Shopify vs WooCommerce – Daha İyi Platform Hangisi? (Karşılaştırma)

750 425 KreatifAjans

Bir çevrimiçi mağaza açmayı mı düşünüyorsunuz? Shopify mı yoksa WooCommerce mi kullanmanız gerektiğinden emin değil misiniz?

Shopify ve WooCommerce, her birinin kendi artıları ve eksileri olan dünyanın en iyi iki e-ticaret platformudur.

Bir işletme sahibi olarak, iş ihtiyaçlarınıza uygun doğru e-ticaret platformunu seçmek, başarınız için çok önemlidir.

Bu kılavuzda size Shopify ve WooCommerce’in ayrıntılı bir karşılaştırmasını göstereceğiz. Amaç, e-ticaret mağazanız için en iyi seçeneği seçmenize yardımcı olmak için avantajlarını ve dezavantajlarını ayırmaktır.

Shopify vs WooCommerce

Bu, Shopify ve WooCommerce’in ayrıntılı bir karşılaştırması olduğundan, işte hızlı bir içerik tablosu:

Genel Bakış: WooCommerce vs Shopify
  • E-ticaret platformunuzda nelere dikkat etmelisiniz?
  • Maliyet karşılaştırması
  • Kullanım kolaylığı karşılaştırması
  • Ödeme metodları
  • Eklenti karşılaştırması
  • Dropshipping karşılaştırması
  • Ölçeklenebilirlik karşılaştırması
  • Destek seçenekleri
  • Sonuç: WooCommerce vs Shopify – Hangisi daha iyi?
  • Genel Bakış: Shopify vs WooCommerce

    Web’deki en popüler iki e-ticaret platformunu derinlemesine karşılaştırmamıza başlamadan önce, temelleri ele almamız ve bu platformu öne çıkaran şeyin ne olduğunu vurgulamamız önemlidir.

    Shopify nedir?

    Shopify, web barındırma gibi bir web sitesini yönetmenin teknik yönleri hakkında endişelenmenize gerek kalmadan tek bir platformdan çevrimiçi mağaza oluşturmanızı, ödemeleri kabul etmenizi ve envanterinizi yönetmenizi kolaylaştıran hepsi bir arada bir e-ticaret platformudur. güvenlik, önbelleğe alma vb.

    WooCommerce nedir?

    WooCommerce, WordPress için oluşturulmuş açık kaynaklı bir e-ticaret eklentisidir. En güçlü içerik yönetim sisteminden (CMS) yararlanmanıza ve onu bir çevrimiçi mağaza işletmek için kullanmanıza olanak tanır. Açık kaynak yapısı nedeniyle mağazanızın her yönünü özelleştirebilir ve kolayca özel uzantılar oluşturabilirsiniz.

    İki platform arasında seçim yapma kararı tamamen ihtiyaçlarınıza ve beceri seviyenize bağlıdır.

    E-Ticaret Platformunuzda Nelere Dikkat Etmelisiniz?

    Bir çevrimiçi mağaza açarken kesinlikle aklınızda bulundurmanız gereken birkaç şey var. Bu temel faktörler, hangi platformun ihtiyaçlarınıza daha uygun olduğuna karar vermenize yardımcı olacaktır.

    Bütçe – Tamamen işlevsel bir e-ticaret mağazası başlatmanın ilk maliyeti.
  • Kullanım kolaylığı – Yeni başlayanlar için bile kullanımı kolay olmalıdır.
  • Ödeme Yöntemleri – Birden çok ödeme yöntemini (ör. PayPal, Stripe, diğer ticari işlemciler) desteklemelidir.
  • Entegrasyonlar – İşletmenizi büyütmek için entegre edebileceğiniz hizmetlerin ve üçüncü taraf araçların sayısı.
  • Ölçeklenebilirlik – Platform, işiniz büyüdükçe ölçeklenebilmelidir.
  • Bunlar, tüm çevrimiçi mağaza sahiplerinin dikkate alması gereken en temel gereksinimlerdir. Bununla birlikte, ihtiyaçlarınıza bağlı olarak nakliye, envanter yönetimi, faturalama, vergiler, stoksuz satış gibi diğer seçeneklere de bakmak isteyebilirsiniz.

    Bu makaledeki amacımız, Shopify ve WooCommerce’in bu temel gereksinimler üzerinde nasıl durduğuna ve bunlardan hangisinin ihtiyaçlarınız için en uygun olduğuna derinlemesine bakmaktır.

    Maliyet: Shopify – WooCommerce

    E-Ticaret web sitesi sahipleri için maliyet genellikle en önemli husustur. Ek hizmetler ve yazılımlar için değişken maliyetleri göz önünde bulundururken, bir yandan da başlangıç maliyetini değerlendirmeniz gerekir.

    Shopify’ı kullanmanın gerçek maliyeti

    Shopify, çevrimiçi mağazanızı başlatmayı çok kolaylaştırır. Temel planları ayda 29 dolardan başlıyor ve Shopify planına 79 dolara veya Advanced Shopify planına ayda 299 dolara yükseltme yapabilirsiniz.

    Shopify pricing

    Bu planların her biri alan adı, SSL sertifikası ve web barındırma içerir.

    Temel plan, yeni bir çevrimiçi mağaza kurmak için yeterli özelliklerle birlikte gelir. Sınırsız ürün, 2 kullanıcı hesabı, sınırsız dosya depolama ve daha fazlasını ekleyebilirsiniz.

    Ancak bu fiyatlandırma, Shopify mağazanızı bir sonraki seviyeye taşımanız için ihtiyaç duyacağınız üçüncü taraf araçları ve eklentileri içermez. İşletmeniz büyüdükçe, bu maliyetler artmaya başlayacak ve yakında temel plandan çok daha fazlasını ödeyeceksiniz.

    Ödemeler, maliyetlerinizi etkileyen başka bir faktördür. Shopify, işlem başına% 2,9 + 30 sente mal olan kendi Shopify Payments çözümünü sunar.

    Üçüncü taraf ödeme ağ geçitlerini veya kendi satıcı hesabınızı kullanmak istiyorsanız, tüm işlemler için% 2,0 sabit ücret ödersiniz. Aylık 299 ABD doları olan Shopify Advanced planını kullanarak bu ücreti% 0,5’e düşürebilirsiniz.

    Bu ödeme işlem ücretleri, harici ödeme ağ geçitleri kullanıldığında oldukça yüksektir. Ancak, yeni başlıyorsanız ve Shopify ödeme çözümünü kullanmak istiyorsanız, ücretler Stripe ve Braintree gibi popüler platformlarla oldukça benzerdir.

    WooCommerce kullanmanın gerçek maliyeti

    WooCommerce, WordPress.org (kendi kendine barındırılan WordPress olarak da bilinir) için bir e-ticaret eklentisidir. Açık kaynaklıdır ve bir WordPress eklentisi olarak ücretsiz olarak kullanılabilir.

    Bununla birlikte, bir WooCommerce mağazası başlatmak için bir alan adı, SSL Sertifikası ve bir WordPress barındırma hesabına ihtiyacınız olacak.

    Tipik olarak, bir alan adı 14.99 $, SSL Sertifikası 69.99 $ ve web yaklaşık 7.99 $ / aydır. Bu ucuz değil, özellikle yeni başladığınızda.

    Neyse ki, şimdi maliyeti önemli ölçüde azaltan özel WooCommerce barındırma planları sunan birkaç barındırma şirketi var.

    Resmi bir WordPress ve WooCommerce önerilen barındırma sağlayıcısı olan Bluehost, kullanıcılarımıza ücretsiz bir alan adı, ücretsiz SSL sertifikası ve web barındırmada indirim sunmayı kabul etti.

    Bu, çevrimiçi mağazanızı 6.95 $ / ay gibi düşük bir fiyata başlatmanıza yardımcı olacaktır.

    → Bu Özel Bluehost teklifini talep etmek için burayı tıklayın ←

    Gördüğünüz gibi, temel bir WooCommerce mağazası başlatmanın maliyeti Shopify’dan önemli ölçüde daha düşük. WooCommerce ayrıca sizden işlemleriniz için bir yüzde ücret talep etmez ki bu çok güzel bir avantajdır.

    Ancak WooCommerce maliyetleri, ücretli uzantıları satın aldığınızda artmaya başlar. Online mağazanız büyüdükçe barındırma maliyetleriniz de artacaktır.

    Bununla birlikte, WooCommerce kullanmanın açık bir avantajı, ücretli uzantılara genellikle ücretsiz alternatifler bulabilmenizdir. Ayrıca yalnızca ihtiyaç duyduğunuz araçları ve eklentileri satın alarak maliyetlerinizi kontrol altında tutabilirsiniz.

    WooCommerce için sunulan ücretsiz temaların ve ücretsiz eklentilerin sayısı ile, maliyet söz konusu olduğunda kesinlikle kazanır.

    Kazanan: WooCommerce

    Kullanım Kolaylığı: Shopify vs WooCommerce

    Bir çevrimiçi mağaza açan çoğu kullanıcı, web tasarımcısı veya geliştiricisi değildir. Temel kavramlara aşina olan kullanıcılar bile, kullanımı kolay ve yollarından çıkan bir platforma ihtiyaç duyar.

    Shopify ve WooCommerce’in kullanıcı dostu olma açısından nasıl yığıldığını görelim.

    Shopify – Kullanım Kolaylığı

    Shopify, tamamen barındırılan bir platformdur, yani herhangi bir yazılımı yüklemenize, yönetmenize veya güncellemenize gerek yoktur. Ayrıca güvenlik, performans, yedeklemeler ve uyumluluk sorunları hakkında endişelenmenize gerek yok.

    Kaydolduğunuz anda, web siteniz için bir tasarım seçmenize yardımcı olur. Bundan sonra, size özelleştirme boyunca yol gösterir ve ardından ürün eklemenize yardımcı olurlar.

    Shopify customization

    Shopify, sezgisel bir sürükle ve bırak arayüzüyle birlikte gelir. Shopify’da ürünlerinizi, satışlarınızı ve envanterinizi yönetmek çok kolay.

    Bu kılavuzlu, şık ve son derece optimize edilmiş kullanıcı deneyiminin bir dezavantajı, kontrolünüzü sınırlamasıdır. Yalnızca Shopify tarafından sağlanan tasarım ve geliştirme araçlarını veya pazarlarında bulunan eklentileri kullanabilirsiniz.

    Ancak, bu göründüğü kadar kötü değil. Çoğu kullanıcı için, Shopify’da bulunan geniş uzantı ve tema yelpazesi, çevrimiçi mağazanızı başlatmak ve büyütmek için fazlasıyla yeterlidir.

    WooCommerce – Kullanım Kolaylığı

    WooCommerce, Shopify gibi barındırılan bir platform değildir. Bu, WooCommerce’i yüklemeniz, güncellemeleri yönetmeniz, yedeklemeleri saklamanız ve web sitenizin güvenli olduğundan emin olmanız gerektiği anlamına gelir. Bu görevlerin çoğunu sizin için otomatikleştirebilecek birçok ücretsiz ve ücretli eklenti var.

    WooCommerce setup wizard

    WooCommerce, özelleştirmeler söz konusu olduğunda süper esnektir. Tüm platform üzerinde tam kontrole sahipsiniz. 55.000’den fazla WordPress eklentisinin yardımıyla web sitenize aklınıza gelebilecek herhangi bir işlevselliği ekleyebilirsiniz.

    Ancak, yerleşik bir sürükle ve bırak tasarım oluşturucu yoktur. Beaver Builder gibi WordPress sayfa oluşturucularından birini kullanabilirsiniz, ancak maliyetinize eklenir.

    Esnekliğin en büyük dezavantajı, bir öğrenme eğrisi ile birlikte gelmesi ve web sitenizin daha uygulamalı bir şekilde yönetilmesini gerektirmesidir. Ayrıca bir satıcı hesabına veya Stripe / PayPal gibi benzer bir hizmete kaydolmanız gerekir.

    WooCommerce kılavuzlu kurulum sihirbazı yararlı olsa da, Shopify’ın ilk katılımına ve kullanım kolaylığına yaklaşmaz.

    Kazanan: Shopify

    Ödeme Yöntemleri: Shopify vs WooCommerce

    Çevrimiçi ödemeleri kabul etmek için kullanabileceğiniz birçok ödeme ağ geçidi vardır. Bazı ödeme yöntemleri sizin için uygun olmayabilir ve diğerleri müşterileriniz tarafından kullanılamayabilir.

    Bu nedenle seçtiğiniz platformun birden fazla ödeme seçeneği sunması önemlidir. Ödeme entegrasyonları söz konusu olduğunda Shopify ve WooCommerce’in nasıl karşılaştırıldığına bir göz atalım.

    Shopify’da Ödeme Seçenekleri

    Shopify, müşterilerden ödeme almak için kullanabileceğiniz birçok ödeme seçeneği sunar. Shopify Payments (Stripe tarafından desteklenmektedir) adı verilen kendi ödeme çözümünün yanı sıra tüm popüler üçüncü taraf ödeme ağ geçitlerine sahiptir.

    Shopify Payments

    Sorun, Shopify’ın üçüncü taraf ödeme ağ geçitleri aracılığıyla yapılan her işlem için fazladan% 2 ücret almasıdır. Bu, ödeme ağ geçidi tarafından alınan işlem ücretlerinin üstündedir. Gelişmiş Shopify planı için aylık 299 ABD doları ödeyerek ücreti% 0,5’e düşürebilirsiniz.

    Shopify Payments’ta sabit kredi kartı ücretleri vardır ancak başka işlem ücreti yoktur. Kredi kartı oranları, temel plan için% 2,9 + 30 ¢ ‘den başlar ve diğer planlar için daha düşük olur.

    WooCommerce’de Ödeme Seçenekleri

    WooCommerce, varsayılan olarak PayPal ve Stripe ödemeleri sunar. Eklentiler aracılığıyla diğer tüm popüler ödeme hizmeti sağlayıcılarını da destekler.

    WooCommerce payment methods

    Ödeme ağ geçitleri için, WooCommerce birçok bölgesel ve daha az popüler ödeme hizmetini bile destekliyor. Girişte bir engel olmadığından, herhangi bir ödeme şirketi WooCommerce için eklentiler oluşturabilir ve bunun için destek sağlayabilir.

    Kendi kendine barındırılan bir platform olarak, yalnızca ödeme ağ geçidiniz veya bankanız tarafından işlem ücreti alınır. WooCommerce, mağaza işlemlerinizde sizden asla% ücret talep etmez, bu da büyük bir artıdır.

    Kendi satıcı hesabınızı seçmek ve üçüncü taraf bir ağ geçidi kullanmak sizin için önemliyse, WooCommerce kullanarak ÇOK tasarruf edeceksiniz. Ancak küçük bir mağazaysanız ve Stripe / Paypal ile aynı kredi kartı ücretlerine sahip Shopify Payments’ı kullanmaya istekliyseniz, bu fark etmez.

    Kazanan: Beraberlik

    Entegrasyonlar ve Eklentiler: Shopify vs WooCommerce

    Bir e-ticaret platformu ne kadar sağlam olursa olsun, mağazanızı büyütmek için her zaman üçüncü taraf araçlara ve hizmetlere ihtiyacınız olacak. Örneğin, bir e-posta pazarlama yazılımı, müşteri adayı oluşturma aracı, analiz araçları, sosyal yardım hizmetleri vb.

    Hem Shopify hem de WooCommerce’in devasa bir uzantı dizini vardır ve birçok üçüncü taraf hizmetiyle entegre olurlar.

    Shopify Eklentileri ve Entegrasyonları

    Shopify, güçlü bir API ve Shopify mağazanız için üçüncü taraf eklentiler satın alabileceğiniz bir App Store ile birlikte gelir. Mağazada, mağazanıza eklemek isteyeceğiniz her özelliği kapsayan yüzlerce uygulama var.

    Shopify App Store

    Potansiyel müşteri oluşturma için, e-posta listenizi büyütmenize ve alışveriş sepetinin terk edilmesini azaltmanıza yardımcı olan OptinMonster gibi yazılımlarla entegrasyonları vardır. SEO, ürün incelemeleri, indirimler, geri sayımlar ve daha fazlası için uygulamaları var.

    Shopify’ın uygulama mağazası hem ücretsiz hem de ücretli uygulamalar içerir. Ücretsiz uygulamalar genellikle kendi fiyatlandırmalarına sahip üçüncü taraf hizmetler tarafından oluşturulur ve uygulama yalnızca mağazanızı API’larına entegre eder. Ücretli eklentilerin fiyatları değişiklik gösterir ve çoğu uygulama aylık abonelikler sunar.

    WooCommerce Eklentileri ve Entegrasyonları

    WooCommerce extensions

    WooCommerce açık kaynaklıdır ve WordPress’in üzerine inşa edilmiştir. Bu, 55.000’den fazla ücretsiz WordPress eklentisine ve daha birçok ücretli eklentiye erişmenizi sağlar.

    Ödeme ağ geçitleri, müşteri adayı oluşturma, SEO, performans optimizasyonu ve aklınıza gelebilecek hemen hemen her özelliği eklemek için bu eklentileri kullanabilirsiniz.

    Düşük giriş engeli nedeniyle, WooCommerce için Shopify’dan çok daha fazla entegrasyon ve eklenti mevcuttur. Neredeyse tüm üçüncü taraf araçlar ve servis sağlayıcıların, WooCommerce mağazanızla sorunsuz bir şekilde entegre olmak için kendi eklentileri vardır.

    Ayrıca, yalnızca kendi web siteniz için bir entegrasyon veya eklenti oluşturmak için bir geliştirici kiralayabilirsiniz. Bununla birlikte, WooCommerce’in özelleştirilmesinin çok daha kolay olduğunu akılda tutmak önemlidir. Kişisel olarak WordPress için bir eklenti gönderme ve Shopify mağazasına bir uygulama gönderme sürecinden geçtikten sonra, Shopify vs WooCommerce için sürecin son derece zor olduğunu söyleyebiliriz.

    Kazanan: WooCommerce

    Shopify vs WooCommerce Dropshipping

    Shopify vs WooCommerce dropshipping

    Dropshipping, bir e-ticaret mağazasının ürünleri stokta tutmadığı bir çevrimiçi iştir. Bunun yerine, satıcılardan ürün satın alarak ve ardından bunları doğrudan müşterilere göndererek siparişi tamamlar.

    Düşük ek yükü nedeniyle stoksuz satış dünya çapında popüler hale geldi. Kullanıcılarımızın çoğu, stoksuz satış için WooCommerce ile Shopify’ı karşılaştırmamızı istedi ve hangisinin stoksuz satış işi için daha iyi olduğunu söyledi.

    Shopify ile stoksuz satış

    Bir stoksuz satış işi kurarken, web sitenizin ön ucu tıpkı herhangi bir çevrimiçi mağaza gibi görünecektir. Kullanıcılarınız, diğer herhangi bir e-Ticaret mağazasında yaptıkları gibi ürünlere göz atabilecek, sepete ekleyebilecek ve ödeme yapabilecek.

    Seçtiğiniz satıcılara bağlı olarak, daha sonra kullanıcının nakliye siparişini vermeniz gerekecektir.

    Shopify ayrıca AliExpress, Oberlo, Printify ve daha fazlası gibi birçok popüler stoksuz satış pazarları için entegrasyon uygulamalarına sahiptir. Ancak, Shopify ile stoksuz satış web sitenizi oluştururken aklınızda bulundurmanız gereken bu ürün ticaret sitelerinin her birinin kendi üyelik ücretleri, gönderim bedeli ve diğer ücretleri vardır.

    WooCommerce ile stoksuz satış

    WooCommerce, stoksuz satış işletmeleri arasında popüler bir seçimdir. Temel olarak WooCommerce, sipariş karşılama işlemini kolaylaştıran uzantılar yüklemenize izin verdiği için.

    Ürünleri anında içe aktarmanıza, web sitenizden siparişleri yerine getirmenize ve daha pek çok şeye olanak tanıyan uzantıları kolayca bulabilirsiniz. Diğer satıcıların web sitenizde satış yapmasına izin veren kendi e-ticaret pazarınızı bile oluşturabilirsiniz.

    Tedarikçinizin ve satıcınızın minimum sipariş gereksinimleri, üyelik ücretleri ve diğer ücretlere sahip olabileceğini unutmayın. WooCommerce stoksuz satış mağazanıza ürün eklerken bunları aklınızda bulundurmanız gerekir.

    Kazanan: WooCommerce

    Ölçeklenebilirlik ve Büyüme: Shopify vs WooCommerce

    Muhtemelen çeşitli CEO’lardan “büyüme sancıları” terimini duymuşsunuzdur. İşletmeniz büyüdükçe, yeni zorluklar ve hedeflerin üstesinden gelmek için daha fazla kaynağa ihtiyacınız olacak.

    Shopify ve WooCommerce, büyük miktarda trafiği ve siparişleri işleyecek şekilde ölçeklenebilir, ancak bunlar eşit yaratılmamıştır. Ölçeklenebilirlik söz konusu olduğunda bu iki e-ticaret platformunun nasıl karşılaştırıldığına bir göz atalım.

    Shopify’da ölçeklenebilirlik

    Shopify enterprise

    Shopify, mağazanızın teknik bölümlerini yönetir, bu da performans, güvenlik ve ölçeklenebilirlik konusunda hiçbir zaman endişelenmenize gerek olmadığı anlamına gelir. İşletmeniz büyümeye başladığında, Shopify planlarınızı kolayca yükseltebilirsiniz.

    Altyapıları, kesinti süreleri, yedeklemeler, güncellemeler veya güvenlik konusunda endişelenmenize gerek kalmadan büyüyen işinizi kolayca halledebilir. Shopify Plus planının bir parçası olarak kurumsal hizmetler de sunarlar.

    Bu, büyümenin acı veren kısmını ortadan kaldırır, ancak aynı zamanda iş maliyetinizi de artırır. Giderleriniz artacak ve buna göre plan yapmanız gerekecek.

    İşin iyi yanı, şirket içinde bir teknik ekibi işe almak / yönetmek zorunda kalmamanız nedeniyle maliyetlerinizin dengelenmesidir.

    WooCommerce’de ölçeklenebilirlik

    WooCommerce Scalability

    WooCommerce, web sitenizin güncellemelerini, yedeklerini ve güvenliğini korumaktan sizi sorumlu kılan, kendi kendine barındırılan bir platformdur.

    Başlangıç WooCommerce barındırma planınız, mağazanız daha fazla trafik almaya başladığında kaynakları tükenir.

    İşin iyi yanı, web sitenizi tam olarak kontrol ettiğiniz için büyümeyi yönetmek için birçok seçeneğinizin olmasıdır. Barındırma planınızı daha güçlü sunuculara yükseltmeye kadar önbelleğe alma ile kaynakların daha iyi yönetiminden başlayarak.

    WooCommerce barındırma maliyetleriniz artacak, ancak kaynaklar üzerinde daha iyi kontrole sahip olacaksınız ve ihtiyacınız olmayan kaynaklar için ödeme yapmadığınızdan emin olabilirsiniz. WooCommerce mağazanızı ölçeklendirmeye yardımcı olması için WP Engine veya LiquidWeb gibi yönetilen bir WordPress barındırma sağlayıcısı kullanabilirsiniz.

    WooCommerce’in sunduğu kontrole rağmen, bazı işletme sahipleri sorunsuz bir çözümü tercih ediyor.

    Kazanan: Shopify

    WooCommerce vs Shopify için Destek Seçenekleri

    Hem WooCommerce hem de Shopify’ın kullanımı oldukça kolaydır. Ancak bazen mağazanızda yeni bir şeyi nasıl yapacağınızı öğrenmek için yardıma ihtiyacınız olabilir.

    WooCommerce ve Shopify’ın desteği nasıl ele aldığını ve gerektiğinde yardım alma seçeneklerinizin neler olduğunu görelim.

    Shopify’da Destek Seçenekleri

    Shopify, tamamen barındırılan bir platformdur; bu, yazılımı kontrol ettikleri ve platformlarını en iyi bilenler oldukları anlamına gelir.

    Shopify, canlı sohbet, telefon, e-posta ve Twitter aracılığıyla 7/24 destek sağlar. Bir şeyleri kendi başına düzeltmek isteyen kullanıcılar için Shopify, kapsamlı dokümantasyon, nasıl yapılır kılavuzları, bilgi tabanı, video eğitimleri ve forumlar sunar.

    Shopify support options

    Ayrıca, fazladan yardıma ihtiyacınız olduğunda veya üçüncü taraf bir çözümü entegre etmek istiyorsanız işe alabileceğiniz bir Shopify Uzmanları dizini de bulundurur.

    Shopify, kullandığınız üçüncü taraf uygulamaları veya temaları için destek sağlamaz.

    WooCommerce için Destek Seçenekleri

    WooCommerce, dünyanın en popüler e-ticaret platformudur, bu da gerektiğinde kullanabileceğiniz tonlarca destek seçeneği olduğu anlamına gelir.

    Resmi web sitesinde, kendinize yardımcı olmanızı sağlayan kapsamlı belgeler, öğreticiler ve kılavuzlar bulunur. Ayrıca, diğer WooCommerce kullanıcılarından ve uzmanlarından yardım alabileceğiniz destek forumları da vardır.

    WooCommerce, kendi kendine barındırılan bir platformdur; bu, barındırma sağlayıcınızın sunucunuzla ilgili sorunlara destek sağlamaktan sorumlu olduğu anlamına gelir.

    WooCommerce temanız ve uzantılarınız için, bu geliştiriciler ürünleriyle ilgili destek sorularını yanıtlamaktan sorumludur.

    Muazzam popülaritesi nedeniyle, WooCommerce mağazanızla ilgili sorunları çözmenize yardımcı olacak geliştiriciler bulmak oldukça kolay ve genellikle daha ucuzdur. WooCommerce sorunlarını çözmek için serbest çalışan web sitelerinde geliştiriciler bulabilirsiniz.

    Kazanan: Shopify