WordPress için En İyi 60 Açılış Sayfası Şablonu (2021)

750 425 KreatifAjans

WordPress için en iyi açılış sayfası şablonlarını mı arıyorsunuz?

Açılış sayfaları, daha fazla olası satış elde etmenize ve dönüşümleri artırmanıza yardımcı olur. Kullanıcıları web sitenizde gerekli eylemleri gerçekleştirmeye yönlendirmek için tasarlanmıştır.

Bu makalede, daha fazla satış ve dönüşüm elde etmenize yardımcı olmak için WordPress için en iyi açılış sayfası şablonlarını paylaşacağız.

Best landng page templates for WordPress

Bonus: Bu şablonlardan bazıları% 100 sürükle ve bırak işlevi sunar, böylece birkaç dakika içinde ihtiyaçlarınıza uyacak şekilde kolayca özelleştirebilirsiniz.

WordPress için En İyi Açılış Sayfası Şablonları

Açılış sayfası şablonları, daha fazla abone kazanma, satışlarınızı artırma vb. Gibi bir hedefe veya hedefe ulaşmaya odaklanır.

WordPress web sitenizde bir açılış sayfası oluşturmak için kullanabileceğiniz birçok açılış sayfası eklentisi vardır. Ayrıca, belirli sektörler ve hedefler için özel olarak tasarlanmış düzinelerce açılış sayfası şablonu da bulacaksınız.

WordPress’te açılış sayfaları oluşturmanın en iyi yolu, bir sürükle ve bırak sayfa oluşturucu kullanmaktır, böylece açılış sayfasını herhangi bir kod yazmadan kolayca özelleştirebilirsiniz.

Aşağıda, önerdiğimiz en iyi açılış sayfası tasarım sağlayıcıları verilmiştir:

Zarif Temalar Divi

Elegant Themes Divi, açılış sayfası şablonlarınızı tasarlamak için kullanabileceğiniz popüler bir WordPress sayfa oluşturucusudur. Sayfanıza eklenecek birden çok yerleşik öğe ve içerik modülüne sahiptir. Divi Builder, mizanpajın herhangi bir yerine tıklayıp yazmanıza olanak tanır. Duyarlı düzenleme ile birlikte gelir ve tüm cihazlarda harika görünür.

Her bir öğeyi sürükle ve bırak oluşturucu ile tamamen özelleştirebilirsiniz. Yazı tipleri, renkler, arka plan ve boşluklar üzerinde tam kontrol sağlar. Divi, kullanıma hazır demolara sahip 100’den fazla önceden oluşturulmuş açılış sayfası şablonu sunar.

Beaver Builder

Beaver Builder, güçlü bir WordPress sayfa oluşturucu eklentisidir. Moda, fotoğrafçılık, web ajansı, eğitim, mobil uygulamalar vb. İçin birden fazla açılış sayfası şablonuyla birlikte gelir. Beaver Builder ile, içeriği açılış sayfalarınıza hızla sürükleyip bırakabilirsiniz. Güzel özel sayfa şablonları oluşturmak için metninizi ve resimlerinizi sütunlarda düzenlemenize olanak tanır.

Beaver Builder eklentisinin en iyi yanı, tüm basit WordPress temalarıyla çalışmasıdır. Kolay özelleştirme için canlı, ön uç düzenleme sunar. Tamamen WooCommerce, çoklu ağ ve destekler WPML çeviriler için.

Themify Ultra

Themify Ultra, tam genişlikte bir arka plan resmine sahip çok amaçlı bir WordPress temasıdır. Divi Builder veya Beaver Builder ile benzer şekilde çalışan Themify sürükle ve bırak oluşturucu ile birlikte gelir. Özel sayfa şablonlarınızı tasarlamak için bu sayfa oluşturucuyu kullanabilirsiniz. Ayrıca, çabaları azaltan ve zamandan tasarruf sağlayan önceden oluşturulmuş açılış sayfası şablonları sunar.

Üstbilgi, kenar çubuğu, altbilgi ve web sitenizin diğer bölümleri için akıllı düzen seçeneklerine sahiptir. Themify Ultra, hem dikey hem de yatay düzenler için paralaks kaydırma özelliğine sahiptir.

Astra

Yukarıdaki çözümlerin aksine, Astra bir sayfa oluşturucu değildir. BeaverBuilder gibi sürükle ve bırak sayfa oluşturucularla çalışmak üzere tasarlanmış hızlı ve hafif bir WordPress temasıdır.

Astra’nın en iyi yanı, düzinelerce hazır web sitesi ve sayfa şablonuyla birlikte gelmesidir. Astra temasını yükleyebilir ve bu şablonları fitness, üretim, ulaşım hizmetleri, berber dükkanı, müzik grupları vb. İçin açılış sayfaları oluşturmak üzere kullanabilirsiniz. Tema WooCommerce’i tamamen destekler.

En İyi Açılış Sayfası Şablonu Örnekleri

Yukarıdaki tema ve eklenti şirketleri çeşitli açılış sayfası şablonlarına sahiptir. Açılış sayfaları oluşturmak için kullanılabilecek şablonlar sunan diğer birkaç önemli tema şirketi de ekledik.

WordPress için en iyi açılış sayfası şablonlarından oluşan uzman seçimimize bir göz atalım.

1. Divi Cafe

Divi Cafe, kafeler, restoranlar ve yiyeceklerle ilgili işletmeler için bir WordPress açılış sayfası şablonudur. Görüntüleri ve içeriği güzel bir şekilde barındıran tam genişlikte bir düzene sahip basit bir tasarıma sahiptir. Öne çıkan içeriğinizi ve örnek olay incelemelerini sergilemek için bu açılış sayfası şablonunu da kullanabilirsiniz.

2. Divi İç Mekanı

Divi Interior, iç mimarlar, ev dekoratörleri ve mimarlar için modern bir açılış sayfası şablonudur. Çekici bir tasarıma sahiptir ve göz alıcı görüntüleri tam genişlikte bir düzende sergilemek için alan sunar. Öne çıkan içerikleri resimlerle yan yana da ekleyebilirsiniz.

3. Divi Elegant

Divi Elegant, dijital ve web ajansı için güzel bir açılış sayfası şablonu. Öne çıkan çalışmanızı, ekip üyelerinizi, resimlerinizi, referanslarınızı vb. Eklemek için birden çok kat veya bölüm vardır. Her bölümü özelleştirmek ve yerleşik şablonun sırasını değiştirmek için Divi Builder’ı kullanabilirsiniz.

4. Ekstra

Extra, çevrimiçi dergiler, moda web siteleri ve yaşam tarzı blogları için tonlarca harika açılış sayfası şablonuna sahip güçlü bir WordPress temasıdır. Şablondaki öğeleri sürükleyip bırakmak için Divi Builder’ı kullanır. Tema tamamen özelleştirilebilir ve okuyucunuzu artırmak için birden fazla açılış sayfası oluşturmanıza izin verir.

5. Beaver Builder Küçük İşletme

Beaver Builder’ın Küçük İşletme açılış sayfası şablonu, çevrimiçi olarak daha fazla müşteri edinmenize yardımcı olmak için tasarlanmıştır. İçerik, CTA, öne çıkan hizmetler ve resimler eklemek için birden fazla bölüm sunar. Beaver Builder eklentisini kullanarak arka planı, yazı tiplerini, renkleri ve düğmeleri tamamen özelleştirebilirsiniz.

6. Beaver Builder Crossfit

Beaver Builder’ın Crossfit açılış sayfası şablonu, spor salonları, spor kurumları ve sağlık danışmanlarının web siteleri için mükemmeldir. Tam genişlikte bir arka plan görüntüsü ve özel logo ile birlikte gelir. Aşağıya fitness programları, programları vb. Ekleyebilirsiniz.

7. Beaver Builder Editoryal

Beaver Builder’ın Editoryal açılış sayfası şablonu blog yazarları, yazarlar ve modayla ilgili web siteleri içindir. Çekici tam ekran görüntüler ekleme alanı vardır. Öne çıkan içeriği görselle birlikte göstermek için Beaver Builder sürükle ve bırak oluşturucuyu kullanabilirsiniz.

8. Beaver Builder Hukuk Bürosu

Beaver Builder’ın Hukuk Bürosu, özellikle avukatlar, hukuk klinikleri ve kurumsal hukuk firmaları için tasarlanmış bir açılış sayfası şablonu. Metninizi, CTA düğmenizi ve hizmetlerinizi profesyonelce eklemek için basit bir düzene sahiptir. Aşağıdaki bölümlerde ekibinizle ilgili daha fazla ayrıntı ve daha fazlasını ekleyebilirsiniz.

9. Beaver Builder Fotoğrafçılık

Beaver Builder’ın Fotoğrafçılık açılış sayfası şablonu, fotoğrafçıların profillerini ve portföylerini stille paylaşmalarına olanak tanır. Güzel yazı tiplerini kullanarak net tipografiye sahip karanlık bir düzene sahiptir. Şablonu sayfa oluşturucu ile tamamen özelleştirebilirsiniz.

10. Beaver Builder Müzisyen

Beaver Builder’ın Müzisyen açılış sayfası şablonu, DJ’ler, müzik grupları, enstrümanlar ve müzisyenler için oluşturulmuştur. Kullanıcıların dikkatini çekmek için çekici bir tasarıma ve keskin renklere sahiptir. Şablonda, gösterilerinizin biletlerini satmak ve grubunuzla ilgili ayrıntıları paylaşmak için bölümler bulunur.

11. Beaver Builder Restaurant

Beaver Builder’ın Restoran açılış sayfası şablonu tamamen restoranları, yiyecekleri ve yemek mekanlarını tanıtmaya odaklanmıştır. Zarif tipografi ile karanlık bir düzene sahiptir. Genel tasarım geniştir ve sayfa içeriğini daha belirgin hale getirir ve arka planı, renkleri, yazı tiplerini vb. Özelleştirmek için Beaver Builder sayfa oluşturucu eklentisini kullanabilirsiniz.

12. Beaver Builder Tam Ekran

Adından da anlaşılacağı gibi, Beaver Builder’ın Tam Ekran açılış sayfası şablonu, her tür web sitesi için zarif bir düzendir. İçeriği okunabilir kılan tam genişlikte arka plan resimlerine ve koyu renklere sahiptir. Kullanıcıları önemli sayfalara yönlendirmek için CTA düğmesini ekleyebilirsiniz.

13. Beaver Builder Yaratıcı Ajans

Beaver Builder’ın açılış sayfaları için Yaratıcı Ajans şablonu, çevrimiçi olarak daha fazla potansiyel müşteri elde etmek için mükemmeldir. Güzel renkleri ve net bir tipografisi var. Şablon, yaratıcı ve web ajanslarının portföylerini profesyonel bir tarzda paylaşmaları için tasarlanmıştır.

14. Beaver Builder eKitabı

Beaver Builder’ın e-Kitap açılış sayfası şablonu yazarlar, e-Kitaplar, kütüphaneler ve bloglar için tasarlanmıştır. Öne çıkan kitabınızı sergilemek ve daha fazla satış yapmak için çarpıcı bir kitap kapağı düzenine sahiptir. Kitabınızın tüm ayrıntılarını ekleyebilir ve web sitenizde daha fazla işlem yapmak için kullanıcının ilgisini çekebilirsiniz.

15. Beaver Builder Eğitici

Beaver Builder’ın Eğitim açılış sayfası şablonu üniversiteler, kolejler ve eğitim kurumları için mükemmeldir. Güzel bir arka plan resmine sahip bir karşılama mesajı eklemenize olanak tanır. Ayrıca üniversiteniz tarafından sunulan dersleri net harekete geçirici mesajlarla da görüntüleyebilirsiniz.

16. Beaver Builder Otomotiv

Beaver Builder’s Automotive, arabalar, otomobiller ve galeriler için mükemmel bir açılış sayfası şablonudur. Çekici ve maceracı bir ilk izlenime sahiptir. Beaver Builder sayfa oluşturucu eklentisiyle arka planı, renkleri, yazı tiplerini ve içeriği özelleştirebilirsiniz.

17. Beaver Builder Mobil Uygulaması

Beaver Builder’ın Mobil Uygulama açılış sayfası şablonu, mobil oyunlar, uygulamalar ve mobil tabanlı çözümler için tamamen özelleştirilebilir bir düzendir. Önde büyük bir görüntü ile beyaz bir arka plana sahiptir. Metin ve harekete geçirme düğmeleri eklemek için farklı bölümler sunar.

18. Beaver Builder Genel İşletme

Beaver Builder’ın Genel İş şablonu, her tür iş web sitesi için açılış sayfaları oluşturmak üzere tasarlanmıştır. Özel bir arka plan görüntüsüne sahip güzel bir düzene sahiptir. Şablon, ilk bölümde içerik ve CTA düğmesi eklemenize olanak tanır. Herhangi bir özelleştirme için Beaver Builder sürükle ve bırak sayfa oluşturucusunu kullanabilirsiniz.

19. Beaver Builder İnşaatı

Beaver Builder’ın İnşaat açılış sayfası şablonu, inşaat hizmetleri sunan web siteleri içindir. Tam genişlikte bir arka plan görüntüsü ve şık bir tipografi ile güzel bir tasarıma sahiptir. Hizmetlerinizi eklemek için bölümler ve harekete geçirici mesaj düğmesi içerir.

20. Beaver Builder Yakında Geliyor

Bir yakında ve bakım modu sayfası oluşturmak istiyorsanız, Beaver Builder’ın Çok Yakında şablonu mükemmel bir seçimdir. Daha fazla abone kazanmak için bir haber bülteni abonelik formu ile özelleştirilebilir bir tasarıma sahiptir. Arka planı ve renkleri kolayca değiştirmek için Beaver Builder sayfa oluşturucuyu kullanabilirsiniz.

21. Astra Fitness Eğitmeni

Astra’s Fitness Trainer, fitness koçları, eğitmenler, sağlık eğitmenleri ve spor salonları için bir açılış sayfası şablonudur. Tam sayfa bir web sitesine benziyor, ancak kişisel koçları programlar, eğitim oranları, referanslar, müşteriler vb. İle tanıtmaya odaklanıyor.

22. Astra Psikiyatrist

Astra’s Psychiatrist, tıp, doktorlar, psikiyatristler ve hastaneler için bir WordPress açılış sayfası şablonudur. Giriş, metin ve CTA ile tam genişlikte bir arka plan resmine sahiptir. Ana başlığın altına diğer ayrıntıları ekleyebilirsiniz.

23. Astra Ürünü

Astra’nın Ürünü, ürünler için mükemmel bir açılış sayfası şablonudur. Parlak renkler, gezinme menüsü, öne çıkan görüntüler ve metin içeren eksiksiz bir web sitesi olarak görünür. Ayrıca aşağıdaki bölümlere görseller ve CTA da ekleyebilirsiniz. Bu şablon WooCommerce dostudur ve herhangi bir en iyi sayfa oluşturucu ile düzenlenebilir.

24. Astra Özel Baskı

Astra’nın Özel Baskı açılış sayfası şablonu, müşterilere tişörtlerini ve kupalarını özelleştirmeleri için net bir mesaj veriyor. Beyaz bir arka plan ile sade ve zarif bir tasarıma sahiptir. Şablonu daha çekici hale getirmek için renklerini, yazı tiplerini ve arka planını özelleştirebilirsiniz.

25. Astra Spa

Astra’nın Spa açılış sayfası şablonu, kullanıcıların spa şirketinizle doğrudan bağlantı kurmasını sağlamak için özel metin ve telefon numarasıyla çekici bir tam genişlikte başlık arka planı sunar. Navigasyon menüsünün yanında bir randevu rezervasyon düğmesi vardır. Şablonu istediğiniz gibi özelleştirmek için sayfa oluşturucuları kullanabilirsiniz.

26. Astra Diş Kliniği

Astra’nın Diş Kliniği açılış sayfası şablonu, diş hekimliği ve tıp için mükemmel bir seçimdir. Başlığa bir sayı, kısa mesaj içeren bir CTA düğmesi ve tam genişlikte bir resim eklemenize olanak tanır. Satışlarınızı artırmak için CTA butonuna randevu rezervasyon formunu ekleyebilirsiniz.

27. Astra Ajansı