WordPress için En İyi 6 Şerit Ödeme Eklentisi (2021)

750 425 KreatifAjans

WordPress sitenizde ödemeleri kabul etmek için en iyi Stripe ödeme eklentisini mi arıyorsunuz? Stripe, dünyanın en popüler ödeme işleme şirketlerinden biridir. Web sitenizde kredi kartı ödemelerini kolayca kabul etmenizi sağlar. Bu yazıda, WordPress siteleri için en iyi Stripe ödeme eklentilerini paylaşacağız.

Best Stripe payment plugins for WordPress

WordPress’te Ödemeleri Kabul Etmek İçin Neden Stripe Kullanılmalı?

WordPress web sitenizde kredi kartı ödemelerini kabul etmek istiyorsanız, Stripe’den daha kolay bir çözüm yoktur.

Stripe, bir tüccar hesabı almak için uzun bir süreçten geçmenizi gerektirmeyen en iyi ödeme şirketlerinden biridir. Yasal bir işletmeye sahip herkesin çevrimiçi olarak kredi kartı ödemelerini kabul etmesine izin verir. Tek yapmanız gereken bir Stripe hesabı oluşturmak.

En iyi yanı, müşterilerinizin Stripe hesabına sahip olmasının gerekmemesidir. Ödeme yapmak için web sitenize kredi kartlarını girmeleri yeterlidir.

Web sitenizde çevrimiçi ödemeleri kabul etmek hiç bu kadar kolay olmamıştı. Web sitenizde kredi kartı ödemelerini kabul etmek için kullanabileceğiniz birçok popüler ödeme hizmeti vardır.

Not: Stripe, ödemeleri kabul etmek için web sitenizde SSL kullanmanızı gerektirir. Henüz yapmadıysanız, ücretsiz bir SSL sertifikasının nasıl alınacağı ve WordPress sitenizi nasıl doğru bir şekilde https’ye geçireceğiniz hakkındaki kılavuzumuza bakın.

Diğer “en iyi Stripe WordPress eklentileri makalelerinin” aksine, rastgele bir Stripe entegrasyon listesi oluşturmadık. Her kullanım durumu için en iyi Stripe WordPress ödeme eklentilerinin bir listesini tek tek seçtik.

Bununla birlikte, web sitenizdeki ödemeleri kabul etmeye başlamak için kullanabileceğiniz WordPress için en iyi Stripe ödeme eklentilerine bir göz atalım.

1. WPForms

WPForms, WordPress için en iyi sürükle ve bırak form oluşturucu eklentisidir. Şu anda 3 milyondan fazla web sitesi tarafından kullanılıyor ve 5400’den fazla yorumla 5 yıldız üzerinden ortalama 4,9 puan alıyor.

WPForms Pro sürümü, Stripe veya PayPal kullanarak web sitenizdeki çevrimiçi ödemeleri kolayca kabul etmenizi sağlar.

Tam teşekküllü bir e-ticaret platformu veya alışveriş sepeti eklentisi sıkıntısı çekmeden basit bir sipariş formu veya bağış formu oluşturmak istiyorsanız, WPForms sizin için mükemmel bir çözümdür.

Web siteniz üzerinden sınırsız sayıda ödeme formu oluşturabilir ve kredi kartı ödemelerini kabul edebilirsiniz. Bu formları gönderiler, sayfalar, kenar çubuğu widget’ları ve daha fazlası dahil olmak üzere web sitenizin herhangi bir yerine ekleyebilirsiniz.

Ayrıntılı talimatlar için, WordPress’te kredi kartı ödemelerinin nasıl kolayca kabul edileceğine ilişkin adım adım kılavuzumuza bakın.

2. WooCommerce

WooCommerce, dünyanın en popüler e-ticaret platformudur. Bir WordPress eklentisi olarak mevcuttur ve bir çevrimiçi mağaza oluşturmak veya mevcut WordPress web sitenizde ürün satmak için kullanabilirsiniz. WooCommerce, fiziksel ürünler, dijital indirmeler ve üyelik ve abonelik kursları satmanıza olanak tanır.

Kurulum Sihirbazı sırasında, WooCommerce sizden ödeme sağlayıcıları seçmenizi isteyecektir. Varsayılan olarak size iki seçenek sunar: PayPal ve Stripe. Kurulum sihirbazını kaçırdıysanız, ücretsiz Stripe for WooCommerce eklentisini kurabilir ve etkinleştirebilirsiniz.

3. MemberPress

MemberPress en iyi WordPress üyelik eklentisidir. Kurs satmak veya web sitenize bir üyelik seçeneği eklemek istiyorsanız, MemberPress harika bir seçimdir.

MemberPress, sitenizdeki kredi kartı ödemelerini kolayca kabul etmenizi sağlayan WordPress için bir Stripe entegrasyonuyla birlikte gelir. Stripe ve PayPal eklentileri tüm MemberPress üyelik seviyeleri için mevcuttur.

Sitenize ödeme duvarları eklemek, kursları satmak, belirli indirmeleri kilitlemek, vb. İçin kullanabilirsiniz. MemberPress yinelenen ödemeleri destekler, eksiksiz abonelik yönetimi seçeneklerine ve birinci sınıf bir üyelik eklentisinden bekleyebileceğiniz diğer her şeye sahiptir.

Ayrıntılı talimatlar için, WordPress’te bir üyelik web sitesinin nasıl oluşturulacağıyla ilgili adım adım kılavuzumuza bakın.

4. WP Basit Pay Pro

WP Simple Pay Pro, web sitenize bir alışveriş sepeti eklentisi eklemeden Stripe kullanarak web sitenizdeki ödemeleri kabul etmenizi sağlar. Stripe ödeme butonu ile sınırsız ödeme formu oluşturmanıza olanak sağlar.

Ödeme formu oluşturmak için ihtiyaç duyacağınız tüm alanları ekleyebilirsiniz. Web siteniz için güzel fiyatlandırma sayfaları oluşturmak için Easy Pricing Tables eklentisiyle de kullanabilirsiniz. İş planları, abonelik veya yinelenen ödeme seçeneği eklemenizi sağlar.

Ayrıntılı talimatlar için, WordPress’te Stripe ile ödemelerin nasıl kabul edileceğine ilişkin makalemize bakın.

5. Kolay Dijital İndirmeler için Şerit

Easy Digital Downloads, web sitenizden dijital indirmeleri kolayca satmanıza olanak tanıyan bir başka popüler WordPress e-ticaret eklentisidir. Varsayılan olarak PayPal ve Amazon ödeme ağ geçitleriyle birlikte gelir. Stripe for Easy Digital Downloads, Easy Digital Downloads destekli web sitenizde Stripe aracılığıyla çevrimiçi ödemeleri kabul etmek için destek ekleyen ücretli bir eklentidir.

Yalnızca web sitelerinde dijital indirmeler satan web siteleri için uygundur. Yüklendiğinde, Easy Digital Downloads ayarları sayfanıza yeni bir ödeme seçeneği ekleyecektir. Buradan Stripe’ı kurabilir ve bunu varsayılan ödeme ağ geçidiniz yapabilirsiniz.

6. LearnDash

LearnDash, piyasadaki en iyi WordPress LMS eklentisidir. Çevrimiçi kurslar oluşturmanıza ve satmanıza olanak tanır. Ücretsiz Stripe entegrasyonunu kullanarak WordPress sitenizdeki ödemeleri kolayca kabul edebilirsiniz.

LearnDash, çok aşamalı kurslar, öğrenciler için ödevler, sınavlar, not verme sistemi ve daha fazlası gibi güçlü özelliklerle birlikte gelir. Öğrenciler için, bir sonraki derse gitmeden önce bir dersi önce bitirmek gibi ön koşulları kolayca belirleyebilirsiniz.

Daha fazla ayrıntı için LearnDash kullanarak WordPress’te çevrimiçi kursların nasıl satılacağına dair adım adım kılavuzumuza bakın.

Bu makalenin, WordPress için en iyi Stripe ödeme eklentilerini bulmanıza yardımcı olacağını umuyoruz. Ayrıca, WordPress web sitenizden çevrimiçi para kazanmanın daha fazla yolu hakkındaki rehberimizi görmek isteyebilirsiniz.