Seyahat Blogları için En İyi 25 WordPress Teması (2021)

750 425 KreatifAjans

Bir seyahat blogu için en iyi WordPress temalarını mı arıyorsunuz?

Seyahat web siteleri ve bloglar için herhangi bir WordPress blogunu veya iş temasını kullanabilirsiniz. Ancak, bir seyahat web sitesinin macera duygusunu ve coşkusunu yansıtmayabilirler.

Bu yazıda, web siteniz için mükemmel bir görünüm elde etmenize yardımcı olacak seyahat blogları için en iyi WordPress temalarını seçtik.

Best WordPress Themes for Travel Blogs

WordPress ile Seyahat Blogu Oluşturma

WordPress, bir web sitesi oluşturmak için en esnek ve kullanımı kolay platformdur. Pek çok popüler seyahat web sitesi tüm dünyada WordPress kullanmaktadır.

İki tür WordPress web sitesi vardır. Barındırılan bir platform olan WordPress.com ve WordPress.org, kendi kendine barındırılan WordPress olarak da adlandırılır. Daha fazla ayrıntı için, WordPress.com ile WordPress.org arasındaki tam karşılaştırmamızı görmelisiniz.

Seyahat blogunuz için, kendi kendine barındırılan WordPress.org’a ihtiyacınız olacak çünkü blogunuzu oluşturmak için tüm özelliklere ve işlevlere erişmenizi sağlar.

Bir WordPress blogu oluşturmak için bir alan adına ve web barındırmaya ihtiyacınız olacak.

Bluehost kullanmanızı öneririz. Resmi olarak önerilen bir WordPress barındırma sağlayıcısıdır ve ayrıca Kreatif Ajans kullanıcılarına% 65 İndirim ve ücretsiz bir alan adı sunarlar.

Bir barındırma hesabına kaydolduktan sonra, bir seyahat bloguna nasıl başlayacağınıza dair adım adım kılavuzumuzu takip edebilirsiniz.

Web sitenize yükleyebileceğiniz seyahat blogları için en iyi WordPress temalarından bazılarına bir göz atalım.

1. Divi

Divi, en popüler WordPress teması ve nihai bir sayfa oluşturucusudur. Yeni kullanıcıları seyahat blogunuza çekebilecek güzel görsel efektlerle birlikte gelir.

Tema, seyahat web siteleri ve bloglar için birden fazla hazır düzen sunar. Divi ile herhangi bir kod yazmadan sınırsız özelleştirme seçenekleri elde edersiniz.

2. Astra

Astra, her türlü web sitesi için hafif bir WordPress çok amaçlı temasıdır. Tema, seyahat blogunuz için mükemmel bir yerleşik şablona sahiptir.

Tam ekran üstbilgi arka plan görüntüsü, harekete geçirici mesaj düğmesi, öne çıkan turlar bölümleri, inceleme bölümleri ve daha fazlasıyla birlikte gelir. Astra, seyahat acenteleri ve maceracılar için de ideal bir temadır.

3. OceanWP

Premium benzeri ücretsiz bir WordPress teması arıyorsanız, OceanWP’ye göz atın. Bu mükemmel WordPress teması, web sitenize premium özellikler uygulamanıza izin veren kendi tamamlayıcı eklentileriyle birlikte gelir.

Güzel bir ana sayfa şablonu, WooCommerce desteği, WPML ile çeviriye hazır, sayfa oluşturucu entegrasyonu ve daha fazlasını içerir. Tema, WordPress özelleştiricide esnek özelleştirme seçeneklerine sahiptir.

4. Neve

Neve, seyahat blogları, seyahat acenteleri ve turizm web siteleri için bir şablon dahil olmak üzere düzinelerce önceden hazırlanmış demo sitesi içeren modern bir WordPress temasıdır. Ziyaretçilerinizi ilk izlenimde çekmek için ana sayfada paralaks efektleriyle birlikte gelir.

Ana sayfada seyahat maceralarınızı, fotoğraflarınızı, seyahat günlüklerinizi ve daha fazlasını görüntüleyebileceğiniz birden çok bölüm bulunur. Neve, SEO dostudur ve kurulumu kolaydır.

5. Ultra

Ultra, birkaç hazır web sitesiyle birlikte gelen çok amaçlı bir WordPress temasıdır. Bir şablonu içe aktarmak ve seyahat blogunuza hızlı bir şekilde başlamak için tek tıklamayla demo içerik aktarıcıyı kullanabilirsiniz.

Tema, herhangi bir sayfa düzenini düzenlemenize veya özel bir açılış sayfası tasarlamanıza izin veren popüler sürükle ve bırak sayfa oluşturucularla bütünleşir. Web sitenizi herhangi bir kodu düzenlemeden kurmanıza yardımcı olan bir tema seçenekleri paneline sahiptir.

6. Essence Pro

Essence Pro, özellikle seyahat blogları ve turizm şirketleri için tasarlanmış güzel bir WordPress temasıdır. Onu kaya gibi sağlam kılan Genesis Tema Çerçevesi üzerine inşa edilmiştir.

Tema, tam genişlikte bir başlık resmi, öne çıkan hikayeler ve daha fazlasını sunar. Bir çevrimiçi mağaza oluşturmak ve seyahat blogunuzdan para kazanmak için e-ticareti destekler.

StudioPress şu anda en popüler yönetilen WordPress barındırma şirketi olan WP Engine’in bir parçası. Web sitenizi oluşturmak için WP Engine barındırma hizmetine kaydolduğunuzda bu temayı ve diğer tüm 35+ StudioPress temasını edinebilirsiniz.

Bonus: Kreatif Ajans kullanıcıları ayrıca% 20 indirim alır. WP Engine ile bugün başlayın!

7. Zermatt

Zermatt, seyahat blogları için muhteşem bir WordPress temasıdır. Ana sayfası, üstünde bir hava durumu widget’ı bulunan güzel ve şeffaf bir gezinme menüsüne sahiptir ve ana sayfa, farklı widget’lara hazır alanlardan oluşur.

Güzel kaydırıcılar, fotoğraf galerileri, sayfa şablonları ve bir rezervasyon formu ile birlikte gelir. Zermatt, çekici ve profesyonel bir tasarıma sahip yeni başlayanlar için uygun bir temadır.

8. Tropicana

Tropicana, gezginler, göçebeler, maceracılar ve plaj severler için şık bir WordPress temasıdır. Seyahat blogunuzu başlatmak ve bir okuyucu kitlesi oluşturmak için mükemmel bir havası var.

Tema, ücretsiz ve premium WordPress eklentileriyle sorunsuz bir şekilde bütünleşir. Ayrı bir blog sayfası, resim galerisi ve daha fazlası için birden çok sayfa şablonuyla birlikte gelir.

9. Yolcu

Traveller, seyahat blogları, turizm ve seyahat acentesi web siteleri için özel olarak tasarlanmış zarif bir WordPress temasıdır. Ana sayfası, yazıları bir duvar ızgarasında görüntülemenizi sağlayan geleneksel bir dergi düzeni kullanır.

Tam ekran arka plan görüntüsü, Instagram beslemesi, tam genişlikte sayfa şablonu, özel widget’lar, sosyal medya entegrasyonu ve daha fazlasını içerir.

10. Bağlayıcı Pro

Binder Pro, kendi düzenlerinizi oluşturmak için modülleri sürükleyip bırakmanıza izin veren güzel bir WordPress temasıdır. Bir düğmeye tıklayarak kurabileceğiniz birden fazla anahtar teslimi tasarım içerir.

Ayrıca WooCommerce, Google Yazı Tipleri, özel widget’lar, iletişim formları ve daha fazlasını destekler. Binder Pro, kullanımı çok kolay ve zahmetsiz, modern bir blog arayan yeni başlayanlar için mükemmel.

11. Zarif

Elegant, seyahat blogları için ideal olarak tasarlanmış çok amaçlı bir WordPress minimalist temasıdır. Birkaç sayfa şablonu, fotoğraf galerisi, net tipografi ve duvar ızgarası düzenleri ile birlikte gelir.

Tema, özel açılış sayfaları oluşturmanıza izin veren güçlü bir sayfa oluşturucu eklentisiyle birlikte gelir. Ayrıca kutudan çıkan WooCommerce’i destekler ve güzel mağaza şablonları içerir.

12. Yakınlaştır

Zoom, seyahat ve turizm web siteleri için geniş ve temiz bir WordPress temasıdır. Büyük bir başlık resmi ve ardından bir web sitesi başlığı ve gezinme menüsü içeren tek bir sütun düzenine sahiptir.

Sınırsız galeriler, blog gönderileri için duvar ızgarası düzeni, birden fazla pencere öğesi alanı, sürükle ve bırak ana sayfa oluşturucu ve daha fazlasını içerir. Zoom, hızlı kurulum için özel bir tema seçenekleri paneline sahiptir.

13. Kovan

Hive, gezginler ve seyahat acenteleri için mükemmel bir dergi tarzı WordPress temasıdır. Temanın ana özellikleri arasında minimalist bir tasarım, güzel tipografi ve öne çıkan görüntülerin muhteşem bir görüntüsü yer alıyor.

İçeriğiniz için bir ızgara düzeni, gönderi biçimi desteği, sayfa şablonları, tam genişlikte düzenler, birden çok pencere öğesi için hazır alan ve daha fazlasıyla birlikte gelir. Hive, çeviriye hazırdır ve çok dilli bir web sitesi oluşturmak için WPML ile entegre olur.

14. Collecto

Collecto, özellikle seyahat blogları için tasarlanmış bir WordPress dergisi ve gazete tarzı temadır. Gerçekten benzersiz bir düzen, dikey gezinme menüsü, güzel bir başlık alanı ve paralaks arka plan efektleriyle birlikte gelir.

Tema, blogunuz için dinamik bir ızgara düzenine ve yapışkan yazılarınızı otomatik olarak vurgulayan içerik arşivlerine sahiptir. Sınırsız renge, tek bir sayfaya ve tek bir gönderi şablonuna, sosyal medya simgelerine ve daha fazlasına sahiptir.

15. Çiçek Yolculuğu

Blossom Travel, gezginler, seyahat blog yazarları, seyahat dergileri ve tur acenteleri için ücretsiz bir WordPress temasıdır. Bir e-posta listesi oluşturmak ve blog ziyaretçilerinizin sayısını artırmak için bir haber bülteni abonelik formu ile birlikte gelir.

Kullanıcıları çekmek ve takipçilerinizi artırmak için Instagram hesabınızdan fotoğraf yerleştirmenize olanak tanır. Tema, WordPress canlı özelleştiricideki kolay özelleştirme seçenekleriyle birlikte gelir.

16. Gezgin

Seyahat blogunuz için esnek bir blog temasına ihtiyacınız var, ardından Explorer’a bir göz atın. Bu modern blog temasının üstünde yapışkan bir gezinme menüsü, özel logo desteği ve profesyonel bir ana sayfa tasarımı vardır.

Yalnızca seyahat blogunuz için ihtiyaç duyacağınız seçeneklerle kullanımı çok basit ve kolaydır. Explorer teması birden çok düzen, sayfa oluşturucu entegrasyonu, WooCommerce desteği ve daha fazlasını içerir.

17. Feltmag

Feltmag, seyahat blogları, seyahat dergileri ve tur acenteleri için çarpıcı bir WordPress dergisi temasıdır. Tam ekran bir başlık, birden çok içerik bölümü ve güzel bir atlıkarınca slayt gösterisi içeren modern bir düzen ile birlikte gelir.

Başlık alanında 2 gezinme menüsü, geniş özellikli görüntüler, esnek başlık tasarımı, özel widget’lar, sosyal simgeler ve daha fazlasını içerir.

18. Seyahat Günlüğü

Seyahat Günlüğü, seyahat web siteleri ve bloglar için basit ve ücretsiz bir WordPress temasıdır. Sitenize seyahat ve turizmle ilgili bazı özellikler eklemek için tamamlayıcı bir eklenti ile birlikte gelir.

Ana sayfanın üst kısmında bir kaydırıcı ve ardından farklı bölümler bulunur. Seyahat Günlüğü, WordPress canlı özelleştirici kullanılarak kolayca yapılandırılabilir ve özelleştirilebilir.

19. Veni

Veni, seyahat rehberleri, tur operatörleri, destinasyon sağlayıcıları ve seyahat defterleri için ideal olan harika bir dergi WordPress temasıdır. Tema, üstte büyük bir başlık resmi veya kaydırıcı, kaydırmalı menüler ve geniş bir düzen ile benzersiz ve zarif bir tasarıma sahiptir.

Diğer önemli özellikler arasında özel özellikli sayfalar, dikey ve yatay özellikli resimler, sınırsız renkler ve daha fazlası bulunur.

20. Çivit

Indigo, seyahat dergileri ve bloglar için uygun, zarif bir WordPress çok amaçlı temasıdır. Üstte yapışkan bir gezinme menüsü, ardından bir web sitesi logosu, birincil gezinme ve bir görüntü kaydırıcısı içerir.

Bir dergi ana sayfası ve geleneksel bir blog ana sayfası düzeni sunar. Tema, sosyal simgeler ve popüler gönderiler için benzersiz özel widget’lara sahiptir.

21. Noozbeat

Noozbeat, seyahat ve macera blogları için ideal olarak tasarlanmış profesyonel bir WordPress haber ve dergi temasıdır. Gönderi bloklarınızı, görüntünün üstünde makale başlıklarıyla birlikte öne çıkan görüntüler olarak gösterir.

Ana sayfa, son makaleleri dinamik bir ızgara düzeninde görüntüler. Ana sayfayı hızlı bir şekilde tasarlamak için widget’ları sürükleyip bırakmanıza izin veren widget’lı bir şablona sahiptir.

22. Seyahat Dünyası

Travelbiz, seyahat blogları, seyahat acenteleri ve macera turizmi web siteleri için ücretsiz bir WordPress temasıdır. Bu zarif tema, ana sayfada tam genişlikte özellikli bir resim kaydırıcısı ve özel bir arama motoru görüntüler.

Kullanımı kolaydır ve yalnızca minimum özelleştirme seçenekleri içerir. Popüler WordPress eklentileriyle zahmetsizce çalışır.

23. Tepe

Seyahat fotoğraflarınızı sergilemenin zarif bir yolunu mu arıyorsunuz? Peak’e bakın. Bu güzel tasarlanmış WordPress teması, seyahat fotoğrafçılığı, turizm ve kişisel bloglar için mükemmeldir.

Birden çok galeri düzeni, sayfa şablonu, kayar pencere öğesi, sayfa başlığı başlığı ve daha fazlasıyla birlikte gelir. Kurulum boyunca ilerlemenize yardımcı olan ayrıntılı tema seçenekleriyle güçlü ancak kullanımı oldukça kolaydır.

24. El Greco

Transform your travel blog into a highly engaging platform with El Greco. It features a minimal layout and multiple colors, a