En İyi 25 Ücretsiz WordPress İş Teması

750 425 KreatifAjans

En iyi ücretsiz WordPress iş temalarını mı arıyorsunuz?

WordPress deposunda her türden işletme için binlerce ücretsiz tema bulunur. Ancak, bu kadar çok seçenek varken, mükemmel temayı bulmak oldukça zor olabilir.

Çoğu iş web sitesi için, iyi görünen, özelleştirmesi kolay ve işinizi büyütmenize yardımcı olan bir tema istiyorsunuz.

Bu yazıda, aralarından seçim yapabileceğiniz en iyi ücretsiz WordPress iş temalarından bazılarını seçtik. Tüm bu temalar performans için optimize edilmiştir ve mobil uyumludur.

Best free WordPress business themes

WordPress ile İş Web Sitesi Oluşturma

WordPress, bir işletme web sitesi yapmak için en popüler web sitesi oluşturucusudur.

Kullanılabilir iki tür WordPress web sitesi vardır. Kısıtlı bir barındırma platformu olan WordPress.com ve duyduğunuz popüler WordPress platformu olan WordPress.org.

İlgili: WordPress.com ile WordPress.org arasındaki fark (Tam karşılaştırma)

Web siteniz için kendi kendine barındırılan WordPress.org’u kullanmanızı öneririz. Tüm WordPress özelliklerine kutunun dışında erişmenizi sağlar.

Bir web sitesi kurmak için, bir alan adı ve web barındırma almanız gerekecektir.

Alan adı, web sitenizin kullanıcılarınızın sitenize erişmek için tarayıcılarına yazacakları adresidir (örneğin, kreatifajans.com). Öte yandan, web barındırma, tüm web sitesi dosyalarınızı depolayacağınız yerdir.

Bluehost’u kullanmanızı tavsiye ediyoruz çünkü bunlar dünyanın en büyük hosting şirketlerinden biri ve resmi olarak tavsiye edilen bir WordPress hosting sağlayıcısı.

Daha fazla öneri için, en iyi WordPress barındırma hizmetinin nasıl seçileceğine ilişkin kılavuzumuza bakın.

Web barındırma satın aldıktan sonra, adım adım kurulum talimatları için bir işletme web sitesinin nasıl yapılacağına ilişkin kılavuzumuzu takip edebilirsiniz.

Bununla birlikte, kullanabileceğiniz en iyi ücretsiz WordPress iş temalarından bazılarına bir göz atalım.

1. Astra

Astra, popüler bir çok amaçlı WordPress temasıdır. İşletme web siteleri için birden fazla demo içeren düzinelerce başlangıç sitesi ile birlikte gelir.

Tamamen özelleştirilebilir ve renklerini, arka planını, yazı tiplerini ve diğer seçenekleri değiştirmeyi çok kolaylaştırır. Astra, gerektiğinde kendi özel düzenlerinizi oluşturmanızı kolaylaştıran en iyi sayfa oluşturucularla harika çalışır.

2. OceanWP

OceanWP, her türlü web sitesini yapmak için tasarlanmış ücretsiz bir WordPress iş temasıdır. İşletme web sitenizi hızlı bir şekilde başlatmak için kullanabileceğiniz önceden oluşturulmuş birkaç demo ile birlikte gelir.

Tema, birkaç tıklamayla çevrimiçi bir mağaza başlatmaya hazır e-ticarettir. Web sitenizin trafiğini artırmak için en hızlı sayfa yükleme süresine ve yerleşik SEO özelliklerine sahiptir.

3. Neve

Neve, küçük işletme web siteleri ve e-ticaret mağazaları için uygun, hafif bir WordPress çok amaçlı temasıdır.

Güzel renkler ve gelişmiş tipografi ile minimalist bir düzene sahiptir. Kolay özelleştirme için Beaver Builder gibi popüler sayfa oluşturucularla bütünleşir.

4. Guten Teması

Guten Theme, işletme web sitenizi oluşturmak için kullanabileceğiniz Gutenberg hazır bir WordPress temasıdır. Web siteniz için güzel düzenler oluşturmak için kullanabileceğiniz ekstra Gutenberg blokları desteği ile birlikte gelir.

Ayrıca, size daha fazla özelleştirme seçeneği sunmak için sürükle ve bırak sayfa oluşturucularla iyi çalışır. Hız ve performans için son derece optimize edilmiştir.

5. Sidney

Sydney, güçlü bir WordPress iş temasıdır. Tam genişlikte bir görüntü kaydırıcısı, özel logo, sınırsız renk seçenekleri ve tüm Google Yazı Tiplerine erişim ile birlikte gelir. Diğer dikkate değer özellikler arasında yapışkan gezinme menüsü, başlık resmi ve paralaks kaydırma bulunur.

6. Büyü

Mesmerize, işletme web siteleri için oluşturulmuş süper esnek bir WordPress çok amaçlı temasıdır. Yeni başlayanlar için uygundur ve herhangi bir kod veya CSS yazmadan bir web sitesi yapmanıza izin veren tonlarca seçenekle birlikte gelir. Ana sayfada, 5 başlık stili ve 30’dan fazla kullanıma hazır içerik bölümü içeren bir iş web sitesi tasarımı bulunur. Ayrıca video arka planlarını, slayt gösterilerini, başlık içerik türlerini, degrade kaplamaları ve daha fazlasını destekler.

7. Zelle

Zelle, işletme web siteleri için profesyonel bir düzen ile tasarlanmış tek sayfalık bir WordPress temasıdır. Hemen başlamak için paralaks kaydırma, özel arka planlar, mega menüler ve tek tıklamayla demo içerik içe aktarıcıya sahiptir. Zelle teması, özel sayfa şablonlarını kolayca oluşturmanıza yardımcı olmak için tüm popüler sayfa oluşturucularla da uyumludur.

8. Bento

Bento, işletme web siteniz için bir şablon dahil olmak üzere çeşitli profesyonel düzenlerle oluşturulmuş kullanıcı dostu bir WordPress temasıdır.

Birden çok sayfa şablonu, özel widget’lar, vektör simgeleri, sınırsız renk kombinasyonları ve Google Yazı Tipleri gibi özelliklerle doludur. Web sitenizi canlı bir önizleme ile özelleştirmek için WordPress özelleştiricisini kullanabilirsiniz.

9. Hestia

Hestia, işletme web siteleri için mükemmel olan ücretsiz bir WordPress temasıdır. Ana sayfaya müşteri referansları ve hizmetler bölümü ekleyen tamamlayıcı bir eklenti ile birlikte gelir.

Popüler sayfa oluşturucu eklentileriyle uyumludur ve WooCommerce için kutunun dışında destek sunar. Hestia’nın canlı tema özelleştiricisini kullanarak kurulumu kolaydır.

10. Zengin

Affluent, kurumsal ve ticari web siteleri için çok uygun ücretsiz bir WordPress temasıdır. Minimal ve profesyonel bir düzen ile ana sayfa kaydırıcısı, içerik blokları ve referans döndürücü için özel yazı türleri içerir. İşlevselliği genişletmek için Yoast SEO, WooCommerce ve WPML gibi popüler WordPress eklentileri ile entegre olur.

11. Foodica

Yiyecekle ilgili işletmeniz için ücretsiz bir WordPress teması arıyorsanız, Foodica mükemmel bir seçim olacaktır. İçeriğinizi ve resimlerinizi öne çıkaran beyaz arka plana sahip geniş bir düzen sunar.

Bu temanın ana sayfasında birden çok gezinme menüsü, görüntü kaydırıcısı, sosyal paylaşım simgeleri ve öne çıkan içerik bölümü vardır. WordPress canlı özelleştirici ile özelleştirmek kolaydır.

12. Avant

Avant, hızlı bir şekilde profesyonel görünümlü web siteleri oluşturmak için ücretsiz ve modern bir WordPress iş temasıdır. Sayfalarınız ve blogunuz için düzenleri seçmeniz için tam kontrol sağlar.

Üstbilgi, altbilgi ve pencere öğesi alanlarındaki aralığı ayarlamak için mizanpaj ayarlarını da özelleştirebilirsiniz. Çok dilli olarak hazırdır ve kutudan WooCommere’i destekler.

13. Toplam

Total, işletme web siteleri için güzel ve ücretsiz bir WordPress temasıdır. Kaydırıcı, iletişim formu, ilerleme çubuğu, portföy, ekip bölümü, referanslar ve bir blog bölümü eklemek için farklı alanlara sahip esnek bir ana sayfa düzeni ile birlikte gelir.

Birden çok widget hazır alanı ve tema ayarlarını değiştirmek için tam özelleştirici desteği içerir. Ayrıca WooCommerce için hazırdır ve çok dilli bir web sitesi oluşturmak için kullanılabilir.

14. Hueman

Hueman, ücretsiz ve çok amaçlı bir WordPress iş temasıdır. Son derece özelleştirilebilir ve kullanımı kolay seçenekler paneli ile birlikte gelir. Tek, iki veya üç sütun düzeni dahil olmak üzere birden çok düzen seçeneğine sahiptir. Hueman, temanın içine yerleştirilmiş iki gezinme menüsü konumu ve sosyal medya menüsü sunar.

15. Poseidon

Poseidon, güzel ve geniş bir düzene sahip minimal bir WordPress temasıdır. Basit bir blog teması, bir işletme web sitesi ve hatta çevrimiçi bir dergi olarak kullanılabilir. Özel widget’lar kullanarak bir ana sayfa düzeni oluşturmanıza olanak tanır. Renkleri, yazı tiplerini ve arka planı değiştirmek için WordPress tema özelleştiricisini kullanabilirsiniz.

16. Özelleştirici

Customizr, en popüler ve son derece özelleştirilebilir WordPress iş temalarından biridir. Tamamen duyarlı ve mobil uyumludur. Öne çıkan bir kaydırıcı, birden çok sayfa şablonu, düzen seçenekleri ve renklerle birlikte gelir. Bu tema, çarpıcı bir ilk izlenim bırakmak için çekici, tam genişlikte bir özel arka plan resmine sahiptir.

17. Yap

Make, işletme web sitenizi hızlı bir şekilde oluşturmanıza olanak tanıyan sürükle ve bırak işlevine sahip, sayfa oluşturucu dostu bir WordPress temasıdır. Birden çok düzen seçeneği ve tamamen duyarlı tasarımla birlikte gelir. Ayrıca, işletme portföyünüzü sergilemek için tam genişlikte afişler ve resim galerileri içerir.

18. Vantage

Vantage, hemen hemen her tür web sitesi için kullanılabilen ücretsiz ve esnek bir WordPress iş temasıdır. Sayfa oluşturucu eklentileri kullanılarak oldukça özelleştirilebilir. Düzeni hızlı bir şekilde özelleştirmek için sürükle ve bırak işlevini kullanabilirsiniz.

Performans için optimize edilmiştir ve ayrıca e-ticaret web sitelerinde kullanılabilir.

19. Renk yolu

Colorway, kullanımı kolay özellikler ve seçenekler sunan şık bir WordPress iş temasıdır. Özel bir arka plan, çoklu düzen seçenekleri, Google analiz desteği ve daha fazlasıyla birlikte gelir. Temayı ayarlamak için demo içeriğini de içe aktarabilir ve ardından hemen başlamak için metni ve resimleri değiştirebilirsiniz.

20. Zirve

Pinnacle, tamamen duyarlı bir düzen ile düz bir tasarım sunan cesur bir WordPress temasıdır. Özel logo ve gezinme menüsü ile tam genişlikte bir başlık arka plan resmine sahiptir. Pinnacle, işletme sitenizi bir e-ticaret mağazasına genişletmek için WooCommerce’i de destekler.

21. Ferah

Spacious, minimalist ve ferahlatıcı bir düzene sahip ücretsiz bir WordPress iş temasıdır. Öne çıkan içerik için bir görüntü kaydırıcısı, özel widget’lar ve ana sayfa bölümleri ile birlikte gelir.

Ayrıca, kutulu ve geniş düzen seçenekleri, blog sayfası şablonu ve birkaç başka sayfa düzeni içerir. Web sitesi için daha açık veya daha koyu renk şemaları arasından seçim yapabilir ve bunu istediğiniz herhangi bir sayfa oluşturucu eklentisiyle kullanabilirsiniz.

22. Moesia

Moesia, tam paralaks desteğine sahip duyarlı bir WordPress iş temasıdır. Ana sayfanızı oluşturmak için kullanabileceğiniz önceden tanımlanmış bloklarla birlikte gelir. Her bloğun kendi paralaks arka planı olabilir ve bu da kullanıcılarınız için güzel bir deneyim oluşturur.

23. Basık Lite

Engrave Lite, güçlü bir WordPress iş temasıdır. Ana sayfada tam genişlikte bir görüntü kaydırıcısı ve özel bölümler sergiliyor.

Birden fazla gezinme menüsü, widget hazır alanları, e-Ticaret eklentileri için destek ve kolay özelleştirme seçeneklerine sahiptir. Çok fazla seçenekle uğraşmadan kurulumu hızlıdır.

24. Tam Çerçeve

Adından da anlaşılacağı gibi Full Frame, işletme web siteleri için tam genişlikte bir WordPress temasıdır. Yerleşik bir özellikli içerik kaydırıcısı, harekete geçirici mesaj düğmesi, özel widget’lar ve birden çok sayfa düzeni ile birlikte gelir.

Tema, işletme web sitenizi çevrimiçi bir mağazaya dönüştürmek için WooCommerce’i destekler.

25. Minamaze

Minamaze, minimal bir WordPress iş temasıdır. Arka plan, yazı tipleri ve kenarlıklar için siyah ve beyaz renklerin güzel bir kombinasyonuna sahiptir. Temanın tam genişlikte bir kaydırıcısı, 2 gezinme menüsü ve özel bir logosu vardır. SEO’nun web sitenizin trafiğini artırması için son derece optimize edilmiştir.

Bu makalenin, web siteniz için en iyi ücretsiz WordPress iş temasını bulmanıza yardımcı olacağını umuyoruz. Ayrıca, küçük işletmeler için en iyi e-posta pazarlama hizmetleri ve en iyi iş telefonu hizmetlerinden oluşan uzman seçimimize de göz atmak isteyebilirsiniz.

Bu makaleyi beğendiyseniz, lütfen WordPress video eğitimleri için YouTube Kanalımıza abone olun. Bizi Twitter ve Facebook’ta da bulabilirsiniz.