Karşılaştırılan En İyi 7 WordPress LMS Eklentisi (Artıları ve Eksileri)

750 425 KreatifAjans

WordPress siteniz için en iyi LMS eklentisini mi araştırmak? Öğrenme Yönetim Sistemi (LMS) eklentileri, WordPress ile Udemy gibi al kursları oluşturmanıza ve yetkilendirmenize izin verir.

Mükemmel bir WordPress LMS eklentisi, kurs içeriklerini yönetmek, abonelikleri yönetmek, sınavları hakkında ve derecelendirmek, ödemeleri kabul etmek ve daha fazlası için özellikler içerir.

Bu tatlı, öğrenme web siteniz için çözüm çözümü seçmenize yardımcı olacak en iyi WordPress LMS eklentilerini karşılaştıracağız.

The best LMS plugins for your WordPress site

Bir Öğrenim Web Sitesi Başlatma (Eğitim Sitesi, Kurs Satma ve Daha Fazlası)

WordPress ile bir öğrenim veya eğitim web sitesi oluşturmak için önce bir WordPress barındırma hesabına kaydolmanız gerekir. Bu, web sitenizin tüm dosyaların depolandığı internetteki evi olacaktır.

Ayrıca bir alan adına da ihtiyacınız olacak. Bu, web sitenizin wpbeginner.com gibi internette adresi olacaktır.

Bütçeniz varsa, Bluehost ile başlattı yeniden baslatın. Dünyanın en büyük barındırma şirketlerinden biri ve okuyucularımıza% 60 indirim + ücretsiz alan adı + web siteleri için ücretsiz SSL sunuyorlar.

Bütçe sorun ve iyi performans elde etmek, SiteGround veya WP Engine gibi premium / yönetilen bir WordPress barındırma sağlayıcısı temsil edebiliyor.

Web barındırma hizmetiniz için Bluehost veya SiteGround geri dönüş. Dünyanın en büyük topluluklar Üyeleri ve her ikisi de resmi olarak WordPress tarafından önerilmektedir.

Bonus İpucu: Yeni web siteniz için bir isme mi ihtiyacınız var? Akıllı şirket adı oluşturmak için ücretsiz işletme oluşturma aracımızı deneyin.

Ardından, web sitenize WordPress yükleme gerekecek. WordPress’in nasıl kurulacağına dair adım kılavuzumuzdaki talimatları takip edebilirsiniz. Siteniz dakikalar içinde hazır ve çalışır hale getirecektir.

WordPress için yönlendirilmiş tek tıklamayla yükleme akışı vardır, bu basitçe basit olmalıdır.

WordPress’i kurduktan sonra, web siteniz için bir WordPress LMS eklentisi seçmeye hazır olacaksınız. Bu eklentiler, web sitenizden web sınıflar oluşturmanıza, yönetmenize ve satmanıza olanak tanır.

Bununla birlikte, en iyi WordPress LMS eklentilerinden bazılarına yan yana göz atalım, böylece ihtiyaçlarınıza en uygun olanı olmadan.

1. MemberPress Kursları

MemberPress, kursları kolay oluşturmak, yönetmek ve satmak için sahip olan güçlü WordPress üyelik eklentisidir.

Özel bir Sınıf Modu ile birlikte gelir, okuyabilir sınıfınız için yaşamanıza gerek kalmaz. ÜyeBasın Sizin için tasarımla ilgilenir, böylece her zaman harika görünür ve en yüksek tamamlanma oranına sahip olur.

The MemberPress course curriculum that users see, showing their progression through the course

Kurs müfredatınızı oluşturmak için kolay sürükle ve bırak arayüzlerini kullanabilirsiniz. Dersler, konular, videolar, resimler ve daha fazla bilgi aktarenize olanak tanır.

Kurs oluşturucuları, yeni ortaya çıkarmak için çok kolaylaştıran WordPress blok düzenleyicisinin üzerine inşa edilmiştir.

Creating the sections and lessons for your course

Site yöneticisi ve eğitmen, lanmak tamamtan ne kadar uzakta öğrenmek için öğrencinin ilerlemesini hızlı bir şekilde öğrenmek.

Ücretsiz kurslar oluşturmak veya ücretli kurslar için ödeme kabul etmek için MemberPress’i kullanabilirsiniz. Ayrıca, farklı abonelik seçenekleriyle birden fazla kurs oluşturabilir ve tek bir merkezi kontrol panelinden yönetebilirsiniz.

Viewing your course list in MemberPress

MemberPress, kimin içeriğe erişmesi tam olarak yapılandırmanıza izin veren güçlü erişim kontrol kurallarına sahiptir. Ayrıca ayrıca paketleri / paketleri satmak için daha kurallar da oluşturabilirsiniz.

Örneğin, başlangıç seviyesindeki tüm kurslarınıza erişim sağlama paketi oluşturabilirsiniz. Tam erişim kartı bile teklif edebilirsiniz.

Bu, gelirinizi artırmanın harika bir yolu olabilir.

Adding a new content protection rule in MemberPress

MemberPress ayrıca belirli bir süre sonra üyelere sınırlanmış içerik göstermenize olanak tanıyan güçlü bir içerik damlama özelliği ile birlikte gelir, böylece yazı yazmak bir ders yayınlayabilirsiniz.

MemberPress, PayPal, Stripe, Authorize.net ve daha fazlası dahil olmak üzere birçok popüler ödeme ağ geçidi ile sorunsuz bir şekilde entegre olur.

MemberPress’i Drip, ConvertKit, MailChimp ve 1000’den fazla diğer tüm popüler e-posta pazarlama hizmetlerine de bağlayabilirsiniz.

Fiyat: 1 yıllık destek ve güncellemeelerle tek bir site lisansı için 149 $ ‘dan başlar. Ders eklentisi hiçbir ücret ödemeden. Satış ortağı yönetimi, toplu kurumsal üyelikler vb. Gibi özelliklerin açılması için daha yüksek planlara geçebilirsiniz.

Derece: A +

Gözden Geçirme: MemberPress, mevcut en iyi üyelik sitesi eklentisidir. Kurs eklentileri, WordPress’te bir LMS oluşturmayı kolaylaştırır. Kursları birkaç dakika içinde kurabilirsiniz ve kurslarınız kodlama gerektirmeden her zaman harika görünecektir.

MemberPress’in güçlü kuralları size çok fazla esneklik sağlar. Öğrencilerin ne kadar ilerledi yeteneği görme yeteneği, öğrenebileceğiniz ve biraz daha fazla yardıma ihtiyaç duyabilirsiniz.

MemberPress’i kurmaya yardımcı olmak için üyelik sitesi kazanma nihai nihai kılavuzumuza atın.

2. LearnDash

LearnDash, birkaç güçlü özelliğe sahip popüler ve kullanımı kolay bir WordPress LMS eklentisidir.

Dersler, konular, sınavlar ve araçları içeren çok kursları öğrenmenize olanak tanıyan basit bir sürükle ve bırak kurs oluşturucu ile birlikte gelir. Drip-Feed içerik özelliği ile tüm derslerinizi tek seferde verebilir veya tüm kurs süresi boyunca planlayabilirsiniz.

LearnDash’i kullanarak, geri dönüşümü atamalar verebilir ve onları onları onaylayabilir veya yorumlayabilirsiniz. Aynı zamanda birden fazla soru sahip sınav ve test yönetimi ile birlikte gelir. Öğrenciler için, bir sonraki derse gitmeden önce bir dersi önce bitirmek gibi ön koşulları yazın.

Çevrimiçi eğitim kursunuz için abonelikler, tek seferlik satın alma, üyelikler ve alışveriş sepeti dahil olmak üzere birçok para kazanma seçeneği sunar. PayPal, Stripe ve 2Checkout dahil olmak üzere birden fazla ödeme ağ geçidi kullanarak ödemeleri yapabilirsiniz.

LearnDash ayrıca bbPress, WordPress e-ticaret eklentileri ve MemberPress gibi WordPress üyelik eklentileri ile güzel bir şekilde bütünleşir.

Harika bir LearnDash özelliği dinamik forumlardır. Bu, birbirleriyle etkileşimde bulunabilecekleri ve yardımcı yardımcıları kursa özel forumlar oluşturmanıza olanak tanır.

Fiyat: 1 yıllık destek ve güncellemeelerle tek bir site lisansı için 159 $ ‘dan smeden.

Derece: A +

Gözden Geçirme: LearnDash, WordPress kullanıcıları için kullanıcı dostu ve esnek bir LMS eklentisidir. Çevrimiçi kurslarınızı yönetmek için kapsamlı bir dizi özellik ile birlikte gelir.

LearnDash, birçok üçüncü taraf eklenti ve aracıyla entegrasyona sahiptir, bu da bu da nasıl yürüteceğiniz konusunda daha fazla başka seçeneğiniz olacaktır. Okullar, girişimciler ve başka kurslar oluşturmak ve satmak isteyen herkes için uygun bir LMS aracıdır.

Ayrıntılı LearnDash incelemesi ve kurulum talimatları için LearnDash kullanarak WordPress ile nasıl dil kurs oluşturabileceğiniz eğitim eğitimimize bakın.

Bonus İpucu: LearnDash’te daha güçlü özelliklerin kullanımı için LearnDash için Uncanny Toolkit Pro’yu deneyin.

3. KaldırıcıLMS

LifterLMS, birçok düzgün özelliğe sahip başka bir WordPress LMS eklentisidir. İlgi çekici dili kurslar oluşturmanıza ve öğrencilerinize harika öğrenme deneyimleri sunmanıza olanak tanır. Mevcut WordPress sitelerinde bile kurulumu kolaydır.

LifterLMS, eğitim modülleri, dersler, kurslar ve daha fazlasıyla çok kursları kurslar. Size daha küçük kurslar veya tam teşekküllü derece programları sağlar. Video, ses, metin, resimler ve daha fazla bilgi içeren multimedya dersleri için video kurslarınızı daha çekici hale getirmek.

Derslerinizin nasıl çalıştığı üzerinde daha fazla kontrol sağlamak için içerik damlaması, kurs ön koşulları ve grup üyelikleri vardır.

Kullanıcı katılımını artırmak için otomatik e-postalar, rozetlerle oyunlaştırma ve hatta bir kursu tamamlandıktan sonra sertifikalar gibi güçlü özelliklerle birlikte gelir. Sitenizdeki herhangi bir WordPress sayfasının kısıtlamanıza izin vermek kısıtlaması vardır.

LifterLMS kuruluş kuruluşları yönetmek, e-ticaret eklentileriyle entegre etmek, e-posta pazarlama hizmetinize bağlanmak vb. İçin kullanabileceğiniz yararlı bir eklenti koleksiyonuna sahiptir.

Kredi kartı ödemelerini, tek seferlik veya yinelenen ödemeleri kabul etmek, kurs paketlerini satmak, kupon teklif etmek vb. İçin birden fazla seçenek vardır. Ödeme seçenekleri, PayPal, Stripe ile temin edebilir veya ödemeleri yoluyla manuel olarak Kullanın.

Fiyatlandırma: Her biri 99 ABD Doları olan bireysel eklentiler (tek site) veya tek bir site için 299 ABD Doları Evrensel Planı.

Derece: A

İnceleme: LifterLMS, bir WordPress LMS eklentisi için güçlü ve esnek bir seçimdir. Kullanımı kolay ve kurulum sihirbazı sizin için bir demo kursu yükler. Fitness uzmanları, müzisyenler, liderlik eğitmenleri, eğitim girişimcileri ve dersler satarak para isteyen herkes için yararlıdır.

Diğer bazı seçeneklerden biraz daha pahalıdır ve bireysel eklentiler satın almayı seçerseniz fiyat artacaktır.

4. Öğretilebilir

Öğretilebilir, güçlü bir kurs oluşturucudur. Bu bir WordPress eklentisi değildir, ancak bir alt alan adında, özel bir alan adında veya okulunuzun bir bağlantı ekleyerek kullanabilirsiniz.

Öğretilebilir, kursunuzu düzenler ve yüksek takipimli kurslar oluşturmak için ihtiyacınız olan tüm araçları sağlar. Ayrıca mesaj e-posta pazarlama entegrasyonu, analiz ve diğer pazarlama araçlarıyla birlikte gelir.

Ödemeler için, Öğretilebilir kurs ücretlerinizi karşılayacak ve PayPal veya Stripe kullanarak ödeme alacaksınız. Ödeme süreleri, fiyatlandırma planınıza bağlı olarak.

Fiyatlandırma ayda 29 $ dan ortaya

Derece: B +

Gözden Geçirme: Öğretilebilir, basit kurslar oluşturmak, yönetmek ve satmak için gereken bol bir araç seti sunar. Öğrenciyi ve kursu idare edebilir. Bağımsız bir platform, güncellemelerden ve yedeklemelerden sorumlu olmazsınız.

Olumsuz yanı, diğer WordPress LMS eklentilerinden daha pahalı aslında. Temel planındaysanız, onun için% 5 ücret alınacaktır.

5. LearnPress

LearnPress, güçlü bir ücretsiz bir WordPress LMS eklentisi. Bir kurulum sihirbazıyla birlikte gelen bu listedeki diğer LMS eklentilerinin, LearnPress kurulumu kendi başınıza da sağlar.

Ders oluşturmak, dersler, sınavlar ve soruların kolay kolay. Bir kurstaki dersleri ve testleri başka bir kursta kullanabilirsiniz. LearnPress ayrıca, LearnPress kullanarak diğer WordPress sitelerinde kullanabilmeniz için içerik aktarmanıza izin verir.

Özellikleri genişletmenize izin veren hem ücretsiz hem de ücretli eklentilere sahiptir. Sınavlar Bu planlanan İçeriği (İçerik damla), Ödevler, Otokar Otobüs Karoseri vb AYRICA ile entegrasyonu destekliyor Destekler bbPress, WooCommerce, WordPress üyelik eklentileri Ettik.

LearnPress herhangi bir WordPress temasıyla çalışır, ancak kendi LMS WordPress temalarından birini de basit. Bu, herhangi bir uyumluluk sorunundan kaçınmanıza ve bunun için daha iyi bir deneyim sunmanıza yardımcı olur.

Fiyatlandırma: Ücretsiz + ücretli Eklentiler ve destek

Derece: B +

Gözden Geçirme: LearnPress’in zengin ve esnek olduğunu gördük. İlk kurulum yeni oluşturmalar için biraz zor olabilir. Varsayılan olarak PayPal’ı diğer ödeme ağ geçitleri ücretli eklentiler olarak kullanılabilir.

Ücretli aboneler için resmi forumlarda destek sağlama ve ücretsiz içerik sunulur. Ücretsiz sürümlü ve bundan en iyi sürüm öğrenmek için eklenti kullanma.

6. WP Kurs Yazılımı

WP Courseware, sürükle ve bırak kurs oluşturucu ile birlikte gelen bir başka harika WordPress LMS eklentisidir.

WP Courseware’da kurs oluşturma güçlüdür ve büyük veya küçük kurslar oluşturmak için tonlarca içerir. Onun kursun birden fazla modülü, birimi ve sınavı olabilir. Ders ön koşullarını ve içerik drip alıştırma. WP Courseware ile WordPress’e LMS eklemeumuza bakın.

WP Courseware, eğitmen vadeleri, öğrenci notları, özel e-postalar ve bu ilgi çekici bir deneyim oluşturmaya yardımcı olan diğer özellik sunar. Ayrıca, farklı kurslar ve modüller için hızlıca sınavlar oluşturabilmeniz için bir soru bankasıyla birlikte gelir.

Eklenti ayrıca, web sitenizde sınıflar satmak için güçlü para uygulamaları içerir. Doğrudan PayPal veya Stripe’ı bağlayabileceğiniz ve kurslarınızı satmaya başlayabileceğiniz bir alışveriş sepeti mevcuttur.

Ayrıca ücretsiz kurslar oluşturabilir ve derleme denemeleri için bir yol sunabilirsin. Bu, onları tam bir kurs teşvik edebilir. Ücretli kursları tek seferlik satın alma veya yinelenen abonelikler olarak satabilirsiniz.

Fiyatlandırma: 1 yıllık destek ve güncellemeelerle 2 site için 129 $ ‘dan okumak için.

Derece: B

Gözden Geçirme: WP Dersleri, dil kurslarınızı oluşturmak için iyi bir seçimdir. Kullanımı kolay ve boyut çekici bir öğrenme ortamı yaratma özgürlüğü veren seçeneklerle birlikte gelir. Hepsinden iyisi, herhangi bir uyumluluk sorunu olmadan herhangi bir WordPress temasıyla çalışır.

7. Sensei

Sensei, WooCommerce’in arkasındaki kişiler tarafından güçlü bir WordPress LMS Eklentisidir. Esnek ve kullanımı kolay ve WordPress ve WooCommerce ile aynı en iyi uygulamaları takip eder.

Sensei ile kurs oluşturmak kolaydır, ancak bu listedeki diğer çözümlerde olduğu kadar güçlü değildir. Sınavları, ödevleri çalıştırabilir, bunlara otomatik veya manuel olarak verebilir ve öğrencilere rozetler ve sertifikalar sunabilirsiniz.

Kurslarınızı satmak ve ödemeleri kabul etmek için WooCommerce teslim gerekecek. Satmak istediğiniz ders için bir ürün ve ardından onu bağlamanız gerekli.

Çok üçüncü taraf entegrasyon mevcut değildir. Sensei’yi bir eklenti eklentisi ile entegre edebilirsiniz, ancak bunun için bir eklenti yoktur.

Fiyatlandırma: 1 yıllık destek ve güncellemeelerle tek bir site lisansı için 129 $ ‘dan sinden.

Derece: B

Gözden Geçirme: Sensei, dil kurslar sunmak için iyi bir çözümdür. WooCommerce kullanarak bir mağaza işletiyorsanız, bu, mağazanızla mükemmel bir şekilde bütünleşecektir. Ancak, WooCommerce entegrasyon yeni bir program için zor olduğunu düşünüyoruz. Ayrıca Sensei için bu listedeki diğer LMS eklentilerine göre daha az özellik ve eklenti vardır.

En İyi WordPress LMS Eklentisi hangisi? (Uzman Seçimi)

MemberPress’in en iyi WordPress LMS eklentisi aldık. Yeni içerikler için uygundur ve güzel tasarımlarla kurslar oluşturmanıza olanak tanır (kod doğrudan).

Güçlü yetenekler, erişim kontrolünü yapılandırmayı, kurs abonelik paketlerini satmayı ve daha öğrenmeyi kolaylaştırır. Ayrıca, içerik damlama, grup üyelikleri, korumalı dosya yönetimi, e-postaları ve daha fazlası gibi diğer yararlı faydalı olabileceklerini öğrenebilirsiniz.

Tüm büyük ödeme sağlayıcılar ve binin üzerinde farklı e-posta pazarlama otomasyon hizmetiyle sorunsuz bir şekilde entegre olur.

Bir MemberPress alternatifi bulma, LearnDash’e bakabilirsiniz. Aynı zamanda harika özellikler ve anlık entegrasyon ile birlikte gelir.

Bu makalenin, en iyi WordPress LMS eklentileri artıları ve eksileri ile karşılaştırmanıza yardımcı umuyoruz. Ayrıca, işinizi büyütmek için mutlaka WordPress eklentisi sahip olmanız gerekiyoruna dair rehberimizi ve site katılımını iyileştirmek için en iyi sohbetbot yazılımı karşılaştırmamızı görmek isteyebilirsiniz.