Güzel Tasarımlara Sahip En İyi 25 Otel WordPress Teması (2021)

750 425 KreatifAjans

En iyi WordPress otel temalarını mı arıyorsunuz?

Oteliniz için bir web sitesi yapmak zor olmak zorunda değil. WordPress otel temaları, otel web sitenizi başlatmanızı kolaylaştırır, böylece daha fazla gezgin çevrimiçi rezervasyon yapabilir.

Bu yazıda, misafirperverlik web siteniz için mükemmel görünümü seçmenize yardımcı olacak en iyi WordPress otel temalarından bazılarını paylaşacağız.

Best Hotel WordPress Themes

WordPress ile Otel Web Sitesi Oluşturma

Öncelikle, otel web sitenizi oluşturmak için doğru web sitesi platformunu seçtiğinizden emin olmanız gerekir. Kendi kendine barındırılan bir WordPress.org sitesi, ihtiyacınız olan tüm özgürlüğü ve seçenekleri sunar.

Ardından, web barındırma için kaydolmanız gerekecek. Tüm web sitelerinin web sitesi dosyalarını saklamak için barındırmaya ihtiyacı vardır. Ayrıca bir alan adına ihtiyacınız var. Bu, wpbeginner.com veya google.com gibi sitenizin web üzerindeki adresidir.

Bluehost’u web barındırıcınız olarak kullanmanızı öneririz. Dünyanın en büyük barındırma şirketlerinden biridir ve resmi bir WordPress barındırma ortağıdır.

Kreatif Ajans kullanıcıları için Bluehost, ücretsiz bir alan adı, ücretsiz SSL sertifikası ve web barındırmada% 65 indirim sunar.

Barındırma için kaydolduktan sonra, bir web sitesinin nasıl yapılacağına dair eksiksiz kılavuzumuza bir göz atmalısınız.

Şimdi, kullanabileceğiniz en iyi WordPress otel temalarından bazılarına bir göz atalım.

1. Astra

Astra, şık bir WordPress temasıdır. Oteller ve pansiyonlar gibi farklı iş alanları için birçok demo web sitesi ile birlikte gelir. Astra ile otel web sitenizi başlatabilir ve çevrimiçi rezervasyon, resim galerileri, olanaklar ve daha fazlası dahil olmak üzere ihtiyacınız olan tüm özellikleri ekleyebilirsiniz.

Astra teması hafiftir ve sitenizi hızlı hale getirmenize yardımcı olur. Canlı önizlemeli WordPress özelleştiricisini kullanarak temanın renklerini, yazı tiplerini ve arka planını özelleştirebilirsiniz.

Ayrıca Astra, iyi WordPress SEO (arama motoru optimizasyonu) için tasarlanmıştır. Bu, sitenizin Google gibi arama motorlarında iyi sıralanması gerektiği anlamına gelir.

2. OceanWP

OceanWP, her türden WordPress web sitesi için çok amaçlı bir temadır. Oteller ve tatil köyleri için bir şablon dahil olmak üzere çeşitli hazır düzenlerle birlikte gelir. Web sitenize daha fazla özellik eklemek için ücretli uzantılara sahiptir.

Bu temanın, ana sayfaya bölümler ve öğeler eklemeyi kolaylaştıran widget’lı bir düzeni vardır. Birden çok ödeme ağ geçidine bağlanabileceğiniz WooCommerce’i destekler.

OceanWP ayrıca sürükle ve bırak sayfa oluşturucuları ve RTL dillerini kullanmanıza izin verir. Herhangi bir kod bilmenize gerek kalmadan otel web sitenizi yönetmek için arka uçta kolay seçenekler vardır.

3. Divi

Divi, herhangi bir web sitesini oluşturmak için kullanabileceğiniz etkileyici bir WordPress çok amaçlı temasıdır. Sitenizin nasıl göründüğünü özelleştirmek için güçlü ve kullanıcı dostu bir sayfa oluşturucu ile birlikte gelir.

Tema özellikleri arasında paralaks ve esnek düzenler, özel arka planlar, görüntü filtreleri, animasyonlar, Google Yazı Tipleri, sınırsız renk seçenekleri ve çok daha fazlası bulunur. Bu, e-ticaret dostu bir temadır ve çevrimiçi oda rezervasyonu seçeneği ile bir otel web sitesi kurmanızı kolaylaştırır.

Divi ayrıca SEO dostudur ve otel web sitenizin Google’da ve diğer arama motorlarında bulunmasına yardımcı olur. İşlevselliğini daha da genişletmek için üçüncü taraf eklentiler yükleyebilirsiniz.

4. Essence Pro

Essence Pro, özellikle oteller, konaklama ve seyahat web siteleri için tasarlanmış StudioPress’in bir WordPress temasıdır. Başlıkta özel bir logo, arama çubuğu, gezinme menüsü ve abonelik kutusu ile tam genişlikte bir arka plan resmi bulunur. Öne çıkan içeriği ana sayfada bir ızgara düzeninde görüntülemenizi sağlar.

Onu güçlü kılan Genesis Çerçevesi üzerine inşa edilmiştir. Essence Pro tamamen özelleştirilebilir, duyarlı bir düzen kullanır ve otel hizmetlerinizi satmak için tam WooCommerce uyumluluğuna sahiptir.

StudioPress şu anda en popüler yönetilen WordPress barındırma şirketi olan WP Engine’in bir parçası. Web sitenizi oluşturmak için WP Engine barındırma hizmetine kaydolduğunuzda bu temayı ve diğer tüm 35+ StudioPress temasını edinebilirsiniz.

Bonus: Kreatif Ajans kullanıcıları ayrıca% 20 indirim alır. WP Engine ile bugün başlayın!

5. Hestia Pro

Hestia Pro, bir otel veya seyahat acentesi web sitesi oluşturmak için kullanabileceğiniz çok amaçlı bir WordPress temasıdır. Hizmetler, referanslar, personel ve otel portföyü için yönetimi kolay bölümlerle birlikte gelir. Ayrıca, otel konumunuzu büyük bir haritada göstermek için Google Haritalar’ı entegre ederek potansiyel misafirlerinize harika bir kullanıcı deneyimi sunar.

Hestia Pro, özel bir düzen tasarlamak için Visual Composer gibi sayfa oluşturucuları tam olarak destekler. Tema, WooCommerce ve diğer yararlı WordPress eklentileriyle harika çalışıyor.

Hestia Pro duyarlı tasarım kullanır ve retinaya hazırdır, bu nedenle siteniz tüm cihazlarda güzel görünür.

6. AltmışBir

SixtyOne, oteller için güzel, premium bir WordPress temasıdır. Yerleşik bir rezervasyon istek formu ve son derece özelleştirilebilir bir ana sayfa düzeni ile birlikte gelir. Ana sayfada büyük bir kaydırıcı ve ardından bir harekete geçirici mesaj düğmesi bulunur.

Web sitenize kolayca galeri ve otel odası yönetim sistemi ekleyebileceğiniz bölümler vardır. Ayrıca, sosyal medya hesaplarının erişiminizi genişletmesi için özel widget’larla birlikte gelir. Ayrıca oda, oda kategorisi, galeri listeleme şablonları, özel iletişim formu, otel konumu ve rezervasyon gibi belirli sayfalar için sayfa şablonları sunar.

7. Bordo

Bordeaux, oldukça özelleştirilebilir bir WordPress otel temasıdır. Esnek bir ana sayfa düzenine sahiptir ve ayarlarınızı canlı bir önizleme ile özelleştirmek için WordPress tema düzenleyicisini destekler.

Harekete geçirici mesaj düğmesi, iletişim formu ve birden çok sayfa şablonu içeren muhteşem bir ana sayfa kaydırıcısı ile birlikte gelir. Ayrıca Bordeaux, kolayca bir müsaitlik takvimi oluşturabilmeniz ve rezervasyon alabilmeniz için birçok üçüncü taraf oda rezervasyon sistemiyle entegre olur.

8. Sun Tatil Köyü

Sun Resort, oteller ve tatil köyü web siteleri için uygun zarif bir WordPress otel temasıdır. Sayfanın üstünde büyük bir kaydırıcı içeren güzel bir ana sayfa düzeni ile birlikte gelir. Ziyaretçilerin doğrudan web sitenizden rezervasyon talep etmeleri için yerleşik bir rezervasyon formu vardır.

Odalar, galeriler, ilgi çekici yerler, videolar, referanslar ve hizmetler eklemek için birden fazla içerik türü vardır. Sun Resort ayrıca yerleşik bir ana sayfa oluşturucu içerir ve kolay özelleştirme için Beaver Builder gibi WordPress sayfa oluşturucu eklentilerini destekler.

9. Arcadia

Arcadia, oteller, moteller ve seyahat web siteleri için modern bir WordPress temasıdır. Büyük bir tam ekran kaydırıcı, özel arka planlar, özel başlıklar, özel logo ve tonlarca özelleştirme seçeneği içerir. Canlı özelleştiriciyi kullanarak temayı kurabilir ve kendi benzersiz renk şemalarınızı oluşturabilirsiniz.

Arcadia ile yerleşik bir rezervasyon formu şablonuna sahip olursunuz ve ayrıca otel rezervasyon sistemleri sunan üçüncü taraf araçlarını da entegre edebilirsiniz. Sosyal medya entegrasyonu için özel widget’lara ve web sitenizin farklı bölümleri için birden çok sayfa şablonuna sahiptir.

10. Kea

Kea, mükemmel bir duyarlı otel WordPress temasıdır. Otel ve tatil köyü web siteleri için harika bir seçenektir.

Kea, otel odalarını, oda tiplerini, sezonluk fiyatlandırmanızı gösterebileceğiniz fiyat tablolarını ve daha fazlasını görüntülemek için hazır şablonlarla birlikte gelir. Kendi çevrimiçi rezervasyon formunuzu ekleyebilir ve otel web siteniz için diğer yararlı çözümleri entegre edebilirsiniz.

Ziyaretçileri çekmek için video arka planını ve görüntü kaydırıcısını destekler. Kea, Elementor sayfa oluşturucu ile iyi çalışır ve web sitenize daha fazla özellik eklemek için özel pencere öğeleri sunar.

11. HotelEngine Şık

HotelEngine Classy, oteller, tatil köyleri ve konaklama web siteleri için güçlü bir WordPress temasıdır. Ön sayfada, ekranın alt kısmında bir rezervasyon formu bulunan güzel bir tam ekran görüntü kaydırıcısı bulunur.

Oda şablonları, hizmetler, konum ve galeri şablonlarıyla birlikte gelir. Ayrıca muhteşem tipografi, referanslar, özel bir logo, çoklu renk şemaları ve yeni başlayanlar için uygun tema seçenekleri paneline sahiptir.

12. Santorini Tatil Köyü

Santorini Resort, oteller, kiralamalar, misafir evleri, otel tatil köyleri ve diğer konaklama işletmeleri için bir WordPress temasıdır. Yerleşik bir rezervasyon süreci ve bir oda yönetim sistemi içerir.

Santorini Resort ayrıca odalar, galeriler, turistik yerler, videolar, referanslar ve hizmetler eklemek için ana sayfa bölümleri ile birlikte gelir. Ana sayfa düzeninin kurulumu kolaydır ve birçok özelleştirme seçeneğine sahiptir.

13. Seyahat Yolu

Travel Way, seyahat, turizm ve otel web siteleri için ücretsiz bir WordPress temasıdır. Temanın temel özellikleri arasında gezinme menüsü, özel logo, sosyal simgeler ve harekete geçirici mesaj düğmelerine sahip tam genişlikte bir arka plan görüntüsü bulunur.

Tüm popüler üçüncü taraf rezervasyon hizmetleri ve rezervasyon sistemleriyle çalışır, böylece kullanıcılarınız çevrimiçi olarak otel odası rezervasyonu yapabilir. Web sitesi ayarlarınızı düzenlemek için WordPress özelleştiriciyi kullanabilirsiniz. Seyahat Yolu, küçük bir otel veya pansiyona önyükleme bütçesiyle başlıyorsanız harika bir seçenektir.

14. Palermo

Palermo, zarif bir şekilde tasarlanmış bir WordPress otel temasıdır. Yapışkan bir kenar çubuğuna ve tam ekran bir arka plana sahip 2 sütunlu bir düzene sahiptir.

Palermo, odalar, galeriler, restoranlar ve bir konum haritası için birden fazla sayfa şablonu ile birlikte gelir. Ayrıca tesisler, fiyatlar, fotoğraflar ve açıklamalar içeren odalar ekleyebileceğiniz bir oda yönetim sistemine sahiptir. Ayrıca referanslar, iletişim formu, ilgi çekici yerler ve blog için yerleşik bölümler sunar.

15. HotelEngine Rahat

HotelEngine Comfy, güzel hazırlanmış bir otel rezervasyonu WordPress temasıdır. Yerleşik bir oda rezervasyon formu ve oda yönetimi bölümü vardır.

Odalarınızın ve yakındaki turistik yerlerin fotoğraflarını eklemenize izin veren güzel resim galerileri ve kaydırıcılarla birlikte gelir. Ayrıca, birden fazla renk şemasına, özel widget’lara ve güçlü bir tema seçenekleri paneline sahiptir.

16. Olympus Inn

Olympus Inn, tatil köyleri, oteller, tatil evleri vb. İçin harika bir WordPress otel temasıdır. Rezervasyon formu kaplaması ve harekete geçirici mesaj düğmesi ile güzel bir büyük ana sayfa kaydırıcısına sahiptir.

İçeride tonlarca özelleştirme seçeneği bulacaksınız. Olympus Inn’de odalar, turistik yerler, galeriler, referanslar ve daha fazlasını eklemek için bölümler vardır. Ana sayfa düzenini sürükle ve bırak oluşturucu ve içerik widget’ları ile ayarlamak kolaydır.

17. Hotelone

Hotelone ücretsiz bir otel WordPress temasıdır. Yalnızca oteller için değil, aynı zamanda tatil köyleri, oda ve kahvaltı işletmeleri, Airbnb mülkleri ve daha fazlası için de uygundur. Derecelendirmeleri ve düğmeleri olan bir görüntü kaydırıcısına sahiptir.

Hotelone, üçüncü taraf otel rezervasyon eklentileri ve WordPress form oluşturucu eklentileriyle iyi çalışır. Ayrıca tüm popüler galeri eklentileri, kaydırıcılar ve seyahat haritası eklentileriyle de bütünleşir.

18. Zermatt

Zermatt, oteller, kiralık evler ve tatil evleri için yaratıcı bir WordPress temasıdır. Harekete geçirici mesaj düğmesi olan tam ekran bir ana sayfa kaydırıcısına sahiptir. Ayrıca yerleşik bir rezervasyon formu ve odalar bölümü ile birlikte gelir.

Zermatt ile sosyal medya, rezervasyon formları, galeriler ve daha fazlası için özel pencere öğeleri alırsınız. Web sitenizde hava durumu tahmini görüntülemek için bir hava durumu modülü sunar.

19. Otel Rezervasyonu

HotelBooking, yerleşik bir oda rezervasyon sistemi ile birlikte gelen WordPress otel işletme web siteleri için harika bir temadır. Widget’lı bir ana sayfası vardır, bu da kendi ana sayfa düzeninizi oluşturmak için widget’ları sürükleyip bırakabileceğiniz anlamına gelir.

HotelBooking, hizmetler bölümü, etkinlik takvimi, çok dilli destek, promosyon fiyatları ve daha fazlası gibi özelliklerle doludur. Web sitesi seçeneklerinizi düzenlemek için sayfa oluşturucuları ve WordPress özelleştiriciyi kullanabilirsiniz.

20. Philoxenia

Philox
</div>			</div>
		</div>
	</article>

					<div class=

Cevap bırakın