Serbest Çalışanların WordPress’te Ödemeleri Toplaması için 7 PayPal Alternatifi

750 425 KreatifAjans

Serbest çalışanların WordPress’te ödeme alması için PayPal alternatifleri mi arıyorsunuz? PayPal, web sitenizde ödeme almanın en kolay platformlarından biridir. Ancak, tüm ülkelerde mevcut değildir ve tüm müşterileriniz onu kullanmak istemeyebilir. Bu makalede, serbest çalışanların WordPress’te ödeme almaları için en iyi PayPal alternatiflerinden bazılarını paylaşacağız.

Best PayPal Alternatives for Freelancers to collect payments in WordPress

Neden Çevrimiçi Ödemeleri Kabul Etmek İçin PayPal Alternatiflerine Bakmalısınız?

PayPal, çevrimiçi işlemleri hızlı ve sorunsuz hale getirdi. WordPress site sahiplerinin ürün ve hizmet satarak çevrimiçi para kazanmasına izin verme

Bununla birlikte, PayPal’da, birçok PayPal alternatifi aramasına yol açan belirli sorunlar vardır.

Örneğin PayPal’ın çalışmadığı birkaç gelişmekte olan ülke var. PayPal işlem ücretleri de daha yüksek taraftadır ve zaman içinde önemli ölçüde artabilir.

İnsanların PayPal alternatiflerini aramasının belki de en büyük nedeni belirsiz davranışıdır. Küçük sorunlar nedeniyle birçok PayPal hesabı engellendi veya askıya alındı, bu da birçok PayPal kullanıcısı için büyük kayıplara neden oldu.

Bununla birlikte, WordPress sitenizde PayPal alternatifleri olarak kullanabileceğiniz 7 ödeme hizmeti var.

1. Şerit

Stripe

Stripe, kısa sürede en popüler PayPal alternatifi ve en popüler ödeme ağ geçitlerinden biri haline geldi. Ne yazık ki, yalnızca belirli birkaç ülkede mevcuttur.

Stripe kullanmanın en iyi yanı, daha düşük ücretler, kullanım kolaylığı ve WooCommerce ve Shopify gibi popüler WordPress e-ticaret platformlarına sorunsuz entegrasyondur.

Tam bir çevrimiçi mağaza kurmak istemiyorsanız, müşterilerinizden Stripe aracılığıyla ödeme almak için WPForms ile basit bir form oluşturabilirsiniz.

Stripe ücretleri, bulunduğunuz ülkeye göre değişir. Amerika Birleşik Devletleri için, herhangi bir başarılı kredi kartı ödemesi için sabit% 2,9 + 30 ¢ ücretleri vardır.

2. Aktarmalı

TransferWise

Transferwise, müşterilerinizin size doğrudan yerel para biriminizde ödeme yapmasına olanak tanır. Müşterileriniz ödeme için ücretlendirilecek ve banka hesabınıza yerel transfer olarak gönderilecektir.

Birçok ülkede ve para biriminde mevcuttur. Transfer ücretleri, hem gönderenin hem de alıcının konumuna göre değişir. Ancak, diğer ödeme hizmetlerinden veya doğrudan banka havalesinden çok daha düşük olduğunu gördük. Ayrıca Google veya XE’de gördüğünüz döviz kurunun aynısını kullanırlar, bu da size döviz bozdururken ek para tasarrufu sağlar.

Bir dezavantajı, Transferwise’ın bazı ülkelerde ticari ödemelerin gönderilmesine izin vermemesidir. Müşterilerinizden fiyatlandırma ve işletme ödeme durumu için size para göndermelerini istemeden önce ülke sayfasını kontrol ettiğinizden emin olun.

3. Bitcoin

Bitcoin

Kripto para birimleri bugünlerde çok popüler. Bitcoin, dünyadaki ilk ve en çok bilinen kripto para birimlerinden biridir. Bitcoin ayrıca, kullanıcıların işlemden kesinti yapan bir banka veya para transferi operatörü gibi bir aracıya ihtiyaç duymadan sınır ötesi para gönderip almalarına olanak tanır.

Müşteriniz Bitcoin’e aşina ise, Bitcoin cüzdanınıza kolayca para aktarabilir. Daha sonra bu tutarı bir Bitcoin değişimi aracılığıyla yerel para birimine dönüştürebilir, tutarı çevrimiçi olarak kullanabilir veya başka bir ödeme hizmetine aktarabilirsiniz.

Bir bitcoin ticaret platformu olan Coinbase, işletmelerin bitcoin ödemelerini kabul etmesine olanak tanır. Halihazırda Expedia, Dell, Intuit, Wikimedia Foundation ve daha fazlası gibi önde gelen şirketler tarafından kullanılıyor.

4. Payoneer

Payoneer

Payoneer, çevrimiçi ödeme endüstrisinde güvenilir bir isimdir. Dünyadaki birçok ülkede mevcuttur. Şu anda doğrudan e-ticaret veya üyelik web sitenize bağlamak için herhangi bir entegrasyon bulunmamaktadır. Ancak, müşterilerinizden Payoneer aracılığıyla ödeme göndermelerini isteyebilirsiniz.

Payoneer ayrıca ödemeleri yerel banka hesabınıza çekmeyi veya dünyanın herhangi bir yerindeki ATM’lerden ödemeleri çekmek için Payoneer markalı banka kartını kullanmayı oldukça kolaylaştırır. Dezavantajı, ücretlerinin Stripe veya PayPal’a kıyasla daha yüksek, ancak diğer bazı ödeme hizmeti sağlayıcılarından daha düşük olmasıdır.

Doğrudan müşterilerden kredi kartı ödemeleri kabul etmek için, işlem tutarının% 3’ü tahsil edilecektir. Ek olarak, aynı para birimindeki yerel banka havalesi için 1,50 $ ücretlendirileceksiniz. Tutarı başka bir döviz hesabında çekiyorsanız, işlem tutarının% 2’si kadar ek ödeme yaparsınız.

5. QuickBooks

QuickBooks

QuickBooks, serbest çalışanlar ve profesyoneller için en iyi muhasebe yazılımlarından biridir. Müşterilerinize kolayca fatura göndermenize ve ödemeleri doğrudan banka hesabınıza kabul etmenize olanak tanır.

Müşterileriniz diledikleri zaman öde düğmesine tıklayıp kredi kartlarını kullanarak ödeme yapabilirler. QuickBooks, tüm işlemlerinizi kaydetmek için kredi kartlarınıza, banka hesabınıza ve PayPal’a bağlayabileceğiniz bir muhasebe yazılımıdır.

QuickBooks ödemeleri, kullandıkça öde çözümüdür. Faturalı bir ödemenin ücreti her işlem için% 2,9 + 25 ¢ ‘dir. Ayda 7.500 ABD dolarından fazla ücret alıyorsanız, indirimli fiyat için onlarla iletişime geçebilirsiniz.

6. 2Kasaya Git

2Checkout

2Checkout, en bilinen ödeme ağ geçitlerinden biridir ve iyi bir PayPal alternatifidir. WordPress için tüm popüler e-ticaret eklentileri, 2Checkout’u ödeme ağ geçidiniz olarak entegre etmek için eklentilere sahiptir. Ayrıca bunu çevrimiçi mağazanıza ekleyebilir ve Stripe veya PayPal’ın desteklenmediği ülkelere ürün satmaya başlayabilirsiniz.

2Checkout, farklı ödeme çekme yöntemleri sunar ve hatta ödemeleri çekmek için Payoneer banka kartınızı entegre edebilirsiniz. Diğer önemli özellikler arasında yinelenen ödemeler, barındırılan ödeme deneyimi, birden çok para birimi ve dil desteği bulunur.

2Kasaya alma ücretleri, bulunduğunuz ülkeye göre farklılık gösterir. Amerika Birleşik Devletleri için, sizden işlem tutarının% 2,9’u + 30 ¢ her işlem için alınacaktır.

7. Google Cüzdan

Google Wallet

Google Cüzdan, ödemeleriniz için PayPal’ı değiştirmek için başka bir mükemmel seçenektir. Şu anda yalnızca Amerika Birleşik Devletleri ve Birleşik Krallık’ta mevcuttur ve ABD’den İngiltere’ye ödeme gönderemezsiniz. Herhangi bir WordPress e-ticaret platformu için kullanıma hazır bir entegrasyona sahip değildir.

Diğer birçok Google aracı ve hizmeti gibi, para göndermek veya almak için herhangi bir ücret almaz. Bu, Google Cüzdan üzerinden müşteri ödemeleri talep etmek isteyen serbest çalışanlar için harika bir seçenek haline getirir.

Bu makalenin, WordPress’te ödeme almak için en iyi PayPal alternatiflerini bulmanıza yardımcı olacağını umuyoruz. Yeni başlayanlar için adım adım WordPress güvenlik kılavuzumuzu da görmek isteyebilirsiniz.

Bu makaleyi beğendiyseniz, lütfen WordPress video eğitimleri için YouTube Kanalımıza abone olun. Bizi Twitter ve Facebook’ta da bulabilirsiniz.