Üyelik Siteleri için En İyi 23 WordPress Teması (2021)

750 425 KreatifAjans

Üyelik web siteleri için en iyi WordPress temalarını mı arıyorsunuz?

Bloglardan ve iş temalarından farklı olarak, üyelik web siteleri farklı üyelik alanlarında kullanmak için çok çeşitli şablonlara ihtiyaç duyar.

Bu yazıda, üyelik siteleri için en iyi WordPress temalarından bazılarını tek tek seçtik. Bu temalar, güçlü bir çevrimiçi topluluk oluşturmak için ihtiyaç duyacağınız daha fazla esneklik ve seçenek sunar.

Best WordPress Themes for Membership Sites

WordPress ile Üyelik Web Sitesi Yapmak

WordPress, popülerlik ve küresel kullanım açısından en iyi web sitesi oluşturucusudur.

İki tür WordPress vardır ve üyelik siteniz için doğru olanı seçmelisiniz. WordPress.com ile WordPress.org karşılaştırma tablomuzdaki farkı görün.

WordPress.org’u kullanmanızı tavsiye ederiz çünkü size tüm güçlü özellikleri herhangi bir sınırlama olmaksızın sunar.

WordPress ile bir üyelik web sitesi başlatmak için, bir alan adına, web sitesi barındırmaya ve bir SSL sertifikasına ihtiyacınız olacak (çevrimiçi ödemeleri kabul etmek için buna ihtiyacınız var). Bunları farklı firmalardan satın alabilirsiniz ve fiyatlar bir firmadan diğerine değişiklik gösterebilir.

Bluehost kullanmanızı öneririz. En büyük barındırma şirketlerinden biridir ve resmi olarak WordPress tarafından önerilir. Kullanıcılarımıza ücretsiz bir alan, ücretsiz SSL ve web barındırmada% 60 indirim sunmayı kabul ettiler.

Hosting satın aldıktan sonra, bir WordPress üyelik eklentisine ihtiyacınız olacak. Piyasadaki en iyi WordPress üyelik eklentisi olan MemberPress’i kullanmanızı öneririz. WordPress sitenizi tam teşekküllü bir üyelik ve abonelik tabanlı bir topluluğa dönüştürecektir.

Yeni başlayanlar için adım adım talimatlar içeren bir WordPress üyelik web sitesinin nasıl yapılacağına dair eksiksiz bir kılavuz oluşturduk.

Bununla birlikte, kullanabileceğiniz üyelik web siteleri için en iyi WordPress temalarından bazılarına bir göz atalım.

1. Astra

Astra, esnekliği nedeniyle mevcut en popüler WordPress temalarından biri haline geldi. Tema, tek bir tıklama ile yükleyebileceğiniz düzinelerce başlangıç sitesi ile birlikte gelir.

Online kurs satmaya başlamak istiyorsanız, LearnDash için yerleşik bir şablona sahiptir.

Astra ayrıca MemberPress ve WooCommerce ile birlikte çalışarak abonelik tabanlı web siteleri oluşturmayı çok kolaylaştırır. Kullanımı kolaydır ve temanızın görünümünün herhangi bir yönünü değiştirmek için size tam kontrol sağlar.

2. Divi

Divi, WordPress için nihai bir WordPress teması ve sayfa oluşturucusudur. Üyelik sitesi de dahil olmak üzere herhangi bir web sitesi için mükemmel bir seçimdir.

Çeşitli iş ve üyelik siteleri için yüzlerce yerleşik düzen kombinasyonuna sahiptir. Bu düzenler, bir web sitesi kurmanıza ve hızlı bir şekilde başlamanıza yardımcı olur.

Divi teması ayrıca sınırsız renk seçenekleri, animasyonlar, yazı tipleri, arka planlar ve daha fazlasıyla birlikte gelir. En iyi WordPress eklentileriyle sorunsuz çalışır.

3. Ultra

Ultra, herhangi bir kodu düzenlemeden herhangi bir web sitesi oluşturmak için tasarlanmış nihai çok amaçlı WordPress temasıdır. Tam demo içeriğiyle yükleyebileceğiniz birkaç hazır düzen içerir.

Ayrıca, mevcut sayfaları düzenlemek veya yeni sayfa düzenleri oluşturmak için güçlü bir sürükle ve bırak sayfa oluşturucu ile donatılmıştır. Ultra teması, özel widget’lar, sosyal medya entegrasyonu, çoklu başlık stilleri, sınırsız düzen kombinasyonları ve daha fazlası gibi özelliklerle birlikte gelir.

E- ticarete hazırdır ve ayrıca MemberPress veya diğer popüler WordPress üyelik eklentileriyle iyi çalışır.

4. OceanWP

OceanWP, ücretsiz bir WordPress çok amaçlı temasıdır. Üyelik siteleri için şablonlar da dahil olmak üzere çeşitli yerleşik demolar ve hazır web siteleri ile birlikte gelir.

Diğer dikkate değer özellikler arasında premium uzantılar, renk seçenekleri, özel widget’lar ve daha fazlası bulunur. Web sitenizi kolayca özelleştirmek için popüler sürükle ve bırak oluşturucu eklentileriyle bütünleşir.

5. Hestia Pro

Hestia Pro, her türlü web sitesi için oluşturulmuş mükemmel bir WordPress çok amaçlı temasıdır. Tüm modern tasarım öğeleriyle 1 sayfalık ve çok sayfalı düzenler içerir.

Esnek tema ayarlarıyla sitenizin tema renklerini, yazı tiplerini ve arka planını özelleştirebilirsiniz. WooCommerce’i ve tüm en iyi sayfa oluşturucu eklentilerini tam olarak destekler.

6. Authority Pro

Authority Pro, Genesis çerçevesinin üzerine inşa edilmiş birinci sınıf bir WordPress temasıdır. Dönüşümleri ve kaydı artırmak için optimize edilmiş bir ana sayfa düzenine sahip güzel tasarlanmış bir WordPress temasıdır.

Özelleştirici altında özenle düzenlenmiş tüm tema seçenekleriyle kurulumu kolaydır. İnanılmaz bir kullanıcı deneyimi yaratmak için net tipografi ve çok sayıda beyaz alan kullanır.

7. Bağlayıcı Pro

Binder Pro, üyelik web siteleri için uygun çok amaçlı bir WordPress iş temasıdır. Kendi benzersiz sayfa düzenlerinizi oluşturmak için sürükleyip bırakabileceğiniz kullanıma hazır modüller içerir.

Tek tıklamayla kurulumda kullanılabilen çeşitli web sitesi tasarımlarıyla birlikte gelir. Ayrıca iletişim formu desteği, fiyatlandırma tabloları, Google Yazı Tipleri, özel widget’lar, sosyal medya simgeleri ve tam WooCommerce desteği içerir.

8. Alışveriş

Shoppe, özellikle üyelik web siteleri için oluşturulmuş bir e-Ticaret WordPress temasıdır. 4 web sitesi görünümü, çoklu düzenler, birkaç başlık stili ve sınırsız renk ile birlikte gelir.

Hızlı bir şekilde açılış sayfaları oluşturmak için sürükle ve bırak sayfa oluşturucu ile entegre olur. Shoppe temasının hızlı bir tek tıklamayla demo yükleyici, özel tema panosu ve canlı özelleştirici ile kurulumu kolaydır.

9. Zelle

Zelle, bir üyelik web sitesi oluşturmak için çok amaçlı bir yaklaşımla oluşturulmuş şık bir WordPress temasıdır. Ana sayfada paralaks efektleri, taşınabilir bölümler ve özel içerik blokları içerir.

1 dakikalık kurulumla sitenizi başlatabilir ve görsellerinizi ve metninizi eklemek için içeriği değiştirebilirsiniz. Hız ve performans için tamamen optimize edilmiştir.

10. Şık

Elegant, iş ve üyelik web siteleri için temiz bir WordPress temasıdır. 6 renk şemasında ve hızlı 1 tıklama demo içerik aktarıcısında birden fazla ana sayfa stiline sahiptir.

Diğer önemli özellikler arasında çok sütunlu düzenler, sosyal simgeler, portföy bölümü, iletişim formu ve tam WooCommerce desteği bulunur. Esnek seçeneklere sahip özel bir tema ayarları sayfasına sahiptir.

11. Kamuoyu

Public Opinion, üyelik siteleri için bir dergi tarzı WordPress temasıdır. Ana sayfası ve kategori sayfaları, içeriğinizi güzel bir ızgara düzeninde sergilemek için tasarlanmıştır.

Başlığın altında birincil bir gezinme menüsü ve üstte ek bir sosyal profiller menüsüyle birlikte ikincil bir menü vardır. Sitenizde kolayca değişiklik yapmak için canlı WordPress özelleştiricisini kullanabilirsiniz.

12. Minimal Lite

Minimal Lite, üyelik, seyahat, yemek ve fotoğrafçılık web sitesi oluşturmak için kullanabileceğiniz ücretsiz bir WordPress temasıdır. Hızlı bir şekilde başlamak için sitenize aktarabileceğiniz demo verileriyle birlikte gelir.

Ekranın sağ tarafında yapışkan bir gezinti menüsü vardır. Minimal Lite, WooCommerce’i kutudan çıkarır çıkarmaz ve tüm popüler WordPress eklentilerini destekler.

13. Bileşim

Kompozisyon, stok fotoğrafçılık web siteleri için bir WordPress temasıdır. Bir üyelik eklentisi kullanarak bir abonelik seçeneği ile fotoğraflarınızı ve illüstrasyonlarınızı satmak için kullanılabilir.

Tam ekran arka plan görüntüsü ve arama kutusu ile çarpıcı bir ana sayfa düzenine sahiptir. Ayrıca, makalelerinizi bir duvar ızgarası düzeninde görüntülemek için güzel şablonlar içerir.

14. Düşünür

The Thinker, blog yazarları, dergiler ve üyelik web siteleri için birinci sınıf bir WordPress temasıdır. Güzel tipografi ve öne çıkan görüntülerin muhteşem görüntüsü ile basit ve minimalist bir temadır.

Birden çok sayfa şablonu, birkaç widget hazır alan, premium WordPress kaydırıcısı, iletişim formu desteği ve daha fazlasını içerir. Başlangıç için uygundur ve çok dilli bir web sitesi oluşturmak için de kullanılabilir.

15. Neve

Neve, herhangi bir çevrimiçi yayın ve üyelik web sitesi için ideal olarak oluşturulmuş modern bir WordPress çok amaçlı temasıdır. Web sitenizin sayfalarını hızlı bir şekilde yüklemek hızlı ve hafiftir.

Renk kontrolü, özel widget’lar, sosyal medya entegrasyonları ve çoklu yerleşik düzenlerle birlikte gelir. WordPress’te özel sayfa şablonları oluşturmak için favori sayfa oluşturucu eklentinizle kullanabilirsiniz.

16. büyülemek

Mesmerize, yeni başlayanlar için uygun bir WordPress temasıdır. Herhangi bir kod yazmadan kolayca profesyonel bir web sitesi oluşturmanıza olanak tanıyan esnek seçeneklerle birlikte gelir.

5 başlık tasarımı ve özelleştirebileceğiniz 30’dan fazla kullanıma hazır içerik bölümü içeren güzel bir ana sayfaya sahiptir. Diğer önemli özellikler arasında video arka planı, slayt gösterileri, başlık içerik türleri, degrade kaplamalar ve daha fazlası bulunur.

17. Çivit

Indigo, esnek özelliklere sahip mükemmel bir WordPress çok amaçlı temasıdır. Ana sayfasında iki gezinme menüsü, özellikli kaydırıcı, 3 sütunlu widget alanı, yapışkan menü, öne çıkan kategoriler ve daha fazlası vardır.

Ayrıca popüler gönderiler, son tweetler, haber bülteni kayıt formu, sosyal simgeler ve daha fazlasını eklemek için özel widget’lar içerir. Indigo, birden fazla renk şeması, yazı tipi seçenekleri ve özel arka planlarla birlikte gelir.

18. Blockchain

Blockchain, kripto para birimi ve üyelik web siteleri oluşturmak için güçlü bir WordPress temasıdır. Tamamen işleyen bir kripto para birimi döviz kuru modülü ile güzel ve modern bir tasarıma sahiptir.

Projeler, hizmetler, vaka çalışmaları ve iş ilanları için özel gönderi türleri içerir. İçeride ayrıca özel pencere öğeleri, sayfa şablonları, sayfa oluşturucular için destek ve daha fazlasını bulacaksınız.

19. OpenEvent

OpenEvent, üyelikler ve bilet satış amaçları için ideal olarak oluşturulmuş harika bir WordPress etkinlik temasıdır. Profesyonel bir ön uç editörü ile sitenize etkinlikler eklemenizi sağlar.

Tema, etkinlik ayrıntılarını, konuşmacıları, eylem çağrılarını ve videoları görüntülemek için esnek bir başlığa sahiptir. Ayrıca Facebook ve diğer kaynaklardan etkinlikleri içe aktarabilirsiniz.

20. Flaş

Flash, üyelik web siteleri için bir başka harika ücretsiz WordPress temasıdır. WooCommerce hazırdır ve çok temiz ve profesyonel görünen güzel bir tasarımla birlikte gelir.

Demo içeriğini web sitenize kolayca aktarmanıza izin veren tamamlayıcı bir eklentiye sahiptir. Ayrıca, birden çok blog düzeni, sayfa oluşturucu şablonu, birden çok başlık stili, birden çok renk seçeneği ve daha fazlasını içerir.

21. Dijital Pro

Digital Pro, temiz ve profesyonel bir WordPress iş temasıdır. Kaya gibi sağlam kodu, hızı ve performansı ile bilinen Genesis tema çerçevesinin üzerine inşa edilmiştir.

Ana sayfa tamamen widget’lıdır ve kurmak için widget’ları sürükleyip bırakabilirsiniz. Tema seçenekleri paneline, 3 özel widget alanına, özelleştirilebilir başlığa ve WooCommerce için tam desteğe sahiptir.

22. Tusant

Tusant, özellikle podcast’ler ve üyelik siteleri için tasarlanmış koyu renkli bir WordPress temasıdır. Bu temayı müzik akışı, çevrimiçi web seminerleri ve video amaçları için kullanabilirsiniz.

Tema, sitenize içerik eklemek için birden çok ses ve video kaynağını destekler. Ayrıca, özel medya dosyalarını sorunsuz bir şekilde yerleştirmenize de olanak tanır.

23. Spencer

Spencer, üyelik siteniz için profesyonel bir WordPress iş temasıdır. Bloglar ve portföy siteleri için mükemmel olan temiz ve zarif bir tasarıma sahiptir.

Özel widget’lara, sınırsız renklere, çoklu düzenlere ve tüm temel WordPress eklentileri için desteğe sahiptir. Spencer, yeni başlayanlar için uygundur ve kullanımı çok kolaydır.

Bu makalenin üyelik siteleri için en iyi WordPress temalarını bulmanıza yardımcı olacağını umuyoruz. Yeni başlayanlar için adım adım WordPress SEO rehberimizi de görmek isteyebilirsiniz.

If you liked this article, then please subscribe to our