Ödemeleri Kolayca Kabul Etmek için 10 WordPress PayPal Eklentisi

750 425 KreatifAjans

WordPress sitenizde ödeme kabul etmek mi istiyorsunuz? PayPal, web sitesi sahiplerinin bir satıcı hesabı olmadan çevrimiçi olarak ödemeleri kabul etmesini kolaylaştırır. Bu yazıda, ödemeleri kabul etmek için size 10 WordPress PayPal eklentisi göstereceğiz.

PayPal and WordPress

Başlamadan önce, sitenize hızlı bir şekilde bir PayPal bağış düğmesi eklemek istiyorsanız, WordPress’e PayPal bağış düğmesinin nasıl ekleneceği ile ilgili eğitimimize göz atın.

Ürün ve hizmet satmak için PayPal ödemelerini kabul etmek isteyen diğer herkes için lütfen okumaya devam edin.

1. Hızlı PayPal Ödemeleri

Quick PayPal Payments

Bu basit ama güçlü eklenti, PayPal kullanarak ödemeleri kolayca kabul etmenizi sağlar. Tek yapmanız gereken, bir ödeme formu oluşturmak ve bir kısakod kullanarak sitenizdeki herhangi bir sayfaya eklemektir. Eklenti ayrıca ödeme formunuzun görünümünü özelleştirmek için kolay bir kullanıcı arayüzü sağlar.

2. PayPal Yanıtlayıcı

PayPal Responder

PayPal Yanıtlayıcı, sitenizde PayPal kullanarak tek tek ürünler satmanıza olanak tanır. Kullanıcılarınız PayPal kullanarak bir ürün için ödeme yapabilir ve kullanıcılara sunduğunuz ürünü indirebilecekleri veya alabilecekleri bağlantıyı gönderen bir otomatik yanıtlayıcı kurabilirsiniz. Alışveriş sepeti ekleme ihtiyacını ortadan kaldırdığı için tek ürün siteleri için gerçekten basit ve özellikle kullanışlıdır.

3. PayPal Bağışları

PayPal Donations

PayPal bağışları, kısa kod ve kenar çubuklarınıza ekleyebileceğiniz kullanıma hazır bir PayPal WordPress widget’ı ile birlikte gelen basit bir eklentidir. Tek yapmanız gereken, eklentiyi kurmak ve etkinleştirmek, ardından eklentiyi yapılandırmak için Ayarlar »PayPal Bağışları’na gitmek. Bağıştan sonra kullanıcıların yeniden yönlendirileceği bir teşekkür sayfası seçebilirsiniz.

4. PayPal Ödeme Kısa Kodu

PayPal Payment Shortcode

Adından da anlaşılacağı gibi, bu eklenti, bir WordPress kısa kodu kullanarak bir PayPal düğmesi eklemenize izin verir. Kısa kodun içindeki tüm eklenti seçeneklerini yapılandırabilirsiniz, bu da onu biraz karmaşık hale getirir. Eklenti sayfası, nasıl kullanılacağına dair tüm olası parametreleri ve talimatları içerir.

5. WordPress Basit PayPal Alışveriş Sepeti

WordPress Simple PayPal Shopping Cart

WordPress Basit PayPal Alışveriş Sepeti, web sitenizde ürün / hizmet satmanın ve PayPal kullanarak ödeme kabul etmenin kolay bir yolunu sunar. Bir alışveriş sepeti sistemi ekler ve kullanıcıların alışveriş sepetlerine ürün (fiziksel ve dijital ürünler) eklemelerine olanak tanır. Ödeme sırasında kullanıcılar PayPal kullanarak ödeme yapabilir.

6. Kolay PayPal Alışveriş Sepeti

Easy PayPal Shopping Cart, sitenizde satış yapmanıza olanak tanıyan PayPal için başka bir WordPress alışveriş sepetidir. Herhangi bir WordPress sayfasına kolayca sepete ekle düğmesini ekleyebilirsiniz. Kullanıcıları ödeme yapabilecekleri PayPal’a götürür. Bu eklenti ayrıca onay ve teşekkür notları için yönlendirme sayfaları oluşturmanıza da olanak tanır.

Easy PayPal Shopping Cart

7. WooCommerce için PayPal

WooCommerce, en popüler WordPress e-ticaret eklentisidir ve standart PayPal hesapları için yerleşik desteğe sahiptir. WooCommerce için PayPal, tüm WooCommerce web siteleri için hem PayPal hızlı ödeme hem de PayPal Pro API desteği için destek sağlar. Eklentiyi yapılandırabileceğiniz WordPress’teki ödeme ayarlarına PayPal Payments Pro sekmesini ekler.

PayPal for WooCommerce

8. PayPal Ödemesi

PayPal Payment, bir PayPal WordPress widget’ı ve bir kısa kod sunan nispeten yeni bir eklentidir. PayPal düğmesini yayınlara, sayfalara ve kenar çubuklarına ekleyebilirsiniz. Eklenti ayrıca bir ödeme listesi tutar ve müşterinin yanı sıra WordPress yöneticisine ödeme onayı e-postaları gönderir.

PayPal Payment

9. Kolay Dijital İndirmeler için PayPal Pro ve PayPal Express

PayPal for EDD

Easy Digital Downloads, PayPal için yerleşik desteğe sahip başka bir popüler WordPress e-ticaret eklentisidir. Bu eklenti, Kolay Dijital İndirmeler sitenize PayPal Express ve PayPal Pro ödeme ağ geçitlerini ekler. WordPress’te PayPal Pro API kullanarak, müşterileriniz web sitenizden ayrılmadan kredi kartı bilgilerini girebilirler. WordPress sitenizi PayPal ile sorunsuz bir şekilde entegre etmenizi sağlar. Not: PayPal Pro yalnızca ABD, İngiltere, Kanada ve Avustralya’da mevcuttur.

10. WPForms

WPForms, WordPress için en başlangıç dostu iletişim formu eklentisidir. Bu sürükle ve bırak çevrimiçi form oluşturucu, yalnızca birkaç tıklamayla iletişim formları, e-posta abonelik formları, sipariş formları, ödeme formları ve diğer türden çevrimiçi formları kolayca oluşturmanıza olanak tanır.

PayPal eklentisi, WPForms’ta ödemeleri kabul etmenize olanak tanır. Sipariş formları, bağış formları veya ürün satın alma formları gibi kendi formlarınızı oluşturabilirsiniz. Ödemeler, sponsorlu gönderi ödemeleri, bağışlar vb. İçin kullanılabilir.

WPForms’u Kreatif Ajans’da ve diğer tüm sitelerimizde kullanıyoruz.

Satın alma işleminizde% 10 indirim kazanmak için bu WPForms kuponunu kullanın.

Bu makalenin, sitenizde ödemeleri kabul etmek için bir PayPal WordPress eklentisi bulmanıza yardımcı olacağını umuyoruz. Ayrıca, WordPress’te ödeme almak için 5 PayPal alternatifine ilişkin kılavuzumuza göz atmak isteyebilirsiniz.

Bu makaleyi beğendiyseniz, lütfen WordPress video eğitimleri için YouTube Kanalımıza abone olun. Bizi Twitter ve Facebook’ta da bulabilirsiniz.