WordPress için 6 En İyi WooCommerce Ödeme Ağ Geçidi

750 425 KreatifAjans

Çevrimiçi mağazanız için en iyi WooCommerce ödeme ağ geçitlerini mi arıyorsunuz?

Ödemeler için doğru WooCommerce ağ geçidini seçmek çok önemli bir karardır. Çevrimiçi işinizin başarısı ve sürdürülebilirliği üzerinde uzun vadeli etkileri olacaktır.

Bu makalede, işletmeniz için doğru seçeneği seçebilmeniz için WordPress için en iyi WooCommerce ödeme ağ geçitlerini karşılaştıracağız.

Comparing the best WooCommerce payment gateways

En İyi WooCommerce Ödeme Ağ Geçidi Nasıl Seçilir

WooCommerce mağazanıza yeni başladıysanız, bir ödeme ağ geçidi seçme ve kurma kararıyla karşı karşıya kalacaksınız.

Ödeme ağ geçitleri, e-ticaret mağazanızda çevrimiçi ödemeleri kabul etmenizi sağlayan üçüncü taraf hizmet sağlayıcılarıdır.

Ancak, hepsi aynı politikalara, işlem hızlarına ve özelliklere sahip değildir. Uygun olmayan bir ödeme ağ geçidi seçmek, maliyetlerinizi artıracak ve işinize uzun vadede zarar verecektir.

Aşağıda, WooCommerce ödeme ağ geçidinizi seçerken göz önünde bulundurmanız gereken birkaç önemli husus bulunmaktadır.

1. İşlem Ücretleri

Çoğu WooCommerce ödeme ağ geçidi, mağazanızda gerçekleşen her işlem için bir ücret alır. Bu ücret, işletmenizin bulunduğu yere, müşterilerin kart türüne, seçtiğiniz ödeme ağ geçidine vb. Göre değişebilir.

Yükü müşterilerinize devrederek bunu çözmeyi deneyebilirsiniz. Bununla birlikte, bu aynı zamanda ürün fiyatlarını artırmanız gerektiği anlamına gelir ve müşterileriniz aynı ürünleri başka yerlerde daha düşük maliyetlerle bulabilir.

Alternatif olarak, işlem ücretlerini diğer sağlayıcılarla karşılaştırabilir ve işlem ücretleri ile diğer özellikler arasında doğru dengeyi bulmaya çalışabilirsiniz.

2. Diğer Masraflar

İşlem ücretlerinin yanı sıra, bazı WooCommerce ödeme hizmeti sağlayıcıları da sizden ek ücret talep edebilir. Bu, kurulum ücretleri, hesap bakım ücretleri veya banka para çekme ücretleri olabilir.

Bu ücretler, özellikle yeni başlayan işletmeler için rahatsız edici olabilir.

3. Yinelenen Ödemeler

Birçok işletme, üyelik planları veya çevrimiçi kurslar gibi aboneliğe dayalı ürünler satar. Bu durumda, yinelenen ödemeler özelliğini de aramak isteyebilirsiniz.

Bazı ödeme ağ geçitleri, müşterilerin her işlemi manuel olarak tamamlamasını gerektirir ve yinelenen ödemeleri desteklemez. İşletmeniz otomatik yenileme gerektiriyorsa bu seçeneği kontrol ettiğinizden emin olun.

4. Hedef Bölgenizdeki Kullanılabilirlik

Daha sonra, seçtiğiniz ödeme hizmetinin kendi ülkenizde ve müşterilerinizin ülkesinde mevcut olduğundan emin olmanız gerekir.

Örneğin, müşterilerinizin çoğu Avrupa’da bulunuyorsa, o bölgede yaygın olarak bulunan ve popüler olan bir ödeme hizmeti aramak isteyebilirsiniz.

Bu bilgileri her ödeme ağ geçidinin web sitesinde ‘Desteklenen Ülkeler’ altında bulabilirsiniz. Bu bilgiyi bulamazsanız, emin olmak için onlara e-posta gönderin.

Bunlar aranacak en önemli öğelerdir. İşletmenizin ihtiyaç duyabileceği diğer özellikleri de görmek isteyebilirsiniz. Örneğin, bölgenize göre kolay iade, ekstra güvenlik, doğrulama ve yasal uyumluluk.

Bununla birlikte, şimdi WordPress için en iyi WooCommerce ödeme ağ geçitlerinden bazılarına bir göz atalım ve bu gereksinimleri nasıl karşıladıklarını görelim.

WordPress için En İyi WooCommerce Ödeme Ağ Geçitleri

WooCommerce, uzantılar aracılığıyla bir ton ödeme ağ geçidini destekler. Bu uzantılar, bu ödeme hizmetlerini WooCommerce ödeme sürecinize entegre eden WooCommerce eklentileridir.

Aşağıdakiler, dünya çapında binlerce işletmenin güvendiği en popüler WooCommerce ödeme ağ geçitleri.

1. Şerit

Stripe, web sitenizde kredi kartı ödemelerini kabul etmek için en popüler ödeme ağ geçididir. WooCommerce, ödeme ağ geçidiniz olarak Stripe’ı seçmek için yerleşik destekle birlikte gelir.

Tüm en iyi kredi ve banka kartlarını destekler. Müşterileriniz ayrıca Apple Pay, Google Pay ve Alipay kullanarak da ödeme yapabilir.

Stripe, 40’tan fazla ülkede mevcuttur ve 135’den fazla para birimini destekler. Stripe için kurulum veya yıllık ücret yoktur, ancak işlem başına% 2,9 + 30 ¢ ücret alırlar.

Ayrıca daha iyi bir ödeme deneyimi sunar. Müşterileriniz ödeme sırasında web sitenizde kalır ve hem mobil hem de masaüstünde sorunsuz çalışır.

Stripe, yinelenen ödemeleri destekler ve herhangi bir abonelik veya WordPress üyelik eklentisi ile kullanılabilir.

Not : Tam bir e-Ticaret sistemini yönetme zahmetine girmeden sadece bağışlar veya çevrimiçi siparişler için basit bir ödeme formu oluşturmak istiyorsanız, WordPress için Stripe formları sunan WPForms’a bakın.

2. PayPal Standardı

PayPal, e-ticaret mağazaları için mevcut olan en popüler ödeme hizmetlerinden biridir. WooCommerce, PayPal’ı çevrimiçi mağazanızda kullanmak için yerleşik destekle birlikte gelir.

Ödeme sektörünün öncülerinden biri olan PayPal, kişisel, ticari ve e-ticaret için uygun çeşitli hizmetler sunar.

Düzinelerce ülkede mevcuttur, ancak bazı ülkelerde farklı kısıtlamalar vardır. Ülkenizde ve hedef müşterilerinizde desteklendiğinden emin olun.

WooCommerce için Standart PayPal uzantısı, bir PayPal işletme hesabı gerektirir. Yerinde ödeme deneyimi sunmaz, bu da müşterilerinizin satın alma işlemini tamamlamak için PayPal web sitesine yönlendirileceği anlamına gelir.

PayPal ücretleri hesap türünüze ve yaptığınız satışların sayısına / hacmine bağlıdır. Bu, işletmeniz üzerinde önemli bir etki yaratır ve bunları önceden gözden geçirmek isteyebilirsiniz.

Not: İhtiyacınız olan tek şey işletmeniz için bir PayPal ödeme formu ise, WPForms’a göz atın. PayPal aracılığıyla ödemeleri ve bağışları kolayca kabul etmenize olanak tanır.

3. WooCommerce PayPal Pro

WooCommerce için PayPal Pro, WooCommerce’in arkasındaki kişiler tarafından geliştirilen ücretli bir eklentidir. Müşterilerin web sitenizden ayrılmadan satın alma işlemini tamamlamalarına olanak tanıyan daha iyi bir ödeme deneyimi ile PayPal’ı kullanmanızı sağlar.

İngiltere, ABD ve Kanada’da mevcuttur, ancak kullanmak için bir PayPal satıcı hesabına ihtiyacınız olacaktır. İşletmeniz Avustralya’da bulunuyorsa, onu bir PayPal Pro Payflow hesabıyla kullanabilirsiniz.

Yinelenen ödemeleri desteklemez, yani abonelik tabanlı ürünler satan bir üyelik web sitesinde çalışmayacaktır.

PayPal pro, aylık ödeme gerektirir ve işlem ücretleri ülkeye göre değişir. Bu, yeni bir işletme için daha pahalı hale getirir.

4. Kare

Square, WooCommerce mağazaları için bir başka mükemmel ödeme ağ geçididir. Özellikle fiziksel lokasyon, teslimat ve diğer satış seçeneklerine sahip mağazalar için.

Square, ABD, Kanada, Avustralya, Japonya ve Birleşik Krallık’ta mevcuttur. İşlem ücreti her ülke için değişir, ancak sabit bir işlem oranı sunar.

WooCommerce Square Uzantısı, ürünü web siteniz ve Square hesabınız arasında senkronize eder. Ayrıca Square hesabınıza ürünler ekleyebilir ve WooCommerce mağazanıza eklenecektir.

Ek olarak, WooCommerce Subscriptions uzantısıyla birlikte kullanıldığında yinelenen ödemeleri destekler.

5. Authorize.Net

Authorize.Net, binlerce işletme tarafından kullanılan popüler bir ödeme ağ geçididir. Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Birleşik Krallık, Avrupa veya Avustralya’da bulunan satıcılar için mevcuttur,

Authorize.Net for WooCommerce uzantısı, kredi kartı kullanan müşterilerinize sorunsuz bir ödeme süreci sağlar. Authorize.Net sunucularında işlem arka planda güvenli bir şekilde işlenirken müşteriler web sitenizi terk etmezler.

Uzantı, WooCommerce Abonelikleri için yinelenen ödemeleri de destekler. Kullanıcı dostudur ve kullanıcıların ödeme yöntemlerini kaydedip yeniden kullanmalarına olanak tanır.

Not : WPForms ile bir Authorize.Net ödeme formu oluşturabilirsiniz. Bu, tam teşekküllü bir e-ticaret platformuna ihtiyaç duymayan web siteleri için mükemmeldir.

6. WooCommerce Ödemeleri

WooCommerce Payments, WooCommerce’in arkasındaki kişiler tarafından sağlanan bir ödeme çözümüdür. Mağazanız için daha iyi bir ödeme deneyimi ve derinlemesine entegre bir ödeme ağ geçidi sunar.

Şu anda, WooCommerce Payments yalnızca ABD Doları cinsinden ürün satan ABD merkezli satıcılar tarafından kullanılabilir.

ABD’de verilen kartlar için işlem başına% 2,9 + 0,30 ABD doları olarak belirlenmiş bir kullandıkça öde ücret yapısı sunar. Amerika Birleşik Devletleri dışında verilen kartlar için ek% 1 ücret. Bu, onu diğer çözümlerden biraz daha pahalı hale getirir.

Bu çözüm, Stripe’ın beyaz etiketli bir versiyonudur.

Ayrıca bir WordPress.com hesabına ihtiyacınız olacak ve JetPack eklentisini mağazanıza kuracaksınız.

En İyi WooCommerce Ödeme Geçidi Hangisi?

En iyi WooCommerce ödeme ağ geçidi, size en iyi işlem ücretlerini sağlayan, hedef bölgenizde bulunan ve müşterileriniz için daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunan olandır.

Bu faktörleri göz önünde bulundurarak, Stripe’yi WooCommerce için en iyi ödeme ağ geçidi olarak önerebiliriz. İyi bir ödeme deneyimi, rekabetçi işlem sağlar ve 40 ülkede mevcuttur.

Hem PayPal Standard hem de Authorize.Net benzer özellikler sunar. Ancak, PayPal Standard daha iyi bir ödeme deneyimi sağlamaz ve bu da alışveriş sepetinin daha fazla terk edilmesine neden olabilir.

Tipik olarak mağaza sahipleri, kullanıcılarına birden fazla ödeme seçeneği sunar. Örneğin, Hepsi Bir Arada SEO için WooCommerce mağazamızda, Stripe ve PayPal ile kredi kartlarını kabul ediyoruz.

Deneyimlerimize göre, bunun çevrimiçi mağaza dönüşümlerini artırdığı kanıtlanmıştır. Satış dönüşümünüzü daha da artırmak için canlı sohbet yazılımı ve bir e-posta pazarlama hizmeti de ekleyebilirsiniz.

Bu makalenin işletmeniz için en iyi WooCcommerce ödeme ağ geçidini bulmanıza yardımcı olacağını umuyoruz. Ayrıca, küçük işletmeler ve çevrimiçi mağaza sahipleri için en iyi iş telefonu hizmetleri karşılaştırmamızı görmek isteyebilirsiniz.