Fitness Blogları için 21 En İyi WordPress Temaları (2021)

750 425 KreatifAjans

Fitness blogları veya spor salonu web siteleri için en iyi WordPress temalarını mı incelemeleri?

Bir fitness web sitesi sahibi olarak, antrenmanınızı, hizmetlerinizi ve ürünlerinizi tanıtmanıza yardımcı olacak belirli bir görünüme ve benzer bir tema olabilir.

Bu yazıda, kullanabileceğiniz fitness blogları için en iyi WordPress temaları bazılarını paylaşacağız.

Best WordPress Themes for Fitness Blogs

Fitness Web Sitenizi WordPress ile Başlatma

WordPress, piyasadaki en iyi web sitesi kurucusudur. Ve internetteki web sitelerinin% 35’inden fazlası WordPress üzerine kuruludur.

İki tür WordPress sitesi vardır ve doğru olanı seçmek başarınız için önemlidir. Daha fazla ayrıntı için WordPress.org ile WordPress.com karşılaştırmamıza bakın.

Kendi kendine barındırılan bir WordPress.org web sitesi, web sitenizin tüm dolaşım ve tam kontrolüne erişmenizi sağlar.

Bir web sitesi başlatmak için bir alan adına ve bir WordPress barındırma ihtiyacınız olacak.

Bluehost boşaltma. En popüler web barındırma şirketi ve resmi bir WordPress barındırma ortağıdır.

Kreatif Ajans kullanıcıları için ücretsiz bir alan adı, ücretsiz SSL ve web barındırmada% 60 indirim veriyorlar.

Hosting içinolduktan sonra, bir sonraki adım WordPress’i kurmaktır. Adım adım talimatlar için bir bloga nasıl başlayacağınıza çocuk kılavuzumuza bakın.

Bununla birlikte, kullanabileceğiniz fitness blogları için en iyi WordPress temalarından bazılarına bir göz atalım.

1. Astra

Astra, popüler bir WordPress çok amaçlı temasıdır. Hızlı ve hafif olduğu için onun tür web sitesi için mükemmeldir.

Tema, düzinelerce başlangıç sitesi, 1 tıklama demo içerik aktarıcısı ve fitness web sitenizi hızlı bir şekilde kurmak için sınırsız özel WordPress seçeneği ile birlikte gelir.

2. Divi

Divi, güçlü bir WordPress teması ve nihai bir sayfa oluşturucu eklentisidir. Web sitenizi hızlı bir şekilde kurmanıza izin veren birden fazla bilgi modül ve öğe ile birlikte gelir.

Farklı iş alanları için 100’lerce düzen paketiyle tek noktadan bir çözümdür. Ana sayfa, sayfa iletişim ve açılış sayfaları dahil olmak üzere mükemmel bir fitness web sitesi bulabilirsiniz.

WordPress için sürükle ve bırak sayfa oluşturucuları, sürekli olarak piyasanın en iyileri arasında yer almaktadır.

3. Ultra

Ultra, oldukça esnek bir WordPress temasıdır. Bir fitness düzeni dahil hazır web sitesi şablonlarıyla birlikte gelir.

Themify sürükle ve bırak oluşturucu ile birlikte gelir, bu da web siteniz için özel açılış sayfaları oluşturmayı daha da kolaylaştırır. Ultra, sitenize fiyatlandırma tabloları, geri sayım sayaçları, Google Haritalar ve daha fazla bilgi için birden çok eklenti içerir.

4. OceanWP

OceanWP, onun tür web sitesi için ücretsiz bir WordPress çok amaçlı temasıdır. Fitness sitenizi başlatmak için 1 demo içerik ithalat eklentisi ve birden fazla başlangıç sitesi içerir.

Temanın SEO optimizasyonu vardır, bu da web sitenizi arama motorlarında sıralayıp trafiğinizi artırabileceğiniz gelir. Ayrıca, bir fitness egzersiz programı oluşturmanıza olanak tanır.

5. Hestia Pro

Hestia Pro, WordPress web siteleri için çok amaçlı bir temadır. Video ve görüntü arka planlarını özel başlık ile tamamen özelleştirilebilir bir ana sayfa düzenine sahiptir.

Diğer önemli seçeneklerden harekete geçici mesaj, özel logo, göz alıcı renkler ve ana sayfa bölümleri bulunur. Kurulumu kolay ve tüm en iyi WordPress sayfa oluşturucularla çalışır.

6. Lifestyle Pro

Lifestyle Pro, dergi tarzı bir WordPress temasıdır. Daha hızlı bir web sitesi oluşturmak için sağlam bir temel kazanmak Genesis Tema Çerçevesi üzerine inşa edilmiştir.

Tema, içeriğinizi ve resimlerinizi hızlı bir şekilde eklemek için widget’lı bir ana sayfaya sahiptir. Fitness ürünleri ve satın eğitim hizmetleri satmak için WooCommerce’i diğer.

StudioPress şu anda en popüler yönetilen WordPress barındırma şirketi olan WP Engine’in bir parçası. Web sitenizi oluşturmak için WP Engine barındırma hizmetine kaydolduğunuzda bu temayı ve diğer tüm 35+ StudioPress temasını edinebilirsiniz.

Bonus: Kreatif Ajans kullanıcıları ayrıca% 20 indirim alır. WP Engine ile bugün başladı!

7. Meridyen Fitness

Meridian Fitness, sağlık ve fitness blogları, spor salonları, yoga kulüpleri ve crossfit web siteleri için güzel bir WordPress temasıdır. Programları eğitmenleri olan sınıflar için kullanımı bölümleri vardır.

İçeride ayrıca birkaç özel widget, renk şeması, programlar için şablonlar, iletişim formu ve daha sonra bulacaksınız. Canlı bir tema özelleştiricisinin kurulumu kolaydır.

8. Sportify

Fitness blogları, spor salonları ve spor web siteleri için özelliklerle dolu bir WordPress teması, Sportify’a bakın. Hizmetleri, referansları, ekipleri, takvimi ve daha fazla bilgi alınabilir için ana sayfa bölümleri vardır.

Harekete geçirici mesajlarını, fiyat tablolarını ve sekmeli içerik görüntülemek için kısa kodlarla birlikte gelir. Ayrıca, güçlü bir özellikli içerikli içerik kaydırıcı eklentisi ile birlikte gelir.

9. WP Fitness

WP Fitness, mükemmel bir WordPress fitness temasıdır. Üstte bir resim kaydırıcısı, gezinme Menüsü, özel logo ve harekete geçici mesaj düğmesi ekleyebileceğiniz tam genişlikte bir özel başlık içerir.

Ana sayfada, başka yere gönderilerinizi güzel bir şekilde gösteren bir ızgara düzeni vardır. Kurulumu kolay ve tüm tema WordPress canlı özelleştiricide mevcuttur.

10. Canlılık

Vigor, fitness web siteleri, spor salonları, spor, yoga kulüpleri ve sağlıkla ilgili işletmeler için güzel bir tasarıma sahip modern bir WordPress temasıdır. Hizmetlerinizi, resim kaydırıcılarınızı ettik resim galerilerinizi Eklemek İçin şık ana sayfa bölümlerine sahiptir.

Fitness derslerinizi, programlarınızı ve etkinliklerinizi yönetmek için tamamlayıcı bir eklenti ile birlikte gelir. Ayrıca egzersiz seanslarınızın videolarını ana sayfaya yerleştirilebilir de tanır.

11. Enerji

Energy, fitness web siteleri, spor salonları, yoga stüdyoları ve kilo verme programları için oluşturulmuş mükemmel bir WordPress temasıdır. Ana sayfada tam genişlikte bir kaydırıcı ve ardından en önemli içeriğiniz bulunur.

2 başlık sayfası, fotoğraf galerisi, referanslar bölümü ve ayrı bir blog sayfası içerir. Renklerinizi seçmenize izin verir ve web sitenizi kolayca kurmanıza yardımcı olacak bir tema sunar.

12. Modüller

Web siteniz için esnek bir tasarıma ihtiyacınız, Modüller temasına göz atın. Tek tıklamayla istediğiniz içerikleri ve içeriğini ekleyebileceğiniz ekleyebileceğiniz web sitesi ile doludur.

Modüller üzerinde özel sayfa düzenleri oluşturmak kolaydır. Ayrıca, fitness web siteniz için özel bir şablon oluşturmak için hazırlayın herhangi bir sayfaya sürükleyip bırakabileceğiniz modüller ile birlikte gelir.

13. Şekillendirici

Kadınlar için bir fitness blogu çalıştırıyor, The Styler’a bir göz atın. Güzel renkler, net tipografi ve göz alıcı bir düzen ile zarif bir sekilde bir temadır.

Sosyal medya ağları, çalışma saatleri ve daha fazlası için özel widget’lar içerir. İçerik widget’larını kullanarak farklı bir düzen sunumu.

14. Inspiro

Inspiro, bir WordPress çok amaçlı temasıdır. Videoları izlemek izlemek için tam ekran video arka planı, video galerisi ve ışık kutusu açılır penceresi ile birlikte gelir.

Benzersiz ana sayfa bölümlerine sahip ve özel sayfa düzenleriniz için sürükle ve bırak sayfa oluşturucu ile birlikte gelir. Kurulumu kolay ve kapsamlı seçenekler için bir tema içerirler.

15. Advance Fitness Salonu

Advance Fitness Gym, fitness blog yazarları, crossfit ve spor blogları için mükemmel bir ücretsiz WordPress temasıdır. Kendinizi tanıtmak için kullanabileceğiniz ana sayfada bir karşılama alanı ile birlikte gelir.

Öne çıkan bir kaydırıcısı, atlıkarınca kaydırıcısı ve hizmetler bölümü vardır. Tema, bölüm altında sosyal medya simgelerini de içerir.

16. Spencer

Spencer, fitness işleri ve yaşam tarzı blog yazarları için güzel bir WordPress temasıdır. Sınırsız renk, iz gezinme Menüsü, harekete geçirici mesaj düğmesi ve bir haber bülteni kayıt formu içeren widget’lı bir ana sayfa düzenine sahiptir.

Farklı sütunlar, efektler, kenar çubuklar seçebilirsiniz ve her şeyi tarzınıza uyacak şekilde özelleştirebilirsiniz. Ayrıca Elementor sayfa oluşturucu eklentisini de kayıt.

17. tribün

Geleneksel bir WordPress fitness blog teması, Grandstand’a göz atmalısınız. Sol sütunda blog yazılarınız ve sağ sütunda kenar çubuğu ile 2 sütunlu bir düzeni vardır.

Sosyal medya profillerinin yanında üstte bir gezinme Menüsü ve tam ekran bir arama kaplaması ile birlikte gelir. Reklamları görüntüleme için özel noktalar ve yeni reklamverenleri çekmek için özel bir reklam şablonu sunar.

18. Neve

Neve, zarif bir WordPress çok amaçlı temasıdır. Tamamen şeker bir fitness web sitesi da dahil olmak üzere düzinelerce hazır site ile birlikte gelir.

Özel bir ana başlık planı, sınırsız renk seçenekleri, CTA’lar ve daha fazlasıyla tam ekran bir düzen elde edersiniz. Ayrıca sınıflarınız, programlarınız ve hizmetleriniz için ana sayfa bölümleri içerir.

19. Salon

Salon, WordPress için bir sağlık ve fitness temasıdır. Özel içerik’larını kullanarak kurulumu kolay benzersiz ve modern bir düzene sahiptir.

Hizmetlerinizi, kişisel profillerinizi, fotoğraf galerilerinizi ve videolarınızı eklemek için ana sayfa bölümleri içerir. Farklı renk şemaları olabilir.

20. Çivit

Fitness blogunuz için dergi tarzı bir tema ister misiniz? Indigo, harika bir WordPress çok amaçlı temasıdır. İçeriğinizi metin olarak görünür kılan geniş beyaz bir düzen ile minimalist bir yaklaşıma sahiptir.

Yapışkan bir gezinme Menüsü, içerik kaydırıcısı, 3 sütunlu widget alanı. Kurulumu kolaylaştıran özel tema paneline sahiptir.

21. Sağlık Pro

Wellness Pro, yaşam tarzı blog yazarları, yoga kulüpleri ve sağlıkla ilgili işletmeler için klasik bir WordPress fitness temasıdır. Karşılama notu ve harekete geçici mesaj düğmesi görüntüleyebileceğiniz tam genişlikte bir özelliğe sahiptir.

Ana sayfa ve açılış sayfaları için 12 farklı widget sunar. Tema, çok dilli bir web sitesinde oluşturmak için tamamen çeviriye hazırdır.

Bu makalenin fitness blogları için en iyi WordPress temalarını aldım yardımcı yardımcı umuyoruz. Ayrıca, bir mağazayı nasıl başlatacağınıza ve web siteleri için en iyi WordPress eklentilerine sayfalarında makalemize de göz atmak isteyebilirsiniz.

Bu makaleyi beğendiyseniz, lütfen WordPress video eğitimleri için YouTube Kanalımıza abone olun. Bizi Twitter ve Facebook’ta bulabilirsiniz.