Mağazanız için En İyi 32 WooCommerce Eklentisi (Çoğu ÜCRETSİZDİR)

750 425 KreatifAjans

Mağazanız için en iyi WooCommerce eklentilerini mi arıyorsunuz?

Eklentiler, WooCommerce kullanarak bir çevrimiçi mağaza yapmanın en iyi parçasıdır. Yeni özellikler eklemenize ve işinizi büyütmenize olanak tanırlar.

Kullanabileceğiniz tonlarca ücretsiz ve premium eklenti var ancak hepsi iyi değil. E-ticaret işiniz için en iyi WooCommerce eklentilerini nasıl bulursunuz?

Bu yazıda, satışlarınızı artırmak ve işinizi büyütmek için mağazanız için en iyi WooCommerce eklentilerinden bazılarını el ile seçtik.

Best WooCommerce plugins for your eCommerce store

Henüz çevrimiçi mağazanıza başlamadıysanız, WooCommerce ile bir çevrimiçi mağazayı nasıl başlatacağınıza dair adım adım bir kılavuzumuz var. En iyi WooCommerce barındırma hizmetini nasıl seçeceğiniz, WooCommerce’i nasıl kuracağınız, bir tema seçeceğiniz ve ihtiyacınız olan her şeyi nasıl seçeceğiniz konusunda size yol gösterir.

Bunu söyledikten sonra, WordPress için en iyi WooCommerce eklentilerine bir göz atalım.

1. TrustPulse

TrustPulse, dönüşümleri ve satışları fırlatmanıza yardımcı olan en iyi FOMO ve sosyal kanıt bildirimleri uygulamasıdır.

İnsanlar, başkalarının kendi kararlarını vermeden önce aynı seçimleri yaptıklarını gördüklerinde hoşlanırlar. Sosyal kanıt ekleyerek, onu web sitenizde görmelerine izin verirsiniz ve bir satın alma işlemini tamamlamaları için onları dürtülersiniz.

TrustPulse, bunu delicesine kolaylaştırır. Herhangi bir web sitesine yükleyebilir (kodlama gerekmez) ve rozetleri mağazanızın renklerine uyacak şekilde özelleştirebilirsiniz.

Bir kampanya yürütmek istediğiniz sayfaları veya ürünleri akıllıca hedefleyebilir ve belirli bir dönemde kaç kişinin harekete geçtiğini gösteren yangın anında bildirimler ekleyebilirsiniz. En iyi sonuçlar için, farklı ürünleri veya sayfaları görüntüleyen müşterileri hedefleyen birden çok kampanya yürütün.

Ayrıca, kampanyalarınızı optimize etmenize yardımcı olmak için kullanıcılar tarafından gerçekleştirilen eylemlerin eksiksiz bir canlı akışına ve ayrıntılı analiz raporlarına da sahip olursunuz.

Ayrıntılı talimatlar için, dönüşümleri artırmak için FOMO’nun nasıl kullanılacağına ilişkin kılavuzumuza bakın.

2. OptinMonster

OptinMonster, piyasadaki en güçlü dönüştürme optimizasyon yazılımıdır. Terk eden web sitesi ziyaretçilerini abonelere ve müşterilere dönüştürmenize yardımcı olur.

Alışveriş sepetini terk etmeyi azaltmak, satış dönüşümünü artırmak, e-posta listenizi büyütmek, hedeflenen web sitesi mesajlarını göstermek, yerinde yeniden hedefleme ve daha fazlası için e-ticaret web sitenizde kullanabilirsiniz.

E-posta listenizi büyütme ve satışları artırma konusunda ciddiyseniz, bu dönüşüm optimizasyon araç setine ihtiyacınız var.

3. MonsterInsights

MonsterInsights, WooCommerce mağazaları için en iyi Google Analytics eklentisidir. Google Analytics raporlarında e-ticaret verilerini kolayca izlemenizi sağlayan gelişmiş e-ticaret izleme ile birlikte gelir.

Yeni başlayanların çoğu, Google Analytics raporlarını anlamayı zor buluyor. MonsterInsights, ihtiyacınız olan tüm bilgileri WordPress panonuzda göstererek bunu kolaylaştırır. Bu, işinizi büyütmek ve satışları artırmak için veri odaklı kararlar almanıza yardımcı olur.

En çok görüntülenen ürünlerinizi bulmak ve ürün sayfalarını iyileştirmek için kullanabilirsiniz. Ayrıca WooCommerce müşterilerini Google Analytics’te izleyebilir ve kullanıcılarınız için daha kişiselleştirilmiş bir deneyim oluşturabilirsiniz.

4. Sürekli İletişim

Constant Contact, e- ticaret işletmeleri için en iyi e-posta pazarlama hizmetidir. Aynı zamanda, onu mağazanıza kolayca eklemenizi ve e-posta listenizi oluşturmaya başlamanızı sağlayan en yeni başlayanlar için uygundur.

Çeşitli nişler için profesyonelce tasarlanmış düzinelerce e-posta şablonuyla birlikte gelir. Ayrıca, seçilen kitlelere kişiselleştirilmiş e-postalar göndermek için birden çok liste oluşturabilir ve özel huniler oluşturabilirsiniz.

Daha fazla bilgi edinmek için, bir e-posta bülteninin nasıl oluşturulacağıyla ilgili eksiksiz eğitimimize bakın.

Alternatif: Drip ve SendinBlue da harika seçeneklerdir.

5. Gelişmiş Kuponlar

Advanced Coupons Advanced Coupons, piyasadaki en iyi WooCommerce kupon kodu eklentisidir. Sınırlı WooCommerce kupon işlevini genişletir ve daha iyi kupon teklifleri oluşturmanıza olanak tanır.

WooCommerce ile sıkı bir şekilde bütünleşir ve BOGO teklifleri (bir alana bir teklif satın alın), kupon URL’leri, planlanmış kuponlar, otomatik uygulama kuponları, nakliye kuponları ve daha fazlası gibi özellikler sunar. Kullanımı kolaydır ve çevrimiçi mağazanızdaki satışları artırmanıza yardımcı olur.

Gelişmiş Kuponların ücretsiz bir sürümü de mevcuttur.

6. WooCommerce Toptan Satış Paketi

WooCommerce Wholesale Suite, toplu alıcılar ve diğer işletmeler için WooCommerce’da toptan satış fiyatlarını kolayca ayarlamanıza olanak tanıyan üç eklentiden oluşan bir pakettir.

Toptancı müşterilerine toptan satış fiyatlarını kolayca gösterebilirsiniz. Toptan satış indiriminden yararlanmak için sipariş etmeleri gereken minimum miktarı da belirleyebilirsiniz. Aynı zamanda normal fiyatlarınızı perakende müşterilerine göstermeye devam edebilirsiniz.

Ayrıntılar için, adım adım talimatlarla WooCommerce’de toptan satış fiyatlandırmasının nasıl kolayca ekleneceği hakkındaki eğitimimize bakın.

7. LiveChat

Ortalama olarak, müşterilerin% 67’sinden fazlasının bir satın alma işlemini tamamlamadan önce sepetlerini terk ettiğini biliyor muydunuz? Bunun nedeni, müşterilerin sorularına anında cevap vermek istemesidir.

LiveChat, piyasadaki en iyi canlı sohbet destek yazılımıdır. WooCommerce mağazanıza kolayca canlı sohbet eklemenizi ve kullanıcı sorgularını anında yanıtlamanızı sağlar.

Kullanıcıları sepetlerini terk etmeden önce müşteriye dönüştürmenize olanak tanır. LiveChat, Google Analytics, en iyi e-posta pazarlaması, CRM yazılımı ve daha fazlası ile çalışır.

Daha fazla bilgi edinmek için LiveChat’i WooCommerce mağazanıza nasıl ekleyeceğiniz ve satışları nasıl artıracağınızla ilgili kılavuzumuza bakın.

Alternatif: Bir chatbot yazılımı arıyorsanız, o zaman ChatBot.com’a bir göz atın, çünkü birçok e-Ticaret canlı sohbetini otomatikleştirmeye yardımcı olabilir.

8. YITH WooCommerce İstek Listesi

YITH WooCommerce istek listesi eklentisi, müşterilerinizin ürünleri istek listelerine kaydetmelerine olanak tanır. Satın alma işlemini daha sonra yapmak için istek listesini kullanabilir veya istek listelerini arkadaşları ve aileleriyle paylaşabilirler.

Bu, yoğun tatil dönemlerinde, insanların alışveriş listelerini oluşturduğu ve hediyeler satın aldığı çevrimiçi mağazanız için mükemmel bir eklentidir.

9. WooCommerce Çok Dilli

İngilizce olmayan WordPress web siteleri 2014 yılında İngilizce WordPress web sitelerini geride bıraktı. O zamandan beri İngilizce dışındaki dillerde daha fazla WooCommerce mağazası açıldı. WooCommerce Multilingual, popüler WPML WordPress çok dilli eklentisiyle uyumluluk katmanı ekler.

Bu, ürününüzü ve diğer WooCommerce sayfalarını birden çok dilde çevirmenize olanak tanır. Müşterileriniz web sitenize tercih ettikleri dilde göz atmayı seçebilirler.

10. WooCommerce Ürünleri Kaydırıcısı

WooCommerce Products Slider, kolayca güzel ürün kaydırıcıları ve karuselleri oluşturmanıza ve bunları WooCommerce mağazanızın herhangi bir yerine eklemenize olanak tanır.

11. Çekiliş

RafflePress, WooCommerce mağazaları için en iyi yarışma ve hediye eklentisidir. Viral yarışmalar ve hediyelerle e-posta listenizi büyütmenize, daha fazla web sitesi trafiği ve sosyal medya takipçileri almanıza olanak tanır.

Kullanıcılarınız, tweet atmak, video izlemek, sosyal medya profilini takip etmek ve daha fazlası gibi sosyal eylemler gerçekleştirerek çekilişe katılabilir. Tüm popüler sosyal medya platformları, CRMS ve daha fazlası için eylemleri vardır.

En iyi sonuçlar için, doğrulanmış sosyal eylemler ve dolandırıcılık önleme içerir. Bu, viral kampanyanızın işletmenizde gerçek bir katılım ve büyüme sağlamasını sağlar.

12. StoreCustomizer

StoreCustomizer, canlı özelleştiriciyi kullanarak WooCommerce mağazasını özelleştirmenize olanak tanır. Mağaza ayarlarını canlı bir ön izleme ile düzenlemek için kullanımı kolay bir arayüzle birlikte gelir.

Mağaza sayfanızı, ürün sayfalarınızı, ürün kategorilerinizi ve daha fazlasını düzenleyebilirsiniz. Ürünlerin sayısını, ürün sütunlarını değiştirebilir, düğmeler için metinleri düzenleyebilir ve daha fazlasını yapabilirsiniz.

Eklenti ayrıca herhangi bir temayla kullanabileceğiniz Ajax destekli bir ürün aramasıyla birlikte gelir.

13. WPForms tarafından WP Mail SMTP

WooCommerce mağazası, mağaza sahibinin yanı sıra müşterilere çeşitli eylemler için e-posta bildirimleri gönderir. Bunu yapmak için PHP mail () işlevini kullanır.

Bununla birlikte, çoğu WordPress barındırma şirketi bu işlev kurulumuna sahip değildir ve hatta bazıları bunu engellemektedir. Bu durumda mağazanızın e-posta özellikleri çalışmayacaktır.

WP Mail SMTP, e-posta göndermek için bir SMTP servis sağlayıcısı kullanmanıza izin vererek bu sorunu çözer. Bu, WooCommerce e-postalarınızın kullanıcıların gelen kutusuna teslim edilmesini ve spam ile sonuçlanmamasını sağlar.

Ücretli WP Mail SMTP Pro sürümü size birinci sınıf destek, daha fazla özellik ve beyaz eldiven kurulum hizmeti sunar.

14. WooCommerce AB KDV Uyumu

Adından da anlaşılacağı gibi, bu basit eklenti, WooCommerce mağazanızı yeni AB KDV’si ile uyumlu hale getirir. Müşterinizin yerini otomatik olarak tespit edecek ve ilk sayfadan doğru KDV ile fiyatları gösterecektir.

15. WooCommerce için Sipariş Teslim Tarihi

Bu eklenti, kullanıcıların ödeme sırasında ürünler için bir teslim tarihi seçmelerine olanak tanır. WooCommerce mağaza sahipleri, yönetici alanındaki siparişler sayfasında istenen teslimat tarihini görebilir.

16. YITH WooCommerce Hızlı Görünümü

WooCommerce Quick View, müşterilerinizin farelerini bir düğmenin üzerine getirerek ürün ayrıntılarına göz atmalarını sağlar. Bu, müşterilerin ürün listelerinden veya mağaza sayfasından ayrılmadan ürün bilgilerini hızlı bir şekilde almasını sağlar.

Kullanıcılar, bir ışık kutusu açılır penceresindeki daha büyük bir ürün resmini, ürün açıklamasını ve sepete ekle düğmesini görebilir.

17. WooCommerce PDF Faturaları ve Paketleme Fişleri

Bu şık eklenti, müşterilere e-posta yoluyla PDF faturaları ve irsaliyeler göndermenizi sağlar. Kullanıcılar ayrıca faturalarını ve fişlerini hesap alanlarından indirebilirler. Bir site yöneticisi olarak, faturaları toplu olarak oluşturabilir, indirebilir ve bir yönetici alanından kullanıcılara e-posta ile gönderebilirsiniz.

18. YITH WooCommerce Karşılaştırması

Adından da anlaşılacağı gibi, bu eklenti müşterilerinizin iki veya daha fazla WooCommerce ürününü yan yana karşılaştırmasına olanak tanır. Kullanıcıların karşılaştırma tablosunda hangi alanları göreceğini seçebilir ve gerektiğinde bunları yeniden sıralayabilirsiniz.

19. WooCommerce Menü Çubuğu Sepeti

Normalde, WooCommerce temanız en üstte belirgin bir şekilde bir alışveriş sepeti düğmesi görüntülerdi. Bununla birlikte, temanız bir alışveriş sepeti düğmesi göstermiyorsa veya yerleşimini beğenmiyorsanız, WooCommerce Menü Sepeti bunu sizin için düzeltir.

Sepet düğmesini WordPress gezinme menünüze eklemenizi sağlar. Herhangi bir WordPress temasıyla çalışır ve gezinme menünüzde alışveriş sepeti simgesini, öğeleri ve fiyatı görüntüler.

20. YITH WooCommerce Ajax Araması

Hız, herhangi bir web sitesinin, özellikle de çevrimiçi mağazaların başarısı için çok önemlidir. Sayfa yüklemesinde tek saniyelik bir gecikme, alışveriş sepetinin terk edilmesini önemli ölçüde artırabilir ve kullanıcı katılımını azaltabilir.

YITH WooCommerce Ajax Search, kullanıcılar yazmaya başlarken ürünleri anında görüntülemek için güçlü bir arama özelliği sunar. Sonuçları almak için Ajax kullanır, bu da kullanıcılarınızın o anda görüntüledikleri sayfadan ayrılmadan arama yapabilecekleri anlamına gelir.

21. WooCommerce Checkout Alan Düzenleyicisi

WooCommerce ödeme sayfasına özel alanlar eklemek istiyor musunuz? WooCommerce Checkout Field Editor eklentisi, çevrimiçi mağazanızın ödeme sayfasındaki alanları kolayca eklemenize, özelleştirmenize ve yeniden düzenlemenize olanak tanır.

Bu, müşterileriniz için tüm ödeme deneyimini özelleştirmenize ve işinizi büyütmek için verileri kullanmanıza olanak tanır.

22. WooCommerce için Minimum Satın Alma

WooCommerce için Minimum Satın Alma, ürünleriniz için minimum satın alma kuralları belirlemenize olanak tanır. Tek bir ürün için kurallar ekleyebilir veya bir ürün grubu için kurallar oluşturabilirsiniz.

Eklenti ayrıca, minimum satın alma miktarı veya miktarı için kurallar uygulamanıza, kullanıcı rolüne göre farklı kurallar belirlemenize ve kurallar eşleşmediğinde görüntülenecek özel mesajlar ayarlamanıza olanak tanır.

23. PW WooCommerce Hediye Kartları

PW WooCommerce Gift Cards