Küçük İşletmeler için En İyi 6 Kurumsal Telefon Hizmeti (2021)

750 425 KreatifAjans

WordPress destekli web siteniz için en iyi iş telefonu hizmetini mi arıyorsunuz? Bir telefon hizmeti eklemek, müşterilerle aramaları verimli bir şekilde yönetmenize yardımcı olabilir. Bu makalede, WordPress sitenizle birlikte kullanabileceğiniz en iyi iş telefonu hizmetlerinden bazılarını tek tek seçtik.

Best business phone services for your WordPress site

İş Telefonu Hizmetine Neden ve Ne Zaman İhtiyacınız Var?

Normalde, sabit hat veya cep telefonu numaranızı WordPress sitenize ekleyebilir ve bunu müşterilerden arama almak için kullanabilirsiniz. Ancak, telefon numaranız profesyonel görünmeyecektir ve etkili bir şekilde iletişim kuramayacaksınız.

Uygun bir iş telefonu hizmeti eklemek, aşağıdakileri yapmanızı sağlar:

  • Arama süresini, bekleme sürelerini, bekleme sürelerini ve genel kullanımı kolayca takip edebilirsiniz.
  • Çoğu iş telefonu hizmeti, çağrı yönlendirme, arayan kimliği, çağrı bekletme, gelen çağrı yönlendirme, çağrı kaydetme ve daha fazlasını içerir.
  • Bir iş telefon numarasını aynı anda birkaç kullanıcı arasında paylaşın (otomatik operatör özelliği, aramayı mevcut ilk temsilciye yönlendirmenize olanak tanır)
  • Çağrı almak ve yapmak için bir masa telefonu sistemi, kablosuz telefonlar, cep telefonu veya bir bilgisayar kullanabilirsiniz.
  • Bir BT teknisyenini aramadan yeni çalışanları kolayca ekleyin.
  • İş telefonu sistemleri sesi internet üzerinden (VoIP sistemleri) iletir, bu da yerel veya ücretsiz numaranızı istediğiniz yere götürebileceğiniz anlamına gelir. İhtiyacınız olan tek şey yüksek hızlı bir internet bağlantısıdır.
  • Bir çevrimiçi mağaza veya küçük işletme web sitesi işletiyorsanız, profesyonel bir işletme telefonu hizmeti eklemek işletmenizi büyütmenize yardımcı olabilir. Telefonla sağlanan profesyonel satış ve destek ile daha iyi müşteri ilişkileri kurmak için kullanabilirsiniz.

    Bununla birlikte, WordPress sitenizle kullanabileceğiniz en iyi iş telefonu hizmetlerine bir göz atalım.

    1. Nextiva

    Nextiva, özellikleri ve kullanım kolaylığı açısından en iyi iş telefonu hizmetidir. Hızlı kurulum ve makul fiyatlandırma ile geniş bir özellik seti sunarlar. Küçük işletme sahiplerinin birleşik iletişim platformunu bir profesyonel gibi kolayca yönetmesini kolaylaştıran basit bir web tabanlı yönetici paneliyle birlikte gelir.

    Nextiva’nın küçük işletmeler için VOIP telefon hizmeti, gelişmiş arama yönlendirme, sınırsız ücretsiz yurt içi arama, e-posta ve metne sesli posta, çevrimiçi faks, metin mesajları ve daha fazlasını içerir.

    Ayrıca ücretsiz bir yerel veya ücretsiz numara, ücretsiz numara taşıma ve arayan kimliği, çağrı yönlendirme, yönlendirme, özel karşılama, gelişmiş IVR (etkileşimli sesli yanıt) sistemi ve daha fazlası gibi tüm standart çağrı yönetimi özelliklerine sahip olursunuz. Nextiva bir platform olarak CRM, Canlı Sohbet, çevrimiçi anketler, arama analizi ve iş telefonu sistemiyle çok iyi çalışan diğer çözümler gibi diğer güçlü özellikleri de sunmaktadır.

    Telefon görüşme kaliteleri mükemmel, voip çözümleri% 99,999 çalışma süresi sunuyor ve müşteri hizmetleri temsilcileri her zaman yardımcı oluyor.

    Nextiva’nın iş telefonu hizmetinin fiyatı, her ay kullanıcı başına 19,95 dolardan başlıyor. Siz daha fazla kullanıcı ekledikçe fiyatları daha ucuz hale gelir. Daha fazla para kazanmak için ön ödemeli bir hesap da oluşturabilirsiniz.

    Not: Kreatif Ajans’da Nextiva’yı iş telefonu hizmetimiz olarak kullanıyoruz. Deneyimlerimize göre, Nextiva hem özellikleri hem de fiyatlandırma açısından piyasadaki en iyi küçük işletme telefon sistemidir.

    Küçük bir işletme olarak en sevdiğimiz özellik, Nextiva’nın cep telefonu için bir iş hattı eklememize izin vermesidir, böylece ekibimiz ofisimizden gelen çağrıları alabilir veya kişisel cep telefonu numaralarını paylaşmak zorunda kalmadan uzaktan çalışırken bile. Nextiva uygulaması hem iPhone (iOS) hem de Google (Android) akıllı telefonlarda çalışır.

    Ayrıca, ekibimizin tercih ettikleri iş iletişim kanalını kullanarak müşterilerimizle bağlantı kurmasını kolaylaştıran metin mesajı ve video konferans da veriyorlar.

    Bununla birlikte, işletmenizin mevcut telefonlarda çalışan bir ofis telefon sistemine ihtiyacı varsa, Nextiva bunu da sunar. Çağrı merkezleri ve kurumsal şirketler, Avaya özel şube santrallerini (PBX sistemi) SIP kanallı güçlü bir bulut telefon sistemine dönüştürmek için genellikle Nextiva’yı kullanır.

    Nextiva, Stanford, UCLA, Güney Kaliforniya Üniversitesi gibi en iyi üniversitelerin yanı sıra Taco Bell, Conan O ‘Brian ve daha fazlası gibi en iyi markaların resmi telefon sağlayıcısıdır.

    Uzman Değerlendirmesi: Nextiva’nın, uygun fiyatlı kurumsal düzeyde planları olan küçük işletmeler için en iyi genel iş telefonu hizmeti olduğuna inanıyoruz.

    2. RingCentral

    RingCentral, her büyüklükteki şirket için bir başka popüler iş telefonu hizmetidir. Piyasadaki en zengin özelliklere sahip küçük işletme telefon sistemlerinden birini sunarlar.

    İş telefonu platformları, sınırsız arama, çağrı yönlendirme, arayan kimliği, çağrı bekletme ve aktarma, birden fazla mobil cihaz ve kullanıcı üzerinde bir hattı paylaşma, SMS mesajlaşma ve daha fazlası dahil olmak üzere ihtiyacınız olan tüm standart işlevleri içerir.

    Bunun dışında ekran paylaşımlı görüntülü toplantılar, 1000 ücretsiz dakika ve Gsuite, Dropbox, Microsoft ve diğer hizmetlerle entegrasyonlarla birlikte geliyor. Çağrılarınızı kurmayı ve yönetmeyi çok kolaylaştıran sezgisel bir bulut tabanlı yönetim ile birlikte gelir.

    Essentials planları, her kullanıcı için aylık 19,99 ABD dolarından başlar (yıllık olarak faturalandırılır) ve en fazla 10 kullanıcı ekleyebilirsiniz. Diğer planlar farklı fiyatlandırma ve özelliklere sahiptir.

    Ayrıca, işletmeniz için akılda kalıcı ve akılda kalıcı bir iş telefon numarasına sahip olmanızı sağlayan bir makyaj numarası almak için ekstra ödeme yapabilirsiniz.

    RingCentral, hem sabit telefonların yerini almak isteyen fiziksel ofisler hem de sanal bir ofise taşınanlar için harika bir telefon çözümüdür.

    Uyumlu olduğunda telefon sisteminizle çalışabilir veya sanal telefon sistemlerini RingCentral masaüstü uygulaması ve tüm akıllı telefonlarda (iOS ve Android) çalışan mobil uygulama üzerinden kullanabilirsiniz.

    RingCentral, en popüler ticari VOIP platformlarından biri olduğu için büyük bir uygulama entegrasyon dizinine sahiptirler.

    Bu, otomatik deşifre, sesli arama kayıt hizmeti, Chorus.ai’den satış araması bilgileri, çağrı merkezi yazılımıyla entegrasyon, destek yardım masası yazılımıyla bağlantı ve daha birçok eklenti için diğer hizmetlerle bağlantı kurmanıza olanak tanır. entegre bir müşteri iletişim merkezi.

    Uzman Değerlendirmesi: RingCentral’ın küçük ve orta ölçekli işletmeler için harika bir işletme VOIP çözümü olduğuna inanıyoruz.

    3. GrassHopper

    GrassHopper, internet üzerinden ses protokolü (VOIP) aracılığıyla sanal telefon numaraları sunar ve bağımsız girişimciler ve küçük işletmeler için mükemmeldir. Sanal telefon numarası, aramaları herhangi bir telefon numarasına veya mobil cihaza yönlendirebileceği anlamına gelir. Ancak, giden aramalar için yine de normal bir telefon hattına ihtiyacınız olacaktır.

    Hesabınızı ve telefon hizmetinizi yönetmek için sezgisel web ve mobil uygulamalar sunarlar. Numaranız için birden fazla dahili numara kullanabilir ve yerel, ücretsiz ve özel telefon numaralarından seçim yapabilirsiniz. ABD, Kanada ve İngiltere merkezli yerel ve ücretsiz numaralar sunar.

    GrassHopper, çağrı yönlendirme, yönlendirme, bekleme, çağrı bekletme müziği, sesli postadan e-posta transkriptlerine ve daha fazlası gibi tüm standart özelliklerle birlikte gelir. Uzak ekipler için mükemmeldir çünkü mobil veya masaüstü uygulamaları kullanarak her yerden kullanılabilecek uzantılar ekleyebilirsiniz.

    Planları, 1 yerel numara ve 3’e kadar dahili numara ile aylık 29,99 ABD dolarından başlıyor. Kullanıcı sayısını artırabilir ve yüksek planlarına birden çok yerel telefon numarası ekleyebilirsiniz.

    Uzman Değerlendirmesi: GrassHopper’ın serbest çalışanlar ve bağımsız girişimciler için en iyi iş telefonu hizmeti olduğuna inanıyoruz.

    4. Ooma

    Ooma, uygun fiyatlarla iş telefon numaraları ve 1-800 ücretsiz telefon numaraları sunan popüler bir işletme VOIP telefon sağlayıcısıdır. Herhangi bir Ooma ofis planına ücretsiz numara ekleyebilirsiniz. Varsayılan olarak, sizin için ücretsiz bir telefon numarası önceden seçerler, ancak yeni bir numara seçme seçeneğiniz de vardır.

    Ooma ofis platformu, sanal resepsiyonist, dahili arama, beklemede müzik, akıllı cep telefonu uygulamaları ve daha fazlası gibi bekleyebileceğiniz tüm güçlü özelliklerle birlikte gelir. Tüm kurulumun en iyisi çok kolaydır ve bunu dakikalar içinde yapabilirsiniz.

    Çağrıları kolayca yönetmek, yeni ekip üyeleri eklemek ve daha fazlası için kontrol panellerini kullanabilirsiniz.

    Ücretlendirme planları, ücretsiz ücretsiz bir numara ve ücretsiz 500 dakika ile birlikte gelen ayda 19.95 $ ‘dan başlıyor. Ayrıca indirimli fiyatlarla ek dakikalar satın almanıza da izin verirler.

    Uzman Değerlendirmesi: Ooma’nın, geleneksel ofis ayarları için masa telefonlarıyla en iyi iş telefonu hizmeti olduğuna inanıyoruz.

    5. Phone.com

    Phone.com, küçük işletme telefon hizmeti için başka bir iyi seçenektir. Arama yönlendirme, arama yönlendirme, arayan kimliği, konferans araması ve daha fazlası gibi standart telefon hizmeti özelliklerine sahip basit bir web ve uygulama tabanlı yönetim paneli sunarlar.

    Birkaç Avrupa ülkesini ve Kanada’yı yerel arama dakikalarına dahil ederek bu ülkeleri aramayı çok daha ucuz hale getiriyorlar. İş telefonu hizmetinizi Salesforce ve Zoho gibi üçüncü taraf CRM yazılımlarına da entegre edebilirsiniz.

    Dakikada ödeme yapan ve sınırsız olmak üzere iki tür fiyatlandırma seçeneği vardır. Dakika başına ödeme planları ayda 12,99 ABD dolarından başlar ve sınırsız planlar ayda 22,99 ABD dolarından başlar.

    Uzman Değerlendirmesi: Phone.com’un bütçe bilincine sahip şirketler için en ucuz iş telefonu hizmeti olduğuna inanıyoruz.

    6. 8 × 8

    8 × 8, küçük işletme telefon hizmeti için başka bir iyi seçenektir. Fiyatları diğer küçük işletme telefon sistemlerinden biraz daha düşük, ancak rakiplerinin sunduğu bazı gelişmiş özelliklerden de yoksundurlar.

    8 × 8’in VOIP telefon hizmeti, çağrı yönlendirme, numara paylaşımı, sesli e-postaya sesli posta, otomatik çağrı katılımı, mobil uygulamalar, sohbet, SMS ve daha fazlası gibi tüm standart özellikleri içerir.

    Fiyatlandırma yapıları, seçtiğiniz plana göre değişir. ABD ve Kanada’ya 250 giden dakika ve daha sonra 0,029 ABD doları / dakika ile her ay kullanıcı başına 24,99 ABD dolarından başlayabilirsiniz. Sınırsız dakika için, her ay kullanıcı başına 39,99 ABD dolarından başlayan planları seçebilirsiniz.

    Sizin İçin En İyi İş Telefonu Hizmeti Hangisi?

    En iyi iş telefonu servis sağlayıcılarını dikkatlice araştırdıktan sonra, Nextiva’nın piyasadaki en iyi iş telefonu servis sağlayıcısı olduğuna inanıyoruz.

    Planları her büyüklükteki işletme için uygun maliyetlidir ve birinci sınıf müşteri desteğinin yanı sıra birçok güçlü özellik sunarlar.

    En iyi yanı, Nextiva iş telefon hattı cep telefonunuzda, tabletlerinizde ve bilgisayarınızda çalışırken, aynı zamanda birçok profesyonel tarafından çoklu hat için kullanılan Poly VVX150 veya Nextiva X-885 gibi gelişmiş iş telefonu sistemleri için ücretsiz promosyonlar yayınlıyor olmasıdır. kullanım ve daha fazlası.

    Yukarıdaki tüm nedenlerden dolayı Nextiva’yı kendi işimiz için kullanmaya karar verdik ve onu piyasadaki 1 numaralı en iyi iş telefonu sistemi olarak değerlendirdik.

    Araştırmamızda RingCentral çok yakın bir saniye olarak geldi. Voip telefon sistemleri, Nextiva ile aynı özelliklerin çoğunu sunuyor ve sonuçta bizim için fiyat ve müşteri hizmetleri söz konusu oldu.

    Bu en iyi iki VoIP sağlayıcısı ile gerçekten yanlış gidemezsiniz.

    Ayrıca Vonage, Jive, AT&T, Verizon, Skype ve diğerleri gibi bu makalede listelenmeyen diğer birçok iş telefonu servis sağlayıcısını da inceledik. Seçim felcine neden olmak istemediğimiz için hepsini bu makalede listelemenin en iyisi olmadığına karar verdik.

    Bunun yerine amacımız, ihtiyaçlarınız için en iyi sağlayıcıyı seçmenizi her zaman kolaylaştırmaktır.

    Bu makalenin, WordPress siteniz için en iyi iş telefonu hizmetini bulmanıza yardımcı olacağını umuyoruz. Ücretsiz bir işletme e-posta adresi ve küçük işletmeler için en iyi e-posta pazarlama hizmetlerinin nasıl oluşturulacağına ilişkin kılavuzumuzu da görmek isteyebilirsiniz.

    İş Telefonu Sistemi SSS’leri

    Binlerce işletme sahibinin ihtiyaçları için en iyi iş telefonu sistemini bulmalarına yardımcı olarak pek çok soruyu yanıtladık. VoIP iş telefonu sistemleri ve servis sağlayıcıları hakkında en sık sorulan soruların yanıtlarından bazıları aşağıda verilmiştir.

    İşletme VoIP telefon hizmeti sabit hatlı bir telefondan daha mı ucuzdur?

    Evet, VoIP iş telefonu sistemleri şirket içi sabit hatlardan daha ucuzdur çünkü ayrı bir sistem veya donanım gerektirmek yerine mevcut internet bağlantınızı kullanır. VoIP iş telefonu hizmeti ayrıca dahili BT’yi azaltır ve genel iş akışını basitleştirerek yükleri destekler.

    Tipik sabit hat telefon sağlayıcıları, arama kuyruğa alma, arama aktarma / otomatik arama yönlendirme, beklemede müzik, dahili arama, konferans köprüsü vb. Gibi gelişmiş arama özellikleri için ekstra ücret alır.

    Kurumsal VoIP ile tüm gelişmiş özellikler dahildir ve Nextiva gibi en iyi sağlayıcılarla dahili arama maliyetlerinden% 90’a kadar tasarruf edebilirsiniz.

    Sabit hatlı telefondan iş VoIP hizmetine geçebilir miyim?

    Evet, sabit hatlı iş telefonu sisteminizi kolayca çevrimiçi bir iş VoIP çözümüne dönüştürebilirsiniz. Nextiva ve RingCentral gibi tüm üst düzey iş telefonu sistemi şirketleri, sabit hattan VoIP’ye geçerken aynı iş telefon numarasını tutmanızı kolaylaştırır.

    Telsiz telefonumu iş VoIP ile kullanabilir miyim?

    Evet, mevcut kablosuz telefonlarınızı ve masa telefonlarınızı çoğu işletme VoIP sağlayıcısıyla kullanabilirsiniz. Listemizde bahsettiğimiz tüm en iyi sağlayıcılar, kişisel cep telefonlarınıza da yükleyebileceğiniz bir cep telefonu uygulamasıyla birlikte gelir.

    Şu anda analog telefonlar kullanıyorsanız veya bir PBX kurulumunuz varsa, aynı iş telefonu sistemini korumak için bir VoIP adaptörü kullanabilirsiniz.

    VoIP kurumsal telefon sistemlerinin dezavantajları nelerdir?

    VoIP iş telefonu hizmetleri, internet üzerinden telefon görüşmeleri yapar. En büyük dezavantajı, güvenilir bir internet bağlantınız yoksa müşteri çağrı kalitenizin o kadar iyi olmayacağıdır.

    Ayrıca işletmeniz bir elektrik kesintisi yaşarsa, muhtemelen internet yönlendiricinizin de güç kaybedeceği anlamına gelir. Bu, aramanın kesilmesine neden olabilir. Çağrı kalitesi sorunlarını önlemek için her zaman internet yönlendiricinizle bir pil yedeği kullanmanızı öneririz.

    Bu dezavantajlar kolaylıkla hafifletilebilir ve VoIP iş telefonu sistemlerinin avantajları herhangi bir eksiye ağır basar.

    Çağrı yönlendirme, beklemedeki müzik, konferans çağrısı, otomatik görevli, etkileşimli sesli yanıt (IVR), çağrı kuyruğu, dahili numara çevirme, sesli posta iletme gibi tüm gelişmiş çağrı özelliklerine ve yüksek maliyetler olmadan çok fazla esnekliğe sahip olursunuz. sabit hatlı telefonlar.

    Uzman görüşünüze göre en iyi iş telefonu sistemi hangisi?

    En iyi iş telefonu hizmetleri için ilk 3 seçeneğimiz:

    Nextiva
  • RingCentral
  • Çekirge
  • Hayır, bu son soru şaka değil. İnsanları bu rehbere yönlendirdikten sonra bile bu soruyu ciddiye alıyoruz.

    Bu nedenle, en iyi iş telefonu hizmetinin video karşılaştırmasını bile yaptık:

    Kreatif Ajans’a abone olun

    Bu kılavuzun, küçük işletmeniz için en iyi iş telefonu hizmetini seçmenize yardımcı olacağını umuyoruz. Ayrıca, işinizi büyütmek için en iyi e-posta pazarlama hizmetleri ve en iyi canlı sohbet yazılımı karşılaştırmamızı görmek isteyebilirsiniz.

    Bu makaleyi beğendiyseniz, lütfen WordPress video eğitimleri için YouTube Kanalımıza abone olun. Bizi Twitter ve Facebook’ta da bulabilirsiniz.