Moda Blogları için En İyi 24 WordPress Teması

750 425 KreatifAjans

Moda blogları için en iyi WordPress temalarını mı arıyorsunuz? Geleneksel WordPress temaları genellikle bir moda web sitesinden görmek istediğiniz stile sahip olmayan işletmeler ve geleneksel bloglar için tasarlanmıştır. Bu yazıda moda blogları, web siteleri ve çevrimiçi dergiler için en iyi WordPress temalarından bazılarını tek tek seçtik.

Best WordPress themes for fashion blogs

WordPress ile Moda Blogu Oluşturmak

WordPress, moda endüstrisindeki bazı büyük isimler de dahil olmak üzere birçok önde gelen marka tarafından zaten kullanılıyor. Esas olarak, çünkü kullanımı ve özelleştirmesi çok kolaydır.

İki tür WordPress web sitesi vardır. Barındırılan bir WordPress çözümü olan WordPress.com ve ayrıca kendi kendine barındırılan WordPress olarak da bilinen WordPress.org. WordPress.com ile WordPress.org arasındaki kılavuzumuzdaki farkı görün.

WordPress.org’u tavsiye ediyoruz çünkü tüm WordPress özelliklerine kutudan çıktığı gibi erişmenizi sağlıyor.

Kendi kendine barındırılan WordPress web sitenizi başlatmak için bir alan adına ve bir WordPress barındırma hesabına ihtiyacınız olacak.

Bluehost kullanmanızı öneririz. Dünyanın en büyük barındırma şirketlerinden biridir ve resmi olarak önerilen bir WordPress barındırma sağlayıcısıdır.

Hosting satın aldıktan sonra, nasıl blog başlatılır rehberimizdeki talimatları adım adım takip edebilirsiniz.

Bununla birlikte, şimdi web sitenizde kullanabileceğiniz moda blogları için en iyi WordPress temalarından bazılarına bir göz atalım.

1. Astra

Astra, blogunuz için kullanabileceğiniz 100’den fazla şablondan oluşan muhteşem bir sete sahiptir. Fashion Lifestyle blog şablonu tüm moda blog yazarları için mükemmeldir. Fotoğraflarınızı ve içeriğinizi harika bir şekilde sergileyecek.

Astra ile blogunuzun tam olarak nasıl göründüğünü kolayca özelleştirebilirsiniz. Renkleri, yazı tiplerini, düzenleri ve daha fazlasını değiştirebilirsiniz, böylece siteniz markanız ve kişiliğinizle mükemmel bir şekilde eşleşir. Ayrıca, Astra, sitenizin daha fazla ziyaretçi çekmesine yardımcı olan harika WordPress SEO için tasarlanmıştır.

2. Shoppe

Shoppe, moda web siteleri ve bir çevrimiçi mağaza oluşturmak için oldukça özelleştirilebilir bir WordPress temasıdır.

Entegre sürükle ve bırak sayfa oluşturucu ve başlangıç noktası olarak kullanabileceğiniz birden çok hazır tasarımla birlikte gelir. Güzel fotoğraf galerileri, kaydırıcılar, çoklu gezinme menüsü stilleri ve daha fazlasını içerir.

3. Løge

Løge, özellikle moda ve stil ile ilgili web siteleri için tasarlanmış şaşırtıcı derecede güzel bir e-Ticaret WordPress temasıdır. Harika bir vitrin, özelleştirilebilir blog ve arşiv sayfaları ve esnek tasarım seçenekleri sunar.

Kendi açılış sayfalarınızı da oluşturmanıza izin veren tüm sayfa oluşturucu eklentilerini destekler. Fotoğraf galerileri, iletişim formu ve tam genişlikte sayfalar için güzel şablonlara sahiptir.

4. Yığın

Stack, cesur renkler, ızgara düzeni ve güzel animasyonlar ile benzersiz bir şekilde tasarlanmış bir WordPress temasıdır. Her tür içerik için çok uygundur ve tasarımı onu moda ve yaşam tarzı web siteleri için son derece uygun kılar.

Bunun da ötesinde, bir portföy bölümü, güzel resim galerileri ve eksiksiz WooCommerce desteği var. Daha hızlı kurulum için tek tıklamayla demo veri aktarıcıya sahip özel bir tema seçenekleri paneline sahiptir.

5. Galeri Pro

Genesis çerçevesinin üzerine inşa edilen Gallery Pro, fotoğrafçılık ve moda blogları için zarif bir WordPress temasıdır. Üstte logonuzun ardından bir gezinme menüsü, başlık resmi ve ardından minimalist tasarım dikkat dağıtıcıları ile en önemli içeriğinizi içerir.

Özel sayfa şablonları, çoklu widget hazır alanları, tema özelleştirici desteği ve daha fazlasını içerir. Hız ve performans için son derece optimize edilmiştir.

6. Şekillendirici

The Styler moda, güzellik, sağlık ve fitness web siteleri için bir WordPress temasıdır. Yapışkan bir gezinme menüsü ve üstte tam ekran başlık resmi bulunan benzersiz bir ana sayfa tasarımına sahiptir.

Blog sayfanız, tam genişlikte sayfa şablonunuz ve açılış sayfalarınız için kullanabileceğiniz şablonlara sahiptir. Birden çok renk, özel widget, sosyal medya simgeleri ve WooCommerce desteği içerir.

7. Biber +

Pepper +, tasarıma modüler bir yaklaşıma sahip çok amaçlı bir WordPress temasıdır. Kendi başınıza çarpıcı sayfa düzenleri oluşturmak için modülleri sürükleyip bırakmanız yeterlidir. Ayrıca, 1 tıklama ile içe aktarabileceğiniz birkaç hazır web sitesi tasarımı içerir.

İletişim formu desteği, Google yazı tipleri, Google Haritalar, WooCommerce desteği, fiyatlandırma tabloları ve daha fazlası gibi özellikler içerir. Basit bir geleneksel blog, tam teşekküllü bir çevrimiçi mağaza veya üyelik web sitesi olarak kullanılacak kadar esnektir.

8. Tepe

Peak, fotoğrafçılar, moda tasarımcıları, sanatçılar ve diğer yaratıcı profesyoneller için zarif bir WordPress temasıdır. Ana sayfası, yazılarınızdaki karoları otomatik olarak doldurabilen güzel bir duvar döşeme düzenine sahiptir.

Yerleşik bir portföy gönderi türü, mega menüler, kaydırmalı widget’lar, sayfa başlığı başlığı, özel 404 hata sayfası ve tam WooCommerce desteği ile birlikte gelir.

9. Salon

Salon, moda blogları, kaplıcalar ve güzellik salonları için uygun, güzelce tasarlanmış bir WordPress temasıdır. Üstte tam ekran kaydırıcı ile ana sayfa için zarif bir düzene sahiptir.

Birden çok renk şemasında gelir ve her sayfa için farklı bir renk şeması kullanmanıza olanak tanır. İçeride ayrıca sosyal medya, iletişim bilgileri ve içerik keşfi için özel widget’lar bulacaksınız. E-ticarete hazırdır ve en iyi WordPress sayfa oluşturucularla birlikte kullanılabilir.

10. Şık

Elegant, moda ve yaşam tarzı blogları için uygun minimalist tarzda bir WordPress temasıdır. İçeriğinizi öne çıkaran güzel fotoğraf galerileri ile zarif tipografi kullanır.

Portföy öğelerini görüntülemek için güzel duvar ızgarası düzenine sahip yerleşik portföy bölümüne sahiptir. Daha hızlı kurulum için çoklu başlık stilleri, şablonlar, düzen seçenekleri, ekip üyeleri ve tek tıklamayla demo yükleyici ile birlikte gelir.

11. Zarya

Zarya, moda blogları ve portföyleri için kişisel bir blog temasıdır. Yumuşak pastel renkler, net tipografi ve geniş bir yerleşim düzenine sahiptir. Performans ve hıza odaklanarak kutudan çıkar çıkmaz işlevsel olacak şekilde tasarlanmıştır.

Kutulu ve tam genişlikte düzenlerde mevcuttur. Ayrıca özel arka plan ve başlık desteği, hakkımızda özel widget’lar, Instagram blokları ve yerleşik sosyal paylaşım düğmeleri içerir.

12. Neto

Neto, her tür moda blogu, butik ve moda aksesuarı için uygun bir WooCommerce hazır WordPress temasıdır. Benzersiz bir şekilde ilgi çekici bir ana sayfaya sahip temiz bir tasarıma sahiptir. Tüm popüler sayfa oluşturucu eklentileri için yerleşik destekle birlikte gelir.

Daha kolay kurulum için özel tema seçenekleri paneline sahiptir. Ayrıca, renkler, düzenler, widget’lar ve daha fazlası üzerinde tam kontrol sağlayan canlı özelleştirici kullanarak da özelleştirebilirsiniz.

13. Kıskançlık

Moda blogunuz için şık ve ücretsiz bir WordPress teması arıyorsanız, o zaman Envy’ye bir göz atın. Bu güzel tasarlanmış WordPress teması, içeriğinizi görüntülemek için güzel bir üç sütunlu ızgara düzenine sahiptir.

Ayrıca sosyal medya düğmeleri, tam ekran arama kaplaması, blog için sayfa şablonları, arşivler ve tam genişlikte sayfalar, birden çok kenar çubuğu ve daha fazlasını içerir. Kullanımı oldukça kolaydır ve kurulumu çok az zaman gerektirir.

14. Aquarella

Aquarella, cesur renkler ve geleneksel blog düzeni kullanan parlak ve güzel bir WordPress blog temasıdır. Birden fazla renk şemasında gelir, böylece isterseniz daha ince renk şemalarına geçebilirsiniz.

Özel arka plan, başlık, sosyal gereçler, yazar profili pencere öğesi, Google Yazı Tipleri ve daha fazlasını içerir. Tercüme hazırdır ve kurulumu kolaydır.

15. Denge

Balance, her tür işletme veya profesyonel web sitesi için iyi hazırlanmış bir WordPress temasıdır. Bu e-ticarete hazır tema, ana sayfada harekete geçirici mesajınız ve ardından web sitenizin farklı bölümleri ile üstte tam genişlikte bir kaydırıcı içerir.

Dengeli tasarımı, akla gelebilecek herhangi bir şekilde tasarlanmasına olanak tanır. Birden fazla renk şemasıyla birlikte gelir ve ayrıca gerekirse kendi renklerinizi de oluşturabilirsiniz. Tema kurulumu oldukça basit ve başlangıç dostu.

16. Lavelle

Lavelle, moda blogları için uygun ücretsiz bir dergi tarzı WordPress temasıdır. İzleyicileriniz için son derece ilgi çekici bir kullanıcı deneyimi oluşturmak için güzel renkler ve özellikli görüntüler kullanır.

Blog gönderileri için iki sütun düzenine ve sayfalar için tek sütun düzenine sahiptir. Altbilgide birden fazla widget hazır alanı da vardır. Bu basit temanın özelleştirilmesi kolay ve kurulumu hızlıdır.

17. Kağıt Torba

Paperbag, bir moda blogu veya dergi web sitesi için çok temiz bir minimalist düzene sahiptir. Bu sadeliğin arkasında, web sitenizin her yönünü ince ayar yapmak için tonlarca seçenek (yalnızca tema özelleştiricide 80’den fazla seçenek) vardır.

Birden çok düzen, birkaç kenar çubuğu, özel pencere öğesi ve esnek bir ana sayfa düzeni içerir. Tüm temel WordPress eklentileriyle test edilmiştir ve popüler sayfa oluşturucularla zahmetsizce çalışır.

18. Zennor

Zennor, kadınsı bir dokunuşa sahip moda blogları için esnek bir WordPress temasıdır. Bloglar ve çevrimiçi mağazalar için tasarlanan bu WooCommerce hazır tema, farklı düzen kombinasyonlarında bulunan benzersiz bir modern ana sayfaya sahiptir.

Güzel bir özellikli gönderi kaydırıcısı, blog gönderileri için ızgara düzeni, WooCommerce için ürün karuseli ve Instagram ve Facebook entegrasyonu için özel eklentiler ile birlikte gelir. Tema kurulumu ve özelleştirme oldukça basittir ve değişikliklerinizin canlı önizlemesini görebilmeniz için canlı tema özelleştiricisini kullanır.

19. Ultra

Ultra, WordPress için çok amaçlı bir mega temadır. Demo verileri dahil olmak üzere 1 tıklama ile kurulabilen birden fazla hazır web sitesi tasarımına sahiptir. Sezgisel sürükle ve bırak sayfa düzenleyicisini kullanabilirsiniz.

Google Haritalar, iletişim formları, fiyat tabloları, zaman çizelgesi, animasyonlu sayaçlar, ilerleme çubukları ve daha fazlasıyla birlikte gelir. Kendi renkleriniz ve özel widget’larınızla kullanabileceğiniz birden fazla düzen seçeneğine sahiptir.

20. Çivit

Indigo, moda blogları, butikler ve moda dergileri için uygun, iyi hazırlanmış mükemmel bir WordPress temasıdır. Bu süper esnek WordPress teması, 1 tıklama ile yüklenebilen 15 hazır web sitesi tasarımıyla birlikte gelir.

Yerleşimler oluşturmak için modüller kullanır, böylece bir modülü eklemek veya istemediğiniz herhangi bir mevcut modülü kaldırmak için sürükleyip bırakabilirsiniz. Kurulumu ve kullanımı kolaydır ve detaylara olan ilgisini seveceksiniz.

21. En son

Son, WooCommerce kullanan çevrimiçi mağazalar için bir WordPress temasıdır. Bu güzel WordPress teması, ürünleri duyurmak için kullanabileceğiniz bir başlığa sahip benzersiz bir mağaza cephesine sahiptir. Bir moda blogu için bu alan öne çıkan içeriğinizi görüntülemek için kullanılabilir.

5 blog düzeni, birden çok e-ticaret düzeni ve ayrıntılı bir tek ürün sayfası içerir. Tüm tema özellikleri kutudan çıkar çıkmaz çalışır ve kurulumu çok az zaman alır.

22. Velure

Velure, moda blogları için güzel bir dergi tarzı WordPress temasıdır. Daha fazla takipçi kazanmanıza yardımcı olmak için üstte güzel bir Instagram ve ardından sosyal medya düğmelerinizle birlikte gelir. Bunun altında, üç sütunlu bir widget hazır alanı takip eden özellikli bir kaydırıcıya sahiptir.

Instagram beslemesi, en son Tweetler, sosyal simgeler, öne çıkan kategoriler, haber bülteni abonelik formu ve daha fazlası için özel widget’larla birlikte gelir. Ayrıca WooCommerce hazırdır ve ürün sayfaları için güzel şablonlar içerir.

23. Didi

Didi, zarif ve minimalist bir tasarım arayan moda blogları için mükemmel bir WordPress temasıdır. Bu güzel tema, birden çok ana sayfa düzeni, sayfa şablonu, widget alanları ve daha fazlasıyla birlikte gelir. Tüm tema seçenekleri, daha kolay kurulum için canlı özelleştirici altında mevcuttur.

Ayrıca, sayfa oluşturucular, WooCommerce, çok dilli web siteleri için tam destek içerir ve kolayca çevrilebilir. Daha kolay kurulumu ve daha basit tasarımı, minimum çabayla başlamanıza yardımcı olacaktır.

24. Cressida

Cressida, moda blogları, yaşam tarzı ve kişisel web siteleri için güzelce tasarlanmış bir WordPress temasıdır. Okunabilirlik ve kullanıcı deneyimine odaklanan temiz ve zarif bir tasarıma sahiptir.

Öne çıkan gönderiler, vurgulama gönderileri, gönderi şeridi, promosyon kategorisi ve çoklu altbilgi ve başlık widget’ları içeren özel bir ön sayfa ile birlikte gelir. Ayrıca, ön sayfada bir kenar çubuğuna sahip bir gönderi kaydırıcısını, afişi veya kaydırıcıyı destekler.

Bu makalenin moda blogları için en iyi WordPress temalarını bulmanıza yardımcı olacağını umuyoruz. Yeni başlayanlar için adım adım WordPress SEO rehberimizi de görmek isteyebilirsiniz.