Fotoğrafçılar için En İyi 23 WordPress Teması (2021)

750 425 KreatifAjans

Fotoğrafçılar için WordPress temaları mı arıyorsunuz?

Özellikle fotoğrafçılar için tasarlanmış bir WordPress teması, çalışmanızı sergilemenize, daha fazla müşteri bulmanıza ve benzer düşünen diğer fotoğrafçılarla bağlantı kurmanıza yardımcı olabilir.

Bu yazıda, fotoğrafçılık web sitenizde kullanabileceğiniz fotoğrafçılar için en iyi WordPress temalarından bazılarını seçtik.

Best WordPress Themes for Photographers

Fotoğrafçılar için bir WordPress Sitesi Oluşturma

Öncelikle, web sitenizi oluşturmak için doğru platformu seçtiğinizden emin olmanız gerekir. Kendi kendine barındırılan WordPress.org, fotoğrafçılar için en iyi web sitesi oluşturucusudur.

WordPress, site sahiplerine sunulan sınırsız tasarım, binlerce uygulama, uzantı ve entegrasyon ile yaratıcı özgürlük sunar.

Başlamak için, bir WordPress barındırma hesabına kaydolmanız gerekecek. Web sitenizin internetteki evi olacak.

Ayrıca, web sitenizi açmak için kullanıcılarınızın tarayıcılarına koyacakları bir alan adına da ihtiyacınız olacaktır (örneğin, kreatifajans.com veya google.com).

Bluehost kullanmanızı öneririz. Dünyanın en popüler web barındırma şirketlerinden biridir ve resmi bir WordPress barındırma ortağıdır.

Bir barındırma hesabına kaydolduktan sonra, WordPress yüklemeniz gerekecek. Bir WordPress blogunun nasıl başlatılacağına ilişkin kılavuzumuzdaki talimatları izleyin ve kısa sürede çalışmaya başlayacaksınız.

Ardından, aşağıdaki uzman seçimlerimizden bir tema seçmeniz gerekiyor. Temayı sitenize yüklemek için yardıma ihtiyacınız varsa, bir WordPress temasının nasıl kurulacağına dair başlangıç kılavuzumuza bakın.

Bununla birlikte, en iyi WordPress fotoğrafçılık temalarından bazılarına bir göz atalım.

1. Divi

Divi, popüler bir WordPress premium teması ve nihai bir sayfa oluşturucusudur. 100’lerce düzen paketi ve tek tıklamayla demo içerik ithalatçısı ile birlikte gelir ve fotoğrafçılık web sitenizi başlatmayı kolaylaştırır.

Görsel bir özelleştirici, bir satır içi metin düzenleyici, birçok tasarım seçeneği, Google Yazı Tipleri ve daha fazlasını içerir. Global öğeler ve stillerle, site genelindeki ayarları kolayca yönetebilirsiniz. Divi, yeni başlayanlar için uygundur ve kurulumu kolaydır.

Divi ayrıca WordPress yöneticinizde özel bir tema seçenekleri paneline sahiptir, böylece sitenize özel bir logo ve favicon ekleyebilirsiniz. Sitenizin arama motorlarında iyi sıralanmasına yardımcı olacak SEO dostu bir temadır.

2. Astra

Astra, hafif bir WordPress çok amaçlı temasıdır. Fotoğrafçılar için içerik içeren yerleşik demo düzenleri de dahil olmak üzere düzinelerce başlangıç sitesi ile birlikte gelir.

Tema, özel açılış sayfaları oluşturmak için sürükle ve bırak sayfa oluşturucularla sorunsuz bir şekilde çalışır. Size renkler, yazı tipi ve arka plan üzerinde tam kontrol sağlar.

3. Elegance Pro

Elegance Pro, fotoğrafçılar, tasarımcılar ve sanatçılar için zarif bir WordPress temasıdır. WordPress sitenizin hızlı çalışmasını sağlamak için tasarlanmış güçlü ve sağlam bir temadır.

Tema, muhteşem bir fotoğraf görüntüsü ile minimalist bir düzen tasarımına sahiptir. Blogunuz, ana sayfanız ve açılış sayfalarınız için özel sayfa şablonlarıyla birlikte gelir. Elegance Pro’nun canlı önizlemeli WordPress tema özelleştiricisini kullanarak kurulumu kolaydır.

StudioPress şu anda en popüler yönetilen WordPress barındırma şirketi olan WP Engine’in bir parçası. Web sitenizi oluşturmak için WP Engine hosting’e kaydolursanız, bu temayı ve diğer 35+ StudioPress temasını edinebilirsiniz.

Bonus: Kreatif Ajans kullanıcıları ayrıca% 20 indirim alır. WP Engine ile bugün başlayın!

4. Ultra

Ultra, güçlü bir WordPress çok amaçlı temasıdır. Fotoğrafçılar için bir demo sitesi de dahil olmak üzere önceden hazırlanmış birkaç web sitesiyle birlikte gelir.

Öne çıkan fotoğraflarınızı özel bir ana sayfa kaydırıcısında sergilemenizi sağlar. Ultra temasının sınırsız renk seçenekleri, özel widget’leri ve güzel tipografi seçenekleri vardır.

5. OceanWP

OceanWP, herhangi bir web sitesi oluşturmak için oluşturulmuş ücretsiz bir WordPress temasıdır. Tek tıkla içe aktarma özelliği ile, fotoğrafçılık web sitenizi anında başlatmak için ücretsiz ve premium demo sitelerini kolayca içe aktarabilirsiniz.

Tema, renk şemaları, yazı tipleri, özel arka planlar ve sayfa şablonlarıyla birlikte gelir. Hızlı bir sayfa yükleme süresine ve web sitenizin trafiğini artırmaya yardımcı olan yerleşik SEO’ya sahiptir.

6. Neve

Neve, fotoğrafçılar, yaratıcı blog yazarları, sanatçılar, serbest çalışanlar ve moda tasarımcıları için bir WordPress temasıdır. Modern bir tasarıma sahiptir ve tek sayfalık ve çok sayfalı düzenlerle birlikte gelir.

Beaver Builder, Elementor, Visual Composer, vb. Gibi sürükle ve bırak sayfa oluşturucularla sorunsuz entegrasyon sunar. Tema, resimlerle güzel yazılar oluşturmak için WordPress blok düzenleyiciyle (Gutenberg editörü) de tamamen uyumludur.

7. Sahil şeridi

Sahil şeridi, fotoğrafçılar için benzersiz bir şekilde tasarlanmış bir WordPress temasıdır. Fotoğraflarınızı bir portföy düzeninde güzel bir şekilde görüntülemek için bir portföy bölümü ile birlikte gelir.

Diğer önemli özellikler arasında özel widget’lar ve çoklu düzen seçenekleri bulunur. Sahil şeridi, ana sayfada solda sabit bir kenar çubuğu bulunan bir ızgara düzeni kullanır. Temanın özelleştirilmesi kolaydır ve duyarlı tasarım kullanır, bu nedenle tüm cihazlarda ve ekranlarda harika görünür.

8. Fargo

Fargo, özellikle görsel sanatçılar ve fotoğrafçılar için olağanüstü bir çevrimiçi fotoğraf portföyü oluşturmak için oluşturulmuş birinci sınıf bir fotoğrafçılık WordPress temasıdır. Minimalist siyah beyaz görünümü ile güzel animasyonlara sahiptir.

Fotoğrafları farklı düzenlerde sergileyebilirsiniz. Siteniz tüm cihazlarda ve ekran boyutlarında harika görünecek.

Fargo, web sitesinde önceden tanımlanmış bir renk ve yazı tipi seti ile görsel tutarlılık elde etmek için kullanabileceğiniz bir Stil Yöneticisi aracıyla birlikte gelir. Marka kimliğinize ve tarzınıza uygun özel renkler de seçebilirsiniz.

Ayrıca çevrimiçi bir mağaza oluşturmak için WooCommerce ile entegre olur. Bu, fotoğraflarınızı satmanıza ve çevrimiçi fotoğraf çekimi rezervasyonları yapmanıza yardımcı olur.

9. Deklanşör

Shutter Up, fotoğrafçılar ve fotoğraf blogları için ücretsiz bir WordPress temasıdır. En iyi fotoğraflarınızı şık bir şekilde sergilemek için özellikli bir içerik kaydırıcısı ile birlikte gelir.

Ana sayfada müşterilerin referanslarını, hizmetlerini, fotoğraf albümlerini ve daha fazlasını eklemek için güzel bölümler vardır. Canlı önizleme ile WordPress özelleştiricisini kullanarak kurulumu kolaydır.

10. Ambiance Pro

Ambiance Pro, fotoğrafçıların güzel bir portföy ve fotoğrafçılık web sitesi oluşturması için minimalist bir WordPress temasıdır. Fotoğraflarınızı ve içeriğinizi gösteren beyaz renkli bir arka plana sahiptir.

Widget’lı bir ana sayfa düzenine ve blogunuz, arşivleriniz ve açılış sayfalarınız için birden çok sayfa şablonuna sahiptir. Ambiance Pro, SEO dostudur ve çevrimiçi fotoğraf satmak için WooCommerce’i destekler.

11. Şekil

Shape, herhangi bir fotoğrafçı veya fotoğraf işletmesi için uygun bir WordPress temasıdır. Yerleşik filtrelenebilir galeriler ve güzel geçiş efektleri ile birlikte gelir.

Altbilgiye bir haber bülteni abonelik kutusu eklemek ve e-posta listenizi oluşturmak için özel bir pencere öğesi ile birlikte gelir. Temanın, fotoğraflarınızı belirgin şekilde görüntülemek için bir ızgara düzeni vardır.

12. Hestia Pro

Hestia Pro, çok amaçlı bir WordPress temasıdır. Hızlı bir şekilde başlamak için içeriği içe aktarabileceğiniz ve değiştirebileceğiniz birkaç hazır başlangıç sitesiyle birlikte gelir.

Tema, görüntü ve video kaydırıcılarını destekler. Tamamen özelleştirilebilir bir ana sayfasına sahiptir ve çok dilli bir WordPress web sitesi oluşturmak için çeviriye hazırdır.

Hestia Pro, retinaya hazır duyarlı bir WordPress temasıdır. Bu, sitenizin ve resimlerinizin tüm cihazlarda olağanüstü görüneceği anlamına gelir.

13. Gerçek Kuzey

True North, fotoğrafçıların portföy web siteleri oluşturması için uygun güzel bir WordPress temasıdır. Ana sayfada fotoğraflarınızı kolayca yükleyebileceğiniz yerleşik bir portföy bölümü ile birlikte gelir.

Diğer önemli özellikler arasında bir ızgara düzeni, özel arka planlar ve büyük başlıklar bulunur. Sosyal medya profilleri ve içerik keşif özellikleri için özel widget’larla birlikte gelir.

14. Inspiro

Inspiro, profesyonel fotoğrafçılar için mükemmel bir fotoğrafçılık WordPress temasıdır. Kullanıcılarınızı etkilemek için bir fotoğraf veya video eklemenizi sağlayan görsel bir arka planla birlikte gelir.

WPBakery gibi sayfa oluşturucu eklentilerini destekler ve fotoğraf sitenizi kolayca oluşturmak için bir galeri modülüne sahiptir. Tema, WooCommerce ve popüler WooCommerce eklentileri ile tamamen uyumludur.

15. Suarez

Suarez, bir WordPress fotoğraf blogu temasıdır. Açılış sayfalarınızı tasarlamak için bir ton özelleştirme seçeneği ve bir sürükle ve bırak sayfa oluşturucu ile birlikte gelir.

Tema ayrıca CSS animasyonları, Google Yazı Tipleri ve güzel bir görüntü kaydırıcısı içerir. Canlı bir özelleştirme paneli ile kurulumu kolaydır.

16. Mercek

Lense, fotoğrafçılar ve video yapımcıları için şık bir WordPress temasıdır. Bir gezinme menüsü ve sol tarafında özel bir logo ve ekranın sağ tarafında güzel bir büyük yatay kaydırıcı ile 2 sütunlu bir düzeni vardır.

Lense, fotoğraflarınızı ve videolarınızı görüntülemek için muhteşem galeri düzenleriyle birlikte gelir. Birden çok renk seçeneği, tam ekran görüntüsü ve özel widget’larla esnek özelleştirme seçeneklerine sahiptir.

17. Cesur Fotoğrafçılık

Bold Photography, fotoğrafçılar için ücretsiz bir WordPress temasıdır. Ana sayfada fotoğraflarınızı tam ihtişamıyla görüntülemenizi sağlayan güzel bir tam ekran kaydırıcıyla birlikte gelir.

Aynı zamanda geniş özellikli görüntüler ve portföy tarzı bir fotoğraf galerisi içerir. WordPress canlı özelleştiriciyi kullanarak temayı özelleştirmek kolaydır.

18. Benson

Benson, modern bir WordPress fotoğrafçılık temasıdır. Ziyaretçileriniz için iyi bir ilk izlenim yaratmak için video ve resim slayt gösterisi desteği ile birlikte gelir.

Bu temanın işlevselliği, birden çok düzen, renk şeması ve özel arka planlar için destek içerir. Ayrıca başlıklar, pencere öğeleri, sosyal entegrasyon ve daha fazlasını içerir.

19. Gusto

Gusto, blogcular ve fotoğrafçılar için ücretsiz bir WordPress temasıdır. Minimalist tasarımı, geniş özellikli görüntüleri ve güzel tipografiyi gösterir.

2 sütunlu bir düzen, arka plan renkleri, özel logo ve daha fazlasıyla birlikte gelir. Tema, web sitenizin Google’da ve diğer arama motorlarında iyi sıralanmasına yardımcı olmak için en son SEO uygulamalarını takip eder.

20. Tutulma

Eclipse, fotoğrafçılar, blog yazarları ve sanatçılar için zarif bir WordPress temasıdır. Ana sayfada, en son çalışmalarınızı profesyonelce sergilemek için güzel bir kaydırıcı bulunur.

Instagram fotoğrafları ve videoları için özel bir widget ile birlikte gelir. Ayrıca galeri şablonları, bir portföy bölümü ve WooCommerce desteği içerir.

21. Paralaks

Parallax, fotoğrafçılar ve sanatçılar için bir WordPress portföy temasıdır. Çok sayıda özelleştirme seçeneği ve 60’tan fazla önceden tasarlanmış düzen ile birlikte gelir.

It also includes an easy to use drag and drop page builder. With graceful parallax effects and a fullscreen slider, the theme is ideal for a photography