak, WordPress teması ya da bloglar ya da işletme web siteleri için yapılır. Bu, uygun bir emlak teması bulmayı biraz zorlaştırır.

Bu tatlı, boyut listelerinizi yönetmenize ve işinizi büyütmenize yardımcı olacak en iyi WordPress emlak temalarının bazılarını göstereceğiz.

Best Real Estate WordPress Themes for Realtors

Emlakçılar İçin Bir Emlak Web Sitesi Oluşturmak

WordPress, emlak şirketleri, emlakçılar ve emlak şirketleri arasında listelerini sergilemek için en popüler web sitesi oluşturucusudur.

Listemizdeki tüm temaların kendi sahiplerinde barındırılan WordPress.org siteleri için bilmeniz gereken ilk şey. `WordPress.com planında çalışmayacaklar. Daha fazla ayrıntı için WordPress.com ile WordPress.org karşılaştırmamıza bakın.

WordPress bir kullanım emlak web sitesi yapmak için aşağıdaki öğelere ihtiyacınız olacak:

WordPress barındırma (web sitesi dosyalarınızın depolandığı yer burasıdır)

  • Bir alan adı (örneğin, kreatifajans.com)
  • Bir emlak WordPress eklentisi (bu, aramaları, mülk ayrıntılarını, fiyatları, kat planlarını, özel aramaları ve daha içeren aramaları, burada oluşturmanıza izin vermelidir)
  • Bir emlak WordPress teması
  • Öncelikle bir alan adı ve web konuşması gerekir.

    Barındırmanız için Bluehost konuş. Barındırma hizmetleri resmi olarak WordPress tarafından önerilmektedir.

    Bluehost, Kreatif Ajans okuyucularına cömert bir% 65 indirim, artı ücretsiz bir alan adı ve ücretsiz SSL sertifikası sunuyor. Bluehost tıklamanıza yeterli ve indirim sizin için otomatik olarak uygulanacaktır.

    Barındırma için kaydolduktan sonra devam edip WordPress’i yükleyebilirsiniz.

    Daha ayrıntılı talimatlar için, WordPress kullanarak bir IDX emlak web nasıl oluşturulacağına adım adım kılavuzumuza bakın.

    Olduğu söyleniyor, emlakçılar için en iyi emlak WordPress temaları konusunda uzman seçimimize bir göz atalım.

    1. AgentPress Pro

    AgentPress Pro, emlakçılar için birinci sınıf bir WordPress emlak temasıdır. WordPress sitenize bir liste yönetim sistemi eklemenizi sağlayın AgentPress eklentisi ile birlikte gelir.

    AgentPress 4 renk şeması, özel widget’lar, arka planlar, başlıklar ve bir tema ile birlikte gelir. Güçlü Genesis tema çerçevesi üzerinde çalışır. Bu, sitenizin yıldırım güçlendirmesi gelir.

    StudioPress şu anda en popüler yönetilen WordPress barındırma şirketi olan WP Engine’in bir parçası. Web sitenizi oluşturmak için WP Engine barındırma hizmetine kaydolduğunuzda bu temayı ve diğer tüm 35+ StudioPress temasını edinebilirsiniz.

    Bonus: Kreatif Ajans kullanıcıları ayrıca% 20 indirim alır. WP Engine ile bugün başladı!

    2. Astra

    Astra, emlak işletmeleri de dahil olmak üzere her türlü web sitesi için yazmak üzere güzel bir WordPress temasıdır. Bu esnek tema, tek bir hareketle kurulabilen düzinelerce hazır web sitesi ile birlikte gelir.

    Astra ayrıca çeviriye hazırdır, böylece sitenizi WPML gibi bir eklenti kullanarak kolayca çevirebilirsiniz. Ayrıca bir rezervasyon sistemi eklentisi veya hatta bir ipotek hesaplayıcı da ana.

    Tüm temel WordPress eklentileriyle uyumludur ve herhangi bir emlak eklentisi kullanılabilir. Yeni uygulamalar, basit tema ayarlarıyla özelleştirmeyi kolay bulacaklar.

    3. OceanWP

    OceanWP, tonlarca premium benzeri özelliğe ve inanılmaz esnekliğe sahip popüler bir ücretsiz WordPress temasıdır. Bu çok amaçlı WordPress teması aynı zamanda hızlı bir şekilde yükleyebileceğiniz web sitesi demosuna erişmenizi sağlarken profesyonel bir sürümle birlikte gelir.

    OceanWP, birçok özelleştirme sağlar ve Elementor ve Visual Composer gibi popüler sayfa oluşturucularla çalışır. Emlak eklentileriyle uyumludur. Sayfa ve özel widget’lar, çoklu gezinme menüleri, çoklu düzenler, özellikleri, özelleştirilebilir başlık ve arka planları içerir.

    4. Divi

    Divi, çok amaçlı WordPress temasıdır. Popüler bir sürükle ve bırak sayfa oluşturucu eklentisi olan Divi oluşturucu ile birlikte gelir. Farklı web sitesi türleri için 100’lerce hazır web sitesi düzeni içerir.

    Bir açılış sayfası, liste şablonu, iletişim formu, hakkında sayfa ve özel widget’larla tamamlanmış bir emlak düzeni paketi ile birlikte gelir.

    Divi’nin kullanımı ve kurulumu oldukça kolaydır. Basit işaretleme ve hareketlerini kullanarak ön uçtaki renklerinizi, düzeninizi, yazı tiplerinizi ve şablonlarınızı değiştirmek kolaydır. Co haber Konum, gelişmiş otomatik tamamlama araması, mülkleri ve çok daha fazlası gibi özellikler için bir emlak eklentisi.

    5. Rakım Pro

    Altitude Pro, emlakçılar, komisyoncular, koçlar ve web siteleri için uygun olan zarif bir WordPress iş temasıdır. Ana sayfası, mesajınız ve harekete geçici mesajla tam ekran bir arka plana sahiptir.

    Altitude Pro, birden fazla sayfa şablonu, sayfa oluşturucu desteği, özel widget’lar ve widget’lı bir ana sayfa düzeni ile birlikte gelir. WordPress blok editörü (Gutenberg editörü) için optimize edilmiş ve tam WooCommerce kolayca ile birlikte gelir.

    6. Varlık

    Presence, özellikle küçük işletme web siteleri için hazırlanmış çok amaçlı bir WordPress temasıdır. Bir emlak acentesi web sitesi için olmak üzere 10 hazır web sitesi tasarımı içerir. Tüm web sitesi demoları tek bir kolayca ile kurulabilir.

    Emlak web sitesi bir liste şablonu, acente sayfası, arama formu widget’ı ve IDX desteği ile birlikte gelir. Ayrıca sosyal medya entegrasyonu için 6 renk şeması, kaydırıcılar, fotoğraf galerileri ve özel widget’lar içerir.

    Artı, Presence SEO dostudur. Bu, sitenizin Google’da ve diğer arama motorlarında bulunmasının kolay olması gerekir.

    7. Ultra

    Ultra, mülkleri sergilemek ve bir emlak web sitesi oluşturmak için kullanılabilecek bir başka mükemmel çok amaçlı WordPress temasıdır. Themify sayfa oluşturucu eklentisi, birkaç hazır web sitesi ve 60’tan fazla düzen ile birlikte gelir.

    Basit sürükle ve bırak yetenekleri, kullanımı ve ihtiyaçlarınıza göre özelleştirmeyi kolaylaştırır. Tüm popüler emlak WordPress eklentileriyle çalışır ve listeleme, mülk araması ve acente özellikleri özellikleri eklemenize izin verir.

    Ultra ayrıca paralakslar, animasyonlar, kaydırıcı ve daha fazlası gibi olabilir.

    8. Emlakçı

    Emlakçı, emlakçılar, ajanslar ve emlak listeleme web siteleri için premium bir temadır. Bir ızgara veya görünümde görünen tam özellikli bir liste alanıyla birlikte gelir.

    Ayrıca gelişmiş bir mülk filtresi ve gelişmiş arama, özellikler haritası (Google Haritalar API’si görüntülenecek), emlakçı profil sayfası ve birden çok liste şablonu içerir. Çeşitli kısa kodlara, özel widget’lara ve çeşitli türlere sahiptir.

    9. Emlak Motoru

    Estate Engine, herhangi bir web sitesini bir emlak motoruna dönüştürebilir. Kullanıcıların PayPal, Stripe veya başka bir ödeme ağ geçidi ödenen bir ücret ödediğinde kendi girişlerini eklemelerine izin ver emlak web sitenizden para kazanabilirsiniz.

    Güçlü bir liste arama filtresinin yanı sıra Google Destek desteği, galeriler, kaydırıcılar, kenar çubukları ve özel widget’lara sahiptir. Estate Engine ayrıca, mobil kullanıcı göreceği bir mobil temayla birlikte gelir. Bu, sitenizin yaşliğinden ödün vermeden güzel görünüyor.

    10. Academy Pro

    Academy Pro ; eğitim, İngilizce kurslar ve öğrenme öğrenmeları için bir WordPress temasıdır. Emlakçılar, emlak eğitimi, danışmanlık ve benzeri işletmeler için bilgi.

    Academy Pro’nun özelleştirilmesi süper kolay ve esnek bir başlık, sürükle ve bırak ana sayfa düzeni, birden çok sayfa şablonu ve tam Gutenberg blok düzenleyici desteği ile birlikte gelir.

    11. WPCasa Elviria

    Elviria, özellikle gerçek evler ve mülkler satan emlakçılar için öğrenmek bir çerçeve olan WPCasa üzerine kurulmuştur. WordPress teması güçlü bir bağlanmış sahip sahip.

    Elviria’da liste widget’ları, bir kaydırıcısı ve bir liste atlı karıncası vardır. Sınırsız renk seçeneklerine sahip birden fazla ana sayfa düzeni vardır. Ayrıca, sese duyarlıdır ve retinaya hazırdır, böylece siteniz tüm cihazlarda harika görünür.

    12. İkamet

    Rezidans, şık bir mobil dostu emlak temasıdır. Google Haritalı listelere ve dönüş bulmasını kolaylaştıran bir IDX-MLS arama filtresine sahiptir.

    Bu güzel tema, özel widget’lar, birden çok sayfa düzeni, bir galeri karuseli ve bir para birimi dönüştürücü ile birlikte gelir.

    13. Bahia

    WPCasa’dan Bahia, emlakçılar için bir başka harika WordPress temasıdır. Girişler için çok belirgin bir arama özelliği ile ana sayfada büyük bir arka plan resmi sunar.

    Bu güzel emlak teması, birden çok ana sayfa düzeni, özel widget’lar, şablonlar, renk seçenekleri, bir resim galerisi seçeneği ve çok daha fazlasıyla birlikte gelir.

    14. Ana Cadde

    Main Street, IDX-MLS entegrasyonu ve mobil giriş hazır bir düzen ile şık bir WordPress emlak temasıdır.

    Google Haritaları için desteğe, özellikli bir slayt gösterisine, muhteşem mülk galerileri, tek mülk sayfalarına ve yıldırım şehvetli bir aramaya sahiptir. Ayrıca, aralarından seçim yapabileceğiniz 5 renk stili elde edersiniz.

    15. Londra

    Londra, WPCasa çerçevesinin üstünde başka bir WordPress temasıdır. Şık ve moderndir, geniş arka plan resimleri ve göze çarpan bir şekilde görüntülenen liste araması içerir.

    Birden çok renk seçeneği, özel şablon, kısa kodlar ve IDX desteği ile özelleştirilebilir. Widget’lı bir liste sayfası, birden çok ana sayfa düzeni seçeneği ve tek tıklamayla bir demo aktarıcısı vardır.

    16. Gerçek Estater

    Real Estater, profesyonel bir tasarıma sahip ücretsiz bir WordPress emlak temasıdır. Önyükleme bütçeniz varsa, bu harika bir seçenektir.

    Real Estater, mülkleri, hakkımızda, özellikler, hizmetler, kiralamalar ve bir galeri için bölümler içeren tamamen özelleştirilebilir bir ana sayfa düzeniyle birlikte gelir.

    Emlak listelerini yönetmek ve bir liste arama özelliği Ek için popüler emlak eklentileri. Özel başlıklar, arka planlar, sosyal medya Menüsü ve tek gönderiler ve sayfalar için düzenleri içerir.

    17. Oslo

    Oslo, emlakçılar için güzel ve parlak bir WordPress temasıdır. Bir liste araması, filtreler, şablonlar, esnek widget alanları ve eksiksiz IDX desteği vardır.

    Bunun dışında, SEO dostu, mobil hazır ve harika bir emlak WordPress web sitesi oluşturmak için gereken tüm özelliklerle birlikte gelir.

    18. Oikia

    Oikia, EMLAKÇILAR ajanslar Için GÜÇLÜ ettik, zengin özelliklere Sahip Bir WordPress temasıdır. Listeleme yönetimine entegre edilmiş gelişmiş bir harita ve Konum filtresine sahiptir.

    Özel gönderi türleri, widget’lar, kısa kodlar ve çoklu renk seçenekleri vardır. Ayrıca arama motorlarında başarılı olmak için SEO optimize edilmiştir.

    Bu makalenin emlakçılar için en iyi WordPress emlak temalarını birleştirmek yardımcı yardımcı umuyoruz. Yeni açılanlar için adım adım WordPress SEO rehberimizi de görmek isteyebilirsiniz.

    Bu makaleyi beğendiyseniz, lütfen WordPress video eğitimleri için YouTube Kanalımıza abone olun. Bizi Twitter ve Facebook’ta bulabilirsiniz.