En Pahalı 7 Premium WordPress Teması ve Neden Buna Değerler

750 425 KreatifAjans

Piyasadaki en pahalı WordPress temalarını hiç merak ettiniz mi?

Premium WordPress tema pazarı, farklı fiyatlarla harika ürünlerle doludur. Birçoğu 50 dolar civarında. Ancak, gelişmiş özelliklere sahip veya belirli nişlere hitap eden çok sayıda yüksek fiyatlı tema da vardır.

Bu yazıda, en pahalı premium WordPress temalarından bazılarını ve neden buna değdiklerini listeliyoruz.

Most expensive WordPress themes compared

Pahalı Premium WordPress Temalarına İlişkin Bir Not

Bir temanın pahalı olması sizin için en iyi seçenek olduğu anlamına gelmez. Ne arayacağınızı bilmeniz için WordPress için mükemmel temayı seçme konusundaki kılavuzumuza göz attığınızdan emin olun.

Burada seçtiğimiz temaların ortalamadan daha pahalı olmasının ana nedeni, mükemmel bir web sitesi yapmak için gereken tüm araçları sunmalarıdır.

Yani gerçekte, bir tema ve başka türlü premium eklentiler olacak bir sürü şey satın alıyorsunuz.

Elbette, siteniz için bir alan adı (wpbeginner.com gibi bir web sitesi adresi) satın almanız gerekecek. Ayrıca WordPress web barındırmaya ihtiyacınız olacak.

Pahalı bir premium tema da satın almayı düşündüğünüzde, bir web sitesi oluşturmanın maliyetleri hızlı bir şekilde artabilir.

Neyse ki, web barındırma şirketi Bluehost, Kreatif Ajans okuyucuları için harika bir teklif sunuyor.

Bluehost ile web barındırmada% 65 indirim, artı ücretsiz bir alan adı ve ücretsiz SSL sertifikası alabilirsiniz. Bu, WordPress siteniz için normal fiyatın çok altında güçlü bir web barındırma hizmeti almanın harika bir yoludur.

→ Bu Özel Bluehost Teklifini Almak İçin Buraya Tıklayın ←

Sitenize daha önce hiç WordPress teması eklemediyseniz, bir WordPress temasının nasıl kurulacağına dair adım adım kılavuzumuzu da incelemek isteyeceksiniz.

Şimdi piyasadaki daha pahalı premium WordPress temalarından bazılarına bakalım.

1. StudioPress’ten Genesis Çerçevesi

StudioPress, Genesis Framework’ün sahibi olan ve geliştiren şirkettir. Bir WordPress tema çerçevesi, temanın temeli olarak kullanılan bir kod kitaplığıdır.

Genesis Çerçevesi, burada Kreatif Ajans’da kullandığımız şeydir. İşte nedeni:

Topluluk: Temanızı özelleştirirken sorularınız olması kaçınılmazdır. StudioPress, yardım almak için 7/24 ulaşabileceğiniz yararlı bir topluluğa sahiptir.
  • Sıfırdan başlamak yok: Bir çerçeve zaten geliştirildi. Sadece bir alt temayı olduğu gibi kullanmanız veya beğeninize göre özelleştirmeniz gerekir.
  • Yerleşik işlevsellik: Tema çerçeveleri genellikle temaya yerleştirilmiş widget’lar ve seçeneklerle birlikte gelir. Bu, ekstra eklentilere olan ihtiyacınızı azaltabilir.
  • Kaliteli kod çalışması: Sağlam olmasını sağlamak için genellikle birden çok kişi bir tema üzerinde çalışır. Artı, Genesis açık kaynaktır, yani çeşitli uzmanlar ürüne katkıda bulunur.
  • Sorunsuz güncellemeler: Temanızı, yaptığınız herhangi bir stili veya özelleştirmeyi kaybetmeden güncelleyebilirsiniz.
  • Genesis Çerçevesi, aralarından seçim yapabileceğiniz 60’tan fazla alt tema (bazıları StudioPress, bazıları üçüncü taraf) ile birlikte gelir.

    Some of the Genesis child themes available

    İşte fiyatlandırma seçenekleri:

    Yalnızca Genesis Çerçeve : 59,95 ABD doları

    Genesis Pro, tüm temalar dahil: 360 $ / yıl

    Barındırmaya da mı ihtiyacınız var? Barındırma hizmetinizi fantastik sorunsuz barındırma sunan WP Engine’den satın alırsanız çok şey var.

    StudioPress şu anda en popüler yönetilen WordPress barındırma şirketi olan WP Engine’in bir parçası. Web sitenizi oluşturmak için WP Engine barındırma hizmetine kaydolduğunuzda Genesis Framework ve diğer 35+ StudioPress temalarını edinebilirsiniz.

    Bonus: Kreatif Ajans kullanıcıları, WP Engine kuponumuzla ayrıca% 20 İndirim kazanır. Bir kod girmenize gerek yok, bugün WP Engine ile başlamak için bağlantımıza gidin!

    2. Divi

    Divi, Elegant Themes’den bir sürükle ve bırak teması ve WordPress sayfa oluşturucu eklentisidir. Tüm farklı web sitesi türleri için kullanabileceğiniz 20’den fazla şablonla birlikte gelir.

    Bu sayfa oluşturucu gerçek bir ‘ne görürsen onu alırsın’ (WYSIWYG) düzenleyicisine sahiptir. Bu, düzenlerken sayfada tam olarak neyi değiştirdiğinizi görebileceğiniz anlamına gelir.

    Ayrıca, düzeninize sürükleyip bırakabileceğiniz 46 içerik modülüyle birlikte gelir. Daha sonra bunları Divi tasarım ayarlarında 20 sıra türü ve 3 bölüm türü ile düzenleyebilirsiniz.

    Hızlı bir şekilde harika bir web sitesi oluşturmanızı kolaylaştırmak için Divi’nin 166 benzersiz düzen paketi vardır. Bu size kullanabileceğiniz ve özelleştirebileceğiniz toplam 1200’den fazla bireysel düzen sağlar.

    A few of Divi's layout packs

    Divi, herhangi bir kodlama olmadan satış / açılış sayfaları dahil olmak üzere özel sayfa düzenleri oluşturmayı çok kolaylaştırır.

    Daha sonra, oluşturduğunuz sayfaları şablon olarak kaydedebilir ve bunları sitenizde daha fazla özel düzen oluşturmak için kullanabilirsiniz. Hatta bir düzeni dışa aktarabilir ve onu Divi’yi kurduğunuz başka bir sitede kullanabilirsiniz.

    Divi’yi satın aldığınızda, bu Elegant Themes ürünlerini de beraberinde alacaksınız:

    Ekstra: dergi tarzı bir WordPress teması ve görsel sayfa oluşturucu
  • Bloom : bir e-posta tercihi ve olası satış oluşturma eklentisi
  • Monarch: bir sosyal medya paylaşım eklentisi
  • Bunlar için fazladan bir şey ödemenize gerek yok.

    Divi: 89 $ / yıl veya ömür boyu lisans için 249 $.

    3. Astra

    Astra, her tür web sitesi için kullanılabilen çok amaçlı bir temadır. Hafiftir, yani WordPress sitenizin hızına yardımcı olur.

    Astra ile sitenizin görünümü ve hissi üzerinde tam kontrole sahip olursunuz. Dahil edilen 800’den fazla Google yazı tipi vardır ve web sitenizdeki herhangi bir alanın renklerini ve arka planını değiştirebilirsiniz.

    Astra, sitenizin üstbilgi ve altbilgisi üzerinde de size çok fazla kontrol sağlar. Örneğin, kullanıcı aşağı kaydırdıkça ekranın üst kısmında sabit kalan yapışkan bir başlık oluşturabilirsiniz.

    Astra’yı satın aldıktan sonra, onu istediğiniz kadar web sitesinde kullanabilirsiniz. Bu, kendiniz için veya müşteriler için birkaç web sitesi oluşturmak istiyorsanız bunu büyük bir fırsat haline getirir.

    Mini Ajans Paketi veya Ajans Paketi’ni seçerseniz, 55’ten fazla özel ‘Ajans’ şablonu alırsınız. Bunlar, olduğu gibi kullanabileceğiniz veya size uyacak şekilde özelleştirebileceğiniz tam web siteleridir. Hepsi Beaver Builder veya Elementor kullanılarak oluşturulmuştur.

    Selection of the 55+ Astra Pro agency templates

    Tam Ajans Paketi ayrıca size birkaç premium eklenti, Beaver Builder ve Elementor için sınırsız eklentiler ve daha fazlasını sunar.

    Astra, geliştiriciler için en iyi WordPress temalarından biridir, ancak yeni başlayanlar için kullanımı da çok kolaydır.

    Astra Pro: 47 $ / yıl veya 249 $ / ömür boyu

    Mini Ajans Paketi: 169 $ / yıl veya 499 $ / ömür boyu

    Ajans Paketi: 249 $ / yıl veya 699 $ / ömür boyu

    4. ChurchThemes’ten Jübile

    ChurchThemes’ten Jubilee, hızlı yüklenen bir WordPress temasıdır. İsteğinize göre özelleştirebileceğiniz, kullanımı kolay bir ana sayfa oluşturucu ile birlikte gelir.

    Sitenizi kolayca kilisenizin renklerine ve yazı tiplerine uyacak şekilde tasarlayabilirsiniz. Artı, Jubilee’nin duyarlı tasarımı, telefonlarda ve tabletlerde olduğu kadar bilgisayarlarda da harika görüneceği anlamına geliyor.

    The Jubilee theme in action

    Jubilee, kilise web siteleri için idealdir. Bununla birlikte, ChurchThemes’in diğer temalarını da alacaksınız. Bunlar Kurtarıldı, Maranatha, Çıkış ve Diriltildi.

    Bu temalar ayrıca Church Content Pro eklentisiyle birlikte gelir. Bu harika eklenti, bir kilise web sitesi oluşturmak için gerçekten kullanışlıdır. Özel arşivler, etkinlik takvimi, kişisel profiller ve konum bilgileri ayarlamanıza olanak tanır.

    Hızlı bir şekilde başlamanız için, tüm temalar yükleyebileceğiniz başlangıç içeriği önceden yüklenmiş olarak gelir ve ardından özel değişiklikler yapabilirsiniz.

    Ayrıca, takip etmesi kolay kılavuzlara, videolara ve içerik oluşturucuların desteğine erişebileceksiniz.

    Tüm 5 Tema: 129 $ ‘dan başlayan fiyatlarla

    Temalar ve Kilise İçeriği Pro eklentisi: 199 $ / yıl

    Yalnızca Church Content Pro: 79 $ / yıl

    5. Bordo

    Bordeaux, Hermes Themes tarafından sunulan birinci sınıf bir WordPress otel temasıdır. Premium bir temadan bekleyebileceğiniz tüm standart özelliklerle birlikte gelir.

    Tamamen duyarlıdır ve tüm cihazlarda ve ekran boyutlarında eşit derecede harika görünür. Hız, performans ve SEO için son derece optimize edilmiştir. Tüm tema ayarları, sezgisel tema seçenekleri paneliyle kolayca ayarlanabilir.

    Standart premium özelliklerin yanı sıra Bordeaux, otel web sitelerine özgü özelliklerle birlikte gelir. Popüler otel rezervasyon sistemlerini WordPress sitenize kolayca entegre etmenizi sağlar.

    Odalar, odalar ve fiyatlar, referanslar, turistik yerler, fotoğraf galerisi, blog ve daha fazlası için özel şablonlar ekleyebilirsiniz. Bu, web sitenizi hızla içerikle doldurmanıza olanak tanır.

    Bordeaux theme, showing room details

    Bordeaux, Etkinlik Takvimi, WooCommerce ve WPForms gibi eklentilerle tamamen uyumludur. Çok dilli web siteleri oluşturmak için WPML eklentisiyle de kullanabilirsiniz.

    Temayı satın aldıktan sonra sınırsız alan adlarında kullanabilirsiniz. Bu, bir oteller zinciriniz varsa veya müşteriler için web siteleri oluşturuyorsanız onu ideal hale getirir.

    Tek Tema Lisansı: 125 $ (yıllık yenileme 75 $)

    Tüm 18 Tema: 275 $ (yıllık yenileme 225 $)

    6. Kunduz

    Beaver Themer bir tema değil, herhangi bir sayfa ve blog şablonu için özel düzenler oluşturmanıza izin veren bir eklenti. Bunu bir tema oluşturucu olarak düşünebilirsiniz.

    Birçok WordPress temasında kullanılabilir ve sitenizi ayrıntılı düzenlerle özelleştirmeyi kolaylaştırır. Düzenlerinizi tasarladıktan sonra, bunları çoğaltabilir ve tekrar tekrar kullanabilirsiniz.

    En önemlisi, siteniz için istediğiniz sonuçları elde etmek için kodlara dalmanız veya PHP ve tema şablon dosyalarıyla uğraşmanız gerekmeyecek.

    Beaver Themer, üstbilgi ve altbilgi, 404 sayfa, arama sayfaları ve daha fazlası gibi sayfa bölümleri oluşturmanıza olanak sağlar.

    Creating a header, footer, 404 page, and more in Beaver themer

    Beaver Themer’ı kullanmak için Beaver Builder’ın premium sürümüne ihtiyacınız olduğunu unutmayın.

    Beaver Themer: Bir yıllık 147 $, 88.20 $ / yıl’dan yenilenir (% 40 indirimli)

    Beaver Builder Premium: Bir yıl için 99 $ ‘dan, 59.40 $’ dan yenilenir (% 40 indirimli)

    7. Shoptimizer

    Shoptimizer hız, tasarım ve dönüşümler göz önünde bulundurularak oluşturulmuş bir WooCommerce temasıdır. “Satın al” düğmesinin hemen altına önemli ürün bilgileri ekleme yeteneği gibi birçok harika özelliğe sahiptir.

    Sayfanın üst kısmındaki bir çubukta, kullanıcı aşağı kaydırdıkça orada kalan yapışkan ürün ayrıntıları oluşturabilirsiniz. Bu yapışkan çubuk, fiyat ve satın al düğmesi gibi ayrıntıları içerebilir, böylece potansiyel müşteriniz istediği zaman kolayca ve hızlı bir şekilde satın alabilir.

    Shoptimizer ayrıca, sayfadan üstbilgileri, altbilgileri ve kenar çubuklarını kaldırabileceğiniz dikkat dağıtmayan bir ödeme sunar. Ayrıca, ödeme sayfanıza kolayca güven rozetleri ve bir referans ekleyerek dönüşümleri daha da artırabilirsiniz.

    Müşterileri hızlı bir şekilde satın almaya teşvik etmek için bir geri sayım sayacı veya stokta kaç ürün kaldığına dair bir bildirim bile oluşturabilirsiniz. Shoptimizer, gerçek zamanlı satış bildirimlerini de gösterebilir.

    Live notifications in Shoptimizer

    WordPress sitenizin SEO’sunu artırmaya yardımcı olmak için Shoptimizer ayrıca ekstra özellikler sunar. Bunlar, ürün kategorisi sayfalarınızda anahtar kelime açısından zengin metinler için bir alan içerir. Ayrıca, sayfanızın Google’ın “önce mobil” arama indekslemesinde üst sıralarda yer almasına yardımcı olmak için mobil sayfa hızına öncelik verir.

    Shoptimizer: 99 $ / yıl

    Bu makalenin, en pahalı premium WordPress temalarından bazılarını öğrenmenize yardımcı olacağını umuyoruz. Henüz web sitenizi başlatmadıysanız, web sitesi oluşturma konusundaki kılavuzumuza da göz attığınızdan emin olun. Bundan sonra, tüm işletme web siteleri için WordPress eklentilerine sahip olmanız gerektiğine bir göz atın.

    Bu makaleyi beğendiyseniz, lütfen WordPress video eğitimleri için YouTube Kanalımıza abone olun. Bizi Twitter ve Facebook’ta da bulabilirsiniz.