Karşılaştırılan En İyi 5 WordPress E-Ticaret Eklentisi – 2021

750 425 KreatifAjans

Bir gizli mağaza mı? En iyi WordPress e-ticaret eklentisinin hangisi olduğunu bilmek ister misiniz?

Doğru e-ticaret eklentisini seçmek için çok önemli çünkü büyüme için daha fazla bir platformdur. Başlangıç için e-ticaret platformu seçerken doğru araştırma yapmadıkları için para kaybederler.

Bu yazıda, 2020 için en iyi 5 WordPress e-ticaret eklentisini karşılaştıracağız. İşletmeniz için e-ticaret eklentisinin doğru olduğuna göre yardımcı olmak için artılarını ve eksilerini de açıklayacağız.

Best WordPress eCommerce plugins

Siteniz için bir WordPress e-Ticaret Eklentisinde Nelere Bakmalısınız?

Piyasada çok sayıda WordPress e-ticaret eklentisi var. Ancak hepsi kullanım durumunuz için doğru sahip değildir.

Örneğin, bazı e-Ticaret eklentileri, e-Kitaplar, fotoğraflar, müzik vb. Gibi dijital satışı için yapılmıştır. Diğerleri, nakliye amaçlanmaktadır.

Bir drop-shipping yürütmek işi, drop-shipping için daha iyi destek sağlanmış bir e-Ticaret çözümüne ihtiyacınız olacak.

Temel olarak, ne satmanız gerekir.

Bunun gibi, bir e-ticaret platformu seçerkenız gereken önemli konulardan başka biri.

Ödeme çözümleri – E-Ticaret eklentiniz, varsayılan olarak veya bir uzantı ödeme tercih ödeme ağ geçitlerini desteklemelidir.

  • Tasarım ve özelleştirme – Mağazanızın tasarımı, müşterinizin sizinle ilk etkileşimidir. Çok şablon ve kolay özelleştirme seçenekleri mevcut olabilir emin olun
  • Uygulamalar ve entegrasyonlarE-posta pazarlama hizmetleri, CRM yazılımı, muhasebe yazılımı vb. Gibi üçüncü taraf uygulamalar için mevcut olan entegrasyonlara göz atın. E-ticaret işinizi daha verimli bir şekilde yönetmek ve büyütmek için bu araçlara ihtiyacınız olacak.
  • Destek seçenekleriDestek seçeneklerinin mevcut hali emin olun. İyi bir destek, uzun vadede size çok para kazandırabilir.
  • Bir e-Ticaret Web Sitesi Çalıştırmak İçin Neye İhtiyacınız Var?

    E-ticaret web siteleri konulu kaynak kaynak, bu size olan ilk şey, karşılayabileceğiniz en iyi WordPress barındırma hizmetidir.

    Bütçeniz varsa, Bluehost ile başlayabilirsiniz. E-ticaret planı, ödemeleri güvenli bir şekilde toplamanız için gereken SSL Belgesi, özel IP ve özel bir destek hattı ile birlikte gelir. Ayrıca güçlü WordPress E-ticaret eklentisi olan WooCommerce’i varsayılan olarak yüklerler (bu makalenin ilerleyen bölümlerinde de göreceğiniz gibi).

    Bütçe sorun ve iyi performansı, WPEngine gibi yönetilen bir WordPress barındırma sağlayıcısı sağlayabilirsiniz.

    Ayrıca, web siteniz için bir alan adı seçmeniz gerekecektir. İşte e-ticaret siteniz için doğru alan adını nasıl seçeceğinize dair kılavuzumuz.

    Son olarak, alışveriş sepetinden vazgeçmeyi ve satışları artırmanıza yardımcı olan OptinMonster gibi ihtiyaç duyacağınız temel iş eklentilerini seçmeniz gerekecektir.

    Bunu söyledikten sonra, en iyi WordPress e-ticaret eklentileri bir göz atalım.

    En İyi WordPress E-Ticaret Eklentileri – Yarışmacılar

    Artık bir e-ticaret platformuunda neye baktığınız ve planladığınız bildiğinize göre, işte WordPress kullanıcıları için en iyi e-ticaret platformu için en iyi seçimlerimiz.

    WooCommerce

  • BigCommerce
  • Kolay Dijital İndirmeler
  • Üye Basın
  • Shopify
  • Her birine bir göz atalım ve artılarını ve eksilerini karşılaştıralım.

    1. WooCommerce

    WooCommerce, en popüler WordPress e-ticaret eklentisidir. Aynı zamanda dünyanın en popüler e-ticaret platformudur. WooCommerce, 2015 yılında Automattic (WordPress.com blog barındırma hizmetinin arkasındaki şirket) tarafından satın alındı.

    WooCommerce için çok sayıda eklenti ve tema mevcuttur. Ayrıca arkasında tutkulu bir geliştirici topluluğu var. Son birkaç evma şirketi özel WooCommerce barındırma çözümleri oluşturmaya başladı.

    WooCommerce Kullanmanın Artıları

    WooCommerce’i WordPress e-Ticaret eklentiniz olarak kullanmanın avantajlarından yararlanma:

    Uzantılar ve Temalar – WooCommerce için e-Ticaret sitenize yeni özellikler eklemenizi kolaylaştıran uzantı ve tema vardır. Geniş tema koleksiyonu, sitenizin tasarımını ve düzenini seçerken tonlarca tercih edildiğiniz gelir.

    Hem Dijital Hem Fiziksel Ürünleri Destekler – WooCommerce ile fiziksel hem de dijital indirmeler (e-kitaplar, müzik, yazılım ve daha fazlası gibi) satabilirsiniz.

    Satış Ortağı veya Harici Ürünler Sat – WooCommerce’i kullanarak sitenize bağlı kuruluş veya harici ürünler. Yüklü kuruluş pazarlamacıları ürün siteleri oluşturabilir ve daha iyi bir deneyim yaşayabilir.

    Eksiksiz Envanter Yönetimi – WooCommerce, envanterinizi yönetmek ve hatta bir mağaza yöneticisine atamak için kullanılan envanterinizi yönetmek.

    Ödeme ve Nakliye Seçenekleri – WooCommerce, popüler ödeme ağ geçitleri için desteğe sahiptir ve uzantıları kullanarak birçok ödeme seçeneği elde edin. Ayrıca nakliye ve vergileri de hesaplayabilir.

    Destek ve Dokümantasyon – WooCommerce için tavsiye olarak mükemmel dokümantasyon mevcuttur. Belgelerin yanı sıra, bilgi tabanı, yardım masası ve topluluk forumları da mevcuttur.

    WooCommerce Kullanmanın Eksileri

    Çok Fazla Bölüm – WooCommerce’in kullanımı çok kolaydır, ancak bu özellik bulunan seçeneklerin sayısı yeni bir kullanıcı için oldukça kullanılabilir olabilir.

    Eklentileri Bulma – WooCommerce için pek çok eklenti vardır, bazen bir kullanıcı özellikleri duyulabilecek özellikler için doğru eklentiyi bulabilir.

    Tema Desteği – WooCommerce herhangi bir WordPress temasıyla çalışır, ancak kurulumu her zaman o kadar kolay değildir veya tüm temalarla iyi görünmez. Çok fazla güçlük çekmeden özelliklerinden tam olarak hazırlayın için bir WooCommerce temasına ihtiyacınız var.

    Ölçeklenebilirlik – Mağazanız büyüdükçe, WooCommerce mağazanızı ölçeklendirmek için WP Engine gibi yönetilen bir barındırma sağlayıcısına geçmeniz gerekir.

    WooCommerce, onun tür e-ticaret web sitesi için mükemmel bir seçimdir. Geniş bir geliştirici ve kullanıcı modeli, çok sayıda eklentiye ve temaya, çok dilli web siteleri için mükemmel desteğe ve en iyi ücretsiz ve ücretli destek seçeneklerine sahiptir.

    2. BigCommerce

    BigCommerce, WordPress ile sorunsuz entegrasyon içinde barındırılan bir e-ticaret platformudur. Bu, içeriğinizi yönetmek ve web sitenizi araştırmak için WordPress kullanımda kullanılabilir bir e-ticaret platformu kullanmanıza olanak tanır.

    Ürünlerinizi WordPress’e yerleştirmeyi kolaylaştıran, WordPress için bir entegrasyon eklentisine sahiptir. Oturum açma, alışveriş sepeti, hesap ve diğer temel sayfaları için otomatik olarak oluşturur.

    BigCommerce’i WordPress e-ticaret platformunuz olarak kullanmanın bazı avantaj ve dezavantajlarına bir göz atalım.

    BigCommerce Kullanmanın Artıları

    • Yüksek performansta ölçeklenebilir – Kurumsal düzeyde güvenlik, yüksek performans ve kolay uygulanabilirlik ile ihtiyaç duyacağınız tüm özellikleri içerir.
    • Daha Az Bakım – E-ticaret motorunuzu diğer içeriklerden ayrı tutmak, WordPress sitenizi çalıştırmayı kolaylaştırır.
    • Birden Fazla Kanalda Satış – Yalnızca web sitenizde değil, Facebook, Instagram ve Amazon gibi diğer kanallarda da satış yapmak için kullanabilirsiniz.
    • İşlem ücreti yok – Diğer bazı e-ticaret platformlarının aksine, onun işlem için sizden ücret almaz. Düzinelerce en iyi ödeme ağ geçidi seçim yapabilir ve ödeme sağlayıcısına ödeme yapabilirsiniz.

    BigCommerce Kullanmanın Eksileri

    • Sınırlı Entegrasyonlar – BigCommerce, tüm en iyi üçüncü taraf uygulamaları ve araçlarıyla entegre olur. Ancak, uygulama mağazası büyümeye devam ediyor ve bazı daha popüler uygulamalar için bir entegrasyon bulamayabilirsiniz.
    • Yıllık Satış Eşiği – Her plan için yıllık satış eşiği vardır. Bu bitişe ulaşırsanız, sonraki plana yükseltilirsiniz. Bu, doğduğundan büyüdükçe artırabilir.

    BigCommerce, inanılmaz güçlü ancak kullanımı çok kolay bir e-ticaret platformudur. Bu bir SaaS e-Ticaret platformudur, ancak BigCommerce WordPress eklentisi ile onun iki dünyanın en iyisine sahip olabilirsiniz.

    İşletmeniz büyüdükçe gereksinimlerinizi ölçeklendirme zahmetlerini ortadan kaldırır. Aynı zamanda, güvenlik, performans veya SEO için uzantılar bulma ve önbelleğe alma endişelenmek gerek yok.

    BigCommerce, WordPress’te başsız e-ticaret için yükselen bir rakiptir. Teknoloji ile ilgilenir, böylece işinizi büyütmeye odaklanabilirsiniz.

    3. Kolay Dijital İndirmeler

    Easy Digital Downloads, WordPress’i kullanarak dijital indirmeleri kolayca satmanıza olanak tanır. Kullanımı çok kolay ve güzel ve şeker dijital ürünler mağazası oluşturmak için güçlü özelliklerle birlikte gelir.

    WPForms ve MonsterInsights gibi yazılımlarımızı satmak için Easy Digital Downloads’ı kullanıyoruz.

    Kolay Dijital İndirmeleri Kullanmanın Artıları

    Dijital Ürünler Satmak İçin Tasarlandı – Kolay Dijital İndirmeler, dijital indirmeler satmak için sıfırdan oluşturulmuştur. Onun tür ürünleri satmak için kullanılabilen e-ticaret eklentisi olan EDD, dijital malların satışı için çok daha iyi bir deneyim sağlar.

    Kullanımı – Kolay dijital indirmelerin kullanımı çok kolay, en başından itibaren ürünleri nasıl ekleyeceğinizi ve Bunları nasıl görüntüleyeceğinizi anlayabilirsiniz. Bu, ilk zamanlayıcılar için gerçekten kullanışlıdır.

    Uzantılar – Ödeme Anahtarlamalı ağ geçitleri, pazarlama Platformları ettik Hizmetler Için eklentiler Dahil, Kolay Dijital İndirmeler Için kullanılabilen Yüzlerce uzantı Vardır.

    Temalar – Kolay Dijital İndirmeler, hemen hemen tüm WordPress temalarıyla çalışır, ancak henüz bir tema seçmed, Easy Digital Downloads, eklenti için özel olarak oluşturulmuş temalara sahiptir.

    Müthiş Destek – Ücretsiz destek forumlarına, videolara, öğreticilere ve hatta bir IRC sohbet odasına kadar çok iyi belgelenmiştir. Premium ürünler için öncelikli destek seçenekleri vardır.

    Kolay Dijital İndirmeleri Kullanmanın Eksileri

    Yalnızca Dijital İndirmeler – Reklamdan anlaşılacağı gibi, Kolay Dijital İndirmeler, dijital ürünler için e-ticaret siteleri oluşturmayı kolaylaştırır. Ancak dijital olmayan ürünleri dijital indirmelerle birlikte tüketin, biraz daha karmaşık hale gelecektir.

    Harici Ürün Satışı – EDD piyasanıza harici bir ürün veya bir ürün eklenmesi, bunun için bir üçüncü taraf eklentisi görüntülenecektir.

    Çevrimiçi dijital ürünler satmaya gelince, Easy Digital Downloads’ın bunu yapmak için en iyi eklenti üzerine düşündüğünüzde. Easy Digital Downloads’ı yalnızca müşteri sitelerinde değil, kendi projelerimizden birkaçında da büyük bir başarıyla kullandık.

    4. MemberPress

    MemberPress, abonelik tabanlı dijital ürünler ve hizmetler satmanıza izin verir. Tonlarca entegrasyon kaynak sahip en iyi WordPress eklentisi. WooCommerce ile bile entegre olabilir.

    Artıları ve eksileri MemberPress’e bir göz atalım.

    ÜyeBasın Kullanmanın Artıları

    Abonelik Esaslı Ürünler Cts – Abonelik based Ürünleri, üyelik planlarını, Görüntüleme Başına Ödeme içeriğini daha fazlasını kolayca satmanıza olanak Tanır ettik.

    Güçlü Erişim Kuralları – Güçlü erişim kontrolü, kullanıcı erişim düzeylerini ve içerik kısıtlamalarını tanımlamanıza izin verir. Yalnızca izinlere sahip kısıtlanmış içeriğe erişebilir.

    Güçlü Uzantılar – WooCommerce mağazanıza veya LearnDash LMS’nize entegre edebilirsiniz. MemberPress’i taraf hizmetlere bağlamak için tonlarca uzantı var.

    ÜyeBasın Kullanmanın Eksileri

    Sınırlı Ödeme Seçenekleri – MemberPress “ PayPal, Stripe ve Authorize.net’i.

    Yıllık Fiyatlandırma – Fiyatlandırma yıllık dönemlerde mevcuttur.

    MemberPress, abonelik tabanlı ürünler satmak, kurslar satmak veya bir üyelik web sitesi oluşturmak için mükemmel bir e-ticaret eklentisidir. Yeni ticaret için uygundur ve e-ticaret web sitenizi istediğiniz yöne götürmenizi sağlamak eklentilerle genişletilebilir.

    5. Shopify

    Shopify, Sizin için her şeyi halleden, hızla büyüyen bir e-ticaret platformudur. Shopify bir eklenti değildir, ancak tamamen sorunsuz, hepsi bir arada bir çözümdür. İki platformun ayrıntılı yan yana karşılaştırması için Shopify ve WooCommerce kılavuzumuza bakın.

    Shopify’ın Artıları ve Eksileri’ne bakalım.

    Shopify’ı Kullanmanın Artıları

    Yeni Başlayanlar İçin Süper KolaySSL kurma, farklı ödeme ağ geçitleriyle entegrasyon, komşu ödeme, vergiler ile endişelenme gibi bir e-ticaret mağazasının teknik yönleri konusunda endişelenmenize gerek yok. Shopify her şeyi halleder.

    Hem Dijital hem Fiziksel Ürünleri Destekler – İster gömlek gibi fiziksel ürünler, ister müzik gibi dijital indirmeler satıyor olun, Shopify her şeyin üstesinden gelebilir.

    Eksiksiz Envanter Yönetimi – Shopify, bir envanter düzenleyici ve toplu ithalatçı ile birlikte envanter yönetimini çocuk oyuncağı haline getiren bir sipariş izleyiciyle birlikte gelir.

    Ödeme ve Kargo Seçenekleri – Shopify, hem kabul hem de şahsen kredi kartını kabul kolaylaştırır. Gönderim sistemleri, USPS gibi popüler sağlayıcılarla doğrudan entegrasyon ile sipariş karşılama yaşınızı kolaylaştırır.

    Facebook Mağazası ve Satın Alınabilen Pinler – Shopify her şeyle entegre olur. Bir Facebook mağazası oluşturmak veya Pinterest’te satın alınabilir Pinler oluşturmak istemip istemi Shopify ile yapabilirsiniz.

    Shopify Kullanmanın Eksileri

    Aylık Platform Ücreti – Shopify, bu listedeki diğer eklentileri kullanarak barındırma ve bireysel eklentileri satın almayla karşılaştırılabilen platformlarını satın almayla karşılaştırılabilen platformlarını öğrenmek için sizden aylık bir ücret alır.

    Shopify Payments – Shopify, sizi Stripe tarafından yapılan ve yeni çıkanlar için çok iyi bir seçenek olan ödeme platformuunu kullanmaya teşvik eder. Ancak aşırı karmaşık hale getirmek ve harici sistemler kullanmak isterseniz Shopify sizden bir ücret alır.

    Teknik çalışması gereken güçlü bir platforma sahip olmak, Shopify sizin için bir çözümdür. Aylık ücret ilk kötü görünse de, sorunsuz problem ve gönül rahatlığı kesinlikle buna değer çünkü en iyi şeye, işinize odaklanmanıza izin veriyor!

    Shopify’ın WordPress ile yerel bir entegrasyonu yoktur. Listemizdeki BigCommerce # 2 çözümü, WordPress sitenizle sorunsuz bir entegrasyon sunarken, Shopify’ın sunduğu her şeyi size sunar.

    Sonuç – En İyi WordPress e-Ticaret Eklentisi:

    Maksimum kontrol, yararlı özellikler, WooCommerce sizin için en iyi çözümdür.

    Tüm teknik konuları yönetmek istemiyorsanız, BigCommerce Sizin için en iyi seçenektir. İçerik yönetim sisteminiz olarak WordPress ile bir SaaS e-Ticaret platformunu yan yana sağlar.

    Yalnızca dijital ürünler satıyorsanız, Kolay Dijital İndirmeler sizin için en iyi seçenek olabilir.

    Hepsi bu kadar, bu makalenin siteniz için en iyi WordPress e-eklentilerini yerine getirmek yardımcı umuyoruz. En iyi 5 sürükle ve bırak WordPress sayfa oluşturucu karşılaştırmamızı da görmek isteyebilirsiniz.

    Bu makaleyi beğendiyseniz, lütfen WordPress video eğitimleri için YouTube Kanalımıza abone olun. Bizi Twitter ve Facebook’ta bulabilirsiniz.