Pazarlamacılar için En İyi 25 Satış Sayfası WordPress Temaları (2021)

750 425 KreatifAjans

Pazarlama kampanyanız için en iyi satış sayfası WordPress temalarını mı arıyorsunuz?

Satış sayfası veya açılış sayfası WordPress temaları, pazarlamacıların ziyaretçileri ödeme yapan müşterilere dönüştürmesine yardımcı olur. Doğru temayı seçmek, dikkat dağınıklığını önlemek ve satışları artırmak için belirli markaları veya ürünleri vurgulayabileceğiniz anlamına gelir.

Bu yazıda, pazarlamacılar için en iyi satış sayfası WordPress temalarından bazılarını paylaşacağız.

Best Sales Page WordPress Themes for Marketers

WordPress ile Satış Sayfası Web Sitesi Oluşturma

İyi bir satış sayfası, ürün veya hizmetinizin özelliklerinin ve benzersiz satış noktalarının bir dökümü ile birlikte harekete geçirici mesaj düğmelerini belirgin bir şekilde görüntüler.

WordPress ile bir satış sayfası web sitesi oluşturmak için bir alan adına ve bir web barındırma hesabına ihtiyacınız olacaktır.

Alan adı, google.com veya wpbeginner.com gibi web sitenizin internetteki adresidir. Web barındırma, web sitesi dosyalarınız için depolama alanıdır. Web barındırıcınız sitenizi dünyanın her yerinde 7/24 kullanılabilir hale getirir.

Bluehost kullanmanızı öneririz. Dünyanın en büyük barındırma şirketlerinden biridir ve resmi bir WordPress barındırma ortağıdır.

Kreatif Ajans kullanıcıları için Bluehost, ücretsiz bir alan adı, ücretsiz SSL sertifikası ve web barındırmada BÜYÜK bir indirim sunar.

Barındırmaya kaydolduktan sonra, bir WordPress web sitesinin nasıl yapılacağına dair eksiksiz kılavuzumuza göz atın. Sitenizi oluşturma sürecinde sizi adım adım götürecektir.

Pazarlamacılar için en iyi satış sayfası WordPress temalarından bazılarına bir göz atalım.

1. Astra

Astra, piyasadaki en popüler WordPress temalarından biridir. Beaver Builder gibi sürükle ve bırak sayfa oluşturucuları kullanarak özel açılış sayfası tasarımları oluşturmanıza olanak tanır.

Hızlı yüklenen şablonlarla Astra, satış sayfalarını tasarlamak için mükemmel bir seçim olabilir. Ayrıca tam bir e-Ticaret web sitesi oluşturmak için WooCommerce ile entegre olur. Bu, Payhip, Stripe veya diğer ödeme ağ geçitlerini kullanarak çevrimiçi ödeme almanıza olanak tanır.

Astra, web sitenizi olası satış yaratma için de kullanmayı planlıyorsanız, OptinMonster gibi araçlarla sorunsuz bir şekilde çalışır. Bu, e-posta listeniz için tercihe bağlı pop-up’lar ve formlar oluşturmanıza olanak tanır ve dönüşüm oranlarınızı önemli ölçüde artırabilir.

2. Divi

Divi, klasik bir WordPress çok amaçlı teması ve nihai bir sayfa oluşturucu eklentisidir. 1200’den fazla düzen şablonuyla birlikte gelir. Sıfırdan bir satış sayfası oluşturmak istiyorsanız, öğeler, metin ve resimler eklemek için görsel bir düzenleyici sağlar.

Divi son derece özelleştirilebilir ve herhangi bir CSS kodu bilmeden renkleri, yazı tiplerini ve arka planları değiştirmenize izin verir. Web sitenizde mükemmel satış sayfası oluşturmanıza yardımcı olacak tüm Google yazı tiplerinin yanı sıra bölücüler ve harekete geçirme düğmeleri gibi öğelere sahipsiniz.

Divi ayrıca, satış sayfanıza arama motoru trafiği çekmenize yardımcı olan iyi WordPress SEO için tasarlanmıştır.

3. OceanWP

OceanWP, pazarlama ve satış sayfaları oluşturmak için güzelce tasarlanmış ücretsiz bir WordPress temasıdır. Sadece birkaç tıklamayla web siteleri kurmak için ücretsiz ve premium hazır demo şablonları sunar.

Güçlü uzantılarla, tam ekran arka planları, sosyal medya simgeleri, kayıt formu, yapışkan gezinme ve daha fazlasını hızlı bir şekilde ekleyebilirsiniz. OceanWP, RTL dillerini destekler, böylece çok dilli bir web sitesi de oluşturabilirsiniz.

4. Hestia Pro

Hestia Pro, her tür web sitesi için harika bir WordPress çok amaçlı temasıdır. Küçük işletmeler için harika bir kullanıcı deneyimi sağlamak için tek sayfalı ve çok sayfalı şablonlara sahiptir.

Arka planda ve diğer widgetli alanlarda video yerleştirmeyi destekleyen çekici bir düzen tasarımına sahiptir. Sayfalarda kolayca değişiklik yapmak için WordPress canlı özelleştiriciyi kullanabilirsiniz.

5. Ultra

Ultra, yerleşik bir görsel sürükle ve bırak sayfa oluşturucuya sahip güçlü ve esnek bir WordPress temasıdır. Ayrıca ajanslar, kaplıcalar, uygulamalar, işletmeler vb. Gibi farklı nişler için birkaç hazır şablon içerir.

Kolay ve güçlü sayfa oluşturucusuyla Ultra tema, birkaç dakika içinde güzel satış sayfaları oluşturmak için idealdir. Ayrıca portföyler, kaydırıcılar, resim galerileri, özel widget’lar ve çok daha fazlasıyla birlikte gelir.

6. Koehn

Koehn, güzel tasarlanmış bir WordPress çok amaçlı temasıdır. Son derece ilgi çekici satış sayfası düzenleri oluşturmak için bolca alan bırakan minimalist bir tasarıma sahiptir.

Sürükle ve bırak içerik widget’ları ile kolay bir sayfa kurulumu sunar. Sosyal medya simgeleri, içerik keşfi ve çoklu düzen seçenekleri için özel pencere öğeleri kullanabilirsiniz.

7. Montblanc

Montblanc, çok sayfalı sitelerde kolayca kullanabileceğiniz çarpıcı bir satış sayfası WordPress temasıdır. Küçük işletmeler, uygulama açılış sayfaları, ürünler veya fotoğrafçılık web siteleri için tasarlanmıştır.

Ana sayfada şeffaf bir gezinme menüsü ve üstte özel bir logo bulunan büyük bir tam ekran kaydırıcıya sahiptir. Ana sayfa düzenleri, yaratıcı başlık stilleri ve portföy şablonlarıyla birlikte gelir.

8. Paralaks Pro

Parallax Pro, Genesis tema çerçevesinin üzerine inşa edilmiştir ve tek sayfalık bir tema olacak şekilde tasarlanmıştır. Adından da anlaşılacağı gibi, güzel paralaks kaydırma efektlerine ve büyük bir tam ekran başlık görüntüsüne sahiptir.

Ana sayfa düzeni tamamen widget’lıdır, böylece satış sayfanızı ayarlamak için içerik bloklarını sürükleyip bırakabilirsiniz. Diğer özellikler arasında tam WooCommerce desteği, özel widget’lar, sayfa şablonları ve net tipografi bulunur.

StudioPress şu anda en popüler yönetilen WordPress barındırma şirketi olan WP Engine’in bir parçası. Web sitenizi oluşturmak için WP Engine barındırma hizmetine kaydolduğunuzda bu temayı ve diğer tüm 35+ StudioPress temasını edinebilirsiniz.

Bonus: Kreatif Ajans kullanıcıları ayrıca% 20 indirim alır. WP Engine ile bugün başlayın!

9. İndigo

Indigo, güzel satış sayfası düzenleri oluşturmanıza izin veren zarif bir WordPress temasıdır. İhtiyaçlarınıza uygun benzersiz sayfalar tasarlamanıza izin veren sürükle ve bırak modülleri ile birlikte gelir.

Indigo, işinizi daha da kolaylaştırmak için, projeleriniz için başlangıç noktası olarak kullanabileceğiniz demo içeriği ve hazır web siteleri içerir. Aynı zamanda birden fazla şablon, fotoğraf galerisi, başlık stili ve sınırsız kenar çubuğu sunar.

10. OneEngine

OneEngine, cesur ve yaratıcı bir tasarıma sahip tek sayfalık bir WordPress temasıdır. Üstte parlak bir tam ekran başlığı, ardından bir gezinme menüsü ve ardından içerik widget’ları vardır.

Hizmetler, ekip üyeleri, portföy ve bir hakkında bölümü içerir. OneEngine temasıyla, herhangi bir ürün veya hizmet için özel bir satış sayfası oluşturmak kolaydır.

11. Günışığı

Daylight, satış sayfanızı sürükle ve bırak yöntemiyle oluşturmak için esnek seçenekler sunan mükemmel bir WordPress açılış sayfası temasıdır.

Paralaks kaydırma, önemli görüntüler, kaydırıcılar ve yerleşik bir portföy bölümü içerir. 2 ana sayfa düzeni ve açılış sayfası şablonlarıyla kurulumu ve özelleştirmesi kolaydır.

12. Yapı

Struct, yazılımlar, uygulamalar ve ürünler için bir satış sayfası teması olacak şekilde tasarlanmıştır. Geniş başlık arka planı ve belirgin harekete geçirme düğmeleri ile temiz ve modern bir düzene sahiptir.

Struct, içerik ve sosyal medya özellikleri eklemek için çeşitli özel widget’lara sahip tamamen widget’lı bir ana sayfa düzenine sahiptir. Ayrıca, kullanıma hazır hizmetler, projeler, SSS’ler, referanslar ve slayt gösterileri içerir.

13. Dijital İndirme

Dijital İndirme, ücretsiz satış sayfası WordPress teması gibi premium bir temadır. Adından beklediğiniz gibi, bu temayı PDF belgeleri, öğreticiler, e-kitaplar vb. Gibi dijital indirmeleri satmak için kullanabilirsiniz.

Sadece birkaç tıklamayla çevrimiçi bir pazar kurmanıza izin vermek için Easy Digital Downloads eklentisiyle entegre olur. Tema, renkler, yazı tipi ve düzen tasarımı için tamamen özelleştirilebilir.

14. Geliş

Advent, pazarlamacılar için yaratıcı bir WordPress satış sayfası temasıdır. Harekete geçirici mesaj bloğu, abonelik formu, iletişim formu ve fiyatlandırma tabloları gibi çeşitli kullanıcı etkileşim özelliklerini içerir.

Advent, ürün resimleri için büyüteç özelliğine sahip olduğu için ürünlerinizi çekici bir şekilde sergilemek için harika bir temadır. Aynı zamanda özel satış sayfası düzenleri oluşturmanıza izin veren ayrı bir sayfa oluşturucu eklentisiyle birlikte gelir.

15. İniş

Landing, önceden tasarlanmış bir düzen ile birlikte gelen bir WordPress satış sayfası temasıdır. Mevcut açılış sayfalarını düzenlemek ve sıfırdan yenilerini oluşturmak için sürükle ve bırak sayfa oluşturucuya sahiptir.

Birden fazla başlık türü elde edersiniz, böylece farklı stil ve düzenlere sahip sayısız satış sayfası tasarlayabilirsiniz. Ayrıca bir portföy, referanslar, etkinlikler ve sosyal medya entegrasyonu içerir.

16. Sıfır

Zero, ajanslar, yazılımlar, uygulamalar vb. İçin bir WordPress satış sayfası temasıdır. Katmanlı bir düzene sahip güzel tasarlanmış bir ana sayfasına sahiptir.

Zero ile portföy, istemciler ve hizmet bölümleri eklemek için yerleşik bölümler elde edersiniz. Ayrıca, WooCommerce’i tamamen destekler, böylece sitenizde kolayca bir çevrimiçi mağaza başlatabilirsiniz.

17. Dönüştür

Convert profesyonel bir WordPress satış sayfası temasıdır. Başlık bölümü için 30’dan fazla özelleştirici seçeneğiyle göz alıcı bir düzene sahiptir ve web sitesinin tam kontrolünü size verir.

Tamamen özel düzenler oluşturmak için Elementor veya Visual Composer gibi favori sayfa oluşturucunuzla sorunsuz çalışan birden çok global bölüme sahiptir. Ayrıca tek sütunlu ve çok sütunlu sayfalar için yerleşik şablonlar elde edersiniz.

18. Başlatıcı

Başlatıcı, yaklaşan ürün lansmanınız için ücretsiz bir açılış sayfası temasıdır. Bir ürün açılış sayfası için idealdir ve ayrıca ürünleriniz veya hizmetleriniz için normal bir satış sayfası olarak da kullanılabilir.

Başlatıcı, kolay özelleştirme seçenekleri, harekete geçirici mesaj düğmeleri, yapışkan bir gezinme menüsü, bir müşteri bölümü ve bir fiyatlandırma tablosu ile birlikte gelir. Ayrıca, web sitenizin mobil cihazlarda harika görünmesi için tamamen duyarlıdır.

19. Atmosphere Pro

Atmosphere Pro, satış sayfaları için oluşturulmuş bir WordPress iş temasıdır. Güzel bir tam ekran başlık görüntüsü ve harekete geçirici mesaj düğmesi ile birlikte gelir. Bir yazarsanız, e- kitap satmak için iyi bir kitap açılış sayfası teması olabilir.

İçeride, harika bir kullanıcı deneyimi sunan geniş bir yerleşim planı bulacaksınız. Atmosphere Pro, geniş özellikli görsellere ve net tipografiye sahiptir. Ayrıca tema, hız ve performans için optimize edilmiştir.

20. Güzellik Stüdyosu

Beauty Studio, salonlar, kaplıcalar ve güzellik ürünleri için ücretsiz bir WordPress satış sayfası temasıdır. Kullanıcılarınız üzerinde güçlü bir ilk izlenim yaratan koyu renklere sahip tam genişlikte bir başlığa sahiptir.

Diğer özellikler arasında harekete geçirici mesaj düğmeleri, özel kenar çubuğu alanları, sosyal medya entegrasyonu, bir görüntü kaydırıcısı ve daha fazlası bulunur. Ayrıca en iyi ürünlerinizi sergilemek için öne çıkan bir bölüm elde edersiniz.

21. Yüzer

Float, satış ve dönüşüm için optimize edilmiş güzel bir WordPress temasıdır. Sayfa düzenlerini oluşturmanıza veya değiştirmenize olanak tanıyan yerleşik bir sayfa oluşturucu ile birlikte gelir. Satış sayfanızı daha çekici hale getirmek için göz alıcı animasyonlar içerir.

It offers parallax scrolling, social media integration, custom backgrounds, unlimited colors, custo