Sanatçılar için En İyi 29 WordPress Teması (2021)

750 425 KreatifAjans

Sanatçılar için en iyi WordPress temalarını mı arıyorsunuz?

Bazen yaratıcılığınızı ve yeteneğinizi sergileyebilecek mükemmel temayı bulmak zordur. Sanat portföyünüzü, fotoğraf galerinizi ve görsel grafiklerinizi profesyonelce sergilemenize yardımcı olabilecek bir tema istiyorsunuz.

Bu yazıda, kullanabileceğiniz sanatçılar için en iyi WordPress temalarından bazılarını seçtik.

Best WordPress Themes for Artists

Sanatçılar için bir WordPress Sitesi Oluşturma

WordPress, sanatçılar, illüstratörler, tasarımcılar ve diğer yaratıcı profesyoneller arasında en popüler web sitesi oluşturucusudur. Kullanımı kolay ve çok esnektir.

Başlamak için önce doğru platformu kullandığınızdan emin olmanız gerekir. Kendi kendine barındırılan bir WordPress sitesi size ihtiyacınız olan tüm işlevselliği sağlar.

Ardından, bir WordPress barındırma hesabına kaydolmanız gerekir. Ayrıca bir alan adı kaydetmeniz gerekir.

Bluehost’u barındırma için kullanmanızı öneririz çünkü bunlar dünyanın en büyük barındırma şirketlerinden biridir ve resmi bir WordPress önerilen barındırma ortağıdır.

Kreatif Ajans kullanıcıları ayrıca ücretsiz bir alan adı, ücretsiz bir SSL sertifikası ve web barındırmada BÜYÜK bir indirim alabilir.

Barındırma için kaydolduktan sonra, WordPress’i kurmanın zamanı geldi. Bir WordPress blogunun nasıl başlatılacağına dair adım adım kılavuzumuzu kullanın ve hiç vakit kaybetmeden çalışmaya başlayacaksınız.

Artık WordPress web siteniz için bir tema seçebilirsiniz. Temayı kurmak için yardıma ihtiyacınız varsa, WordPress temasının nasıl kurulacağına dair kılavuzumuza bakın.

Bununla birlikte, sanatçılar için en iyi WordPress temalarından bazılarına bir göz atalım.

1. Astra

Astra, görsel sanatçılar ve yaratıcı türler için uygun, güçlü bir WordPress çok amaçlı temasıdır. Her tür web sitesini anında oluşturmanıza izin veren düzinelerce kullanıma hazır web sitesi şablonuyla birlikte gelir.

Güçlü özel widget’lara, kenar çubuklarına, sayfa şablonlarına ve esnek özelleştirme seçeneklerine sahiptir. Astra, WordPress blok düzenleyicisiyle (Gutenberg editörü) ve Elementor ve Visual Composer gibi popüler sayfa oluşturucu eklentileriyle mükemmel şekilde çalışır.

Astra, sitenizin tüm cihazlarda ve tüm ekran boyutlarında harika görünmesi için duyarlı tasarım da kullanır. Astra’nın temel sürümü ücretsizdir ve sanatınız için bir önyükleme bütçesine sahipseniz harika bir seçenektir.

2. Divi

Divi, popüler bir çok amaçlı WordPress teması ve sayfa oluşturucusudur. Hızlı ve kolay bir şekilde güzel bir web sitesi oluşturmanıza izin veren yüzlerce düzen paketi ile birlikte gelir.

Divi ile sınırsız renk, tüm Google Yazı Tipleri, düzinelerce farklı öğe ve daha fazlası arasından seçim yapabilirsiniz. Sitenizin tam istediğiniz gibi görünmesini sağlamak için herhangi bir HTML veya CSS kodu bilmenize gerek yoktur.

Ayrıca Divi, iyi WordPress SEO için optimize edilmiştir. Bu, sitenizin Google’da ve diğer arama motorlarında iyi sıralanmasına yardımcı olur.

3. OceanWP

OceanWP, sanatsal bloglar, profesyoneller, serbest çalışanlar ve hobiler için duyarlı bir WordPress temasıdır. Bu inanılmaz derecede güçlü WordPress teması, size özel hale getirmeniz için tonlarca özelleştirme seçeneği sunar.

OceanWP ile daha fazla şablon ve özelleştirme seçeneği almak için premium uzantılar da ekleyebilirsiniz. E-ticaret için hazırdır ve çok dilli web siteleri oluşturmak için kullanılabilir.

OceanWP, demo içeriğiyle birlikte gelir, böylece sitenizi hızlı bir şekilde kurup çalıştırabilirsiniz.

4. Çığır Açan Pro

Breakthrough Pro, performansı ve sağlam temeli ile bilinen Genesis tema çerçevesinin üzerine inşa edilmiştir. Bu zarif tasarımlı WordPress teması, doğru miktarda renk içeren minimalist bir tasarıma sahiptir.

Breakthrough Pro, eserlerinizi çevrimiçi bir mağazada satmanıza olanak tanıyan yerleşik e-ticaret desteğiyle birlikte gelir. Minimum kurulum gerektirir ve çoğu tema ayarı kutudan çıkar çıkmaz çalışır.

StudioPress şu anda en popüler yönetilen WordPress barındırma şirketi olan WP Engine’in bir parçası. Web sitenizi oluşturmak için WP Engine barındırma hizmetine kaydolduğunuzda bu temayı ve diğer tüm 35+ StudioPress temasını edinebilirsiniz.

Bonus: Kreatif Ajans kullanıcıları ayrıca% 20 indirim alır. WP Engine ile bugün başlayın!

5. Ultra

Ultra, güzel hazır demolar ve sürükle ve bırak düzen oluşturucu içeren modern bir WordPress temasıdır. Sanat portföyünüz ve yaratıcı galeriniz için yerleşik bir bölümle birlikte gelir.

Düzen seçenekleri, özel widget’lar, bloklar ve başlık stilleri ile doludur. Ultra’nın kullanımı kolaydır ve harika görünen bir web sitesi isteyen yeni başlayanlar için mükemmeldir. Aynı zamanda SEO dostudur ve farklı gönderi türleri sunar.

6. Neve

Neve, sanatçılar, sanat mağazaları, fotoğrafçılar ve diğer yaratıcı profesyoneller için uygun, çok amaçlı bir WordPress temasıdır. Paralaks bölümleri olan oldukça esnek bir ana sayfa tasarımına sahiptir.

Kendi stilinizi, renklerinizi, başlıklarınızı ve daha fazlasını seçmek için güçlü özelleştirme seçenekleriyle birlikte gelir. Neve, e-ticaret uyumluluğuna sahiptir ve görsel sanat eserinizi satarak çevrimiçi para kazanmanızı sağlar.

Bir iletişim formu veya referanslar gibi şeyler eklemek için sitenize WordPress eklentileri de ekleyebilirsiniz.

7. İndigo

Indigo, ayrıntılara sanatsal bir yaklaşımla özenle tasarlanmış muhteşem bir çok amaçlı WordPress temasıdır. Ana sayfa düzeninizi oluşturmak için sürükleyip bırakabileceğiniz kullanımı kolay modüller ile birlikte gelir.

Indigo ile web sitenizi yapmak için 14 hazır şablon elde edersiniz. Bunlardan herhangi birini yükleyebilir ve ardından içeriği kendinizinkiyle değiştirebilirsiniz. Bu web siteleri, bir sanat web sitesi için mükemmel şekilde çalışacak bir blog, dergi, portföy ve hikaye teması içerir.

8. Portföy

Portfolio, portföy web siteleri için tasarlanmış mükemmel bir WordPress temasıdır. Sanatçılar, yaratıcı tasarımcılar ve fotoğrafçılar için harika bir seçenektir. Görsel sanat eserinizi bir portföy düzeninde sergilemek için bir blog düzeni ve bir web sitesi şablonu ile birlikte gelir.

Gelişmiş portföy filtreleri, esnek sütunlar, özel görüntü boyutları ve güzel yazı tipleri içerir. Ayrıca tema, sanat galerinizi çevrimiçi olarak tanıtmak için sosyal medya entegrasyonunu içerir.

9. Hestia

Hestia, esnek özelliklere sahip çok yönlü bir WordPress temasıdır. Sanatçı portföyünüzü oluşturmak için kullanabilirsiniz, bu nedenle serbest çalışanlar için harika bir seçimdir.

Hestia, harekete geçirici mesaj düğmelerinizin bulunduğu, üstünde büyük bir resim bulunan güzel bir ana sayfa şablonuyla birlikte gelir. E-ticarete hazırdır ve tüm en iyi WordPress eklentileriyle çalışır.

Hestia ayrıca tamamen duyarlıdır ve retinaya hazırdır, bu nedenle siteniz en modern cihazlarda bile harika görünecektir.

10. Ambiance Pro

Ambiance Pro, sanatçılar, blog yazarları ve fotoğrafçılar için bir WordPress temasıdır. Fotoğraflarınızı ve resimlerinizi güzel bir şekilde sergilemek için tasarlanmıştır ve güzel düzen seçenekleri ve zarif tipografi ile birlikte gelir.

Ambiance Pro, blogunuz, arşivleriniz ve açılış sayfalarınız için birden çok sayfa şablonuna sahiptir. Canlı tema özelleştiricisini kullanarak kurulumu hızlı ve kolaydır. Ana sayfa tamamen widget’lıdır, böylece sitenizi dakikalar içinde başlatabilirsiniz.

11. Sahil şeridi

Sahil şeridi, benzersiz bir tasarıma sahip güzel bir WordPress portföy temasıdır. Güçlü özel widget’lar, çoklu düzen seçenekleri ve iyi hazırlanmış bir portföy bölümü içerir.

Sahil şeridi, özel arka plan desteğine sahip sabit bir sol kenar çubuğuna sahiptir ve blogunuz, arşivleriniz, galerileriniz ve portföy sayfalarınız için farklı sayfa şablonlarıyla birlikte gelir.

12. Yeniden yaşayın

Relive, hikaye anlatıcılar, fotoğrafçılar, sanatçılar ve daha fazlası için muhteşem bir WordPress temasıdır. Ses, video, resimler ve metinlerle sürükleyici bir kullanıcı deneyimi sunmak için tasarlanmıştır.

Uzun biçimli içerik, portföyler, fotoğraf ve video galerileri için idealdir. Tekli yazılar ve sayfalar için güzel şablonlara, fotoğraf galerilerine ve benzersiz bir ana sayfa düzenine sahiptir. İçeride ayrıca renk şemaları, kenar çubukları, özel widget’lar, kısa kodlar ve daha fazlasıyla birçok özelleştirme seçeneği bulacaksınız.

13. Avik

Avik, sanatçılar, fotoğrafçılar, yaratıcı tasarımcılar, dijital ajanslar ve çevrimiçi portföy siteleri için ücretsiz bir WordPress temasıdır. En popüler sanat eserlerinizi görüntülemek için ana sayfada tam ekran bir resim arka planı vardır.

Ana sayfada fotoğraflarınızı, portföyünüzü, biyografinizi ve daha fazlasını görüntülemek için birden çok Ajax tabanlı hareketli bölüm ekleyebilirsiniz. Avik, metninizin ve resimlerinizin öne çıkmasına yardımcı olan beyaz bir arka plana sahiptir.

14. Studio Pro

Studio Pro, sanatçı web siteleri için harika bir modern WordPress temasıdır. Bu güzel tasarlanmış WordPress teması, ana sayfada tam ekran video arka planı desteği ile birlikte gelir.

Studio Pro, üstte birden çok sayfa şablonu, kenar çubuğu alanı ve şeffaf gezinme menüleri içerir. Yeni başlayanlar için uygundur ve tüm tema seçenekleri özelleştiricide özenle düzenlenmiştir.

15. Varlık

Presence, profesyonellerin ve işletmelerin çevrimiçi varlıklarını oluşturmaları için bir WordPress temasıdır. Tema, tek tıklamayla yükleyebileceğiniz ve web sitenizi başlatabileceğiniz birkaç hazır demo ile birlikte gelir.

Birden çok renkte gelir ve aralarından seçim yapabileceğiniz farklı stiller, sayfa düzenleri ve şablonlar içerir. Ayrıntılı özelleştirme seçenekleri ve sayfa oluşturucu desteğiyle, birkaç dakika içinde oldukça ilgi çekici web siteleri oluşturabilirsiniz.

16. Suarez

Suarez blogcular, fotoğrafçılar, sanatçılar ve hikaye anlatıcılar için şaşırtıcı derecede güzel bir WordPress temasıdır. Göz kamaştırıcı bir fotoğraf ve görüntü ekranı ile sürükleyici bir kullanıcı deneyimi sunmak için tasarlanmıştır.

Ana sayfa düzeni, en üstte büyük bir tam genişlikte başlık resmine sahiptir, bunu en önemli içeriğinizin bir duvar ızgarası izler. Diğer özellikler arasında bir kategori atlı karınca, kenar çubuğu filtreleri, e-posta abonelik kutusu, sosyal medya widget’ları ve daha fazlası bulunur.

17. Euphony

Euphony, sanatçılar, müzisyenler, gruplar ve görsel içerik üreticileri için özel olarak oluşturulmuş ücretsiz bir WordPress temasıdır. Sanatçılar ve müzisyenler için yapışkan bir çalma listesi, bir içerik kaydırıcısı ve daha fazlası dahil olmak üzere çeşitli yararlı özelliklerle birlikte gelir.

Kullanıcılarınız üzerinde güçlü bir ilk izlenim yaratmak için temanın parlak renkleri vardır. Birden fazla dilde bir web sitesi kurmak için çeviri hazırdır.

18. Köşe

Corner, 2 sütun düzenine sahip zarif bir WordPress temasıdır. Sol kenar çubuğunda gezinme menüsü, sosyal simgeler ve kısa açıklama ve ekranın sağ tarafında içerik ve özellikli çalışma bulunur.

Tema, içeriğinizin öne çıkması için minimalist bir düzen sunar. Kolay özelleştirme için sınırsız renk çeşitliliği ve özel widget’lar içerir.

19. Weston

Weston, özellikle eskiz sanatçıları, görsel sanatçılar ve diğer sanat web siteleri için oluşturulmuş harika bir WordPress temasıdır. Özel şablonlar ve açılış sayfalarını kolayca oluşturmanıza olanak tanıyan WPBakery sayfa oluşturucu eklentisiyle birlikte gelir.

Diğer önemli özellikler arasında video arka planları, kaydırıcı devrimi, Google Yazı Tipleri, widget alanları ve mega menüler bulunur. Weston teması, sitenizi diğer dillere doğru şekilde çevirmek için WPML’yi destekler.

20. Keçe

Felt, kişisel web siteleri, bloglar ve sanatçılar için sofistike bir WordPress temasıdır. Çeşitli ana sayfa ve blog düzenleri, gönderi şablonları, galeriler ve simge yazı tipleriyle birlikte gelir.

Sınırsız renklere, benzersiz widget’lara, sosyal medya entegrasyonuna, reklam alanlarına ve daha fazlasına sahiptir. Tema kurulumu oldukça basittir ve ayarlarla uğraşmadan hızlı bir şekilde başlamanıza izin verir.

21. Taslak