WordPress Geliştiricilerini Kiralamak İçin En İyi 6 Yer

750 425 KreatifAjans

WordPress geliştiricilerini işe almak için en iyi yerleri mi arıyorsunuz? WordPress popüler bir platformdur ve WordPress geliştirme hizmetleri sunan binlerce insan bulacaksınız. Hepsi aynı beceri setine, deneyime ve uzmanlığa sahip değildir. Bu yazıda, iş için doğru becerilere ve deneyime sahip WordPress geliştiricilerini işe alabileceğiniz en iyi yerleri göstereceğiz.

Best places to hire WordPress developers

Neden ve Ne Zaman Bir WordPress Geliştiricisi Tutmanız Gerekiyor?

WordPress’in kullanımı oldukça kolaydır ve çoğu insanın bir web sitesi oluşturmak için kimseyi işe almasına gerek yoktur. Ancak web siteniz büyüdükçe maliyetleriniz de artar. Daha fazla ayrıntı için bir WordPress web sitesi oluşturmanın gerçekte ne kadara mal olduğunu görün.

Birçok küçük işletme, DIY yaklaşımını uygulayarak başarılı bir şekilde çalışabilir. Ayrıca mümkün olduğunca çok sayıda ücretsiz araç ve eklenti kullanarak maliyeti düşük tutabilirler.

Web siteniz para kazanmaya başladığında, özel bir WordPress teması veya özel eklentiler oluşturmayı düşünebilirsiniz. Bu durumda, işi doğru şekilde yapmanıza yardımcı olacak bir geliştirici aramanız gerekir.

WordPress geliştiricilerini işe almak için en iyi yerlere bir göz atalım.

1. Kodlanabilir

Kodlanabilir, WordPress ile ilgili işler için 1 numaralı dış kaynak platformudur. Diğer dış kaynak kullanım platformlarının aksine, Kodlanabilir her geliştiriciyi önceden tarar ve sıkı bir inceleme sürecinden geçmelerini sağlar.

Kodlanabilir uzmanlarla çalışmanız% 100 risksizdir! Kodlanabilir arkanızda durur ve sonuçlardan memnun kalmazsanız tam bir geri ödeme sağlar.

Bu nedenle, WordPress dış kaynak kullanımı yardımı arayan işletmeler için en iyi tavsiyemiz Codeable’dır.

2. Toptal

Toptal, dünyanın en iyi serbest yazılım geliştiricileri, tasarımcıları ve finans uzmanlarından oluşan özel bir ağdır.

Sadece dünyadaki en iyi yeteneklerle çalışmak için çok titiz bir tarama sürecine sahipler. Bu aynı zamanda Toptal’dan bir serbest çalışanın size normalden daha pahalıya mal olacağı anlamına gelir.

Kullanıcılarımız, Toptal’daki geliştiricilerle çalışırken harika sonuçlar bildirdiler.

Toptal yalnızca en iyi yeteneği vurguladığından, her bir uzmanın oranları diğer sitelerden daha yüksektir. Ancak, oranlarının çok daha düşük olduğu diğer ağlarda da birkaç uzmanın işe alınabileceğini bulduk.

Bacak işini yapmaya istekliysen, birinci sınıf bir WordPress geliştiricisiyle çalışırken kendinize çok para kazandıracaksınız.

3. Upwork

Upwork, en büyük çevrimiçi iş piyasalarından biridir. Online olarak detaylı bir iş ilanı verebilir ve potansiyel adaylar işinize teklif verebilir.

Her geliştiricinin ayrıntılı profili vardır ve Upwork size geçmiş deneyimleri, tamamlanan işler, derecelendirmeler, beceri testleri ve daha fazlası hakkında çeşitli göstergeler gösterir.

En iyi geliştiricileri seçip onlarla röportaj yapabilirsiniz. Upwork gibi platformlar genellikle farklı becerilere ve deneyime sahip tüm seviyelerde geliştiricilere sahiptir. Bu aynı zamanda bütçeniz ile iş için işe almak istediğiniz geliştirici arasındaki dengeyi bulabileceğiniz anlamına gelir.

4. Serbest Çalışan

Freelancer.com bir başka çok büyük çevrimiçi iş piyasasıdır. Bu tür diğer platformlara benzer şekilde, WordPress geliştiricileri de dahil olmak üzere geniş bir serbest çalışan topluluğuna sahiptir.

Freelancer, inceleyebileceğiniz her bir serbest meslek sahibinin ayrıntılı bir profilini korur. Ayrıca, becerileri ve deneyimleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için serbest çalışanla röportaj yapabilir ve doğrudan iletişim kurabilirsiniz.

Her iş ilanı için, her seviyeden serbest çalışanlardan yanıtlar alacaksınız. Bu, daha düşük oranlarda iyi bir geliştirici edinebileceğiniz anlamına gelirken, aynı zamanda durum tespiti yapmanız gerektiği anlamına da gelir.

5. WPhired

WPhired, en iyi WordPress şirketleri ve serbest çalışanlar arasında popüler olan, WordPress’e özgü bir iş panosudur. İş ilanınızı ücretsiz eklemenize olanak tanır. Ancak, işinizin daha uzun süre öne çıkarılması veya listelenmesi için ücretli listelere abone olabilirsiniz.

Yarı zamanlı, tam zamanlı ve serbest işler de ekleyebilirsiniz. Geliştiriciler bir hesap oluşturarak özgeçmişlerini gönderebilirler. Bununla birlikte, platform aynı zamanda kullanıcıların bir hesap oluşturmadan işe başvurmalarına da izin verir. Bu, tüm tarama ve durum tespiti çalışmalarını size bırakıyor.

6. WordPress İşleri

WordPress Jobs web sitesi, WordPress.org’un arkasındaki kişiler tarafından resmi olarak bakımı yapılan bir iş panosudur. İş ilanları ücretsizdir ve bir hesap oluşturmanıza bile gerek yoktur.

İş listeleri, kategoriler halinde özenle düzenlenmiştir. İlgilenen geliştiriciler, iş listesinde sizin tarafınızdan açıklanan yöntemi kullanarak sizinle iletişime geçebilir. Daha sonra bunları kendi başınıza değerlendirmeye devam edebilirsiniz. WordPress.org, iş listelerini doğrulamaz ve ne tür geliştiricilerin sizinle iletişime geçeceği konusunda hiçbir kontrolü yoktur.

Bu makalenin, WordPress geliştiricilerini işe almak için en iyi yerleri bulmanıza yardımcı olacağını umuyoruz. İşletme web siteleri için olması gereken WordPress eklentileri listemizi de görmek isteyebilirsiniz.