Karşılaştırılan En İyi 6 WordPress Hediye ve Yarışma Eklentisi (2021)

750 425 KreatifAjans

Web sitenizde viral kampanyalar yürütmek için en iyi WordPress hediye eklentilerini mi arıyorsunuz?

WordPress için hediye eklentileri, web sitenizde verimli bir şekilde hediye yarışması düzenlemenizi sağlar. Gelen trafiği en üst düzeye çıkarmanıza ve tonlarca yeni ziyaretçi almanıza yardımcı olurlar.

Bu makalede, trafiği artırmanıza, abone edinmenize ve marka imajınızı iyileştirmenize yardımcı olacak en iyi WordPress hediye eklentilerini göstereceğiz.

Best giveaway contest plugins for WordPress

WordPress Hediye Eklentisinde Nelere Bakmalı?

Piyasada çok sayıda WordPress yarışması ve hediye eklentisi var, ancak hepsi başarılı bir viral hediye oluşturmak için ihtiyaç duyabileceğiniz belirli özelliklere sahip değil.

Bazıları e-posta listenizi büyütmenize yardımcı olurken, diğerleri daha fazla sosyal medya takipçisi edinmenize yardımcı olmak için optimize edilmiştir.

Web sitesi trafiğinizi artırmanıza, e-posta listenizi büyütmenize ve daha fazla sosyal medya takipçisi edinmenize yardımcı olmak için tüm özelliklerin en iyisini birleştiren bir WordPress hediye eklentisine ihtiyacınız var.

Eklentinin web sitenizi yavaşlatmadığından da emin olmanız gerekir.

Son fakat en az değil, maliyetleri göz önünde bulundurmak ve makul olduklarından emin olmak istersiniz.

Bununla birlikte, en iyi WordPress hediye, yarışma ve çekiliş eklentisine bir göz atalım.

1. Çekiliş

RafflePress, piyasadaki en iyi WordPress hediye eklentisidir. Web sitenizde kolayca oldukça etkili viral yarışmalar ve eşantiyonlar oluşturmanıza olanak sağlar.

Tüm en iyi e-posta pazarlama platformlarına bağlanır, böylece e-posta listenizi büyütebilirsiniz.

Daha fazla takipçi kazanmak ve çeşitli sosyal paylaşım eylemlerinden web sitenizin trafiğini artırmak için popüler sosyal medya platformlarıyla da bağlantı kurabilirsiniz.

RafflePress, hızlı bir şekilde viral yarışmalar oluşturmayı kolaylaştıran bir sürükle ve bırak hediye oluşturucu ile birlikte gelir. Ayrıca, hediye oluşturma sürecini daha da hızlı hale getirmek için yerleşik şablonlara sahiptir.

Bir arkadaşa öner hediye özelliği, kullanıcıların hediyeleri sosyal medya profillerinde paylaşmalarına izin vererek ağızdan ağza pazarlamadan yararlanmanıza olanak tanır. Bu, katılım sağlar ve web sitenize tonlarca yeni ziyaretçi çeker.

RafflePress eklentisi ayrıca tüm WordPress form eklentileri, CRM Yazılımları, sosyal ağlar ve müşteri adayı oluşturma yazılımı ile çalışır.

Ayrıca dolandırıcılık koruması, başarı takibi, yeniden hedefleme, sosyal girişler, e-posta doğrulama, ödül galerisi, hediye açılış sayfaları ve çok daha fazlası gibi tonlarca başka güçlü özelliğe de sahip oluyorsunuz.

Eşantiyon, cep telefonlarında dizüstü bilgisayarlar kadar güzel çalışır. Eşantiyon görünümünü kendi resimleriniz, renkleriniz ve yazı tiplerinizle tamamen özelleştirebilirsiniz.

RafflePress, ücretsiz olarak deneyebileceğiniz WordPress.org dizini olan RafflePress lite’de ücretsiz bir sürüme sahiptir. RafflePress’in tüm gücünün kilidini açmak için RafflePress Pro’yu satın almanız gerekir.

Daha fazla bilgi için, RafflePress ile WordPress’te nasıl hediye / yarışma düzenleneceğine ilişkin eğitimimize bakın.

Fiyatlandırma: Yukarıda belirtildiği gibi, RafflePress hızlı kazançlar elde etmenize yardımcı olacak ücretsiz bir sürüm sunar. Bununla birlikte, tüm güçlü özellikleri istiyorsanız, o zaman Büyüme planı 159 $ / yıl’a mal olur ve bu, piyasadaki diğer hediye eklentilerine kıyasla açık ara en iyi değerdir. Küçük işletmeler için, Plus planları (39 $ / yıl) ve Pro planları (79 $ / yıl) çok iyi fiyatlandırılır.

Not: Kreatif Ajans kullanıcıları, RafflePress kupon kodumuzu kullanarak alışverişlerinde% 20 indirim alabilir: WPBEGINNER20

Açıklama: Kreatif Ajans’ın kurucusu Syed Balkhi, RafflePress’in kurucularından biridir. Bu eklentiyi Kreatif Ajans’da kullanılmak üzere geliştirdi, bu yüzden endüstrideki mutlak en iyisi olduğunu biliyoruz (piyasadaki diğer tüm eklentileri kullandığımız için hiç önyargılı değil).

2. Parıltı

Gleam, WordPress siteleriyle çalışan popüler bir hediye uygulamasıdır. Web sitesi sahiplerinin hediye ve tavsiye pazarlama kampanyaları oluşturması için bir SaaS (Hizmet Olarak Yazılım) uygulaması olarak mevcuttur.

Eşantiyon platformu son derece sağlamdır, ancak bir eşantiyon oluşturmak için kullanıcı arayüzü yeni başlayanlar için uygun değildir. E-posta e-posta hizmetinizi, sosyal profillerinizi bağlamak ve girişleri uygun hale getirmek için eylemler seçmek için bir kurulum sihirbazı vardır.

Hediyeyi oluşturduktan sonra, WordPress gönderisine veya yarışmayı eklemek istediğiniz sayfaya yapıştırmanız için bir kod pasajı verilecektir.

Gleam ayrıca, yarışmayı sosyal medyada tanıtmak için kullanabileceğiniz kendi web sitesinde ayrı bir hediye açılış sayfası oluşturur.

Tüm yarışma verileriniz Gleam web sitesinde saklanır ve kullanıcı verileri için sınırlı dışa aktarma seçenekleri vardır. Markalarını ve logolarını kampanyalarınızdan kaldırmak için İş planına da geçmeniz gerekecektir.

Fiyatlandırma: İş planı, güçlü özelliklerinin çoğunun kilidini açmak için ihtiyacınız olan aylık 149 dolardır. Hobi planı (ayda 10 dolar) ve Pro planı (ayda 49 dolar) gibi daha düşük seviyeli planları olsa da, özelliklerde / entegrasyonlarda sınırlıdırlar. Ücretsiz planları son derece sınırlıdır ve bahsetmeye bile değmez.

3. Çekiliş

Rafflecopter, her tür web sitesi için popüler bir hediye / çekiliş uygulamasıdır. Bir SaaS uygulaması olarak mevcuttur; bu, bir kod parçacığı kullanarak hediye widget’ını WordPress sitenize eklemeniz gerektiği anlamına gelir.

Tüm büyük e-posta pazarlama hizmetleriyle çalışır ve popüler sosyal medya ağlarıyla entegrasyon sunar. Rafflecopter ayrıca bir arkadaşa öner özelliği, anketler ve anket seçenekleriyle birlikte gelir.

Eşantiyon widget’inin görünümünü kendi resimleriniz ve arka planınızla kolayca özelleştirebilirsiniz.

Rafflecopter’in sınırlı bir ücretsiz planı var ve bundan gerçekten en iyi şekilde yararlanmak için ücretli planlarından birine yükseltmeniz gerekecek.

Fiyatlandırma: Size birkaç ek özellik sağlayan temel plan maliyetleri (ayda 13 ABD doları). E-posta entegrasyonları istiyorsanız, Büyüme planını (ayda 43 $) kullanmanız gerekir. Rafflecopter markasını kaldırma yeteneği ve güçlü bir arkadaşa yönlendirme özelliği yalnızca Premium planlarında mevcuttur (aylık 84 $).

4. Basit Eşantiyonlar

Simple Giveaways, WordPress sitenizde bir hediye oluşturmak için başka bir iyi seçenektir. Sınırlı bir ücretsiz sürüm olarak mevcuttur, ancak çoğu özelliğe erişmek için ücretli eklentiye ihtiyacınız olacaktır.

Eşantiyonunuzu basit arayüzlerini kullanarak oluşturabilirsiniz. Eklenti, hediye için giriş göndermek için birden fazla yol eklemenize izin verir.

Sınırlı giriş seçeneklerine sahiptir ve Facebook, Twitter, birkaç e-posta pazarlama hizmeti ve diğer WordPress eklentilerini entegre etmenize olanak tanır. Ayrıca Match CAPTCHA ile dolandırıcılık koruması ve yarışmanız için temel izleme raporları içerir.

Fiyatlandırma: Premium sürüm 1 site için yıllık 49 $ ‘dan başlar.

5. KingSumo

KingSumo, premium bir WordPress hediye ve tavsiye pazarlama eklentisidir. Kolayca viral bir hediye oluşturmanıza izin veren basit bir kullanıcı arayüzü ile birlikte gelir.

Facebook, Twitter, Facebook Messenger ve Instagram için sosyal paylaşım seçeneklerini içerir. Ayrıca e-posta listenizi büyütmek için birkaç popüler e-posta hizmetiyle birlikte çalışır.

KingSumo’nun eklenti sürümü biraz modası geçmiş ve web sitesinde tanıtılan yeni bir SaaS hediye ürününe sahipler.

Fiyatlandırma: SaaS hediye uygulaması yıllık 228 $ ‘dır. WordPress eklenti sürümünü 1 site için 198 $ veya sınırsız site için 594 $ olarak lisanslı olarak alabilirsiniz.

6. WP Contest Creators

WP Contest Creator, WordPress sitenize hediye yarışmaları eklemek için başka bir iyi seçenektir. Popüler e-posta hizmetlerine bağlanmanıza olanak tanır ve kullanıcıların girişler kazanması için farklı sosyal etkileşimler oluşturabilirsiniz.

Ayrıca, çekilişe girdiklerinde kullanıcılara otomatik olarak e-posta göndermenize olanak tanır. Kullanıcılara kazanma şanslarını nasıl artırabileceklerini anlatmak için bu e-postaları kullanabilirsiniz.

İsteğe bağlı olarak, en yüksek giriş puanlarına sahip katılımcılardan oluşan bir liderlik tablosu görüntüleyerek yarışmanıza oyunlaştırma ekleyebilirsiniz.

Aynı zamanda bazı tasarım seçenekleri sunar, ancak bunların listede belirtilen diğer çözümler kadar takip edilmesi kolay değildir. Eklentinin arka ucu da biraz karmaşıktır ve yeni başlayanlar kullanımı biraz zor bulabilir.

Fiyatlandırma: Tek site lisansı için 69 $ / yıl.

WordPress için En İyi Hediye Eklentisi Hangisi?

Yukarıda bahsettiğimiz tüm çözümler, WordPress sitenizde hediye yarışmaları düzenlemenize izin verir. Bununla birlikte, her biri özellikler, kullanım kolaylığı, hız, fiyatlandırma ve gizlilik açısından farklılık gösterir.

RafflePress’in tüm kullanıcılar için genel olarak en iyi WordPress hediye eklentisi olduğuna inanıyoruz. Kullanımı son derece kolaydır ve sezgisel bir sürükle ve bırak oluşturucu ile birlikte gelir.

Kendi web sitenizde çalışır, böylece veriler ve kullanıcı etkileşimleri üzerinde tam kontrole sahip olursunuz. RafflePress ayrıca kampanyalarınızı daha da güçlü kılan başarı izleme ve yeniden hedefleme özellikleriyle birlikte gelir. Fiyatları da listedeki en uygun fiyatlı.

WordPress sitenize kod eklemeyi veya hediyenizi bir SaaS platformunda çalıştırmayı düşünmüyorsanız, Gleam ve Rafflecopter iyi bir seçenek olabilir, ancak premium sürümleri çok pahalıdır.

Bu makalenin, WordPress siteniz için en iyi hediye eklentisini bulmanıza yardımcı olacağını umuyoruz. Pratik ipuçlarıyla web sitenize nasıl daha fazla trafik çekeceğinize dair kılavuzumuzu da görmek isteyebilirsiniz.