En İyi 5 WordPress İş Rehberi Eklentisi

750 425 KreatifAjans

En iyi WordPress iş rehberi eklentilerini mi arıyorsunuz?

Bir iş dizini, kullanıcıların belirli bir niş veya kategorideki hizmet sağlayıcıları keşfetmesine yardımcı olur. Aynı zamanda, bu işletmelerin müşterileri ve fırsatları bulmasına yardımcı olur.

Bir web sitesi sahibi olarak, işletme dizininizde ücretli listeler satarak çevrimiçi para bile kazanabilirsiniz.

Bu yazıda, biraz zaman ve paradan tasarruf etmenize yardımcı olmak için en iyi WordPress iş rehberi eklentilerinden bazılarını elle seçtik.

Best business directory plugins for WordPress

En İyi WordPress İş Rehberi Eklentileri

İyi bir iş rehberi eklentisi, konuma, kategoriye ve diğer parametrelere göre düzenlenmiş işletme listelerini kolayca oluşturmanıza olanak tanır.

İş dizinleri, işletmelerin müşteriler ve diğer işletmelerle bağlantı kurmasına yardımcı olurken kullanıcıların yeni satıcılar bulmasına yardımcı olur.

Bir Google Arama’nın aksine, bir işletme dizini; açıklamalar, incelemeler ve fotoğraflar içeren, seçilmiş listelerden oluşur. Bu, onları belirli işletmeleri arayan kullanıcılar için daha kullanışlı hale getirir.

Tüm bunları yapmanıza izin veren bir iş rehberi eklentisi arayacaksınız. Ayrıca, kullanıcılarınızın listelemeler göndermesine, ücretli gönderimleri entegre etmesine ve arama seçeneklerini birleştirmesine olanak tanıyan iş dizini eklentilerini de vurgulayacağız.

Bununla birlikte, kullanabileceğiniz en iyi WordPress işletme dizini eklentilerinden bazılarına bir göz atalım.

1. Müthiş Form

Formidable Forms, piyasadaki en iyi WordPress form oluşturucu eklentilerinden biridir. Gelişmiş formlar oluşturmanıza ve bunları web sitenize eklemenize olanak tanır.

Emlak listeleri şablonunu kullanarak, kullanıcıların girişlerini dizininize göndermek için kullanacakları bir form oluşturabilirsiniz. Ardından, işletme dizini listelerini bir WordPress sayfasında görüntüleyebilirsiniz.

WordPress iş dizininize daha fazla özellik ve işlevsellik eklemek için birçok premium eklenti ile birlikte gelir. Müthiş Formlar MailChimp, PayPal, WPML ve WooCommerce’i tam olarak destekler.

Daha fazla ayrıntı için, Formidable Forms kullanarak WordPress’te bir web dizini nasıl düzgün bir şekilde oluşturulacağına dair adım adım eğitimimize göz atın.

2. İşletme Rehberi Eklentisi

Business Directory Plugin, basit bir iş dizini oluşturmak için ücretsiz bir WordPress eklentisidir. Özelleştirilebilir form alanları, listelemeler için ödemeleri kabul etme gibi bir web dizini çalıştırmak için gerekli temel özelliklerle birlikte gelir.

Girişleri kategorilere ve etiketlere ayırmanıza, öne çıkan girişler oluşturmanıza ve giriş formlarını özelleştirmenize olanak tanır.

Daha fazla özellik ve eklentiye erişmek istiyorsanız, o zaman bir pro sürümü de var. Premium özellikler arasında birden fazla modül, Google Haritalar desteği, kullanıcı derecelendirmeleri, posta kodu araması, dosya yükleme ve daha fazlası bulunur.

3. Bağlantılar İş Rehberi

Connections, WordPress için güçlü bir iş rehberi eklentisidir. Neredeyse her tür web dizini oluşturmak için kullanılabilecek bir dizi özel alanla birlikte gelir. Gizlilik ayarlarında, siz veya kullanıcılarınız iş telefonu numaraları veya dahili mesajlar gibi belirli özel alanlar için gizlilik düzeyi belirleyebilirsiniz.

Dizininizi ön uçta görüntülemek çok kolaydır. Dizin sayfanıza basit bir kısakod eklemeniz gerekir. İş dizininizin görünümünü özelleştirmek için kapsamlı seçenekler içeren özel kısa kodlar sunar.

Bağlantılar eklentisi, önceden oluşturulmuş dizin şablonlarından listeleriniz için bir düzen seçebilmeniz için şablon desteğiyle birlikte gelir.

4. GeoDirectory

Adından da anlaşılacağı gibi GeoDirectory, Yelp, TripAdvisor, YellowPages vb. Gibi konuma dayalı bir iş dizini oluşturmanıza olanak tanır. Basit bir arayüz kullanarak, kullanıcılarınız dizine listeleri gönderebilir. Bu girişler veya girişler haritada işaretlenmiştir ve kullanıcılarınız konumları, işletmeleri, mahalleleri vb. Arayabilir.

Dizin listelerini satarak web sitenizden para kazanabilirsiniz. GeoDirectory ayrıca olay listelerini görüntülemenize, çok konumlu dizinler oluşturmanıza ve ödeme ağ geçitleri eklemenize olanak tanır.

5. İsim Dizini

Name Directory, başka bir ücretsiz WordPress dizin eklentisidir. Kolayca bir iş veya kişisel dizin oluşturmanıza olanak sağlar. Yapılandırma seçeneklerini kullanarak bir düzen seçebilir ve eklenti işlevselliğini özelleştirebilirsiniz.

Bir WordPress gönderisinde veya sayfasında dizin listelerini görüntülemek için kısa kodları destekler. Girişleri sayfanın en üstünde yeni listeleri gösterecek şekilde sıralayabilir ve bu girişlerin daha fazla görünmesini sağlayabilirsiniz.

Bu makalenin en iyi WordPress dizin eklentilerini bulmanıza yardımcı olacağını umuyoruz. Küçük işletmeler için en iyi e-posta pazarlama hizmetleri listemize de göz atmak isteyebilirsiniz.

Bu makaleyi beğendiyseniz, lütfen WordPress video eğitimleri için YouTube Kanalımıza abone olun. Bizi Twitter ve Facebook’ta da bulabilirsiniz.