Finansal Siteler için En İyi 23 WordPress Teması

750 425 KreatifAjans

Finansal siteler için en iyi WordPress temalarını mı arıyorsunuz?

Bir finansal planlamacı veya iş danışmanının profesyonel bir düzene sahip bir WordPress temasına ihtiyacı vardır. Piyasadaki binlerce işletme temasıyla finans siteniz için mükemmel şablonu bulmak zor.

Bu yazıda, kullanabileceğiniz finansal siteler için en iyi WordPress temalarından bazılarını paylaşacağız.

Best WordPress Themes for Financial Sites

WordPress ile Finansal Web Sitesi Oluşturmak

WordPress, bir web sitesi oluşturmak için en popüler web sitesi oluşturucusudur. Birçok büyük marka, siteleri için WordPress kullanıyor.

İki tür WordPress sitesi vardır. WordPress.com bir barındırma çözümüdür ve WordPress.org kendi kendine barındırılan bir platformdur. Size finansal siteniz için ihtiyacınız olan tüm özellikleri ve işlevselliği sağladığı için WordPress.org’u kullanmalısınız. Daha fazla ayrıntı için WordPress.com ve WordPress.org’daki kılavuzumuza bakın.

Başlamadan önce bir alan adına ihtiyacınız olacak. Bu, wpbeginner.com gibi işletme URL’nizdir. Web barındırmaya da ihtiyacınız var. Bu, internette web sitenizin dosyalarının saklandığı alandır.

Bluehost’u hem web barındırma hem de etki alanı adınız için kullanmanızı öneririz. Dünyanın en iyi barındırma şirketlerinden biridir ve resmi olarak önerilen bir WordPress barındırma ortağıdır.

Kreatif Ajans kullanıcıları için Bluehost, ücretsiz bir alan adı, ücretsiz SSL sertifikası ve web barındırmada% 65 indirim sunar.

Bir barındırma hesabı satın aldıktan sonra, bir WordPress web sitesinin nasıl yapılacağına dair eksiksiz kılavuzumuza göz atmalısınız.

Ardından, web sitenizde kullanabileceğiniz finansal siteler için en iyi WordPress temalarından bazılarına göz atalım.

1. Astra

Astra, her tür web sitesi için modern bir WordPress çok amaçlı temasıdır. Harika bir kullanıcı deneyimi için hızlı ve hafiftir, bu da onu en iyi finansal WordPress temalarından biri yapar.

Düzinelerce hazır düzen ile Astra, finans ve muhasebe web siteniz için mükemmel bir şablon sunar. Sadece birkaç dakika içinde başlamak için içeriğinizi ekleyebilirsiniz.

Astra, kolay özelleştirme için popüler sürükle ve bırak sayfa oluşturucu eklentileriyle entegre olur. Ayrıca, sitenizin arama motorlarında bulunmasına yardımcı olmak için SEO dostudur.

2. Divi

Divi, muhasebeciler, finans ve vergi danışmanlığı dahil herhangi bir web sitesi için oluşturulmuş güçlü bir premium WordPress temasıdır. Herhangi bir kodu düzenlemeden veya bir web tasarımcısı tutmadan web sitenizin ön ucunda değişiklik yapmak için kullanabileceğiniz bir sayfa oluşturucu sunar.

Tema tasarım seçenekleri, görüntü filtreleri, yazı tipi stilleri, renk seçenekleri vb. Sağlar. Ayrıca, çevrimiçi işlemler ve ödeme tahsilatları için WooCommerce ile tam uyumludur.

Divi, iyi WordPress SEO (arama motoru optimizasyonu) için tasarlanmıştır. Bu, sitenizin Google’da ve diğer arama motorlarında üst sıralarda yer almasına yardımcı olur.

3. OceanWP

OceanWP, oldukça özelleştirilebilir ve ücretsiz bir WordPress temasıdır. Bu çok amaçlı tema birçok özelleştirme seçeneği sunar ve her sayfanın düzenini değiştirebilirsiniz.

Ayrıca Beaver Builder gibi popüler sayfa oluşturucu eklentileriyle de iyi çalışır. Tema seçenekleri, WordPress canlı özelleştiricisinde sınırsız renk, çoklu düzen, başlıkta 2 gezinme menüsü ve üstbilgi ve altbilgi stilleri ile ayarlanabilir.

4. Ultra

Ultra, finansal işletmeler ve danışmanlık firmaları dahil her türlü web sitesi için tasarlanmış şık ve duyarlı bir WordPress temasıdır. Web sitesi şablonları, tek tıklamayla yükleyici ve açılış sayfaları için önceden tasarlanmış düzenler olarak işlev gören birden fazla hazır demo sitesi ile birlikte gelir.

Ayrıca, kendi sayfalarınızı hızlı bir şekilde oluşturmak için sürükle ve bırak modüllerine sahip bir Themify Builder sunar. Diğer özellikler arasında başlık ve sayfa stilleri, blog yazısı düzenleri, başlık arka planları, önceden ayarlanmış renkler ve güzel tipografi bulunur.

5. Hestia Pro

Hestia Pro, yüksek kaliteli, çok amaçlı bir WordPress temasıdır. Kendi öne çıkan fotoğrafınızla değiştirebileceğiniz tam genişlikte bir özel başlık resmine sahiptir. Bu, çarpıcı bir ilk izlenim bırakmanın harika bir yoludur.

Hestia Pro, içeriğinizin öne çıkmasına yardımcı olan çok sayıda beyaz alana sahiptir. Hızlı bir şekilde bir web sitesi oluşturmak ve çevrimiçi varlığınızı kurmak için Elementor ve WP Bakery sayfa oluşturucu gibi sürükle ve bırak sayfa oluşturucularını destekler.

Hestia Pro ayrıca retinaya hazır duyarlı bir WordPress temasıdır. Bu, sitenizin tüm cihazlarda iyi görüneceği anlamına gelir.

6. Atmosphere Pro

Atmosphere Pro, güçlü Genesis Çerçevesi üzerine inşa edilmiştir. Minimalist bir tasarım yaklaşımı sunan esnek bir WordPress teması. Sitenizi hızlı bir şekilde kurmak için widget’ları sürükleyip bırakmanıza olanak tanıyan tamamen widget’lı bir ana sayfası vardır.

İçeride, web sitesi seçeneklerinizi yönetmek için kullanımı kolay bir tema seçenekleri paneli bulacaksınız. Atmosphere Pro, tema ayarlarınızı düzenlerken değişikliklerinizin canlı bir önizlemesini görmenizi sağlayan WordPress özelleştiricisini de destekler.

StudioPress şu anda en popüler yönetilen WordPress barındırma şirketi olan WP Engine’in bir parçası. Web sitenizi oluşturmak için WP Engine barındırma hizmetine kaydolduğunuzda bu temayı ve diğer tüm 35+ StudioPress temasını edinebilirsiniz.

Bonus: Kreatif Ajans kullanıcıları ayrıca% 20 indirim alır. WP Engine ile bugün başlayın!

7. Potenza

Potenza, finans, muhasebe, vergi ve danışmanlık web siteleri için tasarlanmış bir finans WordPress temasıdır. Sürükle ve bırak düzenine sahiptir ve içerik widget’leri ana sayfanızı ayarlamayı kolaylaştırır.

Tema özellikleri arasında özel arka plan, resim galerileri, CSS animasyonları ve paralaks modülleri bulunur. Ayrıca, sosyal paylaşım ve içerik keşfetme özellikleri için birkaç özel widget ile birlikte gelir.

8. İşletme

Enterprise, kurumsal, ticari ve finansal hizmetler web siteleri için özel olarak tasarlanmış mükemmel bir WordPress temasıdır. Sitenizde hızlıca değişiklik yapabilmeniz için gelişmiş tema seçenekleri yönetici paneline sahiptir.

Kurumsal, hizmetler, ekip üyeleri, bilgi tabanı, destek ve iş ortağı bölümlerini içerir. Ayrıca grafikler ve çizelgeler, fiyat tabloları ve daha fazlasını içeren animasyonlu istatistikler de ekleyebilirsiniz.

9. Zelle

Zelle, özellikle ve finans siteleri için oluşturulmuş çarpıcı bir iş WordPress temasıdır. Renk seçiminizle de değiştirebileceğiniz özel bir arka plan resmine sahip tam ekran düzenine sahiptir.

Zelle’nin sayfa oluşturucu entegrasyonu, yeni başlayanlar için bile web sitenizde değişiklik yapmanın basit olduğu anlamına gelir. Zelle ayrıca, web sitenizi öne çıkarmak için paralaks kaydırma ve etkileşimli tasarım öğeleri içerir.

10. Varlık

Presence, finans şirketleri, muhasebeciler ve varlık yönetimi firmaları için uygun harika bir WordPress temasıdır. Birden çok tek tıklamayla demo web sitesi ile birlikte gelir. Bunlar, tek tıklamayla yükleyebileceğiniz ve ardından içeriği ve resimleri kendinizle değiştirebileceğiniz WordPress şablonları gibidir.

Presence ayrıca sosyal simgeler, Google Yazı Tipleri ve canlı tema özelleştirici desteğine sahiptir.

Diğer tema özellikleri arasında renk şemaları, çoklu kaydırıcılar, özel başlıklar ve sayfa düzenleri bulunur. Presence, kolay özelleştirme sunar ve zaman kaybetmeden çalışmaya başlayabilirsiniz.

11. Montblanc

Montblanc, finansal siteler için uygun, modern ve şık bir WordPress temasıdır. Ana sayfada, harekete geçirici mesaj düğmesi olan tam ekran bir görüntü kaydırıcısı bulunur. Bu, Revolution Slider gibi bir eklenti eklemenize gerek olmadığı anlamına gelir.

Mağaza ve ürün sayfaları için güzel şablonlar içeren ana sayfa düzenleri, çoklu sayfa şablonları ve WooCommerce desteğine sahiptir. Ayrıca yerleşik bir iletişim formu sayfası, blog bölümü, kısa kodlar ve sosyal medya simgeleri sunar.

12. Yönetici Pro

Executive Pro, finans, iş danışmanlığı ve kurumsal web siteleri için mükemmel şekilde çalışan zarif bir tasarıma sahip sağlam bir temele sahiptir. Ziyaretçiler üzerinde profesyonel bir ilk izlenim bırakan klasik bir web tasarımıdır.

Üstte bir kaydırıcı bulunan widget’lı bir ana sayfa düzeni ile birlikte gelir. Executive Pro, özel açılış sayfaları oluşturmak için Visual Composer gibi bir sayfa oluşturucu eklentisiyle kullanabileceğiniz bir açılış sayfası şablonu içerir.

13. Paralaks

Parallax, herhangi bir finansal danışmana uyabilecek modern ve zarif bir düzen içeren muhteşem bir WordPress temasıdır. Tek sayfalık bir tema olacak şekilde tasarlanmıştır, ancak çok sayfalı bir web sitesi olarak da kullanılabilir.

Ana sayfanın üst kısmında tam ekran kaydırıcı ve ardından gezinme menünüz, hizmetler, iletişim formu ve sosyal medya bölümleriniz bulunur.

Paralaks, güzel animasyonlar, paralaks efektleri, animasyonlu çubuklar, harekete geçirici mesaj düğmeleri ve dikey gezinme ile ilgi çekici bir kullanıcı deneyimi sunar. WooCommerce, sadece birkaç tıklamayla bir işletme e-ticaret mağazası başlatmaya hazır.

14. Financeup

Financeup, kurumsal işletmeler, çevrimiçi ajanslar, danışmanlık firmaları ve finans komisyoncuları için özel olarak tasarlanmış ücretsiz bir finansal WordPress temasıdır. Tema, web sitenizin son derece profesyonel görünmesini sağlayan zarif renkler kullanır.

Özellikler söz konusu olduğunda, Financeup bir görüntü kaydırıcısı, iletişim sayfası, hizmetler bölümü, teklif formu ve sosyal medya simgeleri içerir. Ayrıca, çok dilli bir web sitesi oluşturmak için WPML’yi tam olarak destekler.

15. Neve

Neve, yaratıcı bir WordPress tek sayfa temasıdır. Ayrıca, sayfa oluşturucuları ve canlı tema özelleştiriciyi kullanarak özelleştirebileceğiniz çok sayfalı şablonlar sunar.

Neve ile birlikte, finans sitenizi hemen kurmanıza izin veren düzinelerce başlangıç sitesi elde edersiniz. Ardından, kendi içeriğinizi ve görsellerinizi eklemek için kolayca değişiklik yapabilirsiniz.

16. Bento

Bento, güçlü ve son derece özelleştirilebilir ücretsiz bir WordPress temasıdır. Önyükleme bütçesine sahip bir başlangıç finansmanı işindeyseniz, harika bir seçenektir. Canlı bir tema özelleştiricisinde özenle düzenlenmiş birinci sınıf bir tasarım ve esnek özellikler sunar.

Birden çok düzen seçeneği, kenar çubuğu ve başlık stilleri, Google Yazı Tipleri, yazar biyo kutusu ve daha fazlasıyla birlikte gelir. Bento ayrıca, yazı editörü ekranından tekli gönderiler ve sayfalar için sayfa düzenlerini değiştirmenize izin verir.

17. Koehn

Koehn, mimarlar, muhasebeciler ve finans web siteleri için uygun, güzel tasarlanmış bir WordPress temasıdır. Ana sayfada tam ekran görüntü kaydırıcıya sahip minimal ama iyi düşünülmüş bir tasarıma sahiptir.

Koehn, içerik ve sosyal medya entegrasyonu için sürükle ve bırak ana sayfasına ve özel widget’lara sahiptir. İçeride ayrıca bir portföy bölümü, sınırsız renk seçenekleri ve birden fazla widget hazır alan bulacaksınız.

18. Atılım Pro

Breakthrough Pro, finansal siteler için etkileyici ve modern bir WordPress temasıdır. Okuyucuların dikkatini öne çıkan içeriğinize odaklayan çok sayıda beyaz alana sahip basit ve minimalist bir düzene sahiptir.

Ana sayfada hizmetlerinizi, ekip üyelerinizi ve müşterilerinizi profesyonel bir şekilde ekleyebilirsiniz. Breakthrough Pro, kenar çubuğunuz, altbilginiz ve sayfalarınız için çok sayıda özel widget sunar. Bir Google Haritalar widget’ı gibi üçüncü taraf widget’ları da ekleyebilirsiniz.

19. Unik

Unik, finans ve ticari web siteleri için güzel bir WordPress temasıdır. Aynı zamanda harika bir danışmanlık teması oluşturur ve bir hukuk firmasına bile uyabilir.