Web Siteniz İçin En İyi 14 AI Chatbot Yazılımı (Karşılaştırıldı)

750 425 KreatifAjans

Siteniz için en iyi chatbot yazılımını mı planlayabilirim?

Sohbet robotları, otomatik olarak yanıtlayarak zaman kazanmanıza olanak tanır. Ayrıca olası satışlar oluşturmak, deneyimini deneyimini ve daha fazla satış yapmak için de kullanılabilirler.

Bu yazıda, müşteri deneyimini geliştirmeyi ve dönüşümleri artırmak için WordPress siteniz için en iyi AI sohbet robotları yazılımını seçtik.

The best AI chatbots software for WordPress

1. ChatBot.com

ChatBot, sürükle ve bırak sohbet robotu oluşturucusunu kullanarak sohbet robotlarını oluşturmanıza izin verir. Herhangi bir kodlama yapmanıza veya herhangi bir özel teknik beceriye sahip olmanıza gerek yok.

Hatta AI ChatBot’unuzu hızlı bir şekilde çalışır duruma getirmek için bir başlangıç noktası olarak kullanabileceğiniz oluşturulmuş şablonlarla birlikte gelir. Bu şablonlar ürün satışı, müşteri hizmetleri, işe alım, rezervasyonlar ve daha fazlası gibi farklı farklı senaryolar içerir.

ChatBot, WordPress web sitenizle entegre olur ve işinizi büyütmek için kullanabileceğiniz diğer popüler uygulamaların yanı sıra en iyi canlı sohbet yazılımlarıyla birlikte kullanılabilir.

ChatBot, aynı yapay zeka destekli yazılımla Facebook messenger için harika bir sohbet robotudur. Bu size Facebook’ta müşterileri yeniden hedeflemek, veri toplamak ve Facebook reklamlarına akıllıca para harcamak için güçlü bir araç sağlar.

Ücretli bir plan seçmeden önce denemenize yardımcı olan 14 günlük ücretsiz deneme (kredi kartı hemen) sunarlar.

ChatBot’u kendi işletmelerimize vermek şu anda bizim için büyük bir önceliktir. ChatBot bizim için harika bir çünkü sözler uygulamaları sorunsuz bir şekilde canlı destek ekiplerimize iletmemizi sağlar.

Fiyatlandırma : ChatBot, 1 aktif sohbet botu ve aylık 1000 sohbet içeren aylık 50 ABD Doları’ndan başlar.

2. ManyChat

ManyChat, bir Facebook messenger chatbot oluşturucusudur. Facebook Messenger kullanan 1,3 Milyardan fazla insanla, Facebook platformunda daha geniş bir erişim ve daha güçlü hedefleme seçeneklerine sahip olmanızı sağlar.

Daha basit bir kelime, Facebook Messenger kullanarak satış yapmanıza, alışveriş sepetinin terk edilebilir, potansiyel müşterileri yakalamanıza ve daha pek çok şeye yardımcı olur.

Facebook sayfanız için bir chatbot kurmayı çok kolaylaştıran basit bir sürükle ve bırak arayüzüyle birlikte gelir. Yeni kullanıcıları otomatik olarak karşılayabilir, onları ürünlere yönlendirebilir, mesaj planlayabilir, belirli anahtar kelimelere yanıt verebilir ve çok daha fazla bilgi yapabilirsiniz.

Fiyatlandırma : ManyChat, başlamak için kullanabileceğiniz ücretsiz bir plana sahiptir. Buna temel hızlı başlangıçta, 2 damla dizisi ve kitle segmentasyonu için 10 adede kadar etiket olabilir. Premium plan, sınırsız damlama dizileri ve etiketlerinin yanı sıra bölünmüş test, satın alma ve daha fazla bilgi içerir.

3. Freshchat

Freshchat, WhatsApp, Messenger, Apple Business Chat, mobil ve web için sohbet robotları oluşturmanıza olanak tanır.

Yapay zeka algoritmaları Freddy tarafından desteklenmektedir. Yalnızca canlı sohbet temsilcilerinizin zamanını boşaltmaktan ziyade, müşterinin amacını tespit etmek ve ilişki kurmak için çalışmak.

Freshchat, makine öğrenimi teknolojisini kullanarak boyut kesin veya daha iyi cevaplara duyan müşteri ve olası soruların bir çok varyasyon.

Fiyatlandırma : İşletmelerin chatbotlarını kullanmaları için Freshchat’ın ‘Orman’ planına ihtiyacınız olacak. Bu ucuz değil, aylık olarak faturalandırıldığında kullanıcı başına aylık 69 ABD kargosu.

4. Sürüklenme

Drift, bu listedeki birçok araç gibi canlı sohbeti ve otomatik sohbet botunu birleştirmenize olanak tanır. Ayrıca en popüler CRM’ler ve e-posta pazarlama hizmetleriyle entegre olur.

Drift, web sitenizdeki ürün veya hizmetlerle halihazırda etkileşimde bulunan müşterilerle proaktif olarak konuşmalar başlatmanıza olanak tanır. Dönüşümler için konuşmaları kullanmak üzere uygun ve daha fazla satış elde etmek yardımcı olacak haleolar yaratmanıza olanak tanır.

Zendesk, Help Scout ve daha fazlası gibi birçok üçüncü taraf araçla entegrasyon sunar.

Drift, oldukça büyük işletmeler için daha uygundur ve fiyatlandırma yansıtır. Çevrimiçi para kazanmaya yeni başlıyorsanız, listemizdeki diğer araçlardan birini denemenizi.

Fiyatlandırma: Yıllık olarak faturalandırılan 400 $ / aydan başka bir şekilde sürüklendiğinden 5 kullanıcı tanımlı. (Ücretsiz bir planı mevcuttur, ancak bu, chatbot sahip değildir.)

5. Chatfuel

Chatfuel, Messenger, Facebook ve Instagram için güçlü bir chatbot platformudur. Kullanmak için herhangi bir kodlama bilgisine veya önceki deneyime ihtiyacınız yok.

Adidas, T-Mobile, LEGO, TechCrunch ve daha fazlası gibi büyük markalar dahil olmak üzere birçok farklı şirket Chatfuel kullanıyor.

Botunuzu satışları artırmak, potansiyel müşterileri nitelendirmek veya sık sorulan sorulara yanıtlar sağlamak için kullanabilirsiniz. Bu, müşteri hizmetleri ekibiniz için çok zaman kazanmanızı sağlar.

Chatfuel web sitesinde, yardımcı bir bot oluşturmanıza yardımcı olacak birçok belge bulunmaktadır. Bu, bir Messenger botu kullanmak için Facebook’un kurallarına uyduğunuzdan nasıl emin olacağınızla ilgili tavsiyeleri içerir.

Fiyatlandırma : Chatfuel, kullanıcı limiti başlar 15 $ / ay’dan başlar. Tam özellikli bir bot ve 50 hale kadar Sahip ücretsiz bir plan da var.

6. MobileMonkey

MobileMonkey, OmniChat ™ teknolojilerini kullanarak botlar oluşturmanıza olanak sağlar. Bu botlar web sohbetinde, Messenger’da ve hatta SMS metin mesajlarında çalışır.

Bu, farklı araçlar kullanarak farklı botlar oluşturmak için zamandan ve paradan tasarruf sağlar. Tek bir botabilir ve onu birden çok platformda kullanabilirsiniz.

Ayrıca CRM yazılımı, e-posta pazarlama hizmeti, web semineri sağlayıcısı ve daha fazlası gibi zaten kullanıyor olabileceğiniz üçüncü taraf yazılımlarla entegrasyonlar da sunar.

Fiyatlandırma: MobileMonkey, sınırsız sayıda potansiyel müşteri için yıllık olarak faturalandırılan 14,25 $ / ay’dan başlar. Sınırsız müşteri adayı ancak daha az özellik içeren ücretsiz bir sürüm de var.

7. Tars

Tars, sohbet açılış sayfaları oluşturmanıza izin veren bir araçtır. Esasen bu, geleneksel bir açılış sayfasını bir chatbot ile değiştirmek anlamına gelir.

Potansiyel müşterileri kolayca nitelendirmenize olanak tanır. Tars, mobil kullanıcılar için özellikle iyi optimize edilmiş olup, doğal ve kolay bir chatbot sohbeti sağlar.

Tars ile chatbot yapmak oldukça basit. Sıfırdan bir konuşma iş akışı oluşturabilir veya önceden oluşturulmuş bir şablon kullanabilirsiniz.

Fiyatlandırma: Tars, yıllık 83,25 $ / ay’dan başlar. Ücretsiz bir plan yoktur, ancak 14 günlük ücretsiz deneme alabilirsiniz (kredi kartı gerekmez).

8. Tidio

Tidio, chatbot’larla desteklenen canlı bir sohbet platformudur. Web ve mobil uyumlu chatbot, Facebook Messenger chatbot ve daha fazlasını kullanarak müşterilerinizle iletişim kurmanıza olanak tanır.

Kolay bir kontrol paneli ve tüm kullanıcı sorgularını herhangi bir zamanda herhangi bir yerden yanıtlamak için bir mobil uygulama ile birlikte gelir. Ayrıca müşteri sorularını yanıtlamak ve dönüşüme yol açan huniler tasarlamak için otomasyonu istediğiniz kadar kullanabilirsiniz.

Bir chatbot şablonu kullanabilir veya sitenizdeki anahtar kelimelere ve müşteri davranışına göre kendi chatbot senaryolarınızı oluşturabilirsiniz. E-ticaret platformunuz, e-posta pazarlamacılığı ve yardım masası yazılımınız ile kullanımı ve entegrasyonu kolaydır.

Fiyatlandırma: Aylık 18 $ ‘dan başlayan fiyatlarla. Ücretsiz bir planları da var, ancak sohbet robotlarını içermez.

9. Zendesk Sohbet

Zendesk Chat, işletmeler için popüler bir müşteri destek platformu olan Zendesk’in bir parçasıdır. Destek çağrılarını yönetmenize, müşterilerinizle canlı sohbet etmenize ve daha pek çok şeye olanak tanıyan özelliklere sahiptir.

Zendesk Chat’te, müşterilerinizin yaptıklarına göre mesajların tetiklenmesi gibi otomatik mesajlar kullanabilirsiniz. Ayrıca, hangilerinin yüksek etkileşim oranına sahip olduğunu test ederek mesajlarınızı optimize edebilirsiniz.

Daha gelişmiş chatbot özellikleri istiyorsanız, onu diğer chatbot araçlarıyla bile entegre edebilirsiniz.

Fiyatlandırma: Zendesk Chat, yıllık olarak faturalandırıldığında temsilci başına aylık 14 ABD dolarıdır. 14 günlük ücretsiz deneme yapabilirsiniz (kredi kartı bilgisi gerekmez). Aynı anda yalnızca 1 temsilci ve 1 sohbet etmenize izin veren ücretsiz bir Lite sürümü de vardır.

10. Quriobot

Quriobot, ücretsiz bir planı olan basit bir sohbet robotudur, bu da onu dar bütçeli küçük şirketler için iyi bir seçenek haline getirir.

Diğer chatbot yazılımları gibi, basit bir sürükle ve bırak arayüzüne sahiptir. Sıfırdan sohbet oluşturabilir veya mevcut şablonlardan birini kullanabilirsiniz. Aynı anda birkaç bot da oluşturabilirsiniz.

Quriobot’un stilini web sitenizin renk düzenine uyacak şekilde ayarlayabilir ve hatta isterseniz özel CSS ekleyebilirsiniz.

Size bir destek masası, canlı sohbet ve daha fazlasını sunan eksiksiz bir çözüm istiyorsanız Quriobot, LiveAgent gibi yardım masası yazılımlarıyla entegre olur.

Fiyatlandırma: Quriobot’un sınırsız bot ve organizasyon üyeleriyle ayda 500’e kadar sohbet etmenize izin veren cömert ve ücretsiz bir planı vardır. Ayda daha fazla sohbet istiyorsanız veya Quriobot markasını kaldırmak istiyorsanız, ayda 9 € ‘dan ödemeniz gerekir. (Quriobot’un fiyatlandırması Euro cinsindendir.)

11. İnterkom

İnterkom, sohbet robotu olarak veya bir temsilci ile canlı sohbet için kullanılabilen esnek bir araçtır. Pazarlamanızı otomatikleştirmek ve kullanıcıların ilgisini çekmek için kullanabilirsiniz.

Intercom’un tüm yaklaşımı, ilişkiler kurmanıza yardımcı olmak için konuşmaya yönelik olarak tasarlanmıştır. İşletmeniz büyüdükçe ölçeklendirmek de kolaydır.

Intercom ile chatbotunuzun müşterilerle etkileşimlerini kişiselleştirebilirsiniz. Müşterileri yaptıklarına (veya yapmadıklarına) göre filtreleyebilir ve hedefleyebilir ve onları niteliklerine ve davranışlarına göre segmentlere ayırabilirsiniz.

Intercom, e-posta pazarlama hizmetleri, Slack, Google Analytics, CRM yazılımı ve daha fazlasıyla entegre olur.

Fiyatlandırma: Intercom’un Başlangıç paketinin maliyeti 39 $ / ay’dır. Bununla birlikte, chatbot özelliklerini kullanmak için, en azından 99 $ / ay’dan başlayan Büyüme planına ihtiyacınız var. Bu planlardan herhangi birinin 14 günlük ücretsiz deneme sürümünü alabilirsiniz (kredi kartı bilgileri gereklidir).

12. SnapEngage

SnapEngage, hem satış hem de destek konusunda size yardımcı olmak için tasarlanmıştır. WordPress sitenizde kullanabilirsiniz. Ayrıca Facebook Messenger ve diğer popüler yazılımlarla da bütünleşir.

Info-Capture ve Answer Bot gibi kullanıma hazır botlarla birlikte gelir. Özel bot API’sini kullanarak özel botlar da oluşturabilirsiniz.

Bir sağlık hizmeti sitesi işletiyorsanız SnapEngage, güvenli, HIPAA uyumlu sohbet robotları, canlı sohbet ve SMS mesajlaşma sağlamak için ‘Health Engage’ sunar.

Fiyatlandırma: SnapEngage, yıllık olarak faturalandırılan, kullanıcı başına aylık 16 ABD Dolarıdır (minimum 3 kullanıcı ile). HealthEngage seçeneği, yine en az 3 kullanıcı ile kullanıcı başına aylık 26 ABD Dolarıdır.

13. Canlı Kişi

LivePerson, adından da beklediğiniz gibi canlı sohbet yazılımı sunar. Ayrıca bir chatbot kullanarak otomatik konuşma akışları oluşturmak için de kullanabilirsiniz.

Sohbet robotlarınız potansiyel alıcıları canlı bir temsilciye bağlayabilir, müşterinin ilgi alanlarına göre teklifler gönderebilir ve hatta randevu veya toplantı planlayabilir. Müşteriler ayrıca sipariş durumlarını kontrol edebilir, hesap bakiyelerini öğrenebilir ve faturalama veya ödeme sorularına yanıt alabilir.

LivePerson, WordPress sitenizle entegre olmanın yanı sıra Facebook, Twitter ve daha pek çok yerde kullanılabilir.

Fiyatlandırma: LivePerson standart bir fiyat ölçeği sağlamaz. Bunun yerine, bir teklif için onlarla iletişime geçmeniz gerekir.

14. Ada

Ada, yanıtlarını ve önerilerini müşterinin bilgilerine, amacına ve ilgi alanlarına göre uyarlayabilen bir sohbet robotudur. Destek ekibinizin her şeyi ayarlayabilmesi için kullanımı basit olacak şekilde tasarlanmıştır. Hiçbir kodlama yoktur.

Ada’yı canlı sohbetinize entegre ederek müşterilerin sohbet robotundan canlı bir temsilciye sorunsuz bir şekilde geçmesini sağlayabilirsiniz. Ayrıca randevuları ve rezervasyonları planlamak için ekip takviminizle bütünleşir.

Fiyatlandırma: Ada, fiyatları önceden vermez. Bunun yerine, satış ekibiyle sohbet etmeniz veya size ne kadara mal olacağını öğrenmek için bir demo talep etmeniz gerekir.

Seçimimiz: En İyi Chatbot Yazılımı

Çoğu işletme için, ChatBot.com’u en iyi AI chatbot yazılımı olarak öneriyoruz çünkü kullanımı kolay ve önceden hazırlanmış iş akışlarıyla birlikte geliyor.

Ayrıca, üçüncü taraf pazarlama hizmetleriyle birçok yerleşik entegrasyon sunarlar ve fiyatlandırma, diğer çözümlere kıyasla oldukça uygundur.

Eğer alternatifler arıyorsanız, o zaman bir göz atın lütfen FreshChat veya Drift.

Bu makalenin, WordPress siteniz için en iyi AI sohbet robotları yazılımını öğrenmenize yardımcı olacağını umuyoruz. Küçük işletmeler için en iyi canlı sohbet yazılımı ve en iyi iş telefonu hizmetlerine yönelik kılavuzlarımıza da göz atmak isteyebilirsiniz.

Bu makaleyi beğendiyseniz, lütfen WordPress video eğitimleri için YouTube Kanalımıza abone olun. Bizi Twitter ve Facebook’ta da bulabilirsiniz.